- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.981
Amainnnnnnn bir ben mi iradesiizim yaaaaglanack halimee guluyorum ymn ederm..
Kizlar, mutfaj feci daginik ,, toplasam mi kii
Öyle ya Nazlımacıım, sabah mis gibin çayla yersin. Geçen hafta annem geldiğinde kıymalı pide ve poğaça getirmişti. Ben de buzluğa attım. Yarın sabah ısıtıp yerim ben de. Keki de denedim. üzerine accık su serpiştirip 5-10 dk fırında ısıtınca taze gibi oluyo, yumuşacıkbu süper fikir şükranım.sağol.hiç aklıma gelmemişdi.
Bende biraz toparlamalıyım.ama onu yapıcama spor ysparim diyorum.
Bide ben göbek dansı yapıyorum.eritiyormuş göbeği.gerçi koca göbeğe yakışmıyoro yüzden kocişin yanında oynamıyorum
Anammmmmm aşşagısı kızçe kaynıyor.Bütün kızlar toplandık toplandık
Mev ve nazlm iradenizi ayakta alkışlıyor darısı hikomla bana diyorum
Kız hikmt sen yemezdin son gece noldu sana:44:
Kevserim dikkat et kendine.Bende yakalanıyorum hep üşüyorum iççim üşüyor resmen.Hastayken artıda mı olunuyr ilk kez duydum valla:44:
Şükümmm nasılsın
Anammmmmm aşşagısı kızçe kaynıyor.Bütün kızlar toplandık toplandık
Mev ve nazlm iradenizi ayakta alkışlıyor darısı hikomla bana diyorum
Kız hikmt sen yemezdin son gece noldu sana:44:
Kevserim dikkat et kendine.Bende yakalanıyorum hep üşüyorum iççim üşüyor resmen.Hastayken artıda mı olunuyr ilk kez duydum valla:44:
Şükümmm nasılsın
Vay anasınıben bu kızların çokluğunu bi cuma sabahları görüyodum bi de şimdi. Yok mu artıran, diğer kızlar gelin gelinnn
İyiyim Ebrum oğlumu uyuttum yeşilçayımı içiyom. Sen nasılsıın?
Kız Hikmet bunun bi hal çaresi var o da 2 saat spor yapman! sana cezaGizlarrrr, şukomu duydunzz
Kinayinn beniii yaaaa.
İns sabah 80 gormem
79a raziym yaaa
Hayatmda ilk kez 78 gordmm..
Yaptgmaaa bakin..
Anam yemek yemeyi ozlemisim demekkii..
Durdurmam gerekk kendimü
İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Kız Hikmet bunun bi hal çaresi var o da 2 saat spor yapman! sana ceza
Kevserin yaptığı sporların 2 katını yap
Hadi hadi acıdım yat uyu. sağlık olsun. Haftaya verirsin sen de. Nasıl olsa ben artıda çıkacamAma ama amaaa hikoş hastaa amaa burnuuu fiş fiş akioo amaaa amaaa amaaaa...
Şükü yaaaaaa zati oglani da sineklerr yiyooo .. anam siwrisnek oldurmek ne zzormş yaaaa
Hadi hadi acıdım yat uyu. sağlık olsun. Haftaya verirsin sen de. Nasıl olsa ben artıda çıkacambana yoldaş olursun. Geçen hafta herkes verdi kilo ben veremedim. Yanıma artıda çıkmış arkadaş lazım
Öyle Hkmetim ben de bulaşık makinesine koyamıyom kaç gündür, elde yıkıyorum. avm ye gittiğimzi gün kocişe aldırmayı unuttum tablet deterjan. Ben de müzik dinlerken nasıl iş yaptığımı anlamıyorm, sıkıcı gelmiyo. Dizi açsam başından ayrılamam, çünkü bilgisayarım mutfaktan görünmüyo.Uyumaaak istiormm amaa mutfaaak cok kotuu.. bulask warrr. Yikayip yatsaaam olmamii yaaa.. bulask yikarkendee tabletten bi dizi acarmmneden diceksn, inan hemen bitiooo isimm bisr izlerken yada biriyle konusurkeeennn yaaa bende gunlerce ac geznce 78e dustm dusunn beeen - ama amaa sbh 80cikmayim yaaaa neeeolurr şüküüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?