- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.321
Sen emzirmeyi yeni biraktn ya. Ondan meme ariyordur.
Yok seker hala dökülüyorrr. Bende merak ediorm ne zaman dökülme duracak diye.
Hamileyken hiiicxc dökülmuyordu sacim.
Roselizcim bi karışıklık oldu sanırım. Nelsondan alıntı yapıcaktın. Benden alıntı yaptın. Nelsonun okul şartlarından bahsediyorduk. Ben ev hanımıyım, bikaç sene önce babamın kasabadaki lisesini, ortaokulu, annemin okulunu filan dolaşmıştık da Nelsona onu yazmıştım. Ben öğretmenmişim gibi bi durum ortaya çıktı canım.Geçmiş olsun senin yazdıklarını okurken o gel gitleri yaşadım resmen, olsun be deger dimi benim tek hayalimdi öğretmen olmak ama yarım kaldı olmadı bi öğretmen görünce cız eder içim . Sen mesleğini seviyorsan yeter o sana hele bide çok iyi bi öğretmensrn yıllarca öğrencilerinin dillerinden düşmeyip hep anılacaksın
Allah bağışlasın öncelikle yavrunu.bende buraya diyete başladığımda oglum 8 aylıktı😊yediğin cıssları kesip 3 lt su 6 öğün yiyip emzirerek te kalori harcayıp kolayca verirsin😉Konu sahibi ebruli hanim benin 8aylik bebegim var emzirizorum. Diyet yapmamda bi sakinca varmi bende kilo vermek istiyorum
Roselizcim bi karışıklık oldu sanırım. Nelsondan alıntı yapıcaktın. Benden alıntı yaptın. Nelsonun okul şartlarından bahsediyorduk. Ben ev hanımıyım, bikaç sene önce babamın kasabadaki lisesini, ortaokulu, annemin okulunu filan dolaşmıştık da Nelsona onu yazmıştım. Ben öğretmenmişim gibi bi durum ortaya çıktı canım.
Hikoşum kv lerde öyle canım. balık da sabah sabah yenir, haşlanmış kemikli et de, tavuk da, onların ağız tadı öyle şekerim. çağırıldıysak mecburen çıkacaz. Hamileyken balık kokusu çok rahatsız ediyodu beni, 2 sene ağzımı sürmedim. Ama bu sefer yedim açlıktan çünkü balıktan başka bişey yoktu menüde. Hep öyle oluyo zaten. kp çağırıyo kahvaltıya, hep onlara göre şeyler var, Kew le bişey yiyemeyip bakıyoz öyle. yağlı karışık kızartmalar, yağlı salatalar, bilimum kalorili şeyler. Sonunda da evime inip kendime göre bi kahvaltı hazırlıyorm. Allahtan sık sık çağırmıyo, sadece görümcemler geldiği zmn çağırıyo.
Ebrum iltifatların için teşekkürler canım, valla Kevserin menüleri daha iyi gerçekten, çünkü az yiyince sütünü etkilemiyo. Sporlarına da diyecek bişey bulamıyorum, bu şekilde hedefe ulaşmamak mümkün değil.
Ebrum tatil günü bile bu ne yoğunluktur böyle. Oğlun uyuyunca kendine de zaman ayır biraz, yoksa depresyona girersin mazallah. Bak bana kızın ödevlerinden, oğlanın yaramazlıklarından, başıma iş çıkarmalarından bunaldım, evde deli gibi bağırıp isyanlara giriyorum. Psikolojim altüst oldu. Ne yap et yarım saat bi saat kendin için de bişeyler yap.
Seni anlıyorum canım, ben evdeyken yetemiyorum işlere, sen çalışırken nasıl yeteceksin. Temizlik mi yaparsın, yemek mi, oğluşla mı ilgileniceksin, kişisel bakımını mı yapıcaksın. Hiç kolay değil tabii ki. Ama inş bu işin getirileri tüm sıkıntalara değecek zamanla. Kendin için, oğlun için ve evin için birşeyler alabildikçe daha mutlu olucaksın, daha keyifle gideceksin işine.Allah bağışlasın öncelikle yavrunu.bende buraya diyete başladığımda oglum 8 aylıktı😊yediğin cıssları kesip 3 lt su 6 öğün yiyip emzirerek te kalori harcayıp kolayca verirsin😉
Kıyamam sana canım ya Haklısın sende. Ama napim yetemiyorum. Sözde kk keyfi yapacaktım tv bile bakmadım. Ne zmn düzenim oturcak bakalım.
Hoşgeldin canım.kendini tanıtırmısın
Hosgeldiiinnnnnn....
sulisim aramıza hoşgeldin
kızlar az sonra randevumn var diyetsiyende. ama geçen hafta ben cum asabahı aç karna gitmiştim. şimdi öğlen de yemek yedim. tok karna gideceğim. ben sabah tartıldım gerçi. geçen haftaya göre 800 gram vermişim de büyük ihtimalle bu 800 gram diyetisyen de çıkmıcak. bu duurmu anlatıcam kendisine. bir de onun verdiği ödem ettırıcı içeceği içemedim ben. çok acı geldi. yeni bir şey isticem. bakalım neler olcek. obez göbüşüm ne durumda. ona da bakılır artık.
Ben iyiyim Kübracım, kahvaltı hazırlamıştım tepsiye ama oğlum emerken uyuyakaldı. onu yerine yatırınca yapıcam. çok erken uyanıyo yaa. ben de bi saat kendime gelemiyorum. Yarı uykulu yarı uyanık gibi oluyorum.Gunaydin citilarim ayy gece hic rahat uyuyamadim yaa hep huzursuzdum nedendir anlamadim(
Ebruu isin zor canim ama uatesinden geliceksin eminim sende kendine dikkat et canim bi agri kesici fln ic oomazsa
Sukrancim sen nasilsin canim nasil gidiyo ?
Kizlar karnim acaip acikti dun 3.30da yemistim en son ama simdi kahvalti yapamam doktordaki tartida fazla cikmak istemiyorum simdi evi toplayim kizin kahvaltisini yaptirip kv ye birakicam sonra dr ye giderim ordan gelince evi supur sil kizi uyut hazirlan kiz uyaninca gezmeye gidicem oyy cok isim varmis gibi oldu
Mevcanım günaydın ben iyiyim, bende hızlı gonzales var ya bi tane 15 aylık, işte ona rağmen kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Hala 2 lokma geçemedi şu boğazımdan. tepsi bana bakıyo, ben tepsiye.Günaydın çıtırlar geçmiş o kadar çokki okuyamıycam valla,şöylr bi göz gezdirdim nelsonum hastaymış çok geçmiş olsun,okul şartlarından daha önce bahsetmiştim işin çok zor allah yrdımcın olsun canım,eprum geçmiş olsun kuzum,ruh halini o kadar iyi anlıyorumki bende kıZı bırakırken yine ağlıycak diye geceleri kalbim sıkışır uyuyamazdımşükür geçti bitti, şükomm sen nasılsın şekerim nelson için yazdıkların çok doğru tespitler inan bende aynı ruh hali içindeyim,zehramm kararların gayet yerinde umarım uygularsın canım,hkmt bi sakin ol yavrum hızına yetişemiyorum artık,ösgemm doktora ne zaman gidiyorsun kuzum,rüyamda kızın oluyordu,gerçi rüyalarımın hep tersi çıkar, Papatya,kevser,masum,roze,nazlma,sehra,zuzu,kubra, fenodo ve unuttuğum kızlar çok öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?