Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kızlar, nasılsınız? Hikoşum senin yazılarını özlemişim yaa. İnş oğlun da sen de daha iyi olursunuz. Bu arada başın sağolsun. Roseliz senin de başın sağolsun canım. Allah rahmet etsin. Yokluklarına alışmak mümkün değil tahmin edebiliyorum.
Özgecim bulantılarının azalmasına sevindim. Bu haftalardan sonra daha da iyi olursun inş. Sağlıklı beslenirsen hem az kilo almış olursun hem de midende reflü oluşması ihtimali daha aza iner. Kevsere gelince topu bana atmış ve Şükran abla bilir demiş. Kevser cadı mı cadı
hayat dolu, kıpır kıpır gelinimiz. Eminim kaç yaşına gelirse gelsin yine aynı neşeli Kevser olucak. Allah yüzünü hep güldürür inş.
Masumm, ortağım sen beni bile unutmuşun. Ama ben yine de yazayım, kabızlık için kuru kayısıyla yeşilçayı birlikte tüketmeyi öneriyo arkadaşlar. Daha sonra zeytinyağı içmek, pırasa yemeği, bol su, wc' ye çıkmayı ertelememek, lifli gıdalar tüketmek, ve bol spor kabızlığa iyi gelir. Bende de hala geçmedi. Bunların hepsini sürekli deniyorum ama genetik. Yarın tartıda mahvedicek beni. Dikkat ediyorum ama boşuna.
Kübracım, kp için üzülme. Biliyorum aileden biri gelmeyince keyfi kaçıyo insanın ama geçicek, aranız da düzelir kısa zamanda. Belki de kendi mantığınca doğumgünü ve diş partisi ona saçma geliyordur ve ondan gelmemiştir.
Sehracım Allah kabul etsin orucunu, ne güzel böyle önemli aylar ve günlerde oruç tutabilmek, ben 2 senedir ramazanı bile tutamıyorum. sütümü etkilediği için sık sık yemem gerekiyo. Oğlumu sütten kesince ben de kazalarımı tutarım inş.
Papatyam kolay gelsin.
Nelson, Ebru, Mevcan, Sercan, Hawar, Nazlıma,Zuzu, Zehra, sizler de iyisinzdir inş.

Dün
08:20 :2dl light siyah tost ekmegi arası 1 dl peynir yağsız tost yeşilçay
Ara: 2 tb bisküvi saklıköy çay
12:20 : 1 kase çorba,1 servis kaşığı pilav üstü etli nohut turşu
Ara çay 2 mandalina
19:30 : çoban salata simit ekmek biraz 2 çatal ( peynir nutella)6 sarma çay,2 ısırık ev tavuk
Ara: Türk kahvesi

Spor: 1 saat yürüyüş

şükoo kusura bakma beybi valla unutmuşumm
yarın tartı günü bakalım ne etcez
kabızlık benimde alın yazım çzöüklmüştü ama yine başladı
hergün form çayda içmek istemiyorum
keten tohumu tüketmeye başladım her sabah

kizlar selam mevcanim ben gayet iyi gidiyorum 1 kiloya yakin gitti hissediyorum sende yarindan sonra dikkat edersin gecmis olsun gilegin icin cok sagol hikmetcim diger kizlar opuyrm hepinizi

kizlar selam mevcanim ben gayet iyi gidiyorum 1 kiloya yakin gitti hissediyorum sende yarindan sonra dikkat edersin gecmis olsun gilegin icin cok sagol hikmetcim diger kizlar opuyrm hepinizi

canım bende haftaya 2200 fazla başlamıştım biliyorsun,şu an 900 fazladayım,yarına az daha inmiş olurum ama maalesef bu haftayı kötü geçirdim,diğer msjımdada yazdım yarın itibari ile sıkı bi programa giricem,kapım takılıcak,alarmımız var evdeki korkularımda geçicek ve 2 aya ben hedefime inmiş olucam,sabah erkenden kilo bildirimi yap,sana güvenim tam biliyorsun

Selam kizlarrr

Hikmet cok tatlisinnnn ben kovalarla süper anlasirim neredeyse butun arkadaslarim kova ..oglusta buyuk bi ask yasiyoruz
Benim kizlarda aslan ya buyuk kizim hep anlatiyor koclarla cok iyi anlasirmis.. Böyle sinyaller veriyor evlenirsem kocla evlenirim gibi anlatyiorda anlatiyor onun isteklerine yaptiklarina yapacaklarina bi koc yetisebilirmis :)))
Ama minigime kocta yetisemez biliyorum :))

Ayrica canim hikmet ve roseliz allah yardimciniz olsun hic kolay degil hayatta basiniza gelebilicek en zor seylerden biri yeri geldiginde hissediyorsunuzdur..takdiri ilahi ..

Sanki hafta basinda herkes cok heyecanli ve dikkatliyken cumaya dogru menulerde bi cosma bi hareketlenme cogalmami oluyoooo
Bana öyle geldi ama bakalim yarin görücez

Papatya kolay gelsi. Canim

kızlar bu hafta bir türlü yeme düzenimi oturtamadım.. ğitti bu hafta.. sizleri de okuyamadım.. son sayfada ki yazılanlara bir ğöz ğezdirdim.. akşam sö verdiğim ezere menü paylaşırım ama kevsercigim beni affet bu hafta kilo vermek hayal..

mevcan ğüzelim bende biliyorsun 2500 artıda başlamıştım.. ama hepsi ğitmedi.. çünkü yedim habire,,

özğecim senin yazdıkları tam okuyamadım ama aklımdasın.. bir ara tüm yazdıklarını okuyacağım..

şkran ğüzelim sanada bu hafta yaramadı sanırım..

masum-ebru-sehra -papatya-zuzu-birkadınan anatomisi-nazlm.. ay zihnim durdu başka kim vardı.. umuzu aklıma şu an kızlar affedin lütfen..

yarın akşama bayan arkadaşlarıma davet ettim.. buğün eve ğideceğim köşe bucak evi kaldırıp halıları silkeleyip süpüreceğim.. bir iki camı sileceğim.. oturma gurubumu ve halısını sileceğim..
bir iki çeşit pasta hazırlayacağım...

yarın hazırlayacağım menüme yazıyorum.. önerinize acağım..

kıymalı ve ıspanaklı pide,, bu bayağgı doyumluk olacak-- kola ayran turşu ve yeşil ve kırmızı lahana salata sı -mayonoz ezmeler le ilk önce masayı donatacağım..

iyice tok olacakları icin üzerine..şunları yapmayı planlıyorum..

incirli üzeri kremalı bir tatlı
havuçlu -portakallı cezerye ve saray lokumu hazırlayacağım.. küçük toplür ve kürdanlarla renkli bir sunum olacak
tavuklu ve ğarnitürlü börek

başka ne olabilir hafif olarak ,pide üzerine...

tüm arkadaşlar ğelirse 10 -12 kişi ve 4-5 çocuk olacak....

Son düzenleme:
Masum aklımda yarın bildirim yapıcam ama artıdayım cok fena

kızlar büyük harfle yazıyorum kusura bakmayın olurmu proğram açık oldugu için böle yazmak zorunda kalıyorum

hoşgeldin ğüzelim..

Ben 32 yaşında 2 kız annesi öğretmen iç anadolunun küçük şehrinde yaşayan (şehirimi paylaşmıyorum) canım....57-59 kilo arasında dolaşıyorum. 55 olmak hedefim

hoşbuldum canım memnun oldum
ilk başlarda alışmak kim kimdi hatırlamak zor oluyo tabiki ama çözeceğim :)

bende 33 yaşındayım 16 aylık ikiz erkek annesiyim çalışıyorum. 72 kilolardayım hedefim 65 olmak ama takıldım kaldım

kaç yaşında kızların branşın nedir ( bu arada şehir neden yazmıyosun )

nelson bence börke yapma cnm çünkü pide ile doyacakları için :26::26:

nelson saray lokumu ve cezerye naısl yapıyorusn ben degişik şeyleryapmayı seviyorumdaaa

selam citirlarim.nasilsiniz.biz insallah subat mart gibi kaynimgile gidecez.o zamana kadar 55 olmaliyim.cok pis hirslandim.
menum sabah 9:30 da bir kucuk pogaca cay,
11 de bir muz.
saat ikide balik yemegi az ekmek ve turshu.
saat 6 da muslimi yerim.
bu gunluk boyle.

her kes ashagida sus pus,noliyyyyy ne saklaniyonuz kizceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…