- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.341
mevcanım çok sevindim yeni kapının takılmasına. hadi bakalım huzurla oturursun inşallah evinde. senin psikolojin nasıl.
papatyam şu an çok daha iyiyim,işe geldiğim zaman herşeyi unutuyorum ama eve gidip kapıyı görünce içimi bi korku sarıyor,en ufacık bi seste sıçrıyorum,kapı çok sakat olduğu için gece eve birisi giricek gibi bir his oluyor dön dön uyuyamıyorum,umarım yeni kapımla bu korkumuda yenerim,
papatyam şu an çok daha iyiyim,işe geldiğim zaman herşeyi unutuyorum ama eve gidip kapıyı görünce içimi bi korku sarıyor,en ufacık bi seste sıçrıyorum,kapı çok sakat olduğu için gece eve birisi giricek gibi bir his oluyor dön dön uyuyamıyorum,umarım yeni kapımla bu korkumuda yenerim,
Silisim ,adia hosgeldiniz
Sulisim herkes kendine göre program yapiyor senin programinda iyiymis emziriyorsun cunku..zaten zararli avurcuburu kestigin an anlamadan gider kilolar:)
eşim aradı kızımın genetik sonuçları çıkmış maalesef FMF, önemli bir hastalık deil korkulacak bir şey deil biliyorum,kendimi bu sonuca hazırlamıştım ama canım çok sıkıldı,
ara ara yaşadığı ağrılar artık geçecek sebebi belli ama,uzun yıllar ilaç kullanması canımı çok sıktı
Aramıza hoşgeldin inş beraber eriticez bu yağlarımerhaba hanımlar beni de aranıza alın noooluur6 aylık bir bebeğim ve doğum sonrası gitmeyen bi sürü kilom var benim de boyum 1.64 kilom 69.4 vee hedefim eskisi gibi 53 olmaak emzirdiğim için çok bişey yapamıyorum ve bu kilolar nasıl gidecek hiç bilmiyorum ama sizin azminiz bana da güç vercek buna inanıyorum inş
Kilo boy işimiz aynı gibi bi ara ortak yarışalım senle atamıza hoşgeldin bu arada.herkese selamlar...
bende gelebilir miyim aranıza...
1,55 boy 58 kiloyum.1,5 yıl önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 55 kiloydum birde kaybım vardı ondan da 4 kilo fazla kalmıştı..75 kiloyla doğum yaptım bi ara 56 lara kadar düştüm ama bu aralar vermeiyorum 3 aydır diyet gibim bişeylere uğraşıyorum ama ucu kaçıyo hep.. 1 gidiyo iki geliyor 62 den 58 düştüm gene çok şükür ama incecik olmak istiyorum hedefim 48-49 kilo olmak...yaza kadar en azından...27 yaşındayım kamuda çalışyorum haiyle hareketsizlik var akşam eve git çocuk falan kendimize zaman kalmıyor iki memkik çekmeye bile takat olmuyo .. bazen yeme düzenimi çok iyi tutturuyorum ama spor olmadan anca kilo koruma olmuyo çok bişey farketmiyo..napsam ne etsem bilemiyorum yardımlarınızı istiyorum sizler ne kadar verdinişz neler yaptınız....
Sizlerin desteğiyle bu kadar güçlendim inanın toksa hergün işte hüngür hüngür aglardım😓Seni anlıyorum canım, ben evdeyken yetemiyorum işlere, sen çalışırken nasıl yeteceksin. Temizlik mi yaparsın, yemek mi, oğluşla mı ilgileniceksin, kişisel bakımını mı yapıcaksın. Hiç kolay değil tabii ki. Ama inş bu işin getirileri tüm sıkıntalara değecek zamanla. Kendin için, oğlun için ve evin için birşeyler alabildikçe daha mutlu olucaksın, daha keyifle gideceksin işine.
Saol canım inş düzene giricem. İnş vermişsindirGunaydin citilarim ayy gece hic rahat uyuyamadim yaa hep huzursuzdum nedendir anlamadim(
Ebruu isin zor canim ama uatesinden geliceksin eminim sende kendine dikkat et canim bi agri kesici fln ic oomazsa
Sukrancim sen nasilsin canim nasil gidiyo ?
Kizlar karnim acaip acikti dun 3.30da yemistim en son ama simdi kahvalti yapamam doktordaki tartida fazla cikmak istemiyorum simdi evi toplayim kizin kahvaltisini yaptirip kv ye birakicam sonra dr ye giderim ordan gelince evi supur sil kizi uyut hazirlan kiz uyaninca gezmeye gidicem oyy cok isim varmis gibi oldu
eşim aradı kızımın genetik sonuçları çıkmış maalesef FMF, önemli bir hastalık deil korkulacak bir şey deil biliyorum,kendimi bu sonuca hazırlamıştım ama canım çok sıkıldı,
ara ara yaşadığı ağrılar artık geçecek sebebi belli ama,uzun yıllar ilaç kullanması canımı çok sıktı
benim kizim 10 aylık olucak ama basmıyor hala. dönmeyi bıraktı 2 aydır. endişeliyiz. cocuk nörolojisine gittik yeni. tahlil sonuclarını bekliyoruz. insallah bir seyi yoktur benim kuzumunda. size de sorayım. hepinız annesiniz. böyle bir sey yasayan oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?