- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.821
Maşşallah canım ya eşine de kocaman bşr alkış. Ben de spor yaptım ama pek performans alamadım.
Nelson değişik olmuş yarışın sonu. Neyse sen kalan bşr kaç kilonu da vereceksin inanıyoru. Ben.
Ortağım geldim de menü bile yazdım. Cuma diyetisyene gidicem gerilmeye başladım şimdiden
Heheheee yarisin sonu trajikomedii olmusssssneysee ben sen kazandn diormmm
canım çekmece kilitlemek için ve pirizler için aparatlar var.. nette bulabilirsiniz.. hem uygun fiyatttalar hemde ğüvenli ,koruyucular..... yoksa çocukların her an takip etmek zor...5 Mayıs'ta doğdu canım evet ya çekmeceleri açmaya başladı karıştırıyor da ama genelde yanın olduğumda koyuyorum piriZlere acayip ilgisi var onada çare bulucaz artık
gözlkü konusunda kendine stres yapma güzelim.. bu şekilde kendi moralını bozma.. çok şükür kötü birşeyin yok ne tötü hastalıklar var onları düşün...Dinlendirci gözlük taktım bugün ilk kez. Hesap felan yaparken tak dediler ama tak çıkar çantala koy hem tarz bişi hehe :) aglancak Halime gülüyorum
Günaydın kızlar. Dün oglum hiç uyumamış 9:30 uyudu bende 10 dk içim. Geçmiş kalktım mekiğimi çektim ütü yaptım yattım hemen. Gece benimde boğazım kurudu acıdıuyumuşum bi güzel ilk kez . Gerçi oglum 4 ten sonra hep ayaklarımdaydı huysyzlandı biraz. Sabah 7 de kalktı bırakırken feryat etti anne nolur beni bırakma diye ilk kez bu kadar ağladı 2 sabahtır uyanıkken bırakıyorum çok zor oluyor. Aman gece geç yatsın ben uykusuzluğa razıyım yeter ki o sabah ağlamasın
Günaydınn kızlar,ankaranın ayazında totom dondu yeminle,az ısınıyım gelcemm
Günaydınn kızlar,ankaranın ayazında totom dondu yeminle,az ısınıyım gelcemm
Oglis 8aylik,, dewam ssūütu veriorm..patates degilde yogurt pirnc corbasi yapip weriorm
Canım ben herşeyi veriyorum kızıma yoğurdu kendim mayalıyorum , sebze çorbaları kemik suyunda içinde birtanede bebek ekmegi maşallah yiyor yumurta sarısı peynir falan sende verebilirsin et suyunda patates havuç ya yedir bence
Ayyyy masummmm demmeee gercekten miiii
Niye kizayim canim tam tersiiiii
Dün kek vardi ondan önce neler batti canim gözüne detayli yazarsan dikkat ederimmmm
Eskiden bellid iyet lusteleri olan diyetler yapardim simdi guya az yiyerek fln yapiyorum ama iste böyle oluncada cok yavas gidyor
Ama hizli verip geri almaktanda cok korkuyorum cunku hem cok zararli hem motivasyon dusuruyo verdiginin fazlasini aliyorsun
Her gördügün fazlayiy azarsan inan cooook sevinirim canim
Hikmetcimmm kiyamam yaaa tamamen hasta olmasindan ve bence hastaligida dislerinden ..dis cikarmak nasil oluyor okumussun doktoruyla gorusmussundur hepsi normal tepkiler hic zorla bence yemek icins adece susuz kalmamasi dikkat et onun disinda istedikce az az muz ezip verenilirsin patatesli mamalar yapabilirsin yedigi bir kac catal bile yeter ona hic uzme kendini
Ben kizimin 3 gün hic emmedigini hatirliyorum
Ama masumun dedigi gibi simdi bu durumdayken sür verme. Ama gerci devam sutunden bahsediyosun normal sut degil..bilemiyorum ki iste yagli hiy olmamali diyet perhiz yemeklermi diyim oyle seyler ver
ortağım fenodoyu gören varmıen son gelinimiz gelcek demişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?