- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.401
Saol sukranim valla yuregim ciz etti inan ama dedigin gibi ne kadar ustune dussekte olacak olan oluyo malesefKübracım çok geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm. Hiç kıyamam. İnş daha iyi olur,yanma hissetmez. Küçük çocuklar ne kadar dikkat etsek, üstüne düşsek yaşıyolar böyle şeyler.
Ama toparlanmamiiz gerek roseecüm
Yaris war yarissssssssssss..
Ne diyon kız sen? Ne demek istiyon şimdiKüboş cok gecmis olsun.. oyle kazalardan korusun Allahm hepimizin ewladigini..
Cumayi merak ediorm, ise yaricaktr
Kewwww gecemiceksn beniiiiii
Şükümmm o senin rakibenhihihii
Roseee az yidimm azzgece uyumadanda yine spor yaparmm
Saol canim kuzularimiz cok kucuk rabbim esirgesin :))Küboş cok gecmis olsun.. oyle kazalardan korusun Allahm hepimizin ewladigini..
Cumayi merak ediorm, ise yaricaktr
Kewwww gecemiceksn beniiiiii
Şükümmm o senin rakibenhihihii
Roseee az yidimm azzgece uyumadanda yine spor yaparmm
Evet canım , madem biz bizbirbirimizi seçtik o zaman yüzlerimizi kara çıkarmayalım dimi balımm
Ne diyon kız sen? Ne demek istiyon şimdi
Saol canim kuzularimiz cok kucuk rabbim esirgesin :))
Kizz bugun azcik yedim ama acikma hissi olmadi ay cok heycanliyim 2 2.5 ayda istedigin kiloya duserdin dedi doktor bakalim isn ole olur
Hikoşum sen hiç akşam yemeği yeme olur mu tatlım. Gün içinde de çok az ye ki metobolizman çok yavaşlasın.Uyandgmda greyfut suyu,bi avuc beyaz leblebi
Kahvlti: yumurta beyazi, 2kurikayisi
Ara;yarim dilim ananas
Ogle: ssalata, yesilcay, 1kk peynir, teree bi sürü,2yumrta, 3zeytin,2dilim cabdar ekmegi 3catal visne receli
Ara: leblebi, bool suuu, yesil cay
Aksaam yemek yemicem. Corba icerim bi kase o da belkii..
Uyumadan 2saat once de yarim ayva yerim.
2litre su
Spor 100mekik
13 dk leslie.. oglandan yapamadm..
Gece uyumadan once 20dk spor yaparim yine..
Merhaba kızlar nasılsınız
Mevcan: kızın için çok üzüldüm insann kendi hastalığı bile bu kadar düşündürmüyor ama evladın bi farklı oluyor genede şükür etmek lazım Allah beterinden saklasın , okumayıda sökmüş maşşallah ne mutlu , kapında takılıyor, az kaldı bu yıl bitiyor inşallah yeni yıl senin ve hepimiz için çık güzel olur...
Yeni gelen anneler hoşmu hoşgeldiniz
Adım :Gül 24 yaşında 7 aylık bi kız annesiyim hepizde olduğu gibi benimde derdim kilo vermek inşallah gider.
Ortağım canım geç geldim elizi kontrole götürdüm biraz zayıf ama fazla üstünde durmadı konsantrasyon ve dikkat için bi kaç şey yaptı herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür , ama daha kahvaltı yapmadım sen kırklanana kadar ben yulaf yiyeyim bari
Nelson : sen nasıl oldun merakdayım inşallah daha iyisindir
Ebruu : sanada geçmiş olsun , oğlan da alışacak sonuçta takma herşey zamanla düzelir oğlunu ödüllendirmeye çalış daha hoşuna gider çalışırsam sana istediğin seyleri rahatlıkla alabilirim diye ,
saçma sapan bi gün yaşıyorum,güzel haberlerle kötü haberleri aynı anda alıyorum,
kuzum okuma belgesini almış bugün teyzeleri
2013 yılı kilo açısından süper,manevi açıdan berbat bir yıl oldu,2014 hepimize huzur getirir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?