Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kisss gunde 5kez45dk dedmm bizimmm vucutt dayanmz anam..
Kiii bi dee bebislerden vakit bulamayizkii heehehehejeee
Ama cidden azimlendirirz birbirmiziii..
Mew duyurulurrrr
Rose - hikooo okeytoo

Saten ben elizle gün boyu spor yapıyorum senin gibi bende ayaklarımda sallıyorum bacaklar baya kaslandıı ) ortak nokta çok kocalar oğlak evlenme tarihi yakın bebekler evlenir evlenmez daha ne diyim cancaazım gelde azimlendirme

Mew duy biziii

Allahimmm biziiii ortaaak olmak icin yaratmissss hehheheheeeeeeeeeeeee...
Roseer seninlee ayni ewde olasimm geldii ayol

Allah canını almaya gı valla ne güzel olurdu hemiii)) sen ben aynı evde birlikte yer birlikte yürüyüş yapardıkkkü

Superrr olurdu yaaa. Oyle dedigin gibi arkadasim yok wallaa. Oturdugm mahalle kötü,,komsulklari kkendi aralarnda guzel. Ewlendm hosgeldineee, dogum yaptm hayirli olsuna gelmediler. Öküz hepsi afedersn yurüyüs ahh ahh ne gusel olurduuuui

Aha valla yaramı değiştin ortak bir nokta daha benimde arkadaşım hiç yok böle çat kapı gidip dertleşecek birlikte gezecek yok valla ailem bile yok uzakta sadece bi halam var 2 vesaitle gidiyorsun oda çalışıyor. Burda sadece eşimin teyzeleri var bi mahalle ötede onlara arada gidip geliyorum sadece. Hikoş buraya taşın gı

diorumm yaaa, allah bizi arkadaslk ypmak icin yartmisss dieee biraz dahaa deşseek nelrr cikrrrr
Ayy yok yok ark yook.. war ama bekaaar hepsii.. ozgur ozgurr takiliorlarr.. arayip sormayncaa uunnutuluoo, dogal olaraaak..
İstanbul yasanacaaak sehir ama degil yaaa, cook pahali anamm
Ablam orda oturruorr, en son 2011de ordaydm .. yaza gelirseeem görüsrüzzz ne dersin Adanaa muthss bakk,, siz geleblrsnz

Bnde yariss istiorumm jiz hikmet sen geldin ya bn daha bi hirs yaptimmm anam dicem senden daha cok kilo vericem sende pek az yiyon gi anca bol boll spor yapip seni gcerimmmmm
Ortagim kim olucaksa bu hafta ben cok ama cokk hirslandimm

Valla görüşürüz canım misafirim olursun,ne güzel . Valla adanayı merak etmiyo değilim . Kevserrr canım ah o oğlaklar varya inatçı şeyler oğlak işte adı üstünde oglsk

Bnde yariss istiorumm jiz hikmet sen geldin ya bn daha bi hirs yaptimmm anam dicem senden daha cok kilo vericem sende pek az yiyon gi anca bol boll spor yapip seni gcerimmmmm
Ortagim kim olucaksa bu hafta ben cok ama cokk hirslandimm

Cikcikkk ciikkk cikkkkk...
Beni gecemiceeeksin bebegmmmmmmm
Uyumadan 45dk spor yapip uyurmmmm yaaaa vakit bulamiorm kii yemeyeee yaaa..
Ama warya avm gittikyaaa, ilk defa canim cikuuuu cektii.. sonra dedm hayirrrrrrr
Ama bitter alicam gunde 1kucuk parcaa yiceeem
Canim tatli cekincee gittimmm
Ananas aldikkk ayvaaa aldikk
Kalorisi azz, lifi fazla meyvee aldmm
Hi bi deeee greyfut aldmmm
Sabah ac karninaa gryfut suyu da iciceeem
Sabah tartida kac cikicam merak ediormm
Sişiiim indii cunkuu

Anam aynigi bi bakmassin cok bi bakmasin yana gitmek istemezsinnn bizimkilerin ruh degisimi cok farklliii

Oyyyy tüketti heee kociş..
Kp alt katta oturuorr.
Tavuk kizartms babasi, cagirmss. Tmm git ye dedmm. Aradi simdi diyoo sana da getirimm yaaa yok istemiorm diormm hala dio getrmm. Yok tskler askm afiyt olsn dedm.. yok desenr dioo ayyy ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…