Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hehe tamam cicim siz düsünün simdiden ama uyucam ins

Bi film vardi cin mi japon mu fulll iskence izlemedim ama sadece yeltendim biraktim...buda birkac yil önceydi simdi hic yeltenmemde..cok olgunlastim cok

Ben cinlileri sevmezdim artik japonlarida sevmiyorum.simdi nyie soyluyorum bunlari bilmiyorum ama iste sevmiyorum ne aptallasti japonlar yaaaa,,garip garip tek tip teknolojiyle kafayi yemisler iiigggggggg yani gencleri korkunc

Ins verirler canim
Bazen sebebsiz yere vermiyorlarmis
Isvicrede guzelll oo iyi geziceksin i s verirler

Ben yatiyorum kitap okumak is ti yo rum
Ahmet ümitin kitaplarindada "bazilarinda" ilk sayfalar feci sikici yaaa
Ama sinir oldum bakalim ne yapacak diye hirsla okuyorum

Iyi geceler kizlar

Sen emzirmeyi yeni biraktn ya. Ondan meme ariyordur.
Yok seker hala dökülüyorrr. Bende merak ediorm ne zaman dökülme duracak diye.
Hamileyken hiiicxc dökülmuyordu sacim.

Aynen ya dursun artık her yer kıl korkuyom kel kalıcam die )) gerçi gür baya kalmamda ortalıkta saç olması hoşuma gitmiyor ya, bilmem benim az ve sık yiyenlerden az yiyor fazla yiyince midesi bulanıyor ama sık sık yiyo hanım efendi kibar serçe parmakları hep havada kullanır elini anne karnı da da öleydi yavrum yemesinde dikkat ediyor , ilk doğduğunda herkezin dediği laf şuydu kuaföre gitmiş te dünyaya gelmiş tırnaklar manikürlü saçlar fönlü kesilmiş gibi herkes şaşırdı valla ay Ogün geldi aklıma kurban olsun annesi.

ne geçmişe bakabildim ne sizden haberdarımOglum az önce uyudu çorba ve yemek ocakta .Kapatıp yatıcam.Yarın sabh kv gelicek malum ptesi sendromu oğlum uyanıp çok ağlıyor.O uyurken giderim hem binadakilerle ptesini kolay atlatırız die düşündük eşimle.Saat yine 2 ye gwliyor.Bugün temizlikle geçti.Oglum erken kalktığı için uyuturken bende dalmışım.Kalkınca temizliğe devm edip sonra üçümüz yemeğe çıktık.Künefe İskender(sehraaa)yarın pür dikkat inş. zehra arkadaşıma layık bi ortak olucam.Olabildigince mekik bol su ve kk ya girmye çalışıcam.İnş hepiniz iyisinizdir.Yarın sabah tostumu yerken size yazarım geçmişe bakabilirim inş. yaaaaa

Konu sahibi ebruli hanim benin 8aylik bebegim var emzirizorum. Diyet yapmamda bi sakinca varmi bende kilo vermek istiyorum

Bugün yazdığımdan ititbaren okudum hızlı hızlı alıntı yapmadan hafızamı zorlayarak yazıyrum.

SEhraaa bi tablo yapamadın gittiSen beceremedin bize çemkiriyon ayy seninle kapışmayı çok özledim beeKızlar biz sehrayla anlaşamıyorduk hiç ısınamamıştım ama aşkımız nefretle başladı anlıycanız

Nell gemiş olsun canım.Benimde boğazlarım hala düzelmedi

Hikmtm oğluma ilaç verdi ama boğazında bişi yok emişti.Bu akşam kontrole götürdük küte küte ksürüyor diye.Nöbetçi dr ben o ilaçları dahi vermezdim .Çünkü boğazlarında bişi yok dedi

Fenedo kekler yenilmiş bende bugün kaçırdım valla.:18:

Özgecim sorma canım bugn uyumak dışında keyf yoktu.Bi kadın 1 erke bakayım dedim oğlum izin vermedi.Tel atıyor pc kapatıyor tv yi kapatıyor sadece onunla ilgileneyim istiyor.Çok düştü bana garibim 1 günü var annesiyle napsın.Ellerim şuan bile dometos kokyor o olmayınca hiç bişeydi temizlenmiyor gibime geliyor.KAPILArımı silemedim ya gözüme gözüme batıyor.EŞm kendinide bizide zehirliyosun ya sen yorulmuyosmun yat dinlen boşver ya diyorEllerimi gece kremliyom çok acıyorlar.BAK törpü yapıcaktım kaldı gene37:sehraaaa törpülenemedim yrn akşama)Kaşlarımda kaldı off işlerden ogluştn fırsat kalamdı nasıl geçti anlamadım.Bizimkini anlatmışsın resmen panduflarını ayağına giymez yelek giymaz hasta olması normal.Sıkıntılı çocuk bunlar napalım iyi hoş olsunlarda.

Papatyam motivasyonun düşmesin bak ne güzel kilolar veriyosun sık dişini biraz.

Şüküm ve kevserimde menülerle özellikle kevserim sporda da çok iyieltilere:13:

ZEHRA ortağım dikkat edicem canım sende oruç tutacakmışsın Allah kabul etsin.Bu hafta biz 1. dimi:13:

Adiaa yeni gelen arkadaş hoşgelmiş aramıza

NAZLMA sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
Roselizcim bi karışıklık oldu sanırım. Nelsondan alıntı yapıcaktın. Benden alıntı yaptın. Nelsonun okul şartlarından bahsediyorduk. Ben ev hanımıyım, bikaç sene önce babamın kasabadaki lisesini, ortaokulu, annemin okulunu filan dolaşmıştık da Nelsona onu yazmıştım. Ben öğretmenmişim gibi bi durum ortaya çıktı canım.

Hikoşum kv lerde öyle canım. balık da sabah sabah yenir, haşlanmış kemikli et de, tavuk da, onların ağız tadı öyle şekerim. çağırıldıysak mecburen çıkacaz. Hamileyken balık kokusu çok rahatsız ediyodu beni, 2 sene ağzımı sürmedim. Ama bu sefer yedim açlıktan çünkü balıktan başka bişey yoktu menüde. Hep öyle oluyo zaten. kp çağırıyo kahvaltıya, hep onlara göre şeyler var, Kew le bişey yiyemeyip bakıyoz öyle. yağlı karışık kızartmalar, yağlı salatalar, bilimum kalorili şeyler. Sonunda da evime inip kendime göre bi kahvaltı hazırlıyorm. Allahtan sık sık çağırmıyo, sadece görümcemler geldiği zmn çağırıyo.
Ebrum iltifatların için teşekkürler canım, valla Kevserin menüleri daha iyi gerçekten, çünkü az yiyince sütünü etkilemiyo. Sporlarına da diyecek bişey bulamıyorum, bu şekilde hedefe ulaşmamak mümkün değil.
Ebrum tatil günü bile bu ne yoğunluktur böyle. Oğlun uyuyunca kendine de zaman ayır biraz, yoksa depresyona girersin mazallah. Bak bana kızın ödevlerinden, oğlanın yaramazlıklarından, başıma iş çıkarmalarından bunaldım, evde deli gibi bağırıp isyanlara giriyorum. Psikolojim altüst oldu. Ne yap et yarım saat bi saat kendin için de bişeyler yap.

Konu sahibi ebruli hanim benin 8aylik bebegim var emzirizorum. Diyet yapmamda bi sakinca varmi bende kilo vermek istiyorum
Allah bağışlasın öncelikle yavrunu.bende buraya diyete başladığımda oglum 8 aylıktı😊yediğin cıssları kesip 3 lt su 6 öğün yiyip emzirerek te kalori harcayıp kolayca verirsin😉

Kıyamam sana canım ya Haklısın sende. Ama napim yetemiyorum. Sözde kk keyfi yapacaktım tv bile bakmadım. Ne zmn düzenim oturcak bakalım.

Ilk günaydın benden olsun çıtırlarım😘
Oglum uyanmasın diye kv geldi ama anlıyor mu ne 7 de kalktı salladım dalar gibi oldu inş uyumuştur. Boğazlarım feci ilaç içmezsem olacağı buydu. Bolca sıcak çay içicem bugün

Seni anlıyorum canım, ben evdeyken yetemiyorum işlere, sen çalışırken nasıl yeteceksin. Temizlik mi yaparsın, yemek mi, oğluşla mı ilgileniceksin, kişisel bakımını mı yapıcaksın. Hiç kolay değil tabii ki. Ama inş bu işin getirileri tüm sıkıntalara değecek zamanla. Kendin için, oğlun için ve evin için birşeyler alabildikçe daha mutlu olucaksın, daha keyifle gideceksin işine.

Gunaydin citilarim ayy gece hic rahat uyuyamadim yaa hep huzursuzdum nedendir anlamadim (
Ebruu isin zor canim ama uatesinden geliceksin eminim sende kendine dikkat et canim bi agri kesici fln ic oomazsa
Sukrancim sen nasilsin canim nasil gidiyo ?

Kizlar karnim acaip acikti dun 3.30da yemistim en son ama simdi kahvalti yapamam doktordaki tartida fazla cikmak istemiyorum simdi evi toplayim kizin kahvaltisini yaptirip kv ye birakicam sonra dr ye giderim ordan gelince evi supur sil kizi uyut hazirlan kiz uyaninca gezmeye gidicem oyy cok isim varmis gibi oldu

Hoşgeldin canım.kendini tanıtırmısın

Hosgeldiiinnnnnn....

hoşbuldum.....
kendimi tanıtayım öğretmenim 2 yaşında bir oğlum var.161 boyunda 52.7 kiloyum.. ve 51.2 olmak için uğraşıyorum....

Ben iyiyim Kübracım, kahvaltı hazırlamıştım tepsiye ama oğlum emerken uyuyakaldı. onu yerine yatırınca yapıcam. çok erken uyanıyo yaa. ben de bi saat kendime gelemiyorum. Yarı uykulu yarı uyanık gibi oluyorum.
Bel ağrısı mı çekiyorsun, çok mu çay kahve içtin, bişeye mi canın sıkıldı, neden uyuyamıyosun acaba...
Ben kaçırdım herhalde canım, diyetisyene mi gidiyosun? saatlerce aç kalmak dayanılmaz bişey

Günaydın çıtırlar geçmiş o kadar çokki okuyamıycam valla,şöylr bi göz gezdirdim nelsonum hastaymış çok geçmiş olsun,okul şartlarından daha önce bahsetmiştim işin çok zor allah yrdımcın olsun canım,eprum geçmiş olsun kuzum,ruh halini o kadar iyi anlıyorumki bende kıZı bırakırken yine ağlıycak diye geceleri kalbim sıkışır uyuyamazdım şükür geçti bitti, şükomm sen nasılsın şekerim nelson için yazdıkların çok doğru tespitler inan bende aynı ruh hali içindeyim,zehramm kararların gayet yerinde umarım uygularsın canım,hkmt bi sakin ol yavrum hızına yetişemiyorum artık,ösgemm doktora ne zaman gidiyorsun kuzum,rüyamda kızın oluyordu,gerçi rüyalarımın hep tersi çıkar, Papatya,kevser,masum,roze,nazlma,sehra,zuzu,kubra, fenodo ve unuttuğum kızlar çok öpüldünüz

Şükür bugün kapım takılıyor,eşim izinli evim batıcak ama olsun o kapıyı gördükçe moralim bozuluyordu,kızımın okuma bayramı var bugün,okumayı sökenler için kurdela töreni var ben gidemiycem ama eşim gidicek çok hevesliydi kuzucuk :) benimde reglim geldi aşırı ağrım var havada soğuk işim zor bu hafta

hikoşunu geldi...
Ogan aygimda uyudu. Yerine yatirip yatirmama konusunda kararsizimm.. uyanmasi sorun degil de uykusunu alamadigi icin huysuzlaniyor. Gece o kadar gec yatti ama sabah 6da kalkt yine. Açligimi önlemek iccin beyaz leblebi yiyorum. Dogru mu yanlis mi yapiyorun bilmiyorum. Benim mutfakla salon bir. Amerikan mutfak mi ne diyorlar. O yuzden soguktan mutfgi gece halledemedim. Mutfaak allak bullaak.. mutfagi mi toparlayim , karnimi mi doyuriyim. Bilmiyorum. Ebruuu seni cook iyi anliyorum. Yetisemiyorum hicbiseye. Ew buz gibi,, oturma odaasindan cikamiyorum. Oglan gunduz durmuyor. Emeklemeye de basladi diye yerinde durmuyor. Yurutecden ucara gidiyor. Oyuncak sepetinden oyuncak almaya calisiyor. O da dun dusmesine neden olacakti. Oyuncak sepetnn icine düsecekti. Offf kizlar, cok dertliyim. Ewimiz yazin cok sicak, kisin cok soguk. Napicam bilmiyorum. Allahm diyorum basimizi sokacgimiz bir ewmiz var, kira ödmiyoruz. Ama bu durumda boyle olunca cilgina dönuyorum. Oglan diger odalara gitmek istior. Ama sogukk.. salonda cok buyuk.. kizlar, dua edin. Bu ewden yakinda kurtulalim. Esimde nefret edior bu ewden. Mahalleden. Kv nin annesinin ewi vatms burda. Eşimin anneannesi orda ailemzden biri otursun demis. Kv de ewe bikat cikmis. Esimde burasi bizim olsun demis. Buranin bukdr soguk sicak oldgnu blmior tabi.. offf ne bilim dertlym..
Baska bi yere kiraya cikarsak gecinmemiz zor olur.
Bu ay elektrk kim bilir ne kdr geliir. Klima hic kapatmiyoruz.
Yaaa mutfagi naail toplicam. Oyle dagink oluncaa mahfoluyorum.

kilo vermek için neler yapıyorsunuz annişler...bende haftada 3 gün oruç tutuyorum 2 gun normal besleniyorum hafta sonuda kendimi özgür bırakıyorum.....

şimdiye kadar havalr iyiydi pazartesi salı sabahları yürüyordum...diğer günlerde havalar güneşli olduğunda oğlumu gezmeye çıkartıyor yürüyüş yapıyordum...bundan sona evde bir eşyler yapmam lazım olacak spor olarak....

Mevcanım günaydın ben iyiyim, bende hızlı gonzales var ya bi tane 15 aylık, işte ona rağmen kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Hala 2 lokma geçemedi şu boğazımdan. tepsi bana bakıyo, ben tepsiye.
hele şükür kapın takılacakmış artık, rahat bi uyku çekersin bundan sonra. Düşünmemeye çalış. Kızına da maşallah, eminim o da kurdela alacaktır bugün. Başarılarının devamını diliyorum.

günaydın kızlar.
bu nasıl bir soğuktur anlamadım. dondum resmen. kalorifer yanmasına rağman işteki odam çok soğuk. ısıtıcı açtım.
ebrum (işte bir kız var birbirimiz pek sevmeyiz. ismi ebru. sana ebrucum falan diyorum ya. tuhafıma gidiyor) zamanla düzene girecek ama bence sen önce kendine çeki düzen vermelisin. bu kafdar titiz olma. ya boşaver kalsın kapılar. yapma bu eziyeti kendine. ev işi nankördür. yap yap nereye kadar. bırak artık şu ev işlerini. ayda bir yada 2 haftada bir kadın al silsin kapıyı camı. yapma allahaşkına.
ben yine artıdayım. hafta sonu yedim olacağı buydu. bu sabahtan itibaren pür dikkat edersm cumaya ancak geçen haftaki cuma gün kü rakamı görürüm. diyetisyen de bu hafta veremedin der. hedefime az kaldı artık.
dün akşam 3 dilim börek yedim. aslında nefsime öğretmem gerek. ha bir ha üç. sonuçta aynı tat değil möi. bufün çok dikkat etcem söz veriyorum size.
öperim herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…