Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sukrann abbllaa yZdiklarinn icin cok tsk ederimmm..allahim hepimizin yuzunu her daim huldursun insallahh bu rada selin yuz almis unuttmusum ya k bakma aferimm bmm kizima o kadar calisirmaya degdi masallahh tartikmaya korkuorumm oyy oyy

Nelsonum nm bnm affet falan deme cnn ya bu hafta olmazsa bi dahaki hafta bn bu gun adet oldum olucam gelmd diyorum sabahtan beri insallahh yarin aksama kadar gelmez kirmizilar beni dinlesinler ama dimi ya yoksa tartida fazla cikarimmm(yarin tartilmaya

sukrann abbllaa yZdiklarinn icin cok tsk ederimmm..allahim hepimizin yuzunu her daim huldursun insallahh bu rada selin yuz almis unuttmusum ya k bakma aferimm bmm kizima o kadar calisirmaya degdi masallahh tartikmaya korkuorumm oyy oyy
Ne demek cnm gerçekten öyle düşünüyorum seninle ilgili. Neşeli, hayat dolu insanlar çabuk yaşlanmaz. Selin adına da teşekkür ederim.

Kızlar bugün annem geldi. Kızımı okula bıraktıktan sonra çay içtik öğle yemeği yerine yine. Ama cıss yemedim aferin bana. Ama yine de ümidim yok yarından. Hep öyle olmuyor mu zaten. Hepimizin illaki en az bir iki kere regl cumaya denk gelir. Napalım. Biz de önümüzdeki maçlara bakıcaz ayy yok öğle değildi yaa! Önümüzdeki haftalara bakıcaz.
Ah Nelsonum, ah Sehraam bi türlü 55 olamadık gitti. Hem de bu kadar yakınına gelmişken. Niye böyle oluyo anlamıyorum. Kala kala bi haftalık işimiz kalmıştı.

Şükran ablacıgım başsaglıgın için Sağol dostlar sağolsun öle büyüdüm ölede yaşlanıcam artık ölenle olana çare yok ne yazıkki ;((

Nelson : daha ne olsun sen herşeyi ayrıntısıyla düşünmüşsün herşey çok güzel ben de davet veririsem ilk işim senden yardım almak olacak şimdiden eline koluna saglık yiyenlere de afiyet olsun ( baya aç gelmelerini söyle ))

Kevser ben de bu gün regli oldum yüzüm baya şişmiş üstelik ağrım da var tartıda nasıl çıkarım bilmiyorum çok üzüldüm inşallah seninki yarını çıkartır )

Son düzenleme:
Kk beş günlük sok diyeti okudum . Sonra biraz araştırma yaptım yapanların yorumunu falan baya veren var . memnun kalanda varmış bakalım şu vize çıkarsa Almanya'ya yılbaşı için gitmeden onu yapıcam
1. Gün sadece haşlanmış patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün et veya tavuk
4. Yogurt veya yumurta
5. meyva

Son düzenleme:
bu hafta benim adıma çok mutsuz geçti,yarın kilo açısından dönüşüm olucak,yarış isteyen kızlar varsa yazsın yine,ben pek emin deilim aksilikler çıkıyor yoldaşımı yanlız bıraktım diye iyice moralim bozuluyor,

menümm

sabah: yarım kase kfleks,içine 3 tane kuru kayısı doğradım,form çay

öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı,üstüne 3 küp güveçte soslu patates,1 dilim beyaz ekmek,az turşu

ara: 3 tane limonlu form bisküvi,1 dilim kek,yeşil çay

şimdi: yeşil çay,badem fındık yarım avuç

eve gidince: limonlu yoğurt

kafam karışık geçmişi okuyorum anında unutuyorum,
nelsonum börek yerine salata türü bi şey yap bence,patates salatası yada kısır felan,

kızlar ben kaçıyorum affedin sabah kilo bildirimimi yaparım hoşçakalın

menümü yazayım kaçayım kızlarrr

sabah büyük bir bardak su + 1 ymk keten tohumu

kahvaltı
3 ymk müsli
200 ml süt

öglen
haşlanmış tavuklu salata
ayran

akşam
200 ml yagsız yogurt
2 salatalık
1 mandalina 2 fındık 1 badem

3 lt su
3 kupa btki çayı5.1 çayı

Son düzenleme:
Iyi aksamlar citirlarim nasilsiniz hemen menumu yazayim

Sabah
Bir ev pogacasi
Bir dilim peynir
4 zeytin
Bir bardak cay
Ara yok
Oglen
Bir kase corba
4 tane yaprak sarmasi
Bir kase kisir
Ara
Yok
Aksam
Bir kase kisir

2 lt su
3 fincan yesil cay
Yarin ins tarti yuzumu guldurur kizlar hic umudum yok ama

Masummm menun super yarin kesin eksi cikicaksin tartida:)

tşk ederim cnm benim münülerim hep böyle ama zor kilo veriyorum ben
2 haftadır patır patır gidiyor çünkü yeni gelen kilolar oldugu için öyle gidiyor.
bakalım yarın nasıl çıkıcamm:18::18::18::18:

Valla canim bende cok zor kilo veriyorum ama bu hafta iyice sasirsi menuler haftaya daha dikkatli olucam ins

Menüm

kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız kaşarlı tost
3 zeytin * 1 kk peynir* çay

öğlen 1 dl ekmek üzerine acıka* 3 çatal haşl. patates
4 çerri domates* şekersiz çay

ara 1 fincan neskafe* 1 küçük mandalina

akşam 4 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği
1 bardak ayran

su 2.5 lt
spor 3 mil leslie* 50 mekik
30 dk plates* 20 dk step* 150 hundred hareketi

Ara ara gizli gizli bazen yakalanarak okudım ama aklımda tutamıyorum. Kalanlar :
Hikmtm başın Saolsun. Bende üzüntlerimi Oglumla erteliyorum.
Roliz seninde başın Saolsun canım. Demek azerisen ben seni sevirem☺️
27 yaşında 33 aylık akıllı oğlunu kv annesine kimseciklere bırakıp pazara gezmeye gidemeyen ama bazı sıkıntılardan bunalıp bi anlık kararla iş ve sosyal hayata atılan dogum kilolarını burda verip 6 sını bu yaz geri alan bi kızçeyim
Nellll gayet yeterli bence.
Masum menün harika
MEV motive olamamış
Fenedo geçmiş olsun canım. Benimde 2 gündür boğaz kurulduğu burun akıntısı plastik ve sıcak bişiler içiyom

1 fincan yeşil çay ve 6 k. Kayısı

Kahvaltı :
1 yumurta
2 yeşil zeytin
Peynir yedim sadece iştahım yoktu karnım baya ağrıyor

Ara: ilk defa diyetim boyunca çikolata yedim
Öğlen bişi yemedim az önce bi kase yulaflı yogurt yedim içine kuş üzümü kkayısı ve tarçın koydum yedim

Şükümler menün çok güzel
Cıvıl cıvıl elti kevserim nasılsın csnım
Özgem sende benm gibi sık giremiyonwc eğitimi ne aşamada ? Cinsiyet belli olmasına az kaldı merak içindeyim
Sehra delüü napıon yrn kaç kilo artıdasın de bakem😄😜
Btlkbra canım ya kp takılma boşver herkes onu ayıplar seni değil sen yinede eşinin hayrına saygıda kusur etme

Tamamm canim merak etme sen aimlsin bir hafta kayiptan birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…