Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mnimm kizina cok gecmis olsunnn allaha sukur ilaci var cok cok gecmis olsunn nm
Hikmettt hikmetttt napiyonnnn
Sen neydiyonn gi sukran abla

Yeni gelen kizlar hepiniz hos geldinizzzz
bn bu gun butum islrimi yaptim totumu yeni yere koydum kizimin corbasini yapio sira sporda ay dun cok gezince baaklarimm felaket agriyoo

ogliş, totodaki gazindan uyandii... bombayii patlattii.
Eee ayagima aldim dogal olarak. Cnm geri ..
Sporu da 10dk yapabildim saddce.. ((
Eskiden spor yparken daha bi azimle yapardim.
Noluyorr bana yaaaa..
Iyi nm bombayi patlatti oglusun rahatlamisir

Uzulme hikmetim ya bebelerde ne spor yapiliyor ne de is bn de spor yaparken ahan kizim uyandi simdi uyanicak yarida kalicak diye psikolojik olraka cokuyoruzzz

Nediyim canım oğluş uyandı şimdi. çorba ısıtıyorum ona, sonra da o ağlayana kadar diğer işlerimi hallederim.
Siz de maş. kardeşinle ne kadar gezmişsiniz öyle, kesin 2 kilo gitmiştir, tartıl bak. Bizim cimcime de iyidir inş.

Özgecim, gördüm seni, nasılsın, napıyosun?

Son düzenleme:
Uyandiginda 1su b. İlik su+ 1dilim limon+1dilim elma+ tarcin
08:30 09;00 2kk peynir (yagsiz, beyaz,lor,cökelek)
Domates,salatalk,yesilbiber,dereotu,maruk,maydanoz,nane sinirsiz
1dilim cavdar yada tambugday

11:00 ara 1.5 porsyn meyve, 1su b. Sut(tarcin)

Ogle 13:00 13:30 3kofte (90gr) (izgara,firin,haşlanms)
Salata (semizotu,tere)
1kase corba

Ara 15:30 1su b. Yogurt , 1yesil elma

Aksam 17:30 18:00
7-8 kasik sebze yemegi
Salata
1kase yogrt yada corba
1diilim cavdar ekmegi

Bu bir haftalk vrrdigi menüydü.
O hafta bunlari yiyip 8gun sonra gel demisti.

Iyi nm bombayi patlatti oglusun rahatlamisir

Uzulme hikmetim ya bebelerde ne spor yapiliyor ne de is bn de spor yaparken ahan kizim uyandi simdi uyanicak yarida kalicak diye psikolojik olraka cokuyoruzzz

Wallaa o yaziyi yazarken yeni bombalarda cikardi.
Ya büyüyene kadar zor donemler atlaticaz.
Temizlk mi yaptnnn bakimmm
Bebiş napiorr

Kizlar hizlica gecmisi okudum kizimi uyuturken is cok ve ben cok hastayim oksuruyorum burnum akiyor kemiklerim sizliyor resmen kizcem de tam iyilesir gibiyken benden gecti simdi de off hkmet ben de hicbirseye yetemiyorum deliksiz bi uyku uyumakistiyorum artik
Nelson sen de hastaymissin cok gecmis olsun canim
Mevcancim ohh sukur kapiniz takilcak daha rahat uyursun artik
Kizin icinse beterin beteri var sukur ki hayatini cok etkilemiycek bi hastalik Allah dedigim gibi beterinden korusun
Okumayi soktugu icinse kocaman bi alkis ona
Mevcanim Bu arada dr randevum ayin 27 sinde umarim ruyan tersine cikar
Yeni gelen kizceler hosgeldiniz sizlerde
Zehra ben dilbaligini izgara olarak yedim tasi cok guzeldi sen nasil yaparsin bilmem ama bizim evde balik pismez malesef o yuzden tarif veremiycm.
Kizlar kendinize cok iyi bakin emi firsat buldukca girip bakiyorum sizlere

Liste çok iyiymiş, hatta akşam menüsü çok bile yazmış. Ben aylardır 7-8 kaşık yemeği tabağımda görmedim. Hep 4-5 kaşık yiyorum.
Buna rağmen yine de çok kilo veremiyorum.
Bi de salata, yoğurt filan var listede. Kaç kilo veriliyomuş kız bu listeyle?

He valla baya gezdik hava buz gibydi ama guzel di gezdik eglednik de yok sukran abla sadece 800 gr gitmiss

Walla bilmiorm. Kanda cikan degerlere gore bi liste yazdi.
İlk once yiceksn dedi. Ee ben anlatnca hicbse yemedgmi. Metabolzman yawaslamis dedi. İlk once metabolzmayi hizlandircaz. Sonra kilovrmeye baslicaksn dedi. Oglan hsstalannca o hafta listeyi uygulayamadm. Saati saatine iste. Ewde de bi duzene girlm oyle yapicam menuyu. Sonra gderm diyetisyene.. kilo vrrmek icin az yemek onemli degilms. Sık sık az az yicekmisiz. Starda ayca kaya cikti. Verdigi tarifleri gorsen bayilirsin. Hepsini kagida yazdm. Gece yazarm tek tek. Doyurucu yag yakan tarifler verdi.

Ozgeee yaaaa ben hamilelktee basladm uykusuzlugaaaa heleson aylarrrr. Cekilmezdii yemin ederm.. oglana yetismek icin geri kalan hersey kaliyor. Kocisi bile ihmal eder oldum. Yazik o da oglisle ilgilen bn onemli degilm diyor. Yemek bile yapamiyorm..
Allahm bize yardm etsin kuzum. 2.cocuk cok zor karar werilmesi gerek birsey en azindan benim icin. Suan dusunuormm nasil dayanirdm diyorm. Allah 2. 3.cocuklu olanlara yardim etsin ne diimmm..

Öyle ya haklısın güzelim. diyetisyen tahlillere göre kişiye özel liste hazırlıyo. Demek çok az yediğin için metobolizman yavaşladı.
Sık sık ve az yemek daha iyi tabii. Aralarda az az yersen ana öğünlerde fazla kaçırmıyosun. Ben de işte o yüzden 3 tane ara öğün yapıyorum. Sen yine de saati az geçse de listeye uymaya çalış canım. İşe yarar eminim. 8 de değil de 9 da 9:30 da yapsan bile kahvaltıyı listenin dışına çıkmamaya çalış.
Neyse ben kaçtım. Oğlumun çorbasını yedirim. gelirim yine

Kız sen 800 gr a=) az mı diyosun? Cuma. Eger. Artida cikarsam acayip rti cikarsam kadar kimbilir . Nazar de kadar verirsin. Senin sporların çok iyi. menülerin de öyle. Nazar olur bi hafta da kilo alıver, + da çık ya.
Haklisinn sukran abla 800 gr asla az degil :))olmazz arida cikamam eger Artida cikarsam acayip uzulur ve cokerim valla aman Nazr degmesinn :))
Yok sa hikketi nasil gcerimm bn
Bnm fenodom ortagim en yapi acab insallahh dun gun ki gibi bu gun yememistir hikmeti ecicem gecicemmm

Slm citirlarim nasilsiniz gezmeden geldim eve ama moralim.bozuk pasta tabaklari dagitildi kizima biseyler yedirirken 2 saniyenin icinde cayi doktu ustune gogsu ve eli yandi ablam hemen suya kostursu dondum kaldim napicagimi bilemedim yaa ama nasil agladi yavrumm kuzenim gemen eczaneye gidip yanik kremi aldi o cok iyi geldi kizarikliklaru gecti simdide dizimde uyuyo agladigi aklima geldikce gozlerim doluyo (
Mevcanim kizina uzuldum rabim sifa versin ama iyi yonunden bak dermansiz dert vermsin Allahim en azindan tedavisi varmis
Ozgecim sende kendine dikkat et canim
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz
Bugunki menum
Sabah
Bir silim cavdar ekmegi
2 kk peynir
1 salatalik
Ara
1 mandalina
Oglen
6 yaprak sarmasi
Ara
Portakal
Aksam
Yagsiz tavuk sote
Kizlar bu arada akapunktur takildi bakalim cuma gunu tarti ne sicek bugun dr daki tartida 80.800 ciktim

Şaka yaptım kız, gerçekten ister miyim öyle. Rakibemsin ya biraz takılmam lazım. Misafirliğe git yine annenlere. Ama bu sefer börekleri, kekleri,sarmaları indir mideye. Canın çeker sonra. Geçen gidişinde yiyemedin.

Kübracım çok geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm. Hiç kıyamam. İnş daha iyi olur,yanma hissetmez. Küçük çocuklar ne kadar dikkat etsek, üstüne düşsek yaşıyolar böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…