- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.121
Inatciiki ne inatciii anammm keci inatlilar
Bunlari yazdigimizi okusaalarrr
Asil o zmn inatlari nbaslar hee
Caneler, benim oglis uyudu...
Marketten eksikleri almistik.
Onlari dolaba yerlestirmem gereeek...
Hadi sizde islerinizi yapin, yada bebislernzle ilgileninnbensiz sohbettt sūremeez o kdrrrr
Hehejeeeeee mujukladm sizii
dur kiz ozaman hikmet iki guzel bisey djyim hatimin anlami gonlumu feihi seni cok ama cok seviyorummm
Kız o greyfurt da içilecek gibi değil valla,
İyi aksamlar kizlar bende yaris istiorummm
K8z hikmett esim ise evayla ugrasiyorum uykusu geldi biraz daha dursun da uyutucamİslerimi hallettim geldim ben ayol.
Simdii beyaz leblebiiii yiyorummm hmmm cook guzeel.
Ebru şükü nel nazlma gül kew fAtoş sercaaan papatyaa zuzu meww ozgiş hawarrrr küboş. Sehraa zehraa masuuummm
Eee unuttugumm yokturr diee tahmn ediormmm nerdesnzzzz
Saten vakit geçirebileceğimiz güzel dostluklarımız olsaydı burada fazla zamn geçirmezdik dimi , ne ettiki merak ettim bende insanlara çok çabuk kanarım inanırım bağlanırım sonra birden bişi yapar o zaman yıkılırım, arkamdan konuşması sırlarımı anlatması Allah'ın sevgili kulübümü ki yakın zaman da haberdar olurum en sevmediğim dosta da menfaatci olanı beni çıkarları için kullanmasıAaa aaaa sunlara bak sen ayollllll vir vir vir cir cir cir bide es olmuslaaarrrrr ohhhhh herkesi yencekmisler poooffffff
Ayyy kizlarrrrr bende yalnizim yaaaaa hayattaki en buyuk sikayetim cat kapi cikip gidebilecegim sikildigimda uzuldugumde hadi gel diyebilecegim bi arkadasim yokkkk((( cok sinir bozucu haa bu
Eski cocukluk arkadaslarim dostlarim var hepsi farkli farkli ülkelerdeler bazen cok yalniz hissediyorum kendimi ...hatta gecenlerde yakin hissettigim bi arkadasim bi oyune ttiki bana resmen psikolojim bozuldu ..yeni toparlaniyorum, oofff nerden buraya geldim bennn
Kizlar bende varim yarisa
Bizde annemlerdeydik kayinvalidemde yani ,,ay ben seviyorum yaa kayinvalidemi görümcelerimioturduk sohbet ettik bir dilim pasta yedim geldik evceyzimize
İyi geceler canlarım.Saat ka bilmiyorum.Kv yemek yedik hop misafir çay servisi 11 gibi kalktık.Eve egeldim ev rezalet hemen banyo wc dayanamadım domestosladım çamaşır attım.Ogluşla daldık oyuna boguşruk gıdıklaştıkAnne derdi şimdi bişi soraraken seslenirken bile annecim diyor Yavrum yarm saat önce uyudu bende size bakayım dedim.Geçmişe baamdım.Bugün yoğunduk ruhum daralmıştı ve baş agrıı üşüme ......:2:Mekigimi çekip yatayım.Sabah zor kalkıyorm.İnş oglm sabah uyanmaz:18:Sırf bu nedenle geç yatırdım ben razıyım az uyumaya yeterki o sabah melekler gibi uyurken iişe gideyim.Kv sokağındaki komşu akraba geldi ayy o çocuk ne çok ağladı.....ay benimde eşim duymuş çok kızdı sana.......sabah ağlayan o muydu yanlış anlama ama daha çok küçük......içimiz parçalandı sen nasıl dayanıyon.......çok zayıfladı yavrucak serum bağlarlar yakında...... Niye bu insanlar çalış bak bizim şu bu alışıyor derlerken şimdi böle beni yaralıyorlan anlamıyorum.İyi şeyler duyup destek olmaları gerekirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?