- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.961
Ara ara gizli gizli bazen yakalanarak okudım ama aklımda tutamıyorum. Kalanlar :
Hikmtm başın Saolsun. Bende üzüntlerimi Oglumla erteliyorum.
Roliz seninde başın Saolsun canım. Demek azerisen ben seni sevirem☺️
27 yaşında 33 aylık akıllı oğlunu kv annesine kimseciklere bırakıp pazara gezmeye gidemeyen ama bazı sıkıntılardan bunalıp bi anlık kararla iş ve sosyal hayata atılan dogum kilolarını burda verip 6 sını bu yaz geri alan bi kızçeyim
Nellll gayet yeterli bence.
Masum menün harika
MEV motive olamamış
Fenedo geçmiş olsun canım. Benimde 2 gündür boğaz kurulduğu burun akıntısı plastik ve sıcak bişiler içiyom
Ben Burdayım hikoo Ogluş tepemde çaktırmadan yazıyom telden
Selaaam kara kedi de geldiii aranızaaa. Napıyosunuz bakiim.
Bn de geldimm ama bn hasta oldum ya. Banane yarin tartilda fazla cikicam
Yeseydn kuzu yaaa can bogazdan gelir
COZUTTTUM HEE BEN
DURDURUN BENİİİİ
Ayy çok sevindirik oldum sağol cicimm sen de melakesin gulümmAaaa kara kediii kimm o kimm ayol
Sen melakesinn sekerim yaaa
Çıtırlarım kakolu,portakallı fındıklı kek yaptım dumanı üstünde,çok sevgili kocacım 4 dilim kek aldı bide koca kupa çay,afiyetle yiyor karşımda karnımın gurultusu karşı daireden duyulur yawww,banyomu yaptım ojelerimi sürüp yatıyım birazdan yoksa gel beni ye diyen keke karşı koyamamaktan korkuyorum
Çıtırlarım kakolu,portakallı fındıklı kek yaptım dumanı üstünde,çok sevgili kocacım 4 dilim kek aldı bide koca kupa çay,afiyetle yiyor karşımda karnımın gurultusu karşı daireden duyulur yawww,banyomu yaptım ojelerimi sürüp yatıyım birazdan yoksa gel beni ye diyen keke karşı koyamamaktan korkuyorum
Ayy çok sevindirik oldum sağol cicimm sen de melakesin gulümm
Kız Kevser, sen de mi hasta oldun. yok yooook sen hasta halinde bile verirsin 1-2 kilocuk.
Nazlıma ben de açlıktan kendimi bitki çayına verdim bu akşam. Önce rezene, ardından yeşilçay. O poğaçaları buzluğa at, yarın çıkarıp 5 dk fırına koy, yumuşacık olur, oz zamn ye. yarın serbest sana, hakettin şimdi yemeyerek
Görümcem geldi çocuklarla. Yukarda akşam yemeği yendi, ben yimedim. evde erken yiyorum 18:00 de. kv lerde saat farketmiyo. onlar yediler ben oğluşa baktım.
Kız Mevcaaan. sen de yarın ye güzelim. Tazesi kadar cazibeli olma ama idare eder. Kocişin hepsini bitirmesine izin verme sakın, al elindeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?