- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.841
Misafir yatili kalmstir bence. Ya da nette sorun wardir.
günaydınnn kızlarrr
mevcann
bend edondum ya hemd eev sıcka diye aldanıyorum ofiste sıcak giyidn inc eçorap elbiseyi 10 yürüdüm geberidm vallaa
yarın tayt tunik giycemm valla
hikmet
ogluna bi süre süt verme cnm hem ishal hem kusan bebeye süt verme
cnmm kaç aylıktı ona biişyler yedir lapa pattes püresi filan mideisni bulantıyı artırır
zehra
menüleirn bol kaçamaklı geliyor banaaa kızma ama öyle
ayrıca perşembeleri bende eskiden detosk yapardım dah abir motive oluyor insan
ebrucum
benimde ggöz dr na gitmem laızm çok fena gözlerimm ,
bende snein dediign gibi tarz duran bir dinlendirci istiyorum
hoş benimkiler dereceli olur ancak
senin çalışma saatleirnde mi erken?
muhtemelen o tarz bi şeydir,bende merak ettim yarışmaya çok hevesliydi çünkü,yada benim ruh halimden ötürü hevesimi kırıldı diye düşünmeye başladım,hiç menüde yazmıyorrr
malum kendimi diyete veremedim,yedimde yedim bu hafta dünden beri dikkat etmeye başladım en azından eski düzen akşamları ağzımı kapatıyorum,
geçen cuma 59.3 tüm,dün sabah 61.5 tim,bu sabah 60.8 geldim,umarım cumaya 800 gramı yollar yeni yoluma 60 ile devam ederim,
1.detoks muhabbeti nedir,nasıl yapılır bi diyiverin
2.zuzumun bahsettiği limonlu yoğurt nasıl yenir,günde kaç öğün ne işe yarar
mevcanım limonlu yoğurdu sadece geceleri yatmadan yarım saat önce yiceksin yağ yakımını hızlandırıyor özellikle karın bölgesindekileri ve sıkça küçük tuvaletine çıkıyosun acayip bende öyle etki yapıyo yanim :)
Güll, bundan 1bucuk hafta once kadar herseyi yiyordu. Yogurt da mayaliyordum yiyordu.sebZe corbalarni degisil degisik weriordum. Et de tavuk gogsu de koyuyordum nasil guzel yiyordu. Hepsinden yedirdim. Once yedigini agzinda tutmaya basladi. İlk oyle kustu. Sonra hastalandi iştahi iyice kesildi. Simdide dewam sutunu reddediyor. Sabah ac oldugu icin mecbur icti. Suan uyuyor. Uyaninca kahvaltisini yaptiricam.
hmm akşamları deneyim bari,yoğurt light mi olucak,yoğurdun ve limonun ölçüsü nasıl peki,
ha bide tadı
malum kendimi diyete veremedim,yedimde yedim bu hafta dünden beri dikkat etmeye başladım en azından eski düzen akşamları ağzımı kapatıyorum,
geçen cuma 59.3 tüm,dün sabah 61.5 tim,bu sabah 60.8 geldim,umarım cumaya 800 gramı yollar yeni yoluma 60 ile devam ederim,
1.detoks muhabbeti nedir,nasıl yapılır bi diyiverin
2.zuzumun bahsettiği limonlu yoğurt nasıl yenir,günde kaç öğün ne işe yarar
mevcanım limonlu yoğurdu sadece geceleri yatmadan yarım saat önce yiceksin yağ yakımını hızlandırıyor özellikle karın bölgesindekileri ve sıkça küçük tuvaletine çıkıyosun acayip bende öyle etki yapıyo yanim :)
zuzum masumda sormuş ama akşam yemek zorundamıyız ara öğün yapsak olmamıııı
bilmiyorum okadarını deneyen arkadaşlar böyle dedi bana öyle yapıyorum bende siz yinede de benim yazdığımı uygulayın masum ve mevcan
fark ettimi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?