Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

HAWARcm tuvalet egitiminde bugun 1 haftayi doldurduk.
Sadece ilk iki gun biraz altina yapti sonra gunduze adapte olduk ben cok sık sormuyorum artik geldiginde soyluyor gidiyoruz bezleri attik kilotlar giydikk(pepee)
Pepeeli wc adaptoru aldim birkac gun sonra artik ben tutmadan oturuyor lazimlik kullanmiycaksan kesinlikle tavsiye ederim cok hosuna gitti daha hevesli gidiyor wcye
Uyumaya yakin cok sivi tuketmezse gece de yapmiyor hic ama dun 3 bardak su icti nerdeyse ve gece gec yattik uyanamadim diye altina yapmisti hic yorum yapmadim soydum yikadim uyanir uyanmaz anne cis dedi zaten gittik yaptik hic gozun korkmasin yaa sandigim kadar zor degilmis bu arada wcye yaptiginda cok sevin gul op kizini odul ver falan baya hevesleniyorlar
SUKRANcm kizina kocaman bi alkis benim kizcemde caliskan olur ins. Derslerini okulunu sever
Bogaz kotu ya cocuklards ben de kizimdan zorlaniyorum cok gecmis olsun tekrar.
ECRİN canim size de cok gecmis olsun canim topikcenek cocuklarimiz hasta maalesef

offf herkeste bir hastalık almış başını gidiyor

allah kuzucuklarımıza şifa versin..cocuklar hasta oldumu çok zorrr

Özgecim öyle böyle alışacak bi şekilde. En zoru o ilk adımı atıp başlangıç yapmak işte, sen de bu kısmı atlattın, gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bu arada eminim senin kızın da çalışkan olur ve okulunu sever. Ben kızım doğduktan sonra bebek burçlarını okumuştum. Benim kızım kova burcu. Okulu hiç sevmezlermiş, gitseler bile hiperaktif oldukları için sınıfta yerlerinde duramazlarmış, derse adapte olamazlarmış, çok agresif olurlarmış vs. Bayağı korkmuştum. Allahtan burcunun özelliklerini tamamıyla taşımıyormuş. Sınıfta gezinip durmuyor , şimdilik okulla sorunu da yok. Bakalım oğlum nasıl olcak.

Son düzenleme:
Sukrancim benim de kuzenimin oglu kova burcu suan 2. Sinifa gidiyor kendisi de cok hiperaktif hatta tedavi goruyor cok zeki akilli bi cocuk okumayi cabuk cozdu.
Kova burclarina dahi burcu derler cocuklari zeki olur genelde
Benim kizcem de yengec sozum ona sakin sessiz diyorlar ama alakasi yok tabii
Bu arada duygusalligi cok dogru bi kere kiz yarim saat aglar cok hisli bi cocuk

çıtırlarım saçma sapan bir gündü kafamı toparlayamadım

menümü yazayım,fenodo uğramamış halen

sabah: kfileks

ara: 1 muz

öğlen: 1kase çorba,kıymalı fırın patates az,1 dilim beyaz ekmek dışı,3 tane kornişon turşu

ara: kuş kadar fıstık,yeşil çay

şimcik: az kfileks

6 da çıkarken: zuzunun yoğurtlu limonlu karışımı

dahada bi şey yemem

Benim böcük de de bugün bişiler durmuyor sürekli ağlıyor beni hep yanında istiyor Acayip sitres yaptırdı ağrımayan başım şuan çatlıyor

kahvaltı
2 dlm kızarmış tb ekmek
peynir
zeytin ,çay, kah. salça

öglen
kıymalı kabak kavurma
1 bardak ayran

akşam
200 ml lıgyt yogurt
nar , 3 ceviz

ara
2 ym yogurt limon eve gidince

2,5 lt su
3 fincna bitki çayı

Kew annende kalacaksin demekkk oyyy ne guseeell. Bnm annemde ayin14unde adanada olacak ins. Nerdeyse 2aydir abimin yaninda taaaa wan da.. komsularla keyifli bir aksam gecirin ins. Walla bende cok ozledim yaaaa... neyse annem gelsinde bi gün bende kalirim annemde. Oglanda iyi,huysuzlugu yok. Burnu da akmiyor. İstahda idare eder. Corbasini ictiii buguunn esimleee yehooooo dedik wallaa..
özgişş hamişiiimmmmmmm nasil özlediimmm senii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. yazi tarzindan ne bilim seni cok merak ediorum. Boyle citi piti bir anneymissin gibi geliyor. Kumral kahve tonu sac ne bilmm hissettgm bu yanls mi bilemeedim 2li testin iyi cikmasina sewindm. Ben oglumda 2li testi kacirmistm. 3lü, test iyi cikincaa hihickira hickira aglamstim hehheeeeeee ne deliymisim yaaa kizininda iyilesmesne sewndm. Dis mevzusna gelnce daha bizim oglanda tik yook belirtileri war ama somut bise yoook dahaa erkek miii acebaaa, cinsiyetii . Ayy inss,, tmm saglikli olsunda kizin arkasndan erkek gelse iyi olur dimi bende burun akintisi basldi, aksam halsizlk cöküoo. Oglan ilessn de ben sorun degil yaa. Moralmende iyiyimm. sende iyisin dimi yemelern nasil oldu.
hawarr hamiş nerdesnn senn.. ayy ne tatli olmuşsundurr yaaaa.. cdden cinsiyeti hala belli olmadi mii..
ecriin ogluna cok gecmis olsun herkesde salgin war. Allah saglk versn ewlatlarimza.. sen nasilsn.
şükümmm bu hastalik bi deri bi kemik birakck sonunda bizii canim yaa. Ewlatlarn hasta olunca uyku uyumak zor tabi. Bende oglan hasta oldgnda2gunde 3saat uyumadigimi bilirm uzak gibi konustum ama surda 4gun once yasadk bende grip istee, kocisde oyle- sen nasilsinnnn ozledmmm seninlee sohbetiii. Kizinin 100almasnaa cok sewindim.. birazda senin basarn kendnlee gurur duymalisin. İlgili, sabirli, fedakar bir anne oldugun icin.

Oglan gece surekli uyandii... aksam 6 inanilmaz uykum geldi yaaaa..oglişin totodaan cook gaz cikiyor. Kizlar, gunlerdir pek bise yemiyor. Niye boyle gaz yapiyor anlamiyorumm.. kimsee dee yookk ggalibaaaa sercaaaan nerdeee yaaaaaa...

ay çıkmadan şeyide soruyum,

hawarımın ve ösgemin bebişlerinin cinsiyeti bellimi,kaçırmış olmaktan korkuyorumm

Yok canim benim belli degil canim ayin sonuna randevu verdi dr gosterirse ozaman belli olur
Hawarimfa en son kizdi degismedi sanirim erken soylediklerinde cok yanilma oluyor benim dr gormussede garanti olsun diye soylemiyo

Selamlarrr
Mev cim detoks derken. Yani ya meyve. Ya. Sebze yada protein tek tip beslenme ..sadece persembeleri yapmayi planliyorum

Ösgecim evet 30 aya kadar disler tam tamamlanmiyor dönem dönem huysuzluklari huzursuzluklari oluyor buna bagli
Ama kizlar benim oglumda kova ,,bilerek tasarlayarak kova yapmistim :))) ama benim ki coks ekin normal hayatinda sakin yürür sakin konusur sakindir genel kisiligi,,,sporda tam tersi cok basarilari birincilikleri var orada nasil hizli ve hircinsa normal hayatinda o kadar sakin hic hiperaktif degil

Bide rosalizle gecmisti ya muhabbet aslanmis ooo benimevde herkes asllaaaaaannn iki kizim aslan esim aslan oglumunda yukseleni aslaaaaannnnnn allahimmmm ama bas ediyorum hepsiyle hehe bende kizlar feciiiiiiiii

Ben limonlu yogurtta n denedimde cok guzel oldu tadi ama ben 3 kasik degil koca kase yedim

Benim bugün cok özel misafirlerim vardi yemekler yaptim kimini siparis verdim duzgun yiyemedim sonra biraz atistirdimsadece sporda yok malesef

Bu yorgunlugun uzerine oglumunda maci var büyüklerle birdeeee
Ve söz vermistim brezel pisiricem diye cateringe onu koydum firina
Gelince atarim kendimi yataga artikkkhhhhh

Oglan gece surekli uyandii... aksam 6 inanilmaz uykum geldi yaaaa..oglişin totodaan cook gaz cikiyor. Kizlar, gunlerdir pek bise yemiyor. Niye boyle gaz yapiyor anlamiyorumm.. kimsee dee yookk ggalibaaaa sercaaaan nerdeee yaaaaaa...
Canım ilaç veriyorsan yan etki yapmıştır gaz çıkarması iyidir rahatlar bizimkide öle mama yerken alttan büyük adam gibi zart zart şaşırıyorum bu kızdan bu ses nasıl çıkıyor dün sabah dışardaydık noterde kalabalık verdim mamayı eliz zart zart çekmeye başladı herkes bize bakıyor rezil oldum hem güldüm hem utandım

Aslanlar seni yesin )) evde var bide yetmemiş gibi bulunduğun topikdede çıktı karşına burcumla hep gurur duymusumdur asil dir hep . benim eşim oğlak kızda boğa ikiside inatçı valla çektiriyorlar

Antibiyotk iciyor. Gun icersnde gece durmuyorr uyksunda da yapiyor wallaa
Heheheee iyi herkes gülmüstur bebeklern gaz yapmasina hepimiz güleriz ya tatli gelir bize utanmaa cnm yaaa.. illaki dogal ihtiyacsonucta

Benim kocisde oglaak..
Oglumda koç
Esimlerimizin huylari ayni desnee bnm kocis 27aralik snnki ne
Bende kova yim herkea zeki burç demis gurur duydum

5 kuru kayısı 1 fincan yeşil çay
Kahvaltı istemedi canım nedense mayaladıgım yoğurdun üstündeki kaymağı koydum etimek in üstüne kıtır kıtır yedim
Öğle
Bulgurlu ayran çorbası yaptım nanelim soganlı bi kase ondan içtim
Ara
5 kayısı ve yeşil çay
Akşam
Arpacık soganlı et sote 5 kasık
Çorba
2 kaşık körili pirinç pilavı
Salata
Afiyet olsun banaaa ihiiiii )))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…