Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizlar hepinize selam iki gundur giremedim misafirim vardi ve ayrica boynum tutulmus hareket edmyrm yegenim tableti gordumu cok agliyor verin diye o yuzden ortadan kaldirdik gittiler bugun hepinizi ozledim bni soran arkadaslara tesekkur ederm gecmise bi bakayimmm optum hepinizi

Kız Roseliz ben de oğlak burcuyum ama hiç de inatçı, geçimsiz filan değilimdir. Galiba doğduğu güne göre karekterler değişebiliyo.
Herkes kendi burcunun özelliklerini tamamen taşımayabilir veya bi kısmını taşıyabilir.
Sercancım nihayet döndün kız. Ama yatılı misafirin olduğunu tahmin ediyorduk. Geçmiş olsun canım. Senin bu boynun da daha tam iyileşemeden bi de tutulma çıktı. Dr un verdiği hareketleri bıraktın mı naptın. Ya da iyice üşütttün. Bak kendine canım.
Bugün regl olmuşum. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım cumaya artıda çıkacam galiba yine bu yüzden. Bütün keyfim kaçtı işte. Cumartesi olsaydım nolurdu sanki
Menüm
Kahvaltı 7 zeytin* 1 salatalık* şekersiz çay
1 yumurtadan peynirli omlet (1 tatlı kaş sıvıyağla)
2 dl ekmek

Öğlen salata* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek

Ara 1 küçük kase kuru üzüm+ leblebi karışımı
1 kupa yeşilçay

Akşam 4 kaşık tavuklu patates* 4 kaşık salata*
3 kaşık yoğurt* 1 dl ekmek

ara nesfit

su 2 lt
spor 3 mil leslie* 50 mekik* 20 şınav
150 hundred hareketi* 15 dk step

Son düzenleme:
mevcan canim ortagim seni birakirmiyim hiccc dedigim gibi yigenim tableti istior o yuden giremeim ya gelinimiz hamile 7 aylik bi gorseniz nasil zayif sadece faydali seyleri yiyir ekmek cok cok az yiyor onu gorunce iyiyce hirs yaptim ogretmen kendisi aramiz cok iyidir iki gun izin almis geldi bnada cok iyi oldu.yeni arkadslar gelmis hosgeldiniz benim alti aylik bi oglum var 26 yasindayim.hikmetim cok gemis olsun hepinize diger kizlar gevmisi okudum iyisiniz hepiniz cok sukur.mevcan arkadasina cok uzuldum rabbim sifasini versin insallah

Tabiki olabilir yükselenlerde etkiliyo olabilir . Benimkiler inatçı valla babası yetmiyormuş gibi kızıda aynısı tipi mipi ama baktım onlar inat bende başladım inata hehee öle ailenecek keçi gibiyiz valla ihiii))

kızlar geçmişi okuyacak zamanım yok..menumü yazacağım yarın okurum sizleri...
6,30:kepekliüzerine 2yk tukum-2eytin
11:10 badem+ bir bardak ayran
12,00:bir kase çorba+2yk nohut+yeşillik-2yk yoğurt-1dilim ekmek
15,00:yarım portakal-
17,00:bir minik muz
19,00: yarım kıymalı pide+salata+2 yk ezme
20,30:bir minik muz+yarım sahanda yumurta

Iyi akşamlar kızlar
Bugün hiç bakamadım size geçmişi de okuyamadım diyet listenden de çıktım sanki
Menüm
07:30 yarım domates salatalık 1 kk peynir 4 zeytin bir dilim ekmek
11:00 elma
12:30 bşr kepçe mercimek bir porsiyon tandır salata
18:30 bir kepçe mercimek 2 yk tavuk site bir porsiyon kazandibi
20:00 mandalina Türk kahvesi

menüm sehraa nerdesin kız dünde görmedim paylaşmadın sanırım menünü
saba aç karnına yeşilçay
kahvaltı 1 kase nesfit ardından tük kahvesi
öğle 1 tabak çorba 3 çatal oğluşun makarnasından
ara çay
akşam dışardaydık yine 8-9 tane cilli köfte 4-5 çatal lazanya 1 bardak kola uff kacamın yüzünden ben orda oturup onu beklerken yiyecekleri amasını bi baktım oğluşa ayran bana kola almış içmk zorunda kaldım
ara nesacef içtim az önce yatmadan yeşilçayımı içer oğurdumu yer yatarım
su 4 bardak
spor 2 saat avm de dolaşmaca

herkes gitmiş sanırım bende yeni oturabildim ama kalkıcam birazdan 11 de mama saatimiz çok yorgunum
bugün diyetisyen kontrolum vardı kilo vermem durdugu için ve spor yapamadığım için ocaga kadar ara verelim dedi sinir oldum
bende inüsilin direnci var kızlar ve spor yapmam şart oldu artık ama spora zamanım yok ki 2 bebele çok zor birde sabah işe git akşam gel evde koştur yatmam 12 -1 oluyo spor yapamıyorum ama bunu diyetisyenime anlatamıyorum anlıyorum seni diyo ama anlamıyor.
bugün menüm saçma oldu yedim yedim yedim sinirden

herkese iyi geceler

Merhaba.. oglum 8ay - 13 gunluk adanada yasiorum. 88dogumluyum. benim oglanda yarimsaat once uyudu da, anca elime aldim. Kocisle muhtesem yuzyili izledik.. bende menumu yazmadim. Cuma günu eski hikmet geri gelecek hoş cok yemedm barbunya pilav uzun zamandr pirnc pilavi yememistm vicdanmda iyii wallaaa heheheheew kizlar kizacak simdi banaaaaa ama soz cumadan sonraaa muhtesem hikmet geleceeek ecrin bnm menuler azligiyla ünlüdūr de yaklask 10kilo kolay gitmediii 20eylulde 88.4 idimm sabah ac karnina tartida 78.6 78.7 görüyorumm diyetisyene bende gittim. Listeyo werdi kadin,, 2gun sonra oglan hastalandi. Onla ugrasmaktan diyet saatleri kacti.. sonraa benimde tadim kactii napimmm yarin randevum vardi mecbur iptal ettm. 1hafta uygulayamadigim icin. Kisa zaman sonra uygulayip giderm insss..

Kizlarrrr, spor yapmiorm ne zamandirrr.. ay ne sinir bozucuu yaa. Uyumam gereek. Nedendirr kacislardaa uykuuuu
Kizlar, sewioreeeeeee sizi..
Mew sabah benim yerime de keyif yap olurmuuuu.. haberler yerinee muzikk dinleee kop kopp tarzi olsuuunnn.. uykucugumdaa kulaklrmi cinlatt emii..
Ebru bebegm seninde oglun ins sabah aglamaz..
Nel ogrencilernee sewgilerr.. minciklaa benim icin..
Şükü ewlatlrn sabaha gune neseyle uyansinlar inss..
Ozge hawarr karninizaa tepük atsin bebislerr yiriiimm onlarii..
Papatyaa diyetee uy baklm obez gobecigini sew warsaa oylee bisee
Sercaaan gecms olsnn kissss..
kewww, anam ssni unuturmuyum kizceem sewerm senii yaaa hamarat senii komsulrla günün nasil gecti
Zhra cocuklrnlaa gunee sorunsuz uyaaan ins.. annee diye odalardaan sewgylee firlasinlarr..
Gul, inatlas kiss bazen ise yariorr ama bazeen abartmamak grek dmi
Masummm isyernee gelip burayi acip bu yaziyi okudgundaa bnm icin bi yesilcay ic kisss- baaksewap isledmm gordn mu
Zuzuu, yogrt limon tamamdrr sabahda ac karnina uygulicamm
Dipnot; oglaan mizmizlaniooorr arkadsss iki dk buraya grseem uyanioo sipaaaaa
Sehraaaaaa, bebegm aktif olmanaa fci sewiniormm muhabbetn belini kiralm mii yaaaa
Nazlmaaa kizlarn nasillar hadiii kocaaaa kocaaman bi saril bakim canlarinaaa.. ozledm sohbetni..
Fatoss yoktun bugunn... nerelerdesn..
Kuboş canooooooooooo yoksuunnn ama ama ama ama ama
Unuttugm kizceler war isee tamammm idami hakediormm
Ttli ruyalarr ...

Sizi özlemekk bile güzeel wallaaa
Ama yoksunz.
İkimuhabbt edemedkk..
Ben cikarim illaki biriniz girer..
Bu arada babam bugun 4.12.2005de vefat etmisti. 5aralkda gömüldugu gun. Siz olmasaydinz ya da oglum olmasaydi tmm eşimi dahil ediyorunm bugun benim icin zor gcerdi..
Aciilari gcmiyorda, Allah sabretme gücünü veriyor.
(((

Son düzenleme:

Başınsagolsun canım zor gerçekten . Bende annemi kaybettim 7 yaşındayken insanın acısı hiç eskimiyor yeniymiş gibi hep bi kenarda bekliyor

Başınsagolsun canım zor gerçekten . Bende annemi kaybettim 7 yaşındayken insanın acısı hiç eskimiyor yeniymiş gibi hep bi kenarda bekliyor

Basin sagolsun. Hangisi zor ,, yasayan bilir. İki deger yurek,,
Birine Anne digeri e Baba deniyor.
Allahm sag kalanlrin ömrünü uzatsin, yoklgunu göstermesin.

Hikkmetimmm bn yazmasaydin seni doverdimmm anca yazabiliyorummmm
Evet ya guzel gecti bol bol guldukkk komsular giderjen kardesimle disarda kosu yaptik horon teptik koptukk biraz:)) anca kendimize geldik

Menumu yaziyimmm
Sabah
6 catal patates kavrmasi
Kk peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Oglen
5 kasik taze fasulye
3 kasik pilav
Bol yogurt salta
1 dilim ekmek

Aksam 4 kasik
Taze fasulye
Ve kasik pilav

Sporum da 45 dk lesille okadar malesefd

Hikmetim bnde seni seviremm cnmmm hepiniz sevirem
Bu arda roselizim ve hikmetim baslariniz sagolsunnn mekanlari cennet olsunn insallah allahim geride kalanlarla hayirli omur versin insallahh

Spor yapamadim bu gun fazla bacim ya cnm sikkin oyuzden
Komsularka otur otur

Selam canlar. Herkes iyidir inşallah.çok işim yapmaya gidecem.size tazayım dedim.
Hikmet başın sağ olsun. Unutulmyyor hiç bir zaman. Onları kaybediceğim korkusu bazen beni nefessiz bırakıyir.dedem, anneannem ölürken annemin yüzündüki o acıyı asla unutamıyorum.çoçukdum ama o tablo kazındı beynime..
Bende sizleri özledim canım.benim cadılardan fırsat varmıkı...
Cumaya hazırlanıyorum.bir aydır sizleyim.bakalım kaç kilo verdim.bidr ortağım kim.sizi seviyom kızçeler

O kevserim menün super. Sporunda iyi ben onu bile yapamıyorum.
Sen azerimisin kız sevirem yazıyorsun...bu arada hiç söylemedim size qaliba.ben azeriyim.
Gecəniz xeyrə qalsın gözəllər.

Kizceler iyi geceler
Hkmetcim basin saolsun eminim Kolay degildir genc yasta kaybetmissin babani ama ölümlü dunya acisyla tatlisiyla yasiyoruz iste
Ecrin canim Allah kolaylik versin 2 cocuk is guc bir de diyetin verdigi stres ama kilo vermenin yarisi yemek yarisi psikolojik sen stres yapma insulin direncim var deyip beynini de etkileme evet spor yapsan iyi ama bunun icin biraz daha zamana iht var sanirim cocuklarin kucuk sanirim cok yoruyorlar seni
Sukrancim bulantin nasil diye sormustun atlamisim onu baya baya baya bi duzelme var hala eskiden yiyip simdi yiyemedigim seyler olsa da artik ac kalmiyorum cok sukur
Nazima ayy ne guzel azerisin demek turkiyede mi yasiyosun esin de azerimi bu arada biz sizin gibi azerice konusamiyoruz ama siz bizim gibi guzel turkce konusabiliyosunuz
Kevser seni merak ediyorum ben yaa sen citi piti liseli gorunumunde deli dolu bi kizsin dogru mu bildim sen de sanki bi muziplik seziyorum burcun neydi yazdiysan da aklimda kalmadi valla

osgemmm cnm bnm bildinnn kiz harikasin aslinda bni sukran ablaya sormak lazim taniyoya o yuzdennn
Bn aslinda hafif catlaj:) deli dolu her ortama ayak uydururum arkadaslarimlayken cok guleriz biraz komiklikte var enerji patlamasi yasayan bi bakarsin lesiille yaptiktan sonra kizimla misket acip oynayan gulmeyi cok severim ve herkez kizima annesine cekmisss guler yuzlu kizim bndende fazla ama neyse korkuyorum bi gun agzi oyle acik kalicak diye:))) oyyy anammm bnm yavrusunun bitanesi bn akrep burcuyum osgemmm cok kiskancimmm ve birazcik inatcilikta var ama kimse de sokmuyo kendi capimda isteama kiskanclik asiri derece de var esim cok cekiyorr bu yuzdenn:)) amannn napiyim ya onu cok seviyorum hayatimin anlami asigimmmm asikk vallla hic eksilmiyo sevgimiz allahim daim etsinnn insallahhh:)) ayy osgem sen ne sordun bn ne anlatiyorum gene uctumm geldiler gene bana:))
Bi bakarsin tv deki en ufak sacma ama aglanmicak seyde aglar ver gozlerim dolar sonra valla halime gulerim kendi kendimé:)))
cokkkk ama cokk romanik esimse isteee ehhh odunum derim ona zaten baltammmm eger cok sinirlendirirse okuzsun biliyoesunn de, infatihhh soylumucektim falan :)) en cok ta ssimle su romantiklik konusunda laf soylerimm allah razi olsun ne istersem yapar alir hayatta kirmazz
Geceleri bana illa dokunup sarilacak yoksa sdam yatamiyo annammm bi sureden sonra bn bunalip geri itiyorummm
Osgem sen neler sordunn bn neler anlattim sacmaladigim icin k.bakmayip beni usunmeyip okuyan herkese sevgilerrr))
Geliyorlar iste bana boyle:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…