Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmetcim kesinlikle dislerindendir ahh o disler cikarken nekadar zorlaniyorlarmis..bu sürec illa yasanacak kacari yok insaallah hafif atlatirsiniz erkekler sanki biraz daha kolay cikariyor..pglumda öyle olmustu ama kizlarrr ah kizlarrr
Benim minigimde 4 aylikti istemedi rssmen beni..halbuki cok istyiordum ..cabalarim sonucu 6 ayi tamamlayabildim so ramamaya gectik ( birlikte dogumy aptigim arkadaslar ne guzel emzirdi aylarca ..cok özeniyordum ama olmadi ..nasip iste

Üapatyacimm onu gördümdeee yazdim heralde yazmadim mi yoksa:26: ama hani yogunsun heralde fazla takilamiyorsun..calisinca tabi zor..bende tam mesai calisssam böyle olur tHminim

Ebru vaaayyy kurtlargecesi haa..benime simde izliyor od iziyi ..ben dizi izlemiyorum pek ..o farkliymis ama bi birakmistim yil,ar evvel sonra oda kaldi öyle..hahah aklima kocakafalarin kurtlar vadisiyle ilgili bi kisa cizgi filmleri vardi süper ötesi bulursam koyiyim bak:)))

Rosaliz biliyorsundur piriz kapatmak icin seyler var bi posette bisuru cikyor evdeki pirizleri hemen kapat allah korusun en merakli zamanlari

Ben arkadasima gitmistim 1 dilim keky edim ama 2 bucuk saat oturdum sadece o dilimi kemirdim durdum

Günaydın kızlar. Dün oglum hiç uyumamış 9:30 uyudu bende 10 dk içim. Geçmiş kalktım mekiğimi çektim ütü yaptım yattım hemen. Gece benimde boğazım kurudu acıdı uyumuşum bi güzel ilk kez . Gerçi oglum 4 ten sonra hep ayaklarımdaydı huysyzlandı biraz. Sabah 7 de kalktı bırakırken feryat etti anne nolur beni bırakma diye ilk kez bu kadar ağladı 2 sabahtır uyanıkken bırakıyorum çok zor oluyor. Aman gece geç yatsın ben uykusuzluğa razıyım yeter ki o sabah ağlamasın

Dinlendirci gözlük taktım bugün ilk kez. Hesap felan yaparken tak dediler ama tak çıkar çantala koy hem tarz bişi hehe :) aglancak Halime gülüyorum

Dün
08:15 : 2 dl tb 1 dl yağsız tost yeşilçay
Ara çay
12:20 : 1 kase çorba 1 kepçe bulgur 1 servis kaşıgı( yoğurt salata)
Ara nescafe
Çay 6 sultanköy tam buğdayılı büsküvi
19:30 : 1 tabak çorba 4 çatal patates kızartması

Spor
45 dk yürüyüş
100 mekik ( mekik aletimde yeni kızçeler nasıl çekiyor bunca mekiği dimeyin)

kızlar diyet sırasında içtiğimiz aşağıdaki çayı emziren anneler kullanabiliyormu,,,,

Metabolizma hızlandırıcı
İçindeki Malzemeler

1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi tavsiye edilir.

Günaydinnn

Ebrucum bende yillarca gözlük kullandim bi parcamdi benim 5 yil önce lazer oldum dünya varmis yaaaa
Ama seninkif arkli sanirim..olsun beterin beteri var canim

Offhh o uykusuz geceler cok zor..ben raziyim bi 4 saat araliksiz uyuyayim oda yeter az olsun ama bi derin dalayim yok yok yok bu gece yine aramiza kasildi birde yorgan atiyor uzerinden sürekli..esim odayi sicak sever bende soguk doktorlarda 18/20 olmasi lazim diyor uyku hormani guzel calisrmis oyle..sogukkende atiyor bildigin terlemis gibi tekmeliyor yorgani
Kizartma disinda menunde guzelmis
Benimde vardi mekik aletlerim kelada durdu durdu so ra ese dosta dagitildi..hem niye diyelim ben aletsiz rahat cekiyorum 100 mekik
Cesitlendirerek hemde

Maşşallah canım ya eşine de kocaman bşr alkış. Ben de spor yaptım ama pek performans alamadım.
Nelson değişik olmuş yarışın sonu. Neyse sen kalan bşr kaç kilonu da vereceksin inanıyoru. Ben.

Ortağım geldim de menü bile yazdım. Cuma diyetisyene gidicem gerilmeye başladım şimdiden

papatyam sen neden geriliyorsun.. kendini kastıkça kilo vermeni olumsuz etkilersin.. daha rahat ol.. kilo vereceğine inan canımm...

Heheheee yarisin sonu trajikomedii olmusssss neysee ben sen kazandn diormmm

kazandım sayılır canım da.. ah birde 55 olsammmm..

5 Mayıs'ta doğdu canım evet ya çekmeceleri açmaya başladı karıştırıyor da ama genelde yanın olduğumda koyuyorum piriZlere acayip ilgisi var onada çare bulucaz artık
canım çekmece kilitlemek için ve pirizler için aparatlar var.. nette bulabilirsiniz.. hem uygun fiyatttalar hemde ğüvenli ,koruyucular..... yoksa çocukların her an takip etmek zor...

Dinlendirci gözlük taktım bugün ilk kez. Hesap felan yaparken tak dediler ama tak çıkar çantala koy hem tarz bişi hehe :) aglancak Halime gülüyorum
gözlkü konusunda kendine stres yapma güzelim.. bu şekilde kendi moralını bozma.. çok şükür kötü birşeyin yok ne tötü hastalıklar var onları düşün...
ebrum ben ğözlük kullunmayı hiç sevsmezdimm.. hayattaki tek komleksim gözlüktü.. ama dereceler ilerliyince mecbur kaldım kullanmaya.. ama şimdi lense ğeçtim.. kullanımı başta zor oldu ama daha rahat ğeliyor.. tabi ğözlüğü alıyorsun devamlı kullanıyorsun.. lensi 3 ayda bir alıyorsun ama parası gözüme hiç batmıyor..

ayrıca spora başlamana çok sevindim.. çalışma hayatı zor canım .. iki cocukla ğeceyi ğeçirip sabah işe ğittim.. 3,5 aylıkken işe baaşladım.. sütler ğöğsümü sızlata sızlata... neler neler.. ama şunu bilki herşey ğeçiyor.. bebeğine iyi bak.. yorğun olsanda ona elinden ğelen ilğiyi ğöster.. ben bu konuda hatalı davrandım yorğunluktan.. şimdi çok pişmanım...

Nabersinizzzzz..

Zehra, oglan gece surekli uyandi. Sut de icmedi. Sabahki verdigimi liikir likir icti. Eee ac cunku. Gece uyumadan once yine kustu. Sutluirmk yaptm yedirdm, sonuc kuustu. Ac ac yattii. İnanilmaz totoda gazi war. Buyuk ihtimal sancidan uyandi. 7bck gibi uyandi, iki salladm ayagmda uyudu.. oglanla uyuyorm die kocayi da attk yanmizdan ne zaman duzene giricez bilmiyorum. Klima oturma odaasinda ,, o yuzden yatak odasinda yatamiyoruz. Eee hawa buz.. adanada da kalorifer olayi daha yeni cikti. Bizim mahallede yook amaa. Ay ne dertliyim yaa. Hawa kapali yaa sıkıntı girdi bana. Bende 6aya kadar zorladim emsin diyee ayaktaa ziplayarak emziriyordum dusun. Ögürdü istemedi.. dewam sutunu yani biberonu birakmasa barid..

Son düzenleme:

Canimmmmmm, hepimizde hastalik war ya. Gecmis olsun. Kiyamamm yaaa, birak beni anne diinceee, baslarm isinee gitmiorum diyesin geliyordur kesin. Ama oglanin gelecegi onemli sonucta. Gozluk icinde sıkma canini,, sagligin icin onemliysee tak tabi, beterin beteri war. Allahm sagligimizdaan etmesn bizi.

günaydınnn kızlarrr

mevcann
bend edondum ya hemd eev sıcka diye aldanıyorum ofiste sıcak giyidn inc eçorap elbiseyi 10 yürüdüm geberidm vallaa
yarın tayt tunik giycemm valla

hikmet
ogluna bi süre süt verme cnm hem ishal hem kusan bebeye süt verme
cnmm kaç aylıktı ona biişyler yedir lapa pattes püresi filan mideisni bulantıyı artırır

zehra
menüleirn bol kaçamaklı geliyor banaaa kızma ama öyle
ayrıca perşembeleri bende eskiden detosk yapardım dah abir motive oluyor insan

ebrucum
benimde ggöz dr na gitmem laızm çok fena gözlerimm ,
bende snein dediign gibi tarz duran bir dinlendirci istiyorum
hoş benimkiler dereceli olur ancak
senin çalışma saatleirnde mi erken?

Oglis 8aylik,, dewam ssūütu veriorm..patates degilde yogurt pirnc corbasi yapip weriorm

Oglis 8aylik,, dewam ssūütu veriorm..patates degilde yogurt pirnc corbasi yapip weriorm

Canım ben herşeyi veriyorum kızıma yoğurdu kendim mayalıyorum , sebze çorbaları kemik suyunda içinde birtanede bebek ekmegi maşallah yiyor yumurta sarısı peynir falan sende verebilirsin et suyunda patates havuç ya yedir bence

Güll, bundan 1bucuk hafta once kadar herseyi yiyordu. Yogurt da mayaliyordum yiyordu.sebZe corbalarni degisil degisik weriordum. Et de tavuk gogsu de koyuyordum nasil guzel yiyordu. Hepsinden yedirdim. Once yedigini agzinda tutmaya basladi. İlk oyle kustu. Sonra hastalandi iştahi iyice kesildi. Simdide dewam sutunu reddediyor. Sabah ac oldugu icin mecbur icti. Suan uyuyor. Uyaninca kahvaltisini yaptiricam.

Ayyyy masummmm demmeee gercekten miiii
Niye kizayim canim tam tersiiiii
Dün kek vardi ondan önce neler batti canim gözüne detayli yazarsan dikkat ederimmmm
Eskiden bellid iyet lusteleri olan diyetler yapardim simdi guya az yiyerek fln yapiyorum ama iste böyle oluncada cok yavas gidyor
Ama hizli verip geri almaktanda cok korkuyorum cunku hem cok zararli hem motivasyon dusuruyo verdiginin fazlasini aliyorsun
Her gördügün fazlayiy azarsan inan cooook sevinirim canim

Hikmetcimmm kiyamam yaaa tamamen hasta olmasindan ve bence hastaligida dislerinden ..dis cikarmak nasil oluyor okumussun doktoruyla gorusmussundur hepsi normal tepkiler hic zorla bence yemek icins adece susuz kalmamasi dikkat et onun disinda istedikce az az muz ezip verenilirsin patatesli mamalar yapabilirsin yedigi bir kac catal bile yeter ona hic uzme kendini
Ben kizimin 3 gün hic emmedigini hatirliyorum
Ama masumun dedigi gibi simdi bu durumdayken sür verme. Ama gerci devam sutunden bahsediyosun normal sut degil..bilemiyorum ki iste yagli hiy olmamali diyet perhiz yemeklermi diyim oyle seyler ver

Bazen suyu da istemior. Biberonla icse suyu, ona da alisamadi bir turlu. Suan ayagimda indirsem uyanacak. Uyusunda rahatlasin. İdrar yolu enfeksiynu oldu diye antibiyotik verdi. O da uyutuyor. Uyansn kahvltisini yaptirip, ogle yemegine de patatesi ezip vereyim. İns sewer. Tek olarak yedirmemstm hic. Mercmk habuc kabak koyup corba yapiordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…