Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

malum kendimi diyete veremedim,yedimde yedim bu hafta dünden beri dikkat etmeye başladım en azından eski düzen akşamları ağzımı kapatıyorum,

geçen cuma 59.3 tüm,dün sabah 61.5 tim,bu sabah 60.8 geldim,umarım cumaya 800 gramı yollar yeni yoluma 60 ile devam ederim,

1.detoks muhabbeti nedir,nasıl yapılır bi diyiverin

2.zuzumun bahsettiği limonlu yoğurt nasıl yenir,günde kaç öğün ne işe yarar

dün bende kısa etek giymiştim,kayınvalideme giderken dizlerim buz tuttu,bugün hemen pantolon giydim doktora git ihmal etme canım,benimde var dinlediricim ,gözlükcü banada tarz bi gözlük verdi ama klasik model aldım ben,burdakiler çok yakıştırıyor,oysaki ben güzel olayım diye deil gözlerim ağrımasın diye takıyorum

şu detoksun nasıl bi şeymiş anlat bakem aklıma yatarsa yarın yapalım beraber

muhtemelen o tarz bi şeydir,bende merak ettim yarışmaya çok hevesliydi çünkü,yada benim ruh halimden ötürü hevesimi kırıldı diye düşünmeye başladım,hiç menüde yazmıyorrr

Yook yook hewesi kirilmamistir bebegi de durmamiş olabilr. Ana bnm zipa uyandi muck mew

mevcanım limonlu yoğurdu sadece geceleri yatmadan yarım saat önce yiceksin yağ yakımını hızlandırıyor özellikle karın bölgesindekileri ve sıkça küçük tuvaletine çıkıyosun acayip bende öyle etki yapıyo yanim :)

hmm akşamları deneyim bari,yoğurt light mi olucak,yoğurdun ve limonun ölçüsü nasıl peki,
ha bide tadı

Anladım canım sıkıntı yapma o zaman iyileşmesini bekle biz bile hasta olunca bişi yiyemiyoruz tavuk suyuna çorba yap tel sehriyeli iki damla limon nane blendrdan geçir
En iyi o gelir şimdi ona yiyebildigi kadar zorlama ne zaman ister şe kıyamam ya insan çok kötü oluyor bizim kız kabıx olup aglayınca benn oturup ağladım seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin inşallah kısa sürede iyileşir

hmm akşamları deneyim bari,yoğurt light mi olucak,yoğurdun ve limonun ölçüsü nasıl peki,
ha bide tadı

ilk yediğin zaman ıyy diyosun ama 2 kaşık sonra ve sonraki günler alışıp severek yiyosun cnm 3 çorba kaşığı yoğurda ( ister light ister yarım yağlı ) evde hangisi varsa farketmez cnm içine yarım limonu sıkıp yiyosun bu kadar he bol su tabiki de :)

mevcanım detokslar türlü türlüdür.
şimdiye kadar lapa, ayran deneyimlerim oldu tek çeşit beslenme diyebilrizzzz

bunu bend edneiycme yogurt çok yerimz aten cidden etikilimi umarım etkili olur 2 ymk yeter dmi yatmadna öncemi yapmak laızm illa akla 7 - 8 gibi olmazmı

Hızlı okudum ama aklımda bişi kalmadı mecbur alıntı yapıcam. Ne güzel sohbet ediliyor bende işitiyor ama

Citir annneler neydiyonuz bakem bn annemlere geldimmm aksam eski komsularimiz gelicek oturucazzz ohhh missss esim gececi oldugu icin de burda kalicammm
Ortagim nelsonum nasil gidiyo iyi misin

Hikmetimmm iyilessin insallah bi oglusun eskisi gibi yemeye baslar sıkma canini bi iyilessin insallah bnm kizda oyle hastayken hic bisey yemiyo cok zor insan cok bunaliyo evin isi cocuk uyumuyo yemiyooo oyyy zor anam zorr

Mevcanimmm sen nasilsin iyi misin

Hosgeldinnn ebrummmm nasilsin bakemm
Zuzu bnde denemek isterim yogurtla limonu insallah faydasi olur

Unuttugum kizlar varsa k.bakmayinnn

Kizceler nasilsiniz keyifler nasil birsey kacirmamak adina gecmisi okuyorum ama cokta aklimda kalmiyor ya isim oluyor ya kizim musade etmiyor bakabildigim olcude bakiyorum sukran kevser ve fenodoya denk gelmedim fazla sehraa ve ebru zaten benim gibi cok sık giremiyorlar hkmet geldigin belli zaten civil civil her sayfada sen varsin ))
Bu arada sana da gecmis olsun sen de hastaymissin
Kizlar izmirde cok soguk disarsi cok ruzgarli kis geldi buraya ds sonunda
Bugun 2li testin sonucunu ogrenmeye gittik cok sukur sonuclar cok iyi dedi drum ayin sonuna randevu verdi 16. Haftamda olucam ozaman gosterirse cinsiyeti ogrenicez bakalim
Ordan kizimin kontrolune gittik iyilesme var dedi zehraa sen dedin ya kizimin disi cikiyo diye dedim benim kizin da istahi kesildi birden bire acaba dismi cikariyo arkadan ust ve alttan cikiyomus dr gosterdi hemen istahtan kesiliyorlar zaten simdi simdi biraz duzelme var yemesinde
Btlcum bugun kizinin dogumgunuydu sanirim kutlu olsun 1. Yasi..
Umarim gonlune gore bi dogumgunu gecirirsiniz
Diger kizceler sizleri cok seviyorum ozluyorum ama giripte yazcak birsey bulamiyorum kendi adima hayatimda bi atraksiyon olursa gelir yazarim

merhaba çıtırlarım nasılını
hikmet ösge geçmiş olsunn, teset sonucunun iyi çıkmasınada sevindim, bende cuma gidecem kontrole büyük ihtimal organ taraması için gün vereir dr. bu arda tuvalet eğitimi nasıl gidiyor ösgemm, önceki sayfalarda yazdı isen okuyamadım canımm kusura bakma
kübra kızının doğun günü kutlu olsun sağlılklı mutlu nice nice yıllar....

çıtır anneler nasılsınız
ben giremedim bu ara oğlum hastalandı cok işte yoğun
geçmişe göz geçirdim ama pek aklımda kalmadı

Kızlar günler süren koşturmacanın ardından nihayet gelebildim. Yazdıklarınızı okuyodum ama yoğunluktan cevap yazamadan hemen çıkıyodum.
Malum çocukların ikisi de hasta, boğaz iltihabı var, günlerce uykusuz kaldım, yavrular da öyle, uyu uyan sabahı ettik.
Bi de kızımın sınavı vardı.3 gündür onu hazırlıyorduk. Allahtan çalıştırmalarımız karşılığını verdi 100 almış kızım. Çok sevindim.
Doğru düzgün yemek yiycek vaktim bile yoktu. Sınavı atlattık çok şükür. İnş bundan sonra o kadar yoğun olmayız.
Sizler de iyisinizdir inş. Birçoğunuzun yavruları da hasta sanırım, geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Özgecim geldim, burdayımm. 2 li testin iyi çıkasına sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bulantıların geçmiştir umarım. Kızın için de geçmiş olsun. Diş çıkarırken de iştahsız oluyolar doğru. Ben dr a sormuştum. Öyle olduğu zamn yedirmek için fazla üstüne gitmeyin demişti. Acıktıkça yedirirsin sen de. Demek ki dişleri yüzünden bişey yiyesi gelmiyo napsın.
Ebrum gözlüğe alışmak kolay olmasa gerek ama sağlığın için katlanman gerek. Allah daha büyük bi sağlık sorunu vermesin yeter ki.
Hem gözlük çoğu insana entellektüel bi hava veriyo, öyle düşün.
Kevserim iyi sevindim yaa. Eski komşularla kimbilir ne zamandan beri görüşemiyodunuz. Güzel bi gün seni bekliyor. iyi oturmalar.

Mevcanım sen napıyosun? Üşümeye devam mı? Bi kahve ısmarla kendine için ısınsın.
Diğer kızlar hepinize selamlar. Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…