Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hayirli sabahlar kizlar kilo bildirimim
baslangic 69
gecen hafta 66.4

bu hafta 65.2
giden 1.200 cok mutluyum sukurler olsun kilo veren herkesi tebrik ederimmm

kızlar yüzüm yok.. o kadar kilo değişimi yaşadımki bir ğün icinde bile..

kevserim ğece 12,30 işlerm bitti menümü yazamadım.. ğerçi yazılacak bir menüm de yoktu..akşam çok yedim pastalar hazırlarken.. dün sabah yediğimi hatılamıyrum bile..kusura bakma ğüzelim..

ve nelsonun hazin öyküsü

ğecen cuma: 56,1--- hayatımda ğördüğüm en düşük kilo.
bu sabah: 58,3....akşamki menünün hazin sonu..ki işten eve ğittiğimde yarı aç yarı tokken bile 57,5 ğelmiştim...
gelen: 2200... beklenen sonuç...
hedefim: 55--------hayalim bile değil artık -------ütopyam

bugün yiyeceğim.. sanki hafta ici hiç yemedim de.. kilo verdim sankide ödül vereceğim...

ebru affina siginark birsey soyleyecegm canim gecinmeyecek kadat mi kotu durumuuz yani ne bilym cocugun seni cok ozluyor demekki cocugun anneye en cok ihtiyaci oldugu donemde cocugun uzerime vazife degil belki ama soylemek istedim yani buna en iyi sen karar verirsin canim ama cok da kotu degilse durumunuz bence cocugunun biraz daha buyumesini bekle

Eprummm bak ben işe başladığımda kızım 3 yaşındaydı,6 ay abartmıyorum 6 ay her sabah ağladı ama ne ağlama,bacaklarıma sarılmalar,bırakma beni anne beni sevmiyormusun diye çığlıklar,bir keresinde arkamdan koşucam diye merdivenlerden yuvarlandı eşimde hep bana bağırdı bırak işi bırak işi diye, ama ben hep kararlı oldum ağlasada kapıyı çektim gittim zamanla alıştı,şimdi de babaannemde yatıyım diye yalvarıyor,sen sabret kararlı olduğunu hissettrir zamanla alışır

kızlar aısl oldu anlmadım ama ben artıdayım çok sinirleirm bozuldu
geçen hafta:68.7
bu hafta :69.9
gelen :200

menüliermi siz görüyorusnuz ben nasıl kilo alırım ya

ğüzelim su miktarın nasıl ğünlük.. az su icinde vucut su tutuyor.. çay ve kahve su yerine ğecmiyor.. bu konuya dikkat et ğüzelim...

ebrum tatlım üzülme.. inan her çalışan anne aynı şeyleri yaşıyor.. çalışmaktan vaz ğeçme.. bunu maddiyat icin değil kendin icin yap.. çocugunda zamanla alışıcaktır.. sakin ol.. işe ğitmek zorunda olduğunu acıkla.. olmadı netten bu durumlar karşıısında nasıl davranmamn ğerektiğini bir araştır...çocuklar cok zekidir.. seni üzüldüğünü biliyor.. ama hedefine ulaşmak icinde bunu kullanıyorlar.. sen sakin ol.. zamanla herşey oturur...

kızlar topik kilo vermiş.. tebrikler..

kevser ortağım regl olmana ragmen ğüzel ğitmiş kilon.. olmasan 2 kilo yu rahat verrimisin.. haftaya daha çok verirsin öyle ğörünüyor...

papatyam nerdesin.. telimin sarjı bitmek üzere...

nelsonumm bugunden sonra baslarsin sende diyee ve kilo verirsin uzulmee

Kızlar geçmişe tekrar bakıcam. Kilo ya gelirsek doğal olarak + dayım ama çokkk mutluyum geçen hafta:59.3. Pazartesi sabah: 61.5. Bu sabahh: 60 kilo geldim :))))) hedef: 55-56. Ama çokkkkk mutluyummmmmmm yaşadığım üzüntüyü biliyorsunuz kendimi yemeğe vermiştim,pizzalara,pideler iskenderler baklavalar ama topu topu 700 gram fazlam kalmış 700 gram neki ben onu hayda hayda veririm :))))

mevcan hatırlıyormusun ben işe başladığımda sneinle yeni tanışmıştık
ben sana hergün dert yanardım sende banaaa bunları anlatırdın ve gün gelicek rahatlıycaksın
deridn hoş öylede oldu...

msela bugün sabaha kadar uyumadı deniz ishal olmuş
ben babanneye bıraktım mecbur telde konuştukk mız mz aglıyorrr.
artık sadece hasta oldukalrınd aistiyorlar evde olmamı

günde en az 2.5 lt su içiyorumm

evet cnm ya regl oldunm. Moralimm bozuk oyuzden olmasaydim belkide 2 kilo verirdimm

Günaydın kızlar. Ebrucum, ne diyim Allah kolaylık versin sana. İşi bıraksan bi türlü bırakmasan bi türlü, annesi ilk defa çalışmaya başlayan bütün çocuklar oğlun gibi tepki verir emin ol, o da alışacaktır sonunda. Kp yi ve eşini de zamanla ikna edersin. Hiç canını sıkma, kararlı bi duruş sergile hepsine karşı. Oğluna da anlayacağı bi dille çalışmanın getirilerini anlat. Herşey düzelicek. çocukluk arkadaşımın kızı 2, 5 yaşındayken işe başladı. kız 1-2 ay mızmızlandı anne gitme diye. Şimdi annesiyle haftasonu gezmelerin,lunaparkların ve oyuncakların tadını çıkarıyo, öyle böyle alıştı, ses yok kızda bi daha. Barada tebrikler canım iyi vermişsin.
Çalışınca beslenmen de düzene girdi.
Ortağım, canını sıkma yaa, kabızlık yüzünden ümitli değilim demiştin zaten. sen bi de zayıflama takımındasın, çok az yiyosun ama bu öyle bişey ki 1 kilo bile fark olabiliyo. Haftaya düzelir merak etme.
Kevser, Zuzu, Sercan tebrikler kızlar. Veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Nelsoncum artıda çıkmanın nedenini sen biliyosun zaten. Haftaya durumu kurtarmaman için bi sebep yok. Ümitsizliğe kapılma. Bak geçen hafta hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ama ben veremedim, artıda çıktım. Ama yine de moralimi bozmuyorum bak, yoluma yavaş yavaş da olsa devam ediyorum. Bugün bişey düşünme, arkadaşlarını ağırla, ye iç. Yarından tezi yok dikkat etmeye başla.

Masummm hatırlamammı o günleri,sende hep çıkıcam işten dersin ama şartlardan çıkamazdın :) bak şimdi seni aramıyorlar,hastalık durumunda benim kızımda aynı anne diye ağlar;( kilo işini anlamadım o menü ile nasıl + gelirsin ya,kız ben o kadar yesem doğada yok olurum,nelson haklı suyu ne kadar içiyorsun,ve spor dünde konuştuk tek çözüm

Kilo bildirimi

geçen hafta 57.5

bu sabah 57.1

giden 400 gr

Çok umutsuzdum aslında, kesin artıda çıkıcam sabah dedim ama tartı şaşırttı beni bugün. 400 gr a bile sevineceğimi hiç düşünmezdim. Regl + kabızlığa rağmen - 400.
Gözünü sevdiğimin nesfiti, gözünü sevdiğimin yeşil çayı.

ya 2.5 lt su içiyorum mevcanım
haid spor diyelim ama az kilo veririm anlarım spor yapmam laızmd erim ama o diyetle spor olmadanda artı çıkmam çok gari
gece 5 kez filan kalktım ondna olabilir diye düşüüyorumm

tebrikler şükooo bak ben artı çıktım ama bi suçum yokk

Kew zuzu sercaaan mew ebru şükü sekerler tebriklerrrrr
Ebruuuş canimmm sen kararli ol. Hem saglik guvencen icin, hem maddiyattt.. ewe üc kurus fazla girmesi bile rahatlatir sizi. Esin zamanla bunu anlicaktir eminol. Hic canini sıkma. Oglun zamanla alisacaktir

Gizlaaarrrrrrrrr,,

Dun sabah: 78.7 idimmmm
Bu sabah: 79.4

En son bildiiri yaptigimda 80 kiloydummm
Neguzel 1.300 ge gitmistiiiiiiii.. sonraaa geri aldimmmm(
700 gr almisimmmm o kadarrr kofteee yerseeeemmm (((
Halaaa midemdeedirr onlarrrrr kesiinnnn...
Yarin sabah ki tartimda cikanlaa hftyaa cumaya isleme koyacagim sekerlerrr..

Sewndirici olay neee, 80 kilo degilmmmm
Yinee de yehooo bugun şok diyeti uygulicaaaamm
Sifir kacamaaak

Masum, diyetisyen bana ne demisti bilirmusun.. az yemekle bi zamana kadar kilo werirsin dedi. Bunye az kalori aldigi icin metabolizma calismaz dedi.
Diyetisyene gitsen. Menulern azdi, kilo alman enteresann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…