- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.041
Oglum hazırlanırken uyandı kucağımdan inmedi zor giyindim. Annem gitme babaanneye gitmeyelim diye patır patır yaşlar aktı gözünden benimde gönlümdenbırakırken Boğazı'da kötü öksrdü tıkandı anne diye çınlattı sokağı eşimde herzamanki gibi bana söylendi. Çocuğun psikolojisi bozuldu hasta oldu bırak işi dedi benim daha çok için parçalanıyor ama Sigorta'mı evlendiğimden beri yapıcaklar kp ayrı eşim ayrı yaparız ederiz bişi olduğu yok. Kaynımın düğünde baya masrafa girdik toparlanırız hem oglum ayrı kalmaya aşılır kreşde seneye zorlanmaz hem birikim olur hem kafam dağılır bazı sorunlardan vs bi sürü neden vardı çalışmam için ama çok şükür geçiniyordukocuguma eziyet mi ediyorum acaba?ama Aten topu topu 2 sene çalışıcam anaokulu döneminde yanında livam belki bebişte olur hem.off kızlar çok soluyun sma takmıyomuşym şokun kanlı gibi davranıyorum ama dokunsalar ağlarım annemde bizim için işi bırakmış evlatlarım demiş ama kardeşimlerimde babamda hayırsız çıktı şimdi karın. Tokluğuna çalışıyor bu yaşta emekli bile olamadı. Eşim psikologa götürelim diyor. Netten Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.
Papatyam tebrikler, 800 gr da çok güzel bi rakam. Eminim haftasonu yemeseydin daha çok verirdin ama olsun. Çabaların boşa gitmiyo. Artık her hafta kilo veriyosun,hem de yağdan gidiyo. Bakalım bugün diyetisyen ne diycek.
Hikmetim sana da tebrikler canım. en azından 80 değilsin. Sen de bunu istemiyormuydun. O saate yemene rağmen iyi bile bu sonuç.
Haftaya bomba gibi gelirsin hiç merak etme.
Masum, diyetisyen bana ne demisti bilirmusun.. az yemekle bi zamana kadar kilo werirsin dedi. Bunye az kalori aldigi icin metabolizma calismaz dedi.
Diyetisyene gitsen. Menulern azdi, kilo alman enteresann..
canm sende haftaya verirsin.,vucudumuzda boyle duraklamalar pek ala oluyor .uzme kendini..Kzlar sinirden agliycam 200 gr artidayim ofise gecince yazarim
ebrucum alisicakdir emin ol.seni hep yaninda gordugu icin boyle yapiyor.emin ol yakinda unutucakdir.hem yalniz kalmayada alismasi lazim.Oglum hazırlanırken uyandı kucağımdan inmedi zor giyindim. Annem gitme babaanneye gitmeyelim diye patır patır yaşlar aktı gözünden benimde gönlümdenbırakırken Boğazı'da kötü öksrdü tıkandı anne diye çınlattı sokağı eşimde herzamanki gibi bana söylendi. Çocuğun psikolojisi bozuldu hasta oldu bırak işi dedi benim daha çok için parçalanıyor ama Sigorta'mı evlendiğimden beri yapıcaklar kp ayrı eşim ayrı yaparız ederiz bişi olduğu yok. Kaynımın düğünde baya masrafa girdik toparlanırız hem oglum ayrı kalmaya aşılır kreşde seneye zorlanmaz hem birikim olur hem kafam dağılır bazı sorunlardan vs bi sürü neden vardı çalışmam için ama çok şükür geçiniyordukocuguma eziyet mi ediyorum acaba?ama Aten topu topu 2 sene çalışıcam anaokulu döneminde yanında livam belki bebişte olur hem.off kızlar çok soluyun sma takmıyomuşym şokun kanlı gibi davranıyorum ama dokunsalar ağlarım annemde bizim için işi bırakmış evlatlarım demiş ama kardeşimlerimde babamda hayırsız çıktı şimdi karın. Tokluğuna çalışıyor bu yaşta emekli bile olamadı. Eşim psikologa götürelim diyor. Netten Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.
hay masallah kevserim.supersin.napiyorsunda sen kiz bu kadar kilo veriyorsunEbrumm uzulme cnm ya zamanla alisir insallahh
Baslangic:73.5
Gecen hafta:69.9
Bu hafta:68.6
Giden:1.300
hayirli sabahlar kizlar kilo bildirimim
baslangic 69
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.2
giden 1.200 cok mutluyum sukurler olsun kilo veren herkesi tebrik ederimmm
canlar gozunuz aydin.haftaya hem kilonuzu korumayi hemde kilo vermenizi diliyorum.kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 63.700
bu hafta 63.300
giden 400
hefef 57
kızlar yüzüm yok.. o kadar kilo değişimi yaşadımki bir ğün icinde bile..
kevserim ğece 12,30 işlerm bitti menümü yazamadım.. ğerçi yazılacak bir menüm de yoktu..akşam çok yedim pastalar hazırlarken.. dün sabah yediğimi hatılamıyrum bile..kusura bakma ğüzelim..
ve nelsonun hazin öyküsü
ğecen cuma: 56,1--- hayatımda ğördüğüm en düşük kilo.
bu sabah: 58,3....akşamki menünün hazin sonu..ki işten eve ğittiğimde yarı aç yarı tokken bile 57,5 ğelmiştim...
gelen: 2200... beklenen sonuç...
hedefim: 55--------hayalim bile değil artık -------ütopyam
bugün yiyeceğim.. sanki hafta ici hiç yemedim de.. kilo verdim sankide ödül vereceğim...
verirsin tabi mevcanim, niye vermeyesin.boyle kararli ol yeterki.Kızlar geçmişe tekrar bakıcam. Kilo ya gelirsek doğal olarak + dayım ama çokkk mutluyum geçen hafta:59.3. Pazartesi sabah: 61.5. Bu sabahh: 60 kilo geldim :))))) hedef: 55-56. Ama çokkkkk mutluyummmmmmm yaşadığım üzüntüyü biliyorsunuz kendimi yemeğe vermiştim,pizzalara,pideler iskenderler baklavalarama topu topu 700 gram fazlam kalmış 700 gram neki ben onu hayda hayda veririm :))))
tebrik ederim canim.bende ilk hafta 400 vermishdim.sen ne demishdin.gittigine sevin 100 bile olsa.cunki biraz sonra vucud duruyor.tebrikler canikom.Kilo bildirimi
geçen hafta 57.5
bu sabah Eki Görüntüle 885211 57.1
giden 400 gr
Çok umutsuzdum aslında, kesin artıda çıkıcam sabah dedim ama tartı şaşırttı beni bugün. 400 gr a bile sevineceğimi hiç düşünmezdim. Regl + kabızlığa rağmen - 400.
Gözünü sevdiğimin nesfiti, gözünü sevdiğimin yeşil çayı.
tabii midendedir.Gizlaaarrrrrrrrr,,
Dun sabah: 78.7 idimmmm
Bu sabah: 79.4
En son bildiiri yaptigimda 80 kiloydummm
Neguzel 1.300 ge gitmistiiiiiiii.. sonraaa geri aldimmmm(
700 gr almisimmmm o kadarrr kofteee yerseeeemmm(((
Halaaa midemdeedirr onlarrrrr kesiinnnn...
Yarin sabah ki tartimda cikanlaa hftyaa cumaya isleme koyacagim sekerlerrr..
Sewndirici olay neee, 80 kilo degilmmmm
Yinee de yehooobugun şok diyeti uygulicaaaamm
Sifir kacamaaak
canim gozun aydin.800 cok iyi bir rakam.haftaya 2 kati verirsin inshallahgünaydın kızlar:
ebrucum önce sana yazmak istedim. ben işe başladığımda oğlum 7 aylıktı. zaten doğum izni rapor falan kullanmuştım. şimdi 8 yaşınmda. hala her sabah sorar. akşam kaçta geleceksin diye. her zaman söyledim. çalışıyor olmak sadece para için gerekli bir durum değil. başka bir sürü getirisi var hem enneye hem çocuğa. önemli olan kalitesli zaman geçirebilmek. bazı ev hanımı anneler var ki gün boyu o kapı senin bu kapı benim geziyor.
çocuk bu tabi ki ağlayacak. hadi anne sen git deseydi emin ol daha çok üzülürdün. oğlum beni sevmiyor mu neden gitmeme ses çıkarmıyor diye. herşey düzene girecek. ama yapman gereken tek şey var. eve gelince işlerin canı cehenneme diyip sadece oğlunla vakit geçirirsen ilişkiniz açısında iyi olur diye düşünüyorum....
bir kaç gündür üstümde bir yorgunluk sormayın. her sabah 06:30 da zıpkın gibi kalkan ben iki sabahtır 07:30 da uyanıyorum. saati ne yapıyorum bu arad bilmiyorum. 06:30 kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp afedersiniz wc ye çıkıp 07:30 da oğlumu uyandırıyordum. 2 sabahtır uyanamıyorum. wc ye de çıkamadım. biyolojik saatim şaştı.
bu topiğe önce kocaman bir
sonra da
ne güzel herkes kilo vermiş.
nelsonum geldim işte. hiç üzülme canım. ben hep diyorum zaten sen kilo verme lütfen ya. çok zarifsin çok incesin...
bana gelirsek:
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 63,8
bu hafta: 63,0
giden: 800 gram
gelen: yok
toplam giden: 4,2
hedef: 60
geçen hafta 1,6 kilo verdim. bu hafta sadece 800 gram.
çünkü hafta sonu yedim. salı sabahı da tartıda cuma günkü rakamı gördüm. 63,8. yani bu 800 gramı aslında salı çarşamba ve perşembe verdim.
diyetisyen randevum bu akşam üstü. bir de verdiği ödem attırıcı şeyi içemedim ben. çok acıydı. bugün başka birşey isticem.
kilo veren herkesi yeniden tebrik ederim.....
mashallah bebislerine.canlarim benimGünaydinnnn KK nin en citir hatunlariiiiiii
Kilolar ne alemde
Ben vasatim idare eder
baslangis kilom 74
Gecen hafta 69,5
Bu hafta 68,8
Giden 700gr
Hedef 60
Tabelada bulunan diger bilgiler icin 35 yasindayim.. akillli zeki uslu ayni zamanda afacan üstelik birbirinden guzel tam yemelik isirmalik 3 tane coccun da annesimyimmmmboyumda 164
her kes yemis bu hafta.neyse sende de olur yilda bir kere.Kizlar kilo veren herkesi tebrikederim ama benim moralim cok bozuk kiz hikmet gectin benii:))
Kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79.900
Bu hafta 81.500
Gelen 1.600
Kizlar vucudum cok sis ee bide hafta ici kizimin dogum gunuydu ili gun misafir full pasta ne kadar az yemege calissamda olmadi maslesef gerci bu bahane degil ama cok moralim bozuldu tekrar 80 leri gormek istemiyodum ama bugun bu satten itibaren basladim haftaya kusuratsiz 79 gorucem cok sıkildim kilo verememkten yaaa kizlar beni azarlayin kinayin nolur bi sıkilayin beni lutfen
Günaydin çitirlarim gecmisi tam okuyamadim tlfdan zor oluyor ebrum sana yazacaklarim var aksama sikma canini bunker normal.
Gelelim kiloma bu hafta çok yedim
Baslangic : 64,6
Gecen hafta : 67 ,4
Bu hafta : 68,8
Gelen : 1,4
Toplam gelen : 4,2
Hedef : 75 in üstüne çcikmamak gerci biraz zor gorunuyor ama
kıslar başlangıç...72,2
geçen hafta ......71,7
bu hafta ...........71,3
çok az veriyorum yaa gr gr resmen.verdiğim 900 gr.ayın 11 ne kadar bari 100 gr daha vereyimdebir ayda toplamda 1 kg vermiş olurum :))))neyse gr gr versemde emzirme bitene kadar en azından iyi olur.emzirmeyi bitirdikten sonra daha çok veririrm inşallah
kızlar aısl oldu anlmadım ama ben artıdayım çok sinirleirm bozuldu
geçen hafta:68.7
bu hafta :69.9
gelen :200
menüliermi siz görüyorusnuz ben nasıl kilo alırım ya
Oglum hazırlanırken uyandı kucağımdan inmedi zor giyindim. Annem gitme babaanneye gitmeyelim diye patır patır yaşlar aktı gözünden benimde gönlümdenbırakırken Boğazı'da kötü öksrdü tıkandı anne diye çınlattı sokağı eşimde herzamanki gibi bana söylendi. Çocuğun psikolojisi bozuldu hasta oldu bırak işi dedi benim daha çok için parçalanıyor ama Sigorta'mı evlendiğimden beri yapıcaklar kp ayrı eşim ayrı yaparız ederiz bişi olduğu yok. Kaynımın düğünde baya masrafa girdik toparlanırız hem oglum ayrı kalmaya aşılır kreşde seneye zorlanmaz hem birikim olur hem kafam dağılır bazı sorunlardan vs bi sürü neden vardı çalışmam için ama çok şükür geçiniyordukocuguma eziyet mi ediyorum acaba?ama Aten topu topu 2 sene çalışıcam anaokulu döneminde yanında livam belki bebişte olur hem.off kızlar çok soluyun sma takmıyomuşym şokun kanlı gibi davranıyorum ama dokunsalar ağlarım annemde bizim için işi bırakmış evlatlarım demiş ama kardeşimlerimde babamda hayırsız çıktı şimdi karın. Tokluğuna çalışıyor bu yaşta emekli bile olamadı. Eşim psikologa götürelim diyor. Netten Sabiha paktunanın yazılarını okuyorum.
hayirli sabahlar kizlar kilo bildirimim
baslangic 69
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.2
giden 1.200 cok mutluyum sukurler olsun kilo veren herkesi tebrik ederimmm
Başlama
60.4
Bugün
61.6
Hedef 55
Bütün bir haftanın emeği çöpe gitti 2gün dikkat etmememle(moralim boxuk
Dün psikolog rand vardı ve akşam yine dışarda yedim oğlumla başka müsait yer yoktu tek dün menü paylaşmadım çünkü berbattı sonuç bu koruyan ve veren herkesintebrik ediyorum ben
Şimdi herkes yapsın bildirimini kaydediyorum ben çocuk sayısı boy hedef kilo başlamayıda geçen haftayı baz alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?