Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hiko sabah 1 poça ve kekimden koyucaktım tartılınca vazgeçtim ekmek aradı koydum😒

Şükü kisss dun aksam kocis tavu sote istedii. Ondan yaptimm.
Veee yedimmmmmmmmm caavdar ekmegiyleeeeee

günaydın kızlar,erkenden tünedim iş yerine,fotokopi işim çokkkk fazla,kahvaltımı yapıp iş başı yapıcam,

çok öptüm sizleri görüşürüz sonra...

Günaydın kızlar, benüm oğlum da 7 de uyandı. Kahvaltısını yaptırdım, sıra bana geldi. Kahvaltıda fazla çeşit bilemiyorum yaa. Hep aynı şeyleri yiyip duruyorum. yüzlerce kahvaltılık tarif yazdım ama çoğu kalorili şeyler. Az kalorili olanlardan da deniyorum arasıra. ben nedense çayı ve kahvaltıyı daha çok seviyorum.
Ebrucum, gelip işyerinin kapısını açmadılar mı daha, donucaksın ya. Keşke sana bi anahtar verseler. Onu ben de çok yaşadım. Benim çalıştığım yer bi aile şirketiydi. Herkesten önce patron gelir kapıyı açardı ama o gelene kadar buz tutardım resmen. Allah kolaylık versin. Bu arada o kadar cisslardan nasıl uzak durucaksın, en sevdiklerinden 1 er çeşit ye güzelim
Hikoşum, tavuk soteyi ben de çok sewerim. Bayadır yapmıyorum. Eşim hep parçalatılmış bütün tavuk ya da baget alıyo.
araba kullanmayı biliyosun demek ne güzel, hep heves etmişimdir. Ben de senelerce eşime doğumgünlerinde sürpriz yapıp hediye alıyodum ama kıymet bilmedi, bi de üstüne laf işittim, bi teşekkür bile etmedi. hediyelerimin hiçbiri evde değil şimdi, beğenmeyince birilerine veriyo, sinir oldum. 3-4 senedir ne sürpriz ne de hediye yok artık.
Nazlıma canım kötü bi ortak olduğunu düşünme. Eminim buraya giremeyecek kdr yoğunsundur, ben anlayış gösteririm. geçen haftada benim çocuklar çok hastaydı 2 gün girememişdim. yediklerine dikkat etmen yeterli, vaktin oldukça girip menü paylaşırsn. Orucunu ve namazını Allah kabul etsin.
Mevcanım günaydın, afiyet olsun ve kolay gelsin

Son düzenleme:

Şükümmm, ben genelde gogus alirim yaa. Kocisde aksine kanat baget sewior.
Wallaa bayila bayila yedik kekikde bolca attm. Resmen kocis 1ekmek yedi.
Yerkende dioo ekmekde tazecik diye. Canim ceksin diye yapti. Naptm cavdar ekmegmle yedimnwallaa ehliyeti de hamilelegm son ayi calistm. 21 martta dogum yaptm ya, 17martta sinava girmistm. Trafkden 97 ilkyardm 69 motor 67 almstm.. trafkden gecmistim. Sonra 13 nisanda yine sinava grdm. Motor 100 ilkyardm 95almstm.. simdan sonra logusayken ehliyt icn ugrastm, oglan uyudukca annem hadi kizim caliss die diee calistm. Ve basardm. Cok sewiorm araba surmeyi. Ama cok iyi degilm.. beyaz leblebii yiyorummmmm,,

Aferin kız kocişinin gaza getirmesine bile aldırmıyosun, cısslar konusunda bayağı bi iraden güçlenmiş senin. Sürücü kursunda baya iyi notlar almışsın maş. Araba süren bayanları gördükçe çok gururlanıyorum valla. Bayanlara daha çok lazım. Bebişlerimizi hastaneye, aşıya götürürdük, eşlerimize muhtaç olmadan alışverişe çıkardık. Çok iyi bişey valla. Ben sözelde çok iyiyimdir de motor da ve uygulamada çuvallarım herhalde. Çünkü çok panikçi ve aceleciyimdir. Trafikte sakin ve rahat olmak lazım.

Son düzenleme:
günaydınnnnnn
valla saçma sapan yeidm eve giince uyudum kalktım yedim uyuıdum kalktım yeidm
kafamın karışıklığı bana fena patlıyor önümüzdeki 3 gün kuş kadar yemem lazım:26::26:

Ciisss laraa cikssss cissslraaaa cikssss mecburuzzz ama canimda cekmioo degil hanii ya araba el ayak yemin ediorm. Hele ben annemeuzak oturuormm.oglum buyumeden kocis araba alirz sana dioo. Suaralar en cok istedgm sey arabaa.. 4tekeri olsn yeter walla. Pahali bise istemiorm. Aynen alswers doktr anneye gtmeee ahh ahhh cook grek coook.. ehliyeti de oglum icin aldm, rahat olsn ileride diye. Bi de zorlastii.. zorlasmadan alalm dedik kocisle yaaa bnde panikciym ama yaptm. Ki ben yaptiysam herkes ypar allaa.. motor hele cook kolayyy,, testte hep ayni sorulari soruyorlar.

ne yedim önce yogurt yedim
sonraa bimden galete almıştım kepekli 15-20 tane ondan yeidm
sonra bükivi yedim
gece kalktım yine galetea yedim elma yeidm
sinrileirm çok bozuk kendimi yemeye verdim

Anaaa bendee dedmmm, neer neler yemistirr.
Ee bise yememissnkiii deli

Kevser, Roseliz, Özge, günaydın kızlarr, nasılsınız? Özgecim nasıl oldun canım? Daha iyi misin? Çok geçmiş olsun? Hasta olduğunu okumuştum, ama oğluş uyanıp ağlayınca kapatmak zorunda kaldım. Sonra da sayfalar ilerleyince geçmiş sayfalarda kaldı.

Son düzenleme:
gunayginnn gunaydinnn turkiyeeee
Ebtumm olMaz oturamam hikmeti gecicem banane ayri beni rakiben olarak gormenede beni sevindirdimmm

Gunaydinnnn sukran abla iyim cok sukur sen nasilsinn bakemm

Hikmet kiz bn de bu yaz ehliyet kursuna gidicem anasini satiyim:))) kizim yaza kadar buyuor anama birakip gidicem bnde araba kullanmak cok istiyorummmm
Bn saana gexe gitme dedim kiz niye gittin bakimmmmm:))
Mevxanim gunaydin kolay gelsinnn

Bn ortak kayiplarda
A

Gormedimm kiiiiii seker..
Yazil yazil zorlasmis ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…