Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sehraam maalesef benim dünkü menümde bozuktu sabah öğlen çok güzel akşamında kuzenin doğum gününe gittim kaybettim kendi o kadar yiyeceğin yanında maalesef
ben 26 yaşındayım 2 şehzade annesiyim boy 1.64 kilo 63.300 hedef kilo 56

Nazlima inas canim haftaya cok guzel bi kilo vermek istiyorum hikmett lahana aldim marketten lahana suyuna basliyorumm :)

Masum canim gordumki sende + dasin istersen bu jafta bi metabolizmani sasirt ve bu gun yemek ye belki vucudun rutine alismistir

Maşallah prensesime ya özellk sana benziyorlar gibime geliyor hissim bu yönde. İnş gurur duyarız hayırlı evlatlar olurlar( âmin)
Kıyamam hiç birine😞2 tane bide saol desteginize cidden çok ihtiyacım var canım👭
Ebrumm uzulme cnm ya zamanla alisir insallahh

Baslangic:73.5
Gecen hafta:69.9
Bu hafta:68.6
Giden:1.300
Kevserim inş alışır dua ey canım. Çok güEl kilo vermişsin haketmiştim bu rakamı
hayirli sabahlar kizlar kilo bildirimim
baslangic 69
gecen hafta 66.4

bu hafta 65.2
giden 1.200 cok mutluyum sukurler olsun kilo veren herkesi tebrik ederimmm
Canım sende çok iyi vermişsin tebrik ederim
kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 63.700
bu hafta 63.300
giden 400
hefef 57
Zuzum canım arkadaşım nerdeyse yarm kilo nie üzüldün
Canım durumunuz çok şükür iyi ama oturduğumuz semtik kötü oglum orda okula gitsin istemiyoruz.hem sade para degl hiç başlangıcın yoktu ileride tek emeklilikle ne yapabiliriz. Ilerimizde geçtim bazı dışsal sorunlar hassas ve takan biri olarak evde sürekli bunalmamış bden oluyordu. İş öyle iyi geldiki insan olduğunu yaşadığımı hissettim .
Mevim çocuğuma eziyet m ediyorum dedim ilk kez bu sabah etrafta tepkili olunca kendimi kötü anne sırf sorunlardan uzaklaşmak için oğlunu heder eden anne gibi hissettim bencil miyim?
Saol nelim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı
Şükümler saol .bende İnan evi toz götürüyor akşamları uyuyana kadr bişi yapmıyor.um H sonu kimseyle görüşmüyom onu gezmeye atlıkarıncaya avm ye götürüyom. Daha oturup bi dizi tv açmadım
İnş canım eski hikoşu görmek istiyorum bu arada lütfen yemeeee
Canım ne güzel yazmışsın. Baktığımda bebekden bırakanlar anne çok fazla sonra bırakanlarda çocuk çok fazla etkilemiş. Yaşı ne olursa çocuk çocuktur dimi biz bile anne sevgisini hala arıyoruz. İnan o titizlikten eser yok o Uyuyunca ne yapabiliyosam yada H sonu. Onunla atçılık boyama vs herşeyi yapıyorum. İnş hakkımızda hayırlısı olsun . Çok güzel kilo veriyorsun artık o kadar seviniyom ki anlatamam keşke daha önce gitseydin dimi

nazlimm seni tebrik ederim hayatimm kilo veren butun kizlari tebrik ederim veremeynlerde uzulmesin bu hafta olmadi ama onumuzdeki hafta verirsiniz insallah yopigimize gercekten , asallah herkez catir catir kilo veriyo nazar degmesinnn

Nazlimam bnde emziriyorm tek gogusle hemde emzirmemize ragmen gene iyi kilo veriyoruzz
Benim yaptigim tek sey spor sporrrrr

Son düzenleme:
Masum canim gordumki sende + dasin istersen bu jafta bi metabolizmani sasirt ve bu gun yemek ye belki vucudun rutine alismistir

ben doğru düzgün uyumadım cnm bugün
o yüzde şiştim diye düşünüyormm
am abiraz önce hopp götürüdm he rbişeyi birdetek yogurt yrim artık

Bu saate kadr yimeedim hii ne yedim
Bi avuc sari leblebi
2adet ceviz

O kdrrr

Oglan uyuyorr, yatirim ,, kahvalti turu olrk az yicem
Yada 2yumurta salataaaa

Aksamda salataaaaa..

Yarini telafi etmem gerek muckss

Sizi sewioreeee

Nazlmacım tebrikler canım, sen de çok güzel kilo vermişsin. Ben sadece yaz sonu bi kerecik o kadar verdim, arkası gelmedi. İnş senin de devamı gelir de 1 er 1 er gider kilolar.
Diğer kızlar verenlere tebrikler, veremeyenler de haftaya toparlayacak inş.
Sehraacım, bazen ne kadar dikkat edersek edelim, yaşam şartları az yememize engel teşkil edecek sebepler çıkarıyo önümüze. Sana hiçbişey diyemeyiz. Oğlunun sıkıntıları yüzünden pek keyfin yoktu bu aralar. Ama sen onun da hakkından geliceksin inş canım. Bu hafta veremezsen haftaya verirsin. Face teki fotolarına baktım çok güzel, incecik ve de çok zarifsin. Kendi kendime dedim ki fıstık gibiymiş zaten daha ne kilo verecek ki. Ama sen hedeflediğin kiloya gelerek mutlu olucaksan devam et. vazgeçmedikten sonra vermemen için hiçbir sebep yok. bu arada başlangıç 67, boyum 1.60, hedef kilom 55, 2 çocuk annesiyim, şimdiki kilom 57.1

kızlar yoğun bi günümdeyim akşama uğramaya çalışıcam,sehraammmm

boy 162

başlangıç 72

bu hafta 60

geçen hafta 59.3

hedef 55

kızım var bir tane,

Ben geldim hemen kilo bildirimi yapıp kaçıran. Numarada nasılsınız

Başlangıç : 65.9
Gecen hafta : 62.2
Bugün: 62.0
Hedef 50
Bu Arda regli oldum ben net kilom ne alemde bilmiyom öptüm hepinizi kendinize dikkat edin

aranıza benide alır mısınız????

Hepinize çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta dahada super olucaz inşallah.
Kevsercim ben spor yapmıyorum canım yapsam daha da çok veririm işte kızlar var...bu arada çok şaşırdım.maşallah boyun kilon super.diyet yapiyor olmana çok şaşırdım.ama dahada çıtlr olucaksın belli

Sehra
164 boyum.2 prensesim var. 23 yaşındayım.başlanğıc kilom 68.1 şuan 64.4

Canım yeni okuyorum geçmişi geç kalmadım inşallah
Başlangıç 18 Kasım 65.9
Gecen haftaki kilom 62.2 şimdi 62.0
Boy: 1.55
Bir kızım var
Hedef 50
Yaş 24 canım

Son düzenleme:
sulisim aramıza hoşgeldin
kızlar az sonra randevumn var diyetsiyende. ama geçen hafta ben cum asabahı aç karna gitmiştim. şimdi öğlen de yemek yedim. tok karna gideceğim. ben sabah tartıldım gerçi. geçen haftaya göre 800 gram vermişim de büyük ihtimalle bu 800 gram diyetisyen de çıkmıcak. bu duurmu anlatıcam kendisine. bir de onun verdiği ödem ettırıcı içeceği içemedim ben. çok acı geldi. yeni bir şey isticem. bakalım neler olcek. obez göbüşüm ne durumda. ona da bakılır artık.

Kızçelerim kuzenimde kilo vermeye çalışıyor.tek başına çok zor destek istiyor.bende buraya gelmesini söyledim.çok sevindi.bu gün üye olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…