Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcanım çok sevindim yeni kapının takılmasına. hadi bakalım huzurla oturursun inşallah evinde. senin psikolojin nasıl.

mevcanım çok sevindim yeni kapının takılmasına. hadi bakalım huzurla oturursun inşallah evinde. senin psikolojin nasıl.

papatyam şu an çok daha iyiyim,işe geldiğim zaman herşeyi unutuyorum ama eve gidip kapıyı görünce içimi bi korku sarıyor,en ufacık bi seste sıçrıyorum,kapı çok sakat olduğu için gece eve birisi giricek gibi bir his oluyor dön dön uyuyamıyorum,umarım yeni kapımla bu korkumuda yenerim,

aman canım dikkat et kendine. evde de çok düşünmemeye çalış.

geçmiş olsun hırsız mı girdi yoksa

Gunaydinn guzel anneler mevcanim kizina masallahh kapinin takilmasinida sevindimm insallah korkularin artim biter

Nelsonummm cnm cokk cokk gecmis olsunnn

Gecmisi okudumm ama bi daha okumam lazum unuttum cunku=)

Silisim ,adia hosgeldiniz

Sulisim herkes kendine göre program yapiyor senin programinda iyiymis emziriyorsun cunku..zaten zararli avurcuburu kestigin an anlamadan gider kilolar:)

Sehraaa ellerine saglik ,,özel msj konusunda haklisin..ben anladim ve katiliyorum:))

Ebruu canimm sende su titizgillerdensin anlasilan ama canim temiz ol titiz olda yapabildigin yere kadar zamaniny etmedigi yerde birak..ben hic uzmuyorum kendimi :)) ama dun gece icimden geldi bir basladim sabah kalktigim gibi devam ettim bir banyolar kaldi..tüm islerimi erkenden bitirdim ohhh rahatladim ama icimden gelmeseydi sabah bir süpürge tutar gecerdim ..üzmezdim kendimi:) yipratma canim kendini günlerinin gencliginin güzelliginin tadini cikar

1. lige gelince taaabiiikiiiiii
1. belli kizlar 2. ler kim hehehe

Mevcan gözünaydin hadi..allah tekrarindan korusun

Cocuklar konusunda. Heeep katiliyorum ayni seyleri yasiyorum yasadim hep ama ben hic sallamadim sevmiyolarda benimkiler oyun saniyorlardi ama sabah 6 ayaktayiz 2 gundur 7 de kalkiyo ins böyle devam eder bu bile buuk ölcude sorunlarimi cözücek cunku sabah yorgun gibi moralsiz kalmak etkiliyor benim tüm günümü yataktan cikmiyorum bazen couklara sarmiyim diye
Senin üstün olmus muuuuu
Sacini düzeeellltttttt
O ayakkabi olmaazzz
Su yumurtayii yeeeeee
Gibi sabah basliyor telkinler

eşim aradı kızımın genetik sonuçları çıkmış maalesef FMF, önemli bir hastalık deil korkulacak bir şey deil biliyorum,kendimi bu sonuca hazırlamıştım ama canım çok sıkıldı,

ara ara yaşadığı ağrılar artık geçecek sebebi belli ama,uzun yıllar ilaç kullanması canımı çok sıktı

merhaba hanımlar beni de aranıza alın noooluur 6 aylık bir bebeğim ve doğum sonrası gitmeyen bi sürü kilom var benim de boyum 1.64 kilom 69.4 vee hedefim eskisi gibi 53 olmaak emzirdiğim için çok bişey yapamıyorum ve bu kilolar nasıl gidecek hiç bilmiyorum ama sizin azminiz bana da güç vercek buna inanıyorum inş

herkese selamlar...
bende gelebilir miyim aranıza...
1,55 boy 58 kiloyum.1,5 yıl önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 55 kiloydum birde kaybım vardı ondan da 4 kilo fazla kalmıştı..75 kiloyla doğum yaptım bi ara 56 lara kadar düştüm ama bu aralar vermeiyorum 3 aydır diyet gibim bişeylere uğraşıyorum ama ucu kaçıyo hep.. 1 gidiyo iki geliyor 62 den 58 düştüm gene çok şükür ama incecik olmak istiyorum hedefim 48-49 kilo olmak...yaza kadar en azından...27 yaşındayım kamuda çalışyorum haiyle hareketsizlik var akşam eve git çocuk falan kendimize zaman kalmıyor iki memkik çekmeye bile takat olmuyo .. bazen yeme düzenimi çok iyi tutturuyorum ama spor olmadan anca kilo koruma olmuyo çok bişey farketmiyo..napsam ne etsem bilemiyorum yardımlarınızı istiyorum sizler ne kadar verdinişz neler yaptınız....

Silisim ,adia hosgeldiniz

Sulisim herkes kendine göre program yapiyor senin programinda iyiymis emziriyorsun cunku..zaten zararli avurcuburu kestigin an anlamadan gider kilolar:)

ben emzirmiyorum canım 1 eylülde bitiridik o işi çok şükür.....

birde menü falan paylaşıyor muyuz günlük neler yapıyoruz...

canım cok geçmiş olsun. cocuk hastalıgı cok zor allah sifa versin. benim de yegenim sistemik jra hastası 1 yasından beri ilac kullanıyor.ustelik korkunç yan etkileri olan ilaclar. her gun iğne vuruluyordu. sürekli agrılar. yuruyemedi kosamadı uzun zaman. yurt dısından gelecek ilacı bekliyorduk 2 yıldır sonunda geldi sükurler olsun şimdi daha iyi kuzum. allah sifa versin senin yavruna da.

benim kizim 10 aylık olucak ama basmıyor hala. dönmeyi bıraktı 2 aydır. endişeliyiz. cocuk nörolojisine gittik yeni. tahlil sonuclarını bekliyoruz. insallah bir seyi yoktur benim kuzumunda. size de sorayım. hepinız annesiniz. böyle bir sey yasayan oldu mu??

Mevcanım öncelikle fmf ne tür bi hastalık bilmiyorum geçmiş olsun açıklar mısın bizede?kurdele töreni inş bizde o günleri görürüz ne mutluluk verici😊

Papatyam canım arkadaşım bende ebruları sevmem 😁amasın beni hep sev😊içinden nasıl hitap etmek geliyorsa öyle söyle canım benim

Aramıza hoşgeldin inş beraber eriticez bu yağları
Kilo boy işimiz aynı gibi bi ara ortak yarışalım senle atamıza hoşgeldin bu arada.
Sizlerin desteğiyle bu kadar güçlendim inanın toksa hergün işte hüngür hüngür aglardım😓
Saol canım inş düzene giricem. İnş vermişsindir

çok geçmiş olsun ne olaki bu hastalık ilk defa duydum...

çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inş....

kızlar sagolun ğeçmiş olsun dilekleriniz icin..

mevcan kapının takılmasına sevindim.. daha rahat olmaya gayret et.. kızının teşhişi konmuş ama bilgim yok o hastalıkla ilgili.. tedavisi var demişşin.. bu ğüzel bence.. çabuk atlatırsınız umarım..

hastalığım daha ğeçmedi.. sersemim biraz.. yarına daha iyi olurum umarım...

kızlar hepinizi öpüyorum.. akşama menü paylaşırım...

kızlar çok saolun,tek tek alıntı yapamıyorum fmf (ailevi akdeniz ateşi) ırsi bi hastalık muhtamelen ben yada eşim taşıyıcıyız,belirtisi bariz belli ama gittiğiniz doktora bağlı teşhis konulması,10 sene sonra teşhis konulan hastalar var,ne kadar erken tanı o kadar kolay yaşama

akdenize komşu ülkelerde görülür genelde,belli dönemlerde aralıklarla gelen sancılar,misal sebepsiz yüksek ateş,şiddetli karın ağrısı ( apandist ağrısı gibi) ki hatırlarsanız biz hastaneye şiddetli karın ağrısı ile yattık,eklem yerlerinde döküntü şişme vs vs,

bu belirtilerin hepsini son 2 yılda kızım yaşadı,1 sene önce hacettepe bu hastalıktan şüphelendi ama en son hastanede yattığımız hastane tüm tetkikler sonucu bu teşhisi koydu,

ömür boyu ilaç içicek,ilaç ataklarını azaltıp,daha hafif atlatmasını sağlayacak,ilaç almazsa bir sürü kişide böbrek yetmezliği yapıyor,hamilelikte riski olmayan bi hastalık,ama ilaç almazsa,düşük yapma,çocuk doğuramama,erken menopoz,böbrek hastalıkları gibi hastalıklara sebep oluyor,

kızım şu an en düşük evrede,5 yaşında ortaya çıkan bi hastalık,biz başında bulduk hastalığımızı umarım rabbim korktuğumuz yere uğratmaz

Epruuuuu delisi törpün olmayınca aklında mu gştti koccca tablo hazırladum cumartesi görmedin mi okadar uğraştım😡mevcan karın zarındaki rahatsızlık genetik bu minik bi ilacı var dua et ilacı var bunada şükür
Papatya akşama menünü yaz senin diyete başladım bugün bil

Yaaa kizlarrrr aksam icin canim cok balik istemistiiii buzlukta fileto balik vardi
Eriyince bir baktim dil baligi hic yapmadim ooffhhh bi garipte geödi internetten baktim daaa icim kalktiii yaaaa ama sonra tariflere baktim guzel sarma dolma yapiliyo incecik böyle bi acaip
Dil baligi yapab var mi hicccc

merhaba kızla r
geleneksel bir iş görüşmesine daha gititm geçmişi okuyamadım
herke siyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…