- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.061
Başlama
60.4
Bugün
61.6
Hedef 55
Bütün bir haftanın emeği çöpe gitti 2gün dikkat etmememle(moralim boxuk
Dün psikolog rand vardı ve akşam yine dışarda yedim oğlumla başka müsait yer yoktu tek dün menü paylaşmadım çünkü berbattı sonuç bu koruyan ve veren herkesintebrik ediyorum ben
Şimdi herkes yapsın bildirimini kaydediyorum ben çocuk sayısı boy hedef kilo başlamayıda geçen haftayı baz alcam
Maşallah prensesime ya özellk sana benziyorlar gibime geliyor hissim bu yönde. İnş gurur duyarız hayırlı evlatlar olurlar( âmin)Ebrucum benim kiz da birkac kez tutunca sevinmistim ama 2 gundur cok su icip yatti ben de kalkamayinca. Daha dogrusu uyandim ama 1 kez goturdum onda da yapmadi .bak biraz once uyandi su istedi vermesem olmaz susamis wcye goturdum yok anne dedi
Salliyorum simdi tekrar 2 saate tekrar uyandirip goturcem boyle boyle alisicak ins.
Senin oglusa da masallah canim hayat boyu gurur duycagin bi evlat olur ins.
Kıyamam hiç birine😞2 tane bide saol desteginize cidden çok ihtiyacım var canım👭ebru bende 4 yıl sonra çalımaya başladım ve yaşadıklarını bütün anneler yaşıyor emin ol
ssen kararlı ol oğlubnda alışıcaktır bu duruma
benim ikisi iki yandan sarardı etrfaımı anne gitme derlerdi ama alıştılar artık
sadece zaman lazım
Kevserim inş alışır dua ey canım. Çok güEl kilo vermişsin haketmiştim bu rakamıEbrumm uzulme cnm ya zamanla alisir insallahh
Baslangic:73.5
Gecen hafta:69.9
Bu hafta:68.6
Giden:1.300
Canım sende çok iyi vermişsin tebrik ederimhayirli sabahlar kizlar kilo bildirimim
baslangic 69
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.2
giden 1.200 cok mutluyum sukurler olsun kilo veren herkesi tebrik ederimmm
Zuzum canım arkadaşım nerdeyse yarm kilo nie üzüldünkilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 63.700
bu hafta 63.300
giden 400
hefef 57
Canım durumunuz çok şükür iyi ama oturduğumuz semtik kötü oglum orda okula gitsin istemiyoruz.hem sade para degl hiç başlangıcın yoktu ileride tek emeklilikle ne yapabiliriz. Ilerimizde geçtim bazı dışsal sorunlar hassas ve takan biri olarak evde sürekli bunalmamış bden oluyordu. İş öyle iyi geldiki insan olduğunu yaşadığımı hissettim .ebru affina siginark birsey soyleyecegm canim gecinmeyecek kadat mi kotu durumuuz yani ne bilym cocugun seni cok ozluyor demekki cocugun anneye en cok ihtiyaci oldugu donemde cocugun uzerime vazife degil belki ama soylemek istedim yani buna en iyi sen karar verirsin canim ama cok da kotu degilse durumunuz bence cocugunun biraz daha buyumesini bekle
Mevim çocuğuma eziyet m ediyorum dedim ilk kez bu sabah etrafta tepkili olunca kendimi kötü anne sırf sorunlardan uzaklaşmak için oğlunu heder eden anne gibi hissettim bencil miyim?Eprummm bak ben işe başladığımda kızım 3 yaşındaydı,6 ay abartmıyorum 6 ay her sabah ağladı ama ne ağlama,bacaklarıma sarılmalar,bırakma beni anne beni sevmiyormusun diye çığlıklar,bir keresinde arkamdan koşucam diye merdivenlerden yuvarlandıeşimde hep bana bağırdı bırak işi bırak işi diye, ama ben hep kararlı oldum ağlasada kapıyı çektim gittim zamanla alıştı,şimdi de babaannemde yatıyım diye yalvarıyor,sen sabret kararlı olduğunu hissettrir zamanla alışır
Saol nelim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardığüzelim su miktarın nasıl ğünlük.. az su icinde vucut su tutuyor.. çay ve kahve su yerine ğecmiyor.. bu konuya dikkat et ğüzelim...
ebrum tatlım üzülme.. inan her çalışan anne aynı şeyleri yaşıyor.. çalışmaktan vaz ğeçme.. bunu maddiyat icin değil kendin icin yap.. çocugunda zamanla alışıcaktır.. sakin ol.. işe ğitmek zorunda olduğunu acıkla.. olmadı netten bu durumlar karşıısında nasıl davranmamn ğerektiğini bir araştır...çocuklar cok zekidir.. seni üzüldüğünü biliyor.. ama hedefine ulaşmak icinde bunu kullanıyorlar.. sen sakin ol.. zamanla herşey oturur...
kızlar topik kilo vermiş.. tebrikler..
kevser ortağım regl olmana ragmen ğüzel ğitmiş kilon.. olmasan 2 kilo yu rahat verrimisin.. haftaya daha çok verirsin öyle ğörünüyor...
papatyam nerdesin.. telimin sarjı bitmek üzere...
Şükümler saol .bende İnan evi toz götürüyor akşamları uyuyana kadr bişi yapmıyor.um H sonu kimseyle görüşmüyom onu gezmeye atlıkarıncaya avm ye götürüyom. Daha oturup bi dizi tv açmadımGünaydın kızlar. Ebrucum, ne diyim Allah kolaylık versin sana. İşi bıraksan bi türlü bırakmasan bi türlü, annesi ilk defa çalışmaya başlayan bütün çocuklar oğlun gibi tepki verir emin ol, o da alışacaktır sonunda. Kp yi ve eşini de zamanla ikna edersin. Hiç canını sıkma, kararlı bi duruş sergile hepsine karşı. Oğluna da anlayacağı bi dille çalışmanın getirilerini anlat. Herşey düzelicek. çocukluk arkadaşımın kızı 2, 5 yaşındayken işe başladı. kız 1-2 ay mızmızlandı anne gitme diye. Şimdi annesiyle haftasonu gezmelerin,lunaparkların ve oyuncakların tadını çıkarıyo, öyle böyle alıştı, ses yok kızda bi daha. Barada tebrikler canım iyi vermişsin.
Çalışınca beslenmen de düzene girdi.
Ortağım, canını sıkma yaa, kabızlık yüzünden ümitli değilim demiştin zaten. sen bi de zayıflama takımındasın, çok az yiyosun ama bu öyle bişey ki 1 kilo bile fark olabiliyo. Haftaya düzelir merak etme.
Kevser, Zuzu, Sercan tebrikler kızlar. Veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Nelsoncum artıda çıkmanın nedenini sen biliyosun zaten. Haftaya durumu kurtarmaman için bi sebep yok. Ümitsizliğe kapılma. Bak geçen hafta hepiniz çok güzel kilolar verdiniz ama ben veremedim, artıda çıktım. Ama yine de moralimi bozmuyorum bak, yoluma yavaş yavaş da olsa devam ediyorum. Bugün bişey düşünme, arkadaşlarını ağırla, ye iç. Yarından tezi yok dikkat etmeye başla.
İnş canım eski hikoşu görmek istiyorum bu arada lütfen yemeeeeKew zuzu sercaaan mew ebru şükü sekerler tebriklerrrrr
Ebruuuş canimmm sen kararli ol. Hem saglik guvencen icin, hem maddiyattt.. ewe üc kurus fazla girmesi bile rahatlatir sizi. Esin zamanla bunu anlicaktir eminol. Hic canini sıkma. Oglun zamanla alisacaktir
Canım ne güzel yazmışsın. Baktığımda bebekden bırakanlar anne çok fazla sonra bırakanlarda çocuk çok fazla etkilemiş. Yaşı ne olursa çocuk çocuktur dimi biz bile anne sevgisini hala arıyoruz. İnan o titizlikten eser yok o Uyuyunca ne yapabiliyosam yada H sonu. Onunla atçılık boyama vs herşeyi yapıyorum. İnş hakkımızda hayırlısı olsun . Çok güzel kilo veriyorsun artık o kadar seviniyom ki anlatamam keşke daha önce gitseydin dimigünaydın kızlar:
ebrucum önce sana yazmak istedim. ben işe başladığımda oğlum 7 aylıktı. zaten doğum izni rapor falan kullanmuştım. şimdi 8 yaşınmda. hala her sabah sorar. akşam kaçta geleceksin diye. her zaman söyledim. çalışıyor olmak sadece para için gerekli bir durum değil. başka bir sürü getirisi var hem enneye hem çocuğa. önemli olan kalitesli zaman geçirebilmek. bazı ev hanımı anneler var ki gün boyu o kapı senin bu kapı benim geziyor.
çocuk bu tabi ki ağlayacak. hadi anne sen git deseydi emin ol daha çok üzülürdün. oğlum beni sevmiyor mu neden gitmeme ses çıkarmıyor diye. herşey düzene girecek. ama yapman gereken tek şey var. eve gelince işlerin canı cehenneme diyip sadece oğlunla vakit geçirirsen ilişkiniz açısında iyi olur diye düşünüyorum....
bir kaç gündür üstümde bir yorgunluk sormayın. her sabah 06:30 da zıpkın gibi kalkan ben iki sabahtır 07:30 da uyanıyorum. saati ne yapıyorum bu arad bilmiyorum. 06:30 kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp afedersiniz wc ye çıkıp 07:30 da oğlumu uyandırıyordum. 2 sabahtır uyanamıyorum. wc ye de çıkamadım. biyolojik saatim şaştı.
bu topiğe önce kocaman bir
sonra da
ne güzel herkes kilo vermiş.
nelsonum geldim işte. hiç üzülme canım. ben hep diyorum zaten sen kilo verme lütfen ya. çok zarifsin çok incesin...
bana gelirsek:
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 63,8
bu hafta: 63,0
giden: 800 gram
gelen: yok
toplam giden: 4,2
hedef: 60
geçen hafta 1,6 kilo verdim. bu hafta sadece 800 gram.
çünkü hafta sonu yedim. salı sabahı da tartıda cuma günkü rakamı gördüm. 63,8. yani bu 800 gramı aslında salı çarşamba ve perşembe verdim.
diyetisyen randevum bu akşam üstü. bir de verdiği ödem attırıcı şeyi içemedim ben. çok acıydı. bugün başka birşey isticem.
kilo veren herkesi yeniden tebrik ederim.....
nazlimm seni tebrik ederim hayatimm kilo veren butun kizlari tebrik ederim veremeynlerde uzulmesin bu hafta olmadi ama onumuzdeki hafta verirsiniz insallah yopigimize gercekten , asallah herkez catir catir kilo veriyo nazar degmesinnnc. Tek gogusle m sende haftaya verirsin.,vucudum. da boyle duraklamalar pek ala oluyor .uzme kendini..
ebrucum alisicakdir emin ol.seni hep yaninda gordugu icin boyle yapiyor.emin ol yakinda unutucakdir.hem yalniz kalmayada alismasi lazim.
hay masallah kevserim.supersin.napiyorsunda sen kiz bu kadar kilo veriyorsun
canlar gozunuz aydin.haftaya hem kilonuzu korumayi hemde kilo vermenizi diliyorum.
insan bazen doyamiyor yemekden,bu gun izinlisin.ama ama sabbah kendine geliyorsun. 55 de hayal diyil.niye hayal olsun.gorecen yakinda tartida
verirsin tabi mevcanim, niye vermeyesin.boyle kararli ol yeterki.
tebrik ederim canim.bende ilk hafta 400 vermishdim.sen ne demishdin.gittigine sevin 100 bile olsa.cunki biraz sonra vucud duruyor.tebrikler canikom.
tabii midendedir.ama neyse affedildin.yemiyceksin nasil olsa. haftaya en az 1 kilo istiyorum hikmet.
canim gozun aydin.800 cok iyi bir rakam.haftaya 2 kati verirsin inshallah
mashallah bebislerine.canlarim benimtebrik edrim canim.iyi vermishsin.bu arada boyumuz ayni
her kes yemis bu hafta.neyse sende de olur yilda bir kere.haftaya telafi edersin inshallah
guzel hamish.cok tatlisin
Masum canim gordumki sende + dasin istersen bu jafta bi metabolizmani sasirt ve bu gun yemek ye belki vucudun rutine alismistir
Hoşgeldin canım.kendini tanıtırmısınaranıza benide alır mısınız????
aranıza benide alır mısınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?