Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin Mevcanım, küçücük kızcağızın ömür boyu ilaç kullanacak olmasına üzüldüm ama Allah daha ciddi bi hastalık vermesin. İlaçla hafifleyecek olması da bi teselli en azından.

Hosgeldiniz arkadaslar

Adia ins iyi cikar sonuclariniz tembellik yapiyordur ins kuzucuk

Ebrucum sabah annemle diyalogumuz sildigim halilarim üzerineydi
Annem 15 günde bir silmem gerektigini düsünüyo
Ben annneeee kafayimi yedinnnnnn 15 günde bir halimisilinir bende direk trafo bitik
Cok daha önemli islerim var öylede bi hobi. Yok fln diyorum .. Hicde pispasaklida degilim:))) ama titizde degilim :)) ben ciddi ciddi üzülüyorum nöyle kendini yipratanlaraaa

saçma sapan bi gün yaşıyorum,güzel haberlerle kötü haberleri aynı anda alıyorum,

kuzum okuma belgesini almış bugün teyzeleri

2013 yılı kilo açısından süper,manevi açıdan berbat bir yıl oldu,2014 hepimize huzur getirir inş.

ben balık köftesi yapmıştım onu haşlıyorsun sonra içine haşlanmış patates yeşillilk koyup yumurta ve un ve galete ununa bulayıp pişirmiştim hiç balık tadi gelmiyor biz beğenmiştik.

Son düzenleme:

kötü haberlere üzüldüm.kuzunun okamasına çok sevindim.inşaallah benim kuzu da seneye aynı mutlulugu bana yaşatır

tembelliğindendir canım dediğin gibi insallah biraz da kucakcıyız. hic yere bırakamadım ben kızımı hep aglıyordu bırakınca. yuzustu de yatmadı bebekliğinden beri.
annen oldukca titizmiş. 2 haftada bir halı siliniyorsa her gun dip kose giriliyordur o eve.ben yapamıyorum,oldugu kadar . hele bir de kızım dogdugundan beri hiç iş yapamıyorum. sürekli onunla konusucam ilgilenicem. goz teması ıstıyor. bagısıklık sistemi gelişsin cocugun. ıyi degil o kadar temizlik

aramıza hoşgeldin...

tabi ki gelebilirsin aramıza hoşgeldin.

mevcanım kuzum çok geçmiş olsun. çok zor biliyorum. benim çocuğum da hergün ilaç kullanıyor. allah dermansız dert vermesin..
ne zamna başlayacak tedaviniz. nasıl bir tedavi uygulanacak.

Kizina gecmis olsun. Fmf diyince ntten baktim bende.
Kizininn o donemlerdeki rahatsizligi buymus demekki.
Kiyamaaam canimizaa. En dusuk sewiyede olmasi sizin icin iyi aslinda. İlerlemeye engel olmussunuz. İlaclari kullanirsa o dedgn sıkıntılari yasamaz. Kapinin takilmasina sewindm.

çarşamba yada perşembe gidicez tekrar,doktor kan alalım ilaca başlayalım demiş,gelince ayrıntısı ile konuşuruz demiş,ben 1 yıldır bu hastalığı araştırıyordum,tedavisi sadece düzenli ilaç içip atakları hafif atlatmak,arada verilen kanlar felan filan

hkmt hastaneye yattığımız gün o bölümüm ana bilim dalı başkanı,muane sonrası ve benim anlattıklarım sonrası fmf bu çocuk dedi direk, ama o dönem idrar yolu enfeksiyonuda geçirdiğimiz için,hastanede yatmak zorunda kaldık,sonuçta genetikten anca çıktı.

çok teşekkür ederim

Evet evet karışıklığı farkettim ama geç olmuştu o yüzden Anlaşılır diye üstünde durmadım

Kiyamam melegimizee.. ins ataklari hafif atlatir.
Ne diyim. Senuzulme. Kizina destek olacak olan sensin.

Oglan uyudu,bende banyo yapicam.
Bi kirklanimmm gelimmm
Cnm anlamadigim bi halde sıkkınnn gibi..
Neyse geldgmde burda olursan konusurz.
Elizi öp bnm yerime

Napiyosun, nasilsin.
İyiyim Hikmetim, evişlerine koşturuyorum, eşim az önce işe gitti, oğluş da uyuyo, yarım kalan işlerimi yapiim da geliiiym.
İçindeki sebepsiz sıkıntı bende de oluyo bazen. Havalardandır herhalde. Yağış, karanlık hava, bizim oğluşların huzursuzlukları, bunaltmaları filan.
Dua et, laptop yep yanımda diyodun, komik filmler izle, ilgilendiğin konularla ilgili bişeylere bak. Ben bu aralar vaktim oldukça yemek tariflerine de bakıyorum, yazıyorum bişeyler, sonra da deniyorum. Ablan ne zmn çıkacak planet mutfakta? ben kanalları taradım ve buldum. Çıkacağı gün bize de haber ver olur mu?

Merhaba kızlar nasılsınız

Mevcan: kızın için çok üzüldüm insann kendi hastalığı bile bu kadar düşündürmüyor ama evladın bi farklı oluyor genede şükür etmek lazım Allah beterinden saklasın , okumayıda sökmüş maşşallah ne mutlu , kapında takılıyor, az kaldı bu yıl bitiyor inşallah yeni yıl senin ve hepimiz için çık güzel olur...

Yeni gelen anneler hoşmu hoşgeldiniz
Adım :Gül 24 yaşında 7 aylık bi kız annesiyim hepizde olduğu gibi benimde derdim kilo vermek inşallah gider.

Ortağım canım geç geldim elizi kontrole götürdüm biraz zayıf ama fazla üstünde durmadı konsantrasyon ve dikkat için bi kaç şey yaptı herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür , ama daha kahvaltı yapmadım sen kırklanana kadar ben yulaf yiyeyim bari

Nelson : sen nasıl oldun merakdayım inşallah daha iyisindir

Ebruu : sanada geçmiş olsun , oğlan da alışacak sonuçta takma herşey zamanla düzelir oğlunu ödüllendirmeye çalış daha hoşuna gider çalışırsam sana istediğin seyleri rahatlıkla alabilirim diye ,

İste o koşusturmaya yetisemedgimden, ewin soguk olmasindan gibi gibi cook neden koyabilirimm ortaya.. tablet ewet elimn altndaa. Ama biseler izlemye firsat bulamiorum ki., oglan nerdeyse 30dk dir uyuyor. Kirklandim ,, uzun uzun kaldm dusta.. hic yapamiordum. Oglan gece uyudultan sonra sadce uyumak istiorm napim.. size hayranm bu konuda. Hepinz eevlatlarnz uyudultan sonra islerinze ve kendinze vakit ayiriorsunz.. hayranm size. Ama bende yapiordm. Hawa soguduktan sonra istek falan kalmadi. Koca da ewde olunca isler aksiyo. Gunduz o uyuyo. İs yapamiorm. Offf bi duzene girseydik iyi olackti.. dua et şüküm

Kirklandm ayol. Sikıntimi almadii ;((((((
Oglan uyuyoken 20dk spor yapim diorm.
Gelirim mujukaaa

ben balık köftesi yapmıştım onu haşlıyorsun sonra içine haşlanmış patates yeşillilk koyup yumurta ve un ve galete ununa bulayıp pişirmiştim hiç balık tadi gelmiyor biz beğenmiştik.

Oofhhhhh saatlerce ugrastim neguzel dus alicaktim ve toparliycaktim banyolari kaldi hepsi saatlerdiiirrrr ugrasiyorummmm:84::84::84:

Internette sarma diye birsey gördüm ic hazirladim basladim sardim sardim bitirdim sonra icime sinmedi
Deriliymis cunku
Beyaz derili aslinda özel bisey bu ama bilmeyince kiymetini yok
Hepsini bozdum saatlerce derisini cikarmaya calistim

Halbuki ben kolay diye bu yemegi tercih etmistim temizligin uzerine zpr birsey yapmak istememistim saatlerdir ayirmaya calisyorum cok acaip bi balikmis yaaaa

Senin tarifinde cok guzelmis dilbaligimiydi? Fileto?

ogliş, totodaki gazindan uyandii... bombayii patlattii.
Eee ayagima aldim dogal olarak. Cnm geri uyudu..
Sporu da 10dk yapabildim saddce.. ((
Eskiden spor yparken daha bi azimle yapardim.
Noluyorr bana yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…