- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.921
Selam kızlar, nasılsınız? Hikoşum senin yazılarını özlemişim yaa. İnş oğlun da sen de daha iyi olursunuz. Bu arada başın sağolsun. Roseliz senin de başın sağolsun canım. Allah rahmet etsin. Yokluklarına alışmak mümkün değil tahmin edebiliyorum.
Özgecim bulantılarının azalmasına sevindim. Bu haftalardan sonra daha da iyi olursun inş. Sağlıklı beslenirsen hem az kilo almış olursun hem de midende reflü oluşması ihtimali daha aza iner. Kevsere gelince topu bana atmış ve Şükran abla bilir demiş. Kevser cadı mı cadı
hayat dolu, kıpır kıpır gelinimiz. Eminim kaç yaşına gelirse gelsin yine aynı neşeli Kevser olucak. Allah yüzünü hep güldürür inş.
Masumm, ortağım sen beni bile unutmuşun. Ama ben yine de yazayım, kabızlık için kuru kayısıyla yeşilçayı birlikte tüketmeyi öneriyo arkadaşlar. Daha sonra zeytinyağı içmek, pırasa yemeği, bol su, wc' ye çıkmayı ertelememek, lifli gıdalar tüketmek, ve bol spor kabızlığa iyi gelir. Bende de hala geçmedi. Bunların hepsini sürekli deniyorum ama genetik. Yarın tartıda mahvedicek beni. Dikkat ediyorum ama boşuna.
Kübracım, kp için üzülme. Biliyorum aileden biri gelmeyince keyfi kaçıyo insanın ama geçicek, aranız da düzelir kısa zamanda. Belki de kendi mantığınca doğumgünü ve diş partisi ona saçma geliyordur ve ondan gelmemiştir.
Sehracım Allah kabul etsin orucunu, ne güzel böyle önemli aylar ve günlerde oruç tutabilmek, ben 2 senedir ramazanı bile tutamıyorum. sütümü etkilediği için sık sık yemem gerekiyo. Oğlumu sütten kesince ben de kazalarımı tutarım inş.
Papatyam kolay gelsin.
Nelson, Ebru, Mevcan, Sercan, Hawar, Nazlıma,Zuzu, Zehra, sizler de iyisinzdir inş.
kizlar selam mevcanim ben gayet iyi gidiyorum 1 kiloya yakin gitti hissediyorum sende yarindan sonra dikkat edersin gecmis olsun gilegin icin cok sagol hikmetcim diger kizlar opuyrm hepinizi
Kızlar nerelerdesiniz ben geliyorum kimse yok ben çıkıyorum herkes burda sayfalar atlamışşş :)
Nelson bi tek sen burdasın kendini tanıtırmısın biraz
hoşgeldin ğüzelim..
Ben 32 yaşında 2 kız annesi öğretmen iç anadolunun küçük şehrinde yaşayan (şehirimi paylaşmıyorum) canım....57-59 kilo arasında dolaşıyorum. 55 olmak hedefim
kızlar bu hafta bir türlü yeme düzenimi oturtamadım.. ğitti bu hafta.. sizleri de okuyamadım.. son sayfada ki yazılanlara bir ğöz ğezdirdim.. akşam sö verdiğim ezere menü paylaşırım ama kevsercigim beni affet bu hafta kilo vermek hayal..
mevcan ğüzelim bende biliyorsun 2500 artıda başlamıştım.. ama hepsi ğitmedi.. çünkü yedim habire,,
özğecim senin yazdıkları tam okuyamadım ama aklımdasın.. bir ara tüm yazdıklarını okuyacağım..
şkran ğüzelim sanada bu hafta yaramadı sanırım..
masum-ebru-sehra -papatya-zuzu-birkadınan anatomisi-nazlm.. ay zihnim durdu başka kim vardı.. umuzu aklıma şu an kızlar affedin lütfen..
yarın akşama bayan arkadaşlarıma davet ettim.. buğün eve ğideceğim köşe bucak evi kaldırıp halıları silkeleyip süpüreceğim.. bir iki camı sileceğim.. oturma gurubumu ve halısını sileceğim..
bir iki çeşit pasta hazırlayacağım...
yarın hazırlayacağım menüme yazıyorum.. önerinize acağım..
kıymalı ve ıspanaklı pide,, bu bayağgı doyumluk olacak-- kola ayran turşu ve yeşil ve kırmızı lahana salata sı -mayonoz ezmeler le ilk önce masayı donatacağım..
iyice tok olacakları icin üzerine..şunları yapmayı planlıyorum..
incirli üzeri kremalı bir tatlı
havuçlu -portakallı cezerye ve saray lokumu hazırlayacağım.. küçük toplür ve kürdanlarla renkli bir sunum olacak
tavuklu ve ğarnitürlü börek
başka ne olabilir hafif olarak ,pide üzerine...
tüm arkadaşlar ğelirse 10 -12 kişi ve 4-5 çocuk olacak....
Ecrincim ben de 32 yaşındayım. Kocaelinin bir ilçesinde oturuyorum. 6 yaşında kızım ve 15 aylık oğlum var. Tanıştığıma memnun oldmşükran sende burdasın gördüm seni sende tanıtırmısın kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?