Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menüm papatyam

Sabah
7buçuk
orta kahve
8buçuk
bir dilimden bir lokma az çavdar
2kk peynir
3zeytin
Salata çay
Üç ısırık oğlumun kavurmalı kaşarlı kalan tostu içimçekti(
Ara
balkabağından yapılmış az şekerli ceviz büyüklüğünde cezerye(ev yapımı)
Öğle
İki servis kaşığı bezelye yarım dilim ekmek
Ara
Orta kahve
Ara üç mandalina
Akşam
4kuzu pirzola
Salata
1dilim beyaz ekmek

Ara bir kaşık sütlaç
Bir tane cips adet yani paket değil
Of bu nefsim..iradem lokma koymazdım ağzıma oğlumla eşim şimdi yiyiyor kekikli yoğurtlu lays içim gidiyor😢😩
Papatya senin menünü beğendim çok ,bende keşke öyle güzel çıkarsaydım(şimdi strese girip cips yicem off..yersem yazarım sabah👎

yine benimkinin yanında harika bi menü olmuş canım ya
bugünkü menüm sabah uyanınca 1 türk kahvesi
kahvaltıda kayınvalidemler süriz yaptı köyden geldiler gelirken kıymalı peynirli börek almışlar 8-9 tane kadar ondan yedim 1 kk peynir yedim 2 zeuin şekersiz 5 bardak çay
ara 1 mandalina 2 mini kek nescafe
öğle 1 tabak çorba ve salata
ara 1 albeni babam( kaynatam ) çocukara çikolata alırken bana da almış çok sevdiğimi biiyo
akşam 1 tabak yeşil mercimek 2 dilim ekmek 2 tane azcık kelem turşusu
su 1 litre kadar
spor ev temizliği 10 dakika horon teptim hehehe

Aboooo menülere bakinnnnn

Ebrucummmm geriye dönemye vaktin olmazsa söyliyim kimse birsey yememis resmen ac ac oturmus herkes bu hafta feci kilolar verilecek masallah masallah cok hosuma gitti ve daha hirslandim

Ben bügün latte denemesi yaptimmm ve basardimm hehehe

Sehra nettin sen ya... Beğenmedim menünü. Çok tatlı yemişsin.
Şimdi de sakın cips falan Yeme oldu mucanım

Benim menumde söyleydi

Aksam
1 kase corba
1 dilim firinda balik
3 catal makarna

Ara bir latte (kendim light sütle yaptim,crema degil)
1 minik cookies

*meyve yenecekti,spor yapilacakti yesil cay icilecekti!!!!!
Olmadi
Yemekten sonra hemen disari ciktim eve geldigimde gecti simdide cok yorgunum yemeye takatim yok yaticam
Sporda yapamadim saatlerce balikla ugrastim(

Latte yerine yesil cay icebilirdim ama iste yorgunum yaaa yesilc ayi ööö ööeeee yapa yapa icecegime sicak bi süt iyi gelir dedim :26:hem denedim ve cok guzel olduu
Nese verdi bana

Kızçelerrrrrrr....Sarma kek poça hazırladım.Onlarda hani şekilli cupkek güllü çiçekli minik kekin üstü çikolu hazır almışlar.Sadece onlardan 2 tane bide sarma pişmişmi diye 2 tane ydim.çay içtim.Bİ sürü kaldı yarın akşamada arkadaşımı çağırdım birazda iş yerie götürcem sarma bitsin diye.Perşembe d.günü var arkadaşımın çarş eşimin pazar annemin ve 2 arkadaşımın çocukların ın.Bol bol pastaalar beni bekliyor aralık ayı doğum ayışimdi törpü zamanı sehraaaa Bu arada sehraaaa tablonu valla görmedim:44:koca tabloyu nasıl görmedim yaw.Gemişe inş bakıcam.Şimdi oglulu yıkadım o oyuna dalmışken ben törpü yapayım yoksa 1den sonra uykudan başka bişi yapasım gelmiyor.

Ama butun hafta alkisöamak istiyorum ebruuuuu
pasta yeme canimmmm ayy ne kadar cokd enk gelmiss
Ama salatalari sebzeleri sil süpür hamurda yeme
Inan cok arti cikarsin
1 dilim pasta yemekle birsey olmuyor ama ertesi gun yine sonra yine yediginde hooop yerlesiOr hepsi bi yere
Bak seninde göbisine yerlesir benden söylemsi

Törpün ne kadar suruyor canim?

Benim gecen bayram bir tirnagim mahf odlu cok uzuluyorum daha duzelmedi bant yapistiriyorum kötü gorunmesin diye

İyi geceler kızlar.bu gün hiç uğrayamadım.Şükrana kötü orti oldum.kızımı Lokopede götürmüşdüm.yorucu bir gün dü benim için.
Mevcanım kızına çook geçmiş olsun. Şükür önemli büyük bir hastalık değil.Rabbim hepimizin çocuklarını köte hastalıkdan korusun. Dermqnsız dert vermesin.afferin ona kurdelede almış.inşallah bende görürüm o günleri.kapınızda takılmış.hayırlı olsun.tekrarını yaşatmasın Allah...
Kubracım senin güzelinede geçmiş olsun. Çok şükür çok yanmamış.buraya geldi ya benim kuzenim.onun oğlu fena yanmışdı.iki ay önce.çoçuğun derisi soyulmuşdu.et kıpkırmızı dışardaydı.hatırlayınca kötü oldum...Neyse ki geçti gitti....
HiKoşum üzme tatlı canını heer şey düzelicek inşallah. ....
Yeni gelen arkadaş lar hoş geldiniz....
Menüm.bu gün oruçdum.
Sabah salam üstüne bir yumurta. 2 dilim ekmek. Az peynir.çay ve bir çilek (reçelden)
İftarda dışardaydık.ama fazla yemedik.yarım kase mercimek çorbası. Patates kızartma et salata ve çok az ekmek.
Saat 9 bir 150 grmlık.meyveli yoğurt yedim.
Bu gün bolca yürüdüm koştum.ayaklarım ağrıyor.şimdi kalkıp mekik çekicem.çay suda içerim.Allah kısmet ederse bu hafta oruç tutmayı planlıyorum.
Hepinizi çok öptüm

Ooooooo işin zor Ebrucum. Desene bu hafta sınanıcaksın..

Ogkuma masal anlatarak sarılarak uyuyalim dedim babası uyudu bizimki yok saat 1 olmuş şimdi ayaklarimda sakliyorum .sular 2 gün kesilecekmiş dus alayım mekik çekip yatayim
Bugün
Aç karınla 2 kayısı
09:00 ligt ekmekli tostum yeşilçay
Ara çay
12:20 :1 iade çorba 1 dk börek 3 lahana sarması
Ara nescafe çay 4 tb lı bisküvi
19:40 : 1 iade çorba 1 kepçe zeytinağlı taze fasulye 3 kaşık yoğurt
Ara çay 2 dediği şeylerden 2 sarma

Spor: 30 dk yürüyüş
100 mekik

Herkese günaydın. Sahura kaktım.kocişde işe gitti..şimdi uzandım.namazın girmesini bekliyorum.bun gün inşallah C&A ya gidecem kızlarım la.büyük kızçeme pantolon alıcam.bide çok cici kiyafetler beyendim.onuda kontrol eder alırım...belki öğlendr gelirim.....
Şuan patlıyorum.akşama kadar su içemeyecem diye.3 bardak yani 600 ml su içdim. .neysü çenem düştü yine namazı kılıp yatıyımkızlarım uyanana kadar.yani 10 na kadar

Eşim bıraktı erkenden 😠tam 16 dk soğukta kapıda bekliyorum😭dondüm valla.
Ortağım Zehra kız öle ayrıntılı törpü degl . Makaslar kesmek görsel olarak hoşuma gitmiyor . Yanlarını kendim stresle dalınca zaten koparıyormuş yiyiyom😀törpüleyip kısacık düzleştiriyom işte uzun bırakmıyorum yani😀
Nazlm Allah kabul etsin canım. Sınanmak ki ne sınanmak😳

Oglan 6dauyandi.. simdi geri uyuduu ayagimda.
Bugun şok diyeti uygulicam inss..
Hawa buuuuuuzzzz, oturma odaasindan cikmak istemiyorum wallaa.
Ebruuuu kuzuu iyi sınıcaklar seni. Yememek elde mi arkadas yaaa
Benimde kocisin dogum gnu var, 27sindee..
Bi surpriz yapaym diyorm ama oglisle we bu sogukla nasil yapicam bilemiyorum.
Arabaa olaydii iyiydiiii wallaaa. Kocisi war da onu kullanmak iskencee.. gittii spor aeaba aldi. Ben onu kullansam trafkte sıkıştirirlar beni wallaa. Bu arada miss gibi kekden bende istiyorumm.. yerim diyeee yapmiormm wallaa

Nazlmaa allah kabul etsin.. gitgittt,, al ciciler yaaa. İnsan kendini dahaiyihhissediorr birseyler alincaaa... .ne gusel orucunu tutuyorsun keske bende tutabilsemm

Ayy gördüm zehrammm😁tırstım valla
Menün MEV menüsü çok güzel ama Can'ın sıkkın anlıyorum ama iyi düşünmeye çalış . Geldimi hep üstünde gelir😞Dua et şifa dile Rabbimden ve kapını kirlerden duanı oku inş feraha kavuşursun canım.
Şükü menüsü off azıcık kaçamak yapsan😜sporda yapmış çocuklardan Amn bulup😚
Kız buna gülüm valla bravo dişli rakiplerimdensin korktum şimdi. Oglum iyi çok şükür bana geçti aman ona olmaznda bana olsun. Hızlı yeme en büyük sorunum. Oglum oldugundan beri çabuk çabuk kavramı hem yemekte hemde eşimin hızlılıgında oluştu. Elim hızlandı iyi de ağzım da hızlandıişte bi kız var 1 saatte bitiremiyor. Dedim senin yanına oturucaz artık tabağına bakıp kendimi frenliycem😀
Bravo azimli arkadaşıma ama ortağın maşallah delürmüş gene cips pşrzola götrmüş yine SeHRaaaa😄

Kevser canım oturup tv neyin izle Burak yorma kendini 😝şaka şaka sende rakiplerimde üst sıralardasın😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…