- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.901
Naslimam cnmm bnm cok sagolasinn aslinda spor daha cok yapardim da misafir olunca yapamdimm yok cnm azeri deilemmm ama gercekten azeri cok sevirem konusmalari cok hosumu giderrrO kevserim menün super. Sporunda iyi ben onu bile yapamıyorum.
Sen azerimisin kız sevirem yazıyorsun...bu arada hiç söylemedim size qaliba.ben azeriyim.
Gecəniz xeyrə qalsın gözəllər.
bennn bennnnn hep beni unutuuorsunnngünaydınnn
sabah igeç uyandım uyuya kalmışım gözümü bi açtım 0645 olmuş saat apar topar çıktım
o arada bi salata yaptım naısl oldu bilmiyorum valla sabahın 7 sinde yapılan salata
aslınd abugün protein yiycemktim hep ama geç kalınca müsli ve süt yedimm
ecrinnnn
diyetisyen snei başındna savmış yawrum sen başla ya diyetine
spor şart bizimm için ama iki çocuk çalışınc azor
fakat sen benden erken giidyorusn araya bir yere sıkıştır derim benn
hikmet başın sagolsun cnm mekanı cennet olsun
fedono hoşgeldin ,
nazlıma
sen azerimisn çoks everim azerileri bana hep böyle naif ve çok iyi yürekli gelir azeriler
mevccanımmm
valla dogalgaz gelseydi bizi havalar sogudu iyice ama eli kulagındaıdr gelir cnm inşş
p.tesi yeidign pizzanın fazlalıklarıda gitmiş çok sevindim cnm
unuttuklaırm varmı bilmiyorum:26::26:
kızlar ben çok fena kabızım ya yarınd atartı günü pöffff
bennn bennnnn hep beni unutuuorsunnn
Yok cnn once ben olmama gerek yok sonda ortada assada fark etmez yeterki bn oluyuaaaa çok ayıp yapıyormuşum bundan sonra mesajlarımda önce sana yer vericem
Dün menüm
Sahur iki katmer
Akşam yarım ekmek döner büyük ayran
Dört dolma
Bir coco star çikolata
7tane tek atımlık eticin
Ortaboy cips
Dört mandalina
Dün resmen koptum
Oğlumu psikoloğa götürdüğümde arabadaydım şst trafiği malum dolmalar arabadaydı yedim sonra randevu sonrada kopuş(
Bugün dikkat etcem ama inşallah emeklerim boşa gitmemiştirde veritim yarın bir iki gram(dün yazılı oldular eve gel bisürü iş forumu açamadım face baktım bi orda sayfalar bukafar çok ilerlemiyor!!!zuzuyada bakim öptüm
Gunaydin citirlarim nasilsiniz gecmisi okudum ama aklimda kalmadi inanin cok yorgunum dun cok yagun gecti sabahtan kaltim evi topla supur sil salonu hazirladim ikramlari yerlestirdim kizimi giydirdim ben giyindim annem ablam kv geldi sonra misafirler geldi pasta kes hediye ac demeye aksam oldu aksam da ailecek kutlatalim dedik dedeleride olsun kizimin yaninda diye ama kp gelmedi o kadar sinirim bozulduki kizmin dogum gununu icime sindirmedi herkes gittikten sonra bende esime baban bendeki herseyi bitiri bundan sonra baban evdeyken annenlere inmemi bekleme o artik benim icin esimin babasi saygimi duyarim yeter dedim kizlar gecmis cok sey yasadik ama ailem olsun ben olayim esimin babasi diye hep el ustunde tuttum ama artik bitti esimde ben senin arkandayim bisey diyemem sole yap bole yap diye dedi cunku esimde Babasiyla arasindaki herseyi bitirdi gibi neyse aksam misafirler gitti etrafi topla yat kizim sabah 6.30da uyandi
Simdi temizligim var cunku bugunde misafirim var Aksam kinaya gidicem roseliz canimmm kusura bakma dun burda bulunamadim bugunde olamayabilir bu hafta iyi bi ortak olamadim sana
Dunku menum
Sabah
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Oglen
Yarim dilim pasta
Yarim kurabiye
3 yk kisir
8 9 tane yaprak sarmasi
Aksam
Bir kase corba
5 6 tane yaptak sarmasi
gunaydiiinnnnnn canelerrrrr. Oglan bugun 8/bucuk gibi uyandi. Artik erken kalkmiyoorrr inanin şoklardayimmm... kahvaltiisini yedii.. simdi de ayagimdaa uyuduu keyfi yerine geldi sükür.. hawa da gunesli bugun. Ama yine de buuuiizzzzzz bende gribin etkisi war hala uzerimdeee..
Canım maşşallah düzeliyor demek ki .bide sen iyileşsen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?