Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

iyi aksamlar kizlar menum
sabah yumurta az peynir zeytin bir dilim ekmk ihlamur cayi tere dere otu
ara yarim ayva bir mandalina
oglen bamya kucuk tabak 3 kasik bulgur pilavi bir dilim ekmk yogurt
ara iki incir ceviz
aksam kucuk tabak bamya bir kepce corba salata limonlu yogurduda yatmadan yarim saat once yiycem bakalim nasilmiss

Son düzenleme:
Anammmmmm aşşagısı kızçe kaynıyor.Bütün kızlar toplandık toplandık
Mev ve nazlm iradenizi ayakta alkışlıyor darısı hikomla bana diyorum
Kız hikmt sen yemezdin son gece noldu sana:44:
Kevserim dikkat et kendine.Bende yakalanıyorum hep üşüyorum iççim üşüyor resmen.Hastayken artıda mı olunuyr ilk kez duydum valla:44:
Şükümmm nasılsın

Amainnnnnnn bir ben mi iradesiizim yaaa aglanack halimee guluyorum ymn ederm..
Kizlar, mutfaj feci daginik ,, toplasam mi kii

Bende biraz toparlamalıyım.ama onu yapıcama spor ysparim diyorum.
Bide ben göbek dansı yapıyorum.eritiyormuş göbeği.gerçi koca göbeğe yakışmıyoro yüzden kocişin yanında oynamıyorum

bu süper fikir şükranım.sağol.hiç aklıma gelmemişdi.
Öyle ya Nazlımacıım, sabah mis gibin çayla yersin. Geçen hafta annem geldiğinde kıymalı pide ve poğaça getirmişti. Ben de buzluğa attım. Yarın sabah ısıtıp yerim ben de. Keki de denedim. üzerine accık su serpiştirip 5-10 dk fırında ısıtınca taze gibi oluyo, yumuşacık

Anaaaa hrrkes gelmis
Hadiii simdii kizlar beni cik cik liyorsunuz
Mew basladii dewami sizdeen
Yarinaaaa mutlu kararli bir sekilde baslayim gune

Bende biraz toparlamalıyım.ama onu yapıcama spor ysparim diyorum.
Bide ben göbek dansı yapıyorum.eritiyormuş göbeği.gerçi koca göbeğe yakışmıyoro yüzden kocişin yanında oynamıyorum

Oynaaa kissss nrrden biliosn hosuna gitmicegini..deli

Sağol canikom. NapAlım dayanicez..

Bu hftaa kendimi anlamiormm pirinc pilavi bugun mercmk koftesii
Durdurun istee beniii
Ben yoklama yapincaaa kizceler hissedip geldiler

Vay anasını ben bu kızların çokluğunu bi cuma sabahları görüyodum bi de şimdi. Yok mu artıran, diğer kızlar gelin gelinnn
İyiyim Ebrum oğlumu uyuttum yeşilçayımı içiyom. Sen nasılsıın?

Gizlarrrr, şukomu duydunzz
Kinayinn beniii yaaaa.
İns sabah 80 gormem
79a raziym yaaa
Hayatmda ilk kez 78 gordmm..
Yaptgmaaa bakin..
Anam yemek yemeyi ozlemisim demekkii..
Durdurmam gerekk kendimü

İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Arkadas sivrisinek warrr, oglaninn yuzu delik tesik oldu yaaa. İsirmadaaan..
Sinek avindaymmm

Kız Hikmet bunun bi hal çaresi var o da 2 saat spor yapman! sana ceza
Kevserin yaptığı sporların 2 katını yap

Kız Hikmet bunun bi hal çaresi var o da 2 saat spor yapman! sana ceza
Kevserin yaptığı sporların 2 katını yap

Ama ama amaaa hikoş hastaa amaa burnuuu fiş fiş akioo amaaa amaaa amaaaa...
Şükü yaaaaaa zati oglani da sineklerr yiyooo .. anam siwrisnek oldurmek ne zzormş yaaaa

Ama ama amaaa hikoş hastaa amaa burnuuu fiş fiş akioo amaaa amaaa amaaaa...
Şükü yaaaaaa zati oglani da sineklerr yiyooo .. anam siwrisnek oldurmek ne zzormş yaaaa
Hadi hadi acıdım yat uyu. sağlık olsun. Haftaya verirsin sen de. Nasıl olsa ben artıda çıkacam bana yoldaş olursun. Geçen hafta herkes verdi kilo ben veremedim. Yanıma artıda çıkmış arkadaş lazım

Kevserim eve döndün müü, gördüm seni ses ver banaaa

Son düzenleme:
Hadi hadi acıdım yat uyu. sağlık olsun. Haftaya verirsin sen de. Nasıl olsa ben artıda çıkacam bana yoldaş olursun. Geçen hafta herkes verdi kilo ben veremedim. Yanıma artıda çıkmış arkadaş lazım

Uyumaaak istiormm amaa mutfaaak cok kotuu.. bulask warrr. Yikayip yatsaaam olmamii yaaa.. bulask yikarkendee tabletten bi dizi acarmm neden diceksn, inan hemen bitiooo isimm bisr izlerken yada biriyle konusurkeeennn yaaa bende gunlerce ac geznce 78e dustm dusunn beeen - ama amaa sbh 80cikmayim yaaaa neeeolurr şüküüüü

Şükümmmm ,, bende gidimm buz gibii soguk daa buz gibiin suynann bulask yikayimmm ahh ahhh ne cilem waridiii makineede doluu amaa temizzz oglandan vakit buluptaaaaa bosaltamaaaadimdiiii oyyy anammmm oyyyyy ben nireleree gideeem oyyyyy agit yaktmmm saygiduyun
Mucuk..
Bitincee gelirimmmmm..
Ufff üseniormmm yaaaa. Odada klimaaa aciktaaaa sipsicaaaakk neysee tmm kizmayinndaaaa gidiommm anaaaam bendeeee vaayvooyyvweeyveeydeee

merhaba kılar
bu hafta nasıl geçti ne zaman cuma geldi hiç anlamadım. yarın akşa üstü diyetisyen randevum var. bu hafta kilo verdim. taa temmuzlarda gördüğüm kiloya ulaştım. ama az verdim. hafta sonu abarttım çünkü. bir daha böyle bir hata yapmıcam. fakat yemek yemekten artık hiç keyif almıyorum. çünkü hep aynı şeyleri yiyorum. kahvaltı aynı diğer öğünlerde çorba, salata şeklinde geçiyor. sırf doymak için yemek yiyorum. bakalım ne olacak yrın. benim göbüş yağları azalmış mı azıcık.
menüm:
07:30 1 kk peynir, 4 zeytin, bir dilim ekmek
11:00 bir mandalina
12:00 ton balıklı salata
15:0 bir elma
18:00 6 yk nohut, 3 yk pilav, yoğurt
20:00 mandalina

Öyle Hkmetim ben de bulaşık makinesine koyamıyom kaç gündür, elde yıkıyorum. avm ye gittiğimzi gün kocişe aldırmayı unuttum tablet deterjan. Ben de müzik dinlerken nasıl iş yaptığımı anlamıyorm, sıkıcı gelmiyo. Dizi açsam başından ayrılamam, çünkü bilgisayarım mutfaktan görünmüyo.
İnş 80 e çıkmazsın güselim. Ne diyim. Ben de erken yedim çok açım ama direniyorum. Uyuyayım da daha fazla açlık bastırmasın bari.
Sana kolay gelsin cnm.

Papatyacım menün güzelmiş. Ama ne güzel az da olsa ekside olucaksın yarın. O da güzel. Aynı şeyleri yemek tabii ki çok sıkıcı. Çünkü hergün diyetisyenin verdiği sabit listeye uymak zorunda kalıyosun. Hiç olmazsa cuma ve haftasonu abartmamak kaydıyla farklı, güzel şeyler ye. Vücudun da arasıra değişikliğe ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…