- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.081
Nazlimm bn dogum yaptim kizim 11.aylik sezaryenle yaptim o gobegin gitmesi lazim cok sinir bozucu 60 bi insem tama olcakHepinize çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta dahada super olucaz inşallah.
Kevsercim ben spor yapmıyorum canım yapsam daha da çok veririm işte kızlar var...bu arada çok şaşırdım.maşallah boyun kilon super.diyet yapiyor olmana çok şaşırdım.ama dahada çıtlr olucaksın belli
Roseliz canim ortagim valla ben bu hafta patladim kusura bakma canim yaaa benimde moralim cok bozuldu zaten ins bu hafta ims 79 u tekrar gorucem
Nazlimm bn dogum yaptim kizim 11.aylik sezaryenle yaptim o gobegin gitmesi lazim cok sinir bozucu 60 bi insem tama olcak
Amin cnm hepimizin yavrularini allahim bagislasin hangisini soyluyum ervanur zehra=)Anladım canim.gobekden bende nefret ediyorum.kizini Allah bağışlasın. Ismi ne.
Roseliz evet canim kizim 1 yasina girdi dedigin gibi yemesem olmazdi ama bu haftaya cok sıki basliyorum :)) senin kizcen neden aksi acaba canim dis fln mi cikarcakki ??
Kevser kizinin adi ervanur sanirim benim prensesimin adida erva :)
Yarişşş....
Bendeee istiyorummmmmmmm.
Hikoyla ben olim o bana ben ona iyi gaz veririZxxx dimi canımmmü
Ollluurrrrrrt roseeeecüm
Feciii hemdeeeeee
Spor gunde 5kez 45er dk
Nasil-----
Tebrik ederim canım gecen pazar bende salata yedim gayet güzeldi ne olduğunu biliyordum içimim rahattı.
Şu sabah içtiğin şeyi merak ettim faydasını bide hazırlamasını bende içim dedim
Spor olur canım benim plates setim geldi yapmaya başlamadım ama dün öle denge menge başlangıç yaptım baya terletiyor hemde keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?