- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.001
Ee eldim sukran abla oglen geldimmmm hic umudim yok valla sukran ablaya oyy korkuyommm korkuyommmmmmAyy çok sevindirik oldum sağol cicimm sen de melakesin gulümm
Kız Kevser, sen de mi hasta oldun. yok yooook sen hasta halinde bile verirsin 1-2 kilocuk.
Nazlıma ben de açlıktan kendimi bitki çayına verdim bu akşam. Önce rezene, ardından yeşilçay. O poğaçaları buzluğa at, yarın çıkarıp 5 dk fırına koy, yumuşacık olur, oz zamn ye. yarın serbest sana, hakettin şimdi yemeyerek
Görümcem geldi çocuklarla. Yukarda akşam yemeği yendi, ben yimedim. evde erken yiyorum 18:00 de. kv lerde saat farketmiyo. onlar yediler ben oğluşa baktım.
Kız Mevcaaan. sen de yarın ye güzelim. Tazesi kadar cazibeli olma ama idare eder. Kocişin hepsini bitirmesine izin verme sakın, al elindeeeen
hikmetimm cnm bnm bn varim bnde prensesi uyutuyorumsalliorum aci agzini baba baa diyip duruyo agzini yedim yaAnaa, kimsecikler kalmamissss
Walla bulasik makinesindrn temizleri yerlestirdim.
Kirlileri koydum. Enerjide sicak suda wardi
Azcuuk üsüdüm
Şükü bende dizi actimbitene kdr izleyim dedim baktum saat 12_.))
Hikmet kapat diziyi dedimbak oturunca da uykm geldi
Kew guldürdun kisss beni
Du bende bi avlanma animi anlatayim
Salonda oturuyoruz. Hamileydim galiba ana hatirlayamadim . Neyse, kocis ari avina ciktiari ya havluyu atti. Sonra bi aci hissettm elimde- ari ignesini firlatmis.
Ay ay ayy diyee bi bagirmisimelim sişti az, kizardiii bayaa amaaa
Kocisde gule gulee ölmuştü.. ama snra da korkudan hadi acile gidelm. Oglana sana bise olurmu diyeeeödü kopmstu neyse sabah kalktk elimde hcbise kalmamisti
Ama kew seninkide bombaymiss yaaaa
Uyucaaamm simdiiben yarin kilomu ne kdr gec yazrsam o kdr iyii heheheee
Ama haftayaa bombaaa gibii eski hikşunuz geri doneck
Az menumleee 70e yolalicaam
Hehhe
İyi gcelerr
Oynaaa kissssnrrden biliosn hosuna gitmicegini..deli
ORiski göze almiyim dedim [/Q. Kizimla TE]HTML:
Bnde almiyorum hic riskn sporumu hep salonda yapari m kzimla esim icer de arada beni izler:)ler haberim yok tabi kizimla baslar gulmsye ce yaparlar iceri gonderirim tekrar
ORiski göze almiyim dedim [/Q. Kizimla TE]HTML:
Bnde almiyorum hic riskn sporumu hep salonda yapari m kzimla esim icer de arada beni izler:)ler haberim yok tabi kizimla baslar gulmsye ce yaparlar iceri gonderirim tekrar
Bende rahat olamıyorum birisi bana bakınca.hem benimki önceler sporla baya uğraşmış 12 sene filan.o yüzden görüncede bunu doöru yapmadın o öyle diyil bacağl tam aç... karışıyorrrr.tabii kendisinden haberi yok göbeği önden gidiyor
Oglum hazırlanırken uyandı kucağımdan inmedi zor giyindim. Annem gitme babaanneye gitmeyelim diye patır patır yaşlar aktı gözünden benimde gönlümdenbırakırken Boğazı'da kötü öksrdü tıkandı anne diye çınlattı sokağı eşimde herzamanki gibi bana söylendi. Çocuğun psikolojisi bozuldu hasta oldu bırak işi dedi benim daha çok için parçalanıyor ama Sigorta'mı evlendiğimden beri yapıcaklar kp ayrı eşim ayrı yaparız ederiz bişi olduğu yok. Kaynımın düğünde baya masrafa girdik toparlanırız hem oglum ayrı kalmaya aşılır kreşde seneye zorlanmaz hem birikim olur hem kafam dağılır bazı sorunlardan vs bi sürü neden vardı çalışmam için ama çok şükür geçiniyordukocuguma eziyet mi ediyorum acaba?ama Aten topu topu 2 sene çalışıcam anaokulu döneminde yanında livam belki bebişte olur hem.off kızlar çok soluyun sma takmıyomuşym şokun kanlı gibi davranıyorum ama dokunsalar ağlarım annemde bizim için işi bırakmış evlatlarım demiş ama kardeşimlerimde babamda hayırsız çıktı şimdi karın. Tokluğuna çalışıyor bu yaşta emekli bile olamadı. Eşim psikologa götürelim diyor. Netten Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?