- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.881
Doğru cnm, ondan da olabilir tabii. Saçlarını iyice kurutmadan yatma.sukrancim cok sagol ya nasil soylenir gece banyo yapip yatmak beni mahvediyor ya o yuzden oluyor hepppp
Kız Roseliz ben de oğlak burcuyum ama hiç de inatçı, geçimsiz filan değilimdir. Galiba doğduğu güne göre karekterler değişebiliyo.
Herkes kendi burcunun özelliklerini tamamen taşımayabilir veya bi kısmını taşıyabilir.
Sercancım nihayet döndün kız. Ama yatılı misafirin olduğunu tahmin ediyorduk. Geçmiş olsun canım. Senin bu boynun da daha tam iyileşemeden bi de tutulma çıktı. Dr un verdiği hareketleri bıraktın mı naptın. Ya da iyice üşütttün. Bak kendine canım.
Bugün regl olmuşum. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım cumaya artıda çıkacam galiba yine bu yüzden. Bütün keyfim kaçtı işte. Cumartesi olsaydım nolurdu sanki
Menüm
Kahvaltı 7 zeytin* 1 salatalık* şekersiz çay
1 yumurtadan peynirli omlet (1 tatlı kaş sıvıyağla)
2 dl ekmek
Öğlen salata* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
Ara 1 küçük kase kuru üzüm+ leblebi karışımı
1 kupa yeşilçay
Akşam 4 kaşık tavuklu patates* 4 kaşık salata*
3 kaşık yoğurt* 1 dl ekmek
ara nesfit
su 2 lt
spor 3 mil leslie* 50 mekik* 20 şınav
150 hundred hareketi* 15 dk step
Oglan gece surekli uyandii... aksam 6 inanilmaz uykum geldi yaaaa..oglişin totodaan cook gaz cikiyor. Kizlar, gunlerdir pek bise yemiyor. Niye boyle gaz yapiyor anlamiyorumm.. kimsee dee yookk ggalibaaaasercaaaan nerdeee yaaaaaa...
Kizlarrrr, spor yapmiorm ne zamandirrr.. ay ne sinir bozucuu yaa. Uyumam gereek. Nedendirr kacislardaa uykuuuu
Kizlar, sewioreeeeeee sizi..
Mew sabah benim yerime de keyif yap olurmuuuu.. haberler yerinee muzikk dinleee kop kopp tarzi olsuuunnn.. uykucugumdaa kulaklrmi cinlatt emii..
Ebru bebegm seninde oglun ins sabah aglamaz..
Nel ogrencilernee sewgilerr.. minciklaa benim icin..
Şükü ewlatlrn sabaha gune neseyle uyansinlar inss..
Ozge hawarr karninizaa tepük atsin bebislerr yiriiimm onlarii..
Papatyaa diyetee uy baklmobez gobecigini sew warsaa oylee bisee
Sercaaan gecms olsnn kissss..
Zhra cocuklrnlaa gunee sorunsuz uyaaan ins.. annee diye odalardaan sewgylee firlasinlarr..
Gul, inatlas kissbazen ise yariorr ama bazeen abartmamak grek dmi
Masummm isyernee gelip burayi acip bu yaziyi okudgundaa bnm icin bi yesilcay ic kisss- baaksewap isledmm gordn mu
Zuzuu, yogrt limon tamamdrrsabahda ac karnina uygulicamm
Dipnot; oglaan mizmizlaniooorr arkadsssiki dk buraya grseem uyanioo sipaaaaa
Sehraaaaaa, bebegm aktif olmanaa fci sewiniormmmuhabbetn belini kiralm mii yaaaa
Nazlmaaa kizlarn nasillarhadiii kocaaaa kocaaman bi saril bakim canlarinaaa.. ozledm sohbetni..
Fatoss yoktun bugunn... nerelerdesn..
Kuboş canooooooooooo yoksuunnn ama ama ama ama ama
Unuttugm kizceler war isee tamammm idami hakediormm
Ttli ruyalarr ...
Sizi özlemekk bile güzeel wallaaa
Ama yoksunz.
İkimuhabbt edemedkk..
Ben cikarim illaki biriniz girer..
Bu arada babam bugun 4.12.2005de vefat etmisti. 5aralkda gömüldugu gun. Siz olmasaydinz ya da oglum olmasaydi tmm eşimi dahil ediyorunm bugun benim icin zor gcerdi..
Aciilari gcmiyorda, Allah sabretme gücünü veriyor.
(((
Başınsagolsun canım zor gerçekten . Bende annemi kaybettim 7 yaşındayken insanın acısı hiç eskimiyor yeniymiş gibi hep bi kenarda bekliyor
Hikkmetimmm bn yazmasaydin seni doverdimmm anca yazabiliyorummmmHkmt_Krkya01954714 .!.:Kizlarrrr, spor yapmiorm ne zamandirrr.. ay ne sinir bozucuu yaa. Uyumam gereek. Nedendirr kacislardaa uykuuuu
Kizlar, sewioreeeeeee sizi..
Mew sabah benim yerime de keyif yap olurmuuuu.. haberler yerinee muzikk dinleee kop kopp tarzi olsuuunnn.. uykucugumdaa kulaklrmi cinlatt emii..
Ebru bebegm seninde oglun ins sabah aglamaz..
Nel ogrencilernee sewgilerr.. minciklaa benim icin..
Şükü ewlatlrn sabaha gune neseyle uyansinlar inss..
Ozge hawarr karninizaa tepük atsin bebislerr yiriiimm onlarii..
Papatyaa diyetee uy baklmobez gobecigini sew warsaa oylee bisee
Sercaaan gecms olsnn kissss..
kewww, anam ssni unuturmuyumkizceem sewerm senii yaaa hamarat senii komsulrla günün nasil gecti
Zhra cocuklrnlaa gunee sorunsuz uyaaan ins.. annee diye odalardaan sewgylee firlasinlarr..
Gul, inatlas kissbazen ise yariorr ama bazeen abartmamak grek dmi
Masummm isyernee gelip burayi acip bu yaziyi okudgundaa bnm icin bi yesilcay ic kisss- baaksewap isledmm gordn mu
Zuzuu, yogrt limon tamamdrrsabahda ac karnina uygulicamm
Dipnot; oglaan mizmizlaniooorr arkadsssiki dk buraya grseem uyanioo sipaaaaa
Sehraaaaaa, bebegm aktif olmanaa fci sewiniormmmuhabbetn belini kiralm mii yaaaa
Nazlmaaa kizlarn nasillarhadiii kocaaaa kocaaman bi saril bakim canlarinaaa.. ozledm sohbetni..
Fatoss yoktun bugunn... nerelerdesn..
Kuboş canooooooooooo yoksuunnn ama ama ama ama ama
Unuttugm kizceler war isee tamammm idami hakediormm
Ttli ruyalarr ...
Sizi özlemekk bile güzeel wallaaa
Ama yoksunz.
İkimuhabbt edemedkk..
Ben cikarim illaki biriniz girer..
Bu arada babam bugun 4.12.2005de vefat etmisti. 5aralkda gömüldugu gun. Siz olmasaydinz ya da oglum olmasaydi tmm eşimi dahil ediyorunm bugun benim icin zor gcerdi..
Aciilari gcmiyorda, Allah sabretme gücünü veriyor.
(((
O kevserim menün super. Sporunda iyi ben onu bile yapamıyorum.Hikkmetimmm bn yazmasaydin seni doverdimmm anca yazabiliyorummmm
Evet ya guzel gecti bol bol guldukkk komsular giderjen kardesimle disarda kosu yaptik horon teptik koptukk biraz:)) anca kendimize geldik
Menumu yaziyimmm
Sabah
6 catal patates kavrmasi
Kk peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Oglen
5 kasik taze fasulye
3 kasik pilav
Bol yogurt salta
1 dilim ekmek
Aksam 4 kasik
Taze fasulye
Ve kasik pilav
Sporum da 45 dk lesille okadar malesefd
Hikmetim bnde seni seviremm cnmmm hepiniz sevirem
Bu arda roselizim ve hikmetim baslariniz sagolsunnn mekanlari cennet olsunn insallah allahim geride kalanlarla hayirli omur versin insallahh
Spor yapamadim bu gun fazla bacim ya cnm sikkin oyuzden
Komsularka otur otur
osgemmm cnm bnm bildinnn kiz harikasin aslinda bni sukran ablaya sormak lazim taniyoya o yuzdennnKizceler iyi geceler
Hkmetcim basin saolsun eminim Kolay degildir genc yasta kaybetmissin babani ama ölümlü dunya acisyla tatlisiyla yasiyoruz iste
Ecrin canim Allah kolaylik versin 2 cocuk is guc bir de diyetin verdigi stres ama kilo vermenin yarisi yemek yarisi psikolojik sen stres yapma insulin direncim var deyip beynini de etkileme evet spor yapsan iyi ama bunun . Burcum in biraz daha zamana iht var sanirim cocuklarin kucuk sanirim cok yoruyorlar seni
Sukrancim bulantin nasil diye sormustun atlamisim onu baya baya baya bi duzelme var hala eskiden yiyip simdi yiyemedigim seyler olsa da artik ac kalmiyorum cok sukur
Nazima ayy ne guzel azerisin demek turkiyede mi yasiyosun esin de azerimi bu arada biz sizin gibi azerice konusamiyoruz ama siz bizim gibi guzel turkce konusabiliyosunuz
Kevser seni merak ediyorum ben yaa sen citi piti liseli gorunumunde deli dolu bi kizsin dogru mu bildim sen de sanki bi muziplik seziyorum burcun neydi yazdiysan da aklimda kalmadi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?