Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cok sagol canim sanadagecmis olsun dikkat et kendine

Ayy hastaaaa hikmettt geldiiiiiii....
Show firuzeeee izliorummmmm. Muhtesem bir dizi gercekten..
Gribimde geçeydii super olacaktii yaaa.. menumu kismetse yarindan itibaren paylasacagimmmmm
Bugun mercimekli kofte yaptim. Kocisle afiyetlee yedikkk suan onun siskinligi wwar. Neyse yarindan sonra toparlanirim insallaah..

Bakiyorum da herkesin menüsü cooooook güzel
Anamm yineee uykum geldi...
Kimlee burdaaa???
Yoklamaaayapiorummmm

Selam canlar. Nasılsınız.bİz iyiyiz şükür. Kızlar ya benim kaynana poğacalar yapıp yollamış.ama sadece bu bugün sabah bir tane yedim.şimdi canım çok ostiyor.ama tabii cıksss yemicemşimdi yavan bitki çayı içiyorumartık yarın sabah yerim bir poğaca kahvaltı da

Çıtırlarım kakolu,portakallı fındıklı kek yaptım dumanı üstünde,çok sevgili kocacım 4 dilim kek aldı bide koca kupa çay,afiyetle yiyor karşımda karnımın gurultusu karşı daireden duyulur yawww,banyomu yaptım ojelerimi sürüp yatıyım birazdan yoksa gel beni ye diyen keke karşı koyamamaktan korkuyorum

Aaaa kara kediii kimm o kimm ayol
Sen melakesinn sekerim yaaa
Ayy çok sevindirik oldum sağol cicimm sen de melakesin gulümm

Kız Kevser, sen de mi hasta oldun. yok yooook sen hasta halinde bile verirsin 1-2 kilocuk.
Nazlıma ben de açlıktan kendimi bitki çayına verdim bu akşam. Önce rezene, ardından yeşilçay. O poğaçaları buzluğa at, yarın çıkarıp 5 dk fırına koy, yumuşacık olur, oz zamn ye. yarın serbest sana, hakettin şimdi yemeyerek
Görümcem geldi çocuklarla. Yukarda akşam yemeği yendi, ben yimedim. evde erken yiyorum 18:00 de. kv lerde saat farketmiyo. onlar yediler ben oğluşa baktım.
Kız Mevcaaan. sen de yarın ye güzelim. Tazesi kadar cazibeli olma ama idare eder. Kocişin hepsini bitirmesine izin verme sakın, al elindeeeen

Son düzenleme:

Evet evet uyumak en iyisi.bende öyle yapıcam.bu günü kaçamaksız geçirdim şükür.ama biraz spor yapiyim sonra yatiyim dimi...

Amainnnnnnn bir ben mi iradesiizim yaaa aglanack halimee guluyorum ymn ederm..
Kizlar, mutfaj feci daginik ,, toplasam mi kii

Hkmt ye sen ye sabah görürüm seni tartıda,nzlama elden gel bebek sende bendensin,şükomm akşam yememek benim diet yöntemim sabah ne kadar fazla çıkıcam meraktayımm

bu süper fikir şükranım.sağol.hiç aklıma gelmemişdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…