Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

[QUOhikmet dur bakiyimm_Krkya01;32970776] bendeee arrtii cikicaam
Suan mercimekli kofte yiyorrmm.
Oleyyyyyyyyyyyy
Aferimm banaaaaaaa [/QUOTE]

Ee eldim sukran abla oglen geldimmmm hic umudim yok valla sukran ablaya oyy korkuyommm korkuyommmmmm
Hikmett kiz geliyorumm yanina artik yemek dur bakiyimmm aaa yeterrr :))
Sivrisinek derken ya esimle bi animi anlatiyim yatak odasinda sinek avliyoruz esim dedi dur askim bn halledicem aldi penyemi sinek kovali bnde yatagin ustunde oturuyorumm sinek lambanin orda gexiyoo esim arkasini bi donduu sakkkkk suratima penye ama varya koptuk kalakaldimm kiz koptuk gulmekten gpzumde simsekler cakmisti valla yaa

Kiz hikemtt

Kizceler iyi geceler gecmise goz gezdirdim aklimda kalanlari yazayim unutmadan
Nelson sen de benim aklimdasin canim fazla giremesem de elimden geldigince okuyorum sizleri umarim misafirlerini gonlune gore agirlarsin canim
Papatya canm muhtemelen bu hafta diyetisyenin listeyi degistircektir saglikli kilo veriyosun onemli olan da bu suan yerinde olmak cok isterdim ben aldim basimi gittim gobegim yerime totom kocaman oldu tartiya cikmaya cesaretim yok(
Sonradan veririm nasilsa diyorum ama ne gerek var demi guzel guzel beslen iste
Ebru canm tuvalet egitimi ummudugumdan cok cok iyi gitti 3. Gunde kizim olayi cozdu zaten artik nerdeyse sormuyorum kendi olunca soyluyor suan gece egitimine agirlik vericem ilk 4 5 gun sut icip yatmasna ragmen hic islatmadi altini ama 2 gundur islak uyaniyor ben uyuya kaliyorum gece 2 3 gibi yatiyorum cunku o sebepten artik daha sistemli kaldircam wcye gece uyumaya yakin sivi vermemeye caliscsm sorun olmaz o zaman suan emir ne durumda gece olarak yani sen uyandirip goturuyomusun ne kadar daha surer acaba.
Gerci 4 5 yasina kadar kucuk cocuktur cok sivinalsa gece farkina varmayabilir sanirim
Fenodo boynun tutulmus diye okudum gecmis olsun canim
Mev sukran masum hkmet kizlar bi motivasyon eksikligimi var mi ne kilo veremicem + cikcam diye okudum.
Haftaya bomba gibi bi giris yapin cumaya yuzunuz guler eminim
Roseliz nazima zehra ecrin kevser hawar zuzu sehraa baska kizce varmiydi hepinize tum kizcelerr yarin tartida bol eksili rakamlar.

Anaa, kimsecikler kalmamissss
Walla bulasik makinesindrn temizleri yerlestirdim.
Kirlileri koydum. Enerjide sicak suda wardi
Azcuuk üsüdüm
Şükü bende dizi actim bitene kdr izleyim dedim baktum saat 12_.))
Hikmet kapat diziyi dedim bak oturunca da uykm geldi
Kew guldürdun kisss beni
Du bende bi avlanma animi anlatayim

Salonda oturuyoruz. Hamileydim galiba ana hatirlayamadim . Neyse, kocis ari avina cikti ari ya havluyu atti. Sonra bi aci hissettm elimde- ari ignesini firlatmis.
Ay ay ayy diyee bi bagirmisim elim sişti az, kizardiii bayaa amaaa
Kocisde gule gulee ölmuştü.. ama snra da korkudan hadi acile gidelm. Oglana sana bise olurmu diyeee ödü kopmstu neyse sabah kalktk elimde hcbise kalmamisti
Ama kew seninkide bombaymiss yaaaa
Uyucaaamm simdii ben yarin kilomu ne kdr gec yazrsam o kdr iyii heheheee
Ama haftayaa bombaaa gibii eski hikşunuz geri doneck
Az menumleee 70e yolalicaam
Hehhe
İyi gcelerr

Ya ben buaralar nakisa dadandim aksam bir isim yoksa aliyorum elime,,cok rahatlatiyor..dalmisim simdi yatmadan bakiyim dedim
Simdi 3 sayfa kitap okuyamadan kapanir gözlerim
Yarin ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
Iyi gecelerrrr
Esim yok minigime sarilmak istyiorum ama alisirsa diye korkuyorum ama cok guzel oluyor cokkkkk coookk babamiz olmadiginda oglumla sarila sarila yatiyoruz normalde..bu siralar o teklif etmeden ben sormuyorum artik ..koccaa kizim nefret eder rahatina cok duskun
Neyse yaaa yatim bari

hikmetimm cnm bnm bn varim bnde prensesi uyutuyorumsalliorum aci agzini baba baa diyip duruyo agzini yedim ya
Anam senin kide guzelmis aman bni ari falan sokamasin alerjim var anam sisiyorummm :)
Hangi diziyi izledin gi
Hikmetim bn eminim sen yarindan sonra kus diyetine baslarsinn veee kilo verirsin bcm giveniyorum bn sana canoo ya bnmde esim gececi onsuz olmuyo anam ya korkuyom valla bn onuda gectim ona sarilip yatmak vardi arada durtuyordum ne guzel horluyon yana don diye :)

Son düzenleme:
kızlar ogluşu uyuttum az önce hemen bii suyun altına grdim.Sabahları üşeniyorum s açlarımı yıkamaya.Çamaşırları astım oğlumun ve kendi çantamı hazırladım.MEkigimi çekip yatıcam.Yarın sabah yaparım pantolonlarımıza ütü oğlumu uyuturken masal anlatıyorum kaç kez dalmışım.Oglum anne hadi anlat yada uyumayalım dedikçe ayıldım hep

Canım ilk zamanlar ben 1 kez altına kaçırmasın dye kaldırıyordum.AMa sonra uyumadan 2 saat önce süt ve çok susarsa uyurken az su verip yatırdım ve akıllı bıdığım gece hiç kalkmaz yamaz.çok sıkışsa bile bazen öyle bi tutuyorkibiz o kadar tutamayız

Kevser çok güldüm.ama hikmetinkinden iyiymiş gene
Özgem maşallah kızına çok zeki.dahada iyi olucak.gece kupkuru uyanır yakında görürsün...
Neyse bende kaçıyim yakında.bakalım yarın kim çok vermiş olucak

Hikmet arı dedi neyi hatırladım.bir keresinde annem çamaşırları topladı ipten.gemen giydi külodunu.bide bir çığlık attı.meğersem arı poposunu ısırmıs.çok şişdi yoğurt filan koydum.ama ne çare..
Bi gidemedim ha.neyse çıkıyorum..çıktımmmmmm

Ebrucum benim kiz da birkac kez tutunca sevinmistim ama 2 gundur cok su icip yatti ben de kalkamayinca. Daha dogrusu uyandim ama 1 kez goturdum onda da yapmadi .bak biraz once uyandi su istedi vermesem olmaz susamis wcye goturdum yok anne dedi
Salliyorum simdi tekrar 2 saate tekrar uyandirip goturcem boyle boyle alisicak ins.
Senin oglusa da masallah canim hayat boyu gurur duycagin bi evlat olur ins.

Oglum hazırlanırken uyandı kucağımdan inmedi zor giyindim. Annem gitme babaanneye gitmeyelim diye patır patır yaşlar aktı gözünden benimde gönlümdenbırakırken Boğazı'da kötü öksrdü tıkandı anne diye çınlattı sokağıeşimde herzamanki gibi bana söylendi. Çocuğun psikolojisi bozuldu hasta oldu bırak işi dedi benim daha çok için parçalanıyor ama Sigorta'mı evlendiğimden beri yapıcaklar kp ayrı eşim ayrı yaparız ederiz bişi olduğu yok. Kaynımın düğünde baya masrafa girdik toparlanırız hem oglum ayrı kalmaya aşılır kreşde seneye zorlanmaz hem birikim olur hem kafam dağılır bazı sorunlardan vs bi sürü neden vardı çalışmam için ama çok şükür geçiniyordukocuguma eziyet mi ediyorum acaba?ama Aten topu topu 2 sene çalışıcam anaokulu döneminde yanında livam belki bebişte olur hem.off kızlar çok soluyun sma takmıyomuşym şokun kanlı gibi davranıyorum ama dokunsalar ağlarım annemde bizim için işi bırakmış evlatlarım demiş ama kardeşimlerimde babamda hayırsız çıktı şimdi karın. Tokluğuna çalışıyor bu yaşta emekli bile olamadı. Eşim psikologa götürelim diyor. Netten Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.

ebru bende 4 yıl sonra çalımaya başladım ve yaşadıklarını bütün anneler yaşıyor emin ol
ssen kararlı ol oğlubnda alışıcaktır bu duruma
benim ikisi iki yandan sarardı etrfaımı anne gitme derlerdi ama alıştılar artık
sadece zaman lazım

kızlar aısl oldu anlmadım ama ben artıdayım çok sinirleirm bozuldu
geçen hafta:68.7
bu hafta :69.9
gelen :200

menüliermi siz görüyorusnuz ben nasıl kilo alırım ya

kilomu oglene aciklicaaam yaaaa bananee bananeeee' cunkugec yedim :)) eeet mizikcilik yapiormmmm :)))))))))))))
kizlar, diyetisyene gittgmde sabah uyandigimda
1bardak ilik su
1dilim limon
1dilim elma
1tane cubuk tarcin
koy , ic dedi ))))
listeyi de pylasirm bugunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…