Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nazlimm bn dogum yaptim kizim 11.aylik sezaryenle yaptim o gobegin gitmesi lazim cok sinir bozucu 60 bi insem tama olcak

Roseliz canim ortagim valla ben bu hafta patladim kusura bakma canim yaaa benimde moralim cok bozuldu zaten ins bu hafta ims 79 u tekrar gorucem

Roseliz canim ortagim valla ben bu hafta patladim kusura bakma canim yaaa benimde moralim cok bozuldu zaten ins bu hafta ims 79 u tekrar gorucem

Olsun canım ya sanki dogum günü hergün mü oluyor bende olsam dayanamaz yerdim yetmemiş gibi ertesi gün çöpemi gitsin diye tekrar yerdim. Huyum kurusun ne tabakta yemek bırakmayı nede çöpe nimet atmayı sevmiyorum ondan aldımya bu kiloları da vericez canım bu benim ilk yarışımdı alışma aşamasındaydım dikkat ettim ama regli oldum baya şişim farkındayım bide kızım bu aralar çok aksi uyumuyor uyutmuyor çok sitresliyim . Bizde bu haftayı görmeyiz dogum Günü'de yok artık daha dikkat ederiz canım. Kızın 1 yaşınamı girdi?

kızlar ben kaçtım bol bol tıkındım bugün
menü yazmayım yarın devam diyete bugün bol kh aldıgım için yarın kh yok
öpüldünüz bacılarrr

Roseliz evet canim kizim 1 yasina girdi dedigin gibi yemesem olmazdi ama bu haftaya cok sıki basliyorum :)) senin kizcen neden aksi acaba canim dis fln mi cikarcakki ??

Kevser kizinin adi ervanur sanirim benim prensesimin adida erva :)

İyi akşamlar çıtırlarım,yazamadım bugün pek,yarış isteyen kızlar yazsın yarın grupları ayarlayım,affınıza sığınarak ben yarışa katılmıycam,kendimi toparladım şükür ama halen huzursuzluklarım var,yarıştığım kişiye haksızlık yapıcakmışım gibi geliyor,o yüzden ben tek başıma diyetime devam edicem,yarış isteyen kızlar yazsın yarın size güZel bi eşleşme yapayım bende :)) bende gözlemci olarak herkese rahat rahat müdahale edeyim ohhhh :))

Roseliz evet canim kizim 1 yasina girdi dedigin gibi yemesem olmazdi ama bu haftaya cok sıki basliyorum :)) senin kizcen neden aksi acaba canim dis fln mi cikarcakki ??

Kevser kizinin adi ervanur sanirim benim prensesimin adida erva :)

Canım evet sanırım benimi kıscemin dişleri.bize merhaba deme başladılar ama nezamana çıkar bilmiyorum sürekli mız mız uyku halinde sürekli ağlıyor. Nasıl bi duygudu bir yaşına girmesi ben bile daha 5 ay var yaşına şimdiden düşünüyorum neler yapsam diye ))

Mevcancım ben de yarış istiyorum ama keşke sen de katılsaydın ne güzel olurdu. İstersen beraber ortak olalım. haksızlık yapmış olmazsın. Aktif olamadın diye gönül koymam. Ortak olarak varlığın yeter güzelim. Biliyorum zor günler geçirdin, psikolojin altüst oldu ama yarış seni daha çok motive eder diye düşünüyorum. Yine de kendin bilirsin ama yarışta senin de olmanı isterim.

Uyandigimda,
1ilik su icine Tarcin+1dilim limon+1dilim elma

09:30 2adet cevizzz 3findukk

10:30 yarim yeşil elma

12:30 1dilim kucuk ispanakli börek
1tabbaak salataaaa ,1 bardak sekersiz cay

15:30 bi avuc sari leblebi

19:30 1dilim cavdar ekmegi, 1 kk light peynir
3siyyah zeytin, bikase salata (cook aciktim en hafifi buyduu wallaa)

Ogle sonu avm gittik. Kocis yemek yediii. Ben yemedimmm
Hani benim tebrigim

Ollluurrrrrrt roseeeecüm
Feciii hemdeeeeee
Spor gunde 5kez 45er dk
Nasil-----

Tebrik ederim canım gecen pazar bende salata yedim gayet güzeldi ne olduğunu biliyordum içimim rahattı.
Şu sabah içtiğin şeyi merak ettim faydasını bide hazırlamasını bende içim dedim
Spor olur canım benim plates setim geldi yapmaya başlamadım ama dün öle denge menge başlangıç yaptım baya terletiyor hemde keyifli

kisss gunde 5kez45dk dedmm bizimmm vucutt dayanmz anam..
Kiii bi dee bebislerden vakit bulamayizkii heehehehejeee
Ama cidden azimlendirirz birbirmiziii..
Mew duyurulurrrr
Rose - hikooo okeytoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…