- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.101
kisss gunde 5kez45dk dedmm bizimmm vucutt dayanmz anam..
Kiii bi dee bebislerden vakit bulamayizkiiheehehehejeee
Ama cidden azimlendirirz birbirmiziii..
Mew duyurulurrrr
Rose - hikooookeytoo
Saten ben elizle gün boyu spor yapıyorum senin gibi bende ayaklarımda sallıyorum bacaklar baya kaslandıı) ortak nokta çok kocalar oğlak evlenme tarihi yakın bebekler evlenir evlenmez daha ne diyim cancaazım gelde azimlendirme
Mew duy biziii
Allahimmm biziiii ortaaak olmak icin yaratmisssshehheheheeeeeeeeeeeee...
Roseer seninlee ayni ewde olasimm geldii ayol
Allah canını almaya gı valla ne güzel olurdu hemiii)) sen ben aynı evde birlikte yer birlikte yürüyüş yapardıkkkü
Allah canını almaya gı valla ne güzel olurdu hemiii)) sen ben aynı evde birlikte yer birlikte yürüyüş yapardıkkkü
Heyy bacilarr bni de alin gi benim kocada oglak kizimda oglajkkkkAllahimmm biziiii ortaaak olmak icin yaratmisssshehheheheeeeeeeeeeeee...
Roseer seninlee ayni ewde olasimm geldii ayol
Superrr olurdu yaaa. Oyle dedigin gibi arkadasim yok wallaa. Oturdugm mahalle kötü,,komsulklari kkendi aralarnda guzel. Ewlendm hosgeldineee, dogum yaptm hayirli olsuna gelmediler. Öküz hepsi afedersnyurüyüs ahh ahh ne gusel olurduuuui
Heyy bacilarr bni de alin gi benim kocada oglak kizimda oglajkkkk
Rose,, uyandigindaa o karisimi icc. Diyetisyen wermisti..
Oyyy hikosumuuu yara basmaa anam ne olucak bizim bu oglaklarlaAyyyy kardeş
Geeel geeell.. ne cekioruuz bu oglaklardaaan
Aha valla yaramı değiştin ortak bir nokta daha benimde arkadaşım hiç yok böle çat kapı gidip dertleşecek birlikte gezecek yok valla ailem bile yok uzakta sadece bi halam var 2 vesaitle gidiyorsun oda çalışıyor. Burda sadece eşimin teyzeleri var bi mahalle ötede onlara arada gidip geliyorum sadece. Hikoş buraya taşın gı
Tamam nasıl yapıcam sıcak suyun içinemi atıcam bu arada ismimi unuttun galiba Gül
Oyyy hikosumuuu yara basmaa anam ne olucak bizim bu oglaklarla
Anam aynigi bi bakmassin cok bi bakmasin yana gitmek istemezsinnn bizimkilerin ruh degisimi cok farklliiiAhh ahhh bilmioreeeee... bi bakiosunn gülüooo,aradan 5dk gecmemssss sinirliiiruh ddgisimiii
diorumm yaaa, allah bizi arkadaslk ypmak icin yartmisss dieee biraz dahaa deşseek nelrr cikrrrr
Ayy yok yok ark yook.. war ama bekaaar hepsii.. ozgur ozgurr takiliorlarr.. arayip sormayncaa uunnutuluoo, dogal olaraaak..
İstanbul yasanacaaak sehir ama degil yaaa, cook pahali anamm
Ablam orda oturruorr, en son 2011de ordaydm .. yaza gelirseeem görüsrüzzz ne dersinAdanaa muthss bakk,, siz geleblrsnz
Bnde yariss istiorumm jiz hikmet sen geldin ya bn daha bi hirs yaptimmm anam dicem senden daha cok kilo vericem sende pek az yiyon gi anca bol boll spor yapip seni gcerimmmmm
Ortagim kim olucaksa bu hafta ben cok ama cokk hirslandimm
Inatciiki ne inatciii anammm keci inatlilarValla görüşürüz canım misafirim olursun,ne güzel . Valla adanayı merak etmiyo değilim . Kevserrr canım ah o oğlaklar varya inatçı şeyler oğlak işte adı üstünde oglsk
Anam aynigi bi bakmassin cok bi bakmasin yana gitmek istemezsinnn bizimkilerin ruh degisimi cok farklliii
Valla görüşürüz canım misafirim olursun,ne güzel . Valla adanayı merak etmiyo değilim . Kevserrr canım ah o oğlaklar varya inatçı şeyler oğlak işte adı üstünde oglsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?