- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.461
Peki sekerimmGormedimm kiiiiii seker..
Yazil yazil zorlasmis ama yaaa
Hikommm iltifatinn icin cok cok amaa tesekkur ederimmm:))))
Peki sekerimm
Olsun be bacim bnm beyin firtinasi kocam calistirir :))
Kisss sen coook spor yapiosunnnn nasil grcicemm senii
Ama yok yok zorlicaaam800 gr gitms sabaah baktmdaaa
Kzzz hikmett bn spor yapiyom sende cok az yiyonn gi anam bak sana 800 gr gitmis bile bnm daha cok daga cok spor yapmam lazimmmKiss bn hamillgmn son ayi ve logusaylen calistimdii.
Ne zorlandimdi bee. Oglis dk basi uyanirdii sirekli emzir. Diger elimde kagitlar
Hehejejje
Kzzz hikmett bn spor yapiyom sende cok az yiyonn gi anam bak sana 800 gr gitmis bile bnm daha cok daga cok spor yapmam lazimmm
Ayy ne komk olmustur ya hhee:)) ama ogrendin biliyorsun ne guzell
Günaydin kizlarr
Nazlma ohhh ne guzel 10 kadar uyuyormu cocuklarrrr
Ben hic bi zaman 10 kadar uyuyamadim hic hic hic
Ayyy bende dün cok guzel seyler aldim mutfagaaa nesem geldi yorgunlugum gitti:))
Ebru,,hiii anladim bende tirnaklarim acok ozenirimde iste aksilik gecen bayram blendara kaptirdim parmagimi(( tirnagim hala duzelmedi..eskiden parlatirdim her hafta törpüyle simdi kestikten sonra bile makasin törpüsüyle yapip geciyorum
Hikom: günaydın canım iyiyim valla sen nasılsın? Şok diyet uygulayacağım demişsiniz ne yapıcam bende düşünmüyo degilim, 5 günde 5 kilo vermem lazım yarış için değil yurt dışına böleçıkmak istemiyorum ya
Şükranablam: iyiyim Sağol sen nasılsın , hediye konusu kaldı aklımda evet eğer alınca beğenmiyor başkalarına veriyorsa alma kendine hediye valla ben kendime ufak bişi alsam dahi baya mutlu oluyorum ,sende hkendine hediye pakette yaptır ohh çok mutlu olursun, bende 2 senedir hiko gibi hamilelik di çocukdu bişi yapamadım bekliyor adam artık 20 Ocak'ta bişiler yapım diyom
Ebrum : valla dişlinin fikkat ediyorum da gitmiyor sanki ya bişi var ne yapayım bilmiyorum şu tombiklikten nasıl kurtulacam eşim diyoki sen yemiyosun ama toto küçülüyo gerçekten öle benim bacaktan değil gövdeden vermeliyim ya , moralim bozuluyor , Ayy sarmayada bayılıyorum heee benim yerimede yee
Diğer hanımlar siz nasılsınız , Kevser, kübra , nelson, masum, zuzu, sehra, zehra, nazlıma,fenodo başka unuttuğum varsa af ola
Oofhhhhh saatlerce ugrastim neguzel dus alicaktim ve toparliycaktim banyolari kaldi hepsi saatlerdiiirrrr ugrasiyorummmm:84::84::84:
Internette sarma diye birsey gördüm ic hazirladim basladim sardim sardim bitirdim sonra icime sinmedi
Deriliymis cunku
Beyaz derili aslinda özel bisey bu ama bilmeyince kiymetini yok
Hepsini bozdum saatlerce derisini cikarmaya calistim
Halbuki ben kolay diye bu yemegi tercih etmistim temizligin uzerine zpr birsey yapmak istememistim saatlerdir ayirmaya calisyorum cok acaip bi balikmis yaaaa
Senin tarifinde cok guzelmis dilbaligimiydi? Fileto?
Kizlar gunaydin hepinize benim moralim cok bozuk benim albumdeki fotoya sacma sapan yorum yapmis birisi esim gordu oda bakardi hep ve bir daha asla girmeyeceksin dedi nasil tartistik hep beni bulur boyle seyler girmeyecem artik sık yoksa is iice buyuyecek sikayet bildirdim kk ne hpinizi cok sevyrm ben sprun olmasin dedike sorunlar hep beni bulur
Gülcüm dünkü kaosdan sonra bugün ben coookkk iyiyim sen nasilsin?
Hikoo olsun daha yapariz biraz buyusunler
Bi yönden iyi bee erken anne olmak cocuklar buyudu daha enerjim var azicik :))
Ahha hhh ben hic uyumadim evlenmeden o ce ögrencilik sonra is cocuklar derken ömrü hayatimda hic uyumadim
Canim esim keci gibi inatci oglak burcu zaten cok iyi bi insandir ama keskin kararlari vardir o varken elime bile almam tableti o yokken girebildihim kadar girecem yaklanmam insallah
merhaba çıtır anneler
yazışmalarınızı okudum.
çok tatlısınız.
ben de başka bir topikte zayıflamaya çalışıyorum.
buradaki arkadaşları çok azimli gördüm
maşallah
inşallah tez zamanda kılo verirsiniz.
ben de çıtır bir anne olmayı çok istiyorum
ama kılolarım yapıştı gitmek bilmiyor.
ikinci doğumdan sonra çok zorlanıyorum
geçen kış 5 kılo verdim 2si geri geldi.
şu an yine verme denemelerim devam ediyor
sizin topiğinize yazabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?