Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kisss sen coook spor yapiosunnnn nasil grcicemm senii
Ama yok yok zorlicaaam 800 gr gitms sabaah baktmdaaa

Kiss bn hamillgmn son ayi ve logusaylen calistimdii.
Ne zorlandimdi bee. Oglis dk basi uyanirdii sirekli emzir. Diger elimde kagitlar
Hehejejje
Kzzz hikmett bn spor yapiyom sende cok az yiyonn gi anam bak sana 800 gr gitmis bile bnm daha cok daga cok spor yapmam lazimmm
Ayy ne komk olmustur ya hhee:)) ama ogrendin biliyorsun ne guzell

Günaydin kizlarr

Nazlma ohhh ne guzel 10 kadar uyuyormu cocuklarrrr
Ben hic bi zaman 10 kadar uyuyamadim hic hic hic
Ayyy bende dün cok guzel seyler aldim mutfagaaa nesem geldi yorgunlugum gitti:))

Ebru,,hiii anladim bende tirnaklarim acok ozenirimde iste aksilik gecen bayram blendara kaptirdim parmagimi(( tirnagim hala duzelmedi..eskiden parlatirdim her hafta törpüyle simdi kestikten sonra bile makasin törpüsüyle yapip geciyorum

Kzzz hikmett bn spor yapiyom sende cok az yiyonn gi anam bak sana 800 gr gitmis bile bnm daha cok daga cok spor yapmam lazimmm
Ayy ne komk olmustur ya hhee:)) ama ogrendin biliyorsun ne guzell

Az yemek benden sorulurrrrr heheheeeee
Yaa spor yapmaaa yaaaaaa.. hih yapamiorm beeennn ((
Sormaaa agrilarlaa calistim 20gun kdr.. o da ne kdr calistiysaaam..
Nee cekttimmm ben yaaaaaaa

Hikom: günaydın canım iyiyim valla sen nasılsın? Şok diyet uygulayacağım demişsiniz ne yapıcam bende düşünmüyo degilim, 5 günde 5 kilo vermem lazım yarış için değil yurt dışına böleçıkmak istemiyorum ya

Şükranablam: iyiyim Sağol sen nasılsın , hediye konusu kaldı aklımda evet eğer alınca beğenmiyor başkalarına veriyorsa alma kendine hediye valla ben kendime ufak bişi alsam dahi baya mutlu oluyorum ,sende hkendine hediye pakette yaptır ohh çok mutlu olursun, bende 2 senedir hiko gibi hamilelik di çocukdu bişi yapamadım bekliyor adam artık 20 Ocak'ta bişiler yapım diyom

Ebrum : valla dişlinin fikkat ediyorum da gitmiyor sanki ya bişi var ne yapayım bilmiyorum şu tombiklikten nasıl kurtulacam eşim diyoki sen yemiyosun ama toto küçülüyo gerçekten öle benim bacaktan değil gövdeden vermeliyim ya , moralim bozuluyor , Ayy sarmayada bayılıyorum heee benim yerimede yee

Diğer hanımlar siz nasılsınız , Kevser, kübra , nelson, masum, zuzu, sehra, zehra, nazlıma,fenodo başka unuttuğum varsa af ola

Zehraaa merhabaaaaaa.. tirnak torpuleme ahh ahh ne yapardm yaaa. Cocuk oldktan snra hepsi aksidaa simdii.. elim sudan cikmiyor. O yuzen tirnaklrm soyuluo kiriliooo..
10a kdr uyumakk unuttk harbiden

Aaaa snn yurtdisi gezin war dimi... sok diyet kolay
Sabah 2kati yumurta
Ogle salata izgara
Aksam salata corba

Kizlar gunaydin hepinize benim moralim cok bozuk benim albumdeki fotoya sacma sapan yorum yapmis birisi esim gordu oda bakardi hep ve bir daha asla girmeyeceksin dedi nasil tartistik hep beni bulur boyle seyler girmeyecem artik sık yoksa is iice buyuyecek sikayet bildirdim kk ne hpinizi cok sevyrm ben sprun olmasin dedike sorunlar hep beni bulur

benim tv de gördüğüm dil balığıydı ama ben neyle yaptım tam hatırlamıyorum 2-3 sene oluyor sanırım filetoydu

gunaydın.....

dünkü menümü yazayım unutmadan

sabah
1 kase bir tutam kuru uzumlu yulaflı nesfit

ara
2-3 kaşık kısır ( okulda benim öğrencilerin kesmesi vardı mecbur yedim)

öğle
balık salata ve 1 dilim ekmek

ara
6-7 kuru uzum

akşam
1 kase çorba
2 kaşık tavuk yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ve bol salata

ara
çeyrek elma
1 dilim armut
2 kuru incir

spor malasef yok 2 litre su ve 2 bardak bitki çayı

Gülcüm dünkü kaosdan sonra bugün ben coookkk iyiyim sen nasilsin?

Hikoo olsun daha yapariz biraz buyusunler
Bi yönden iyi bee erken anne olmak cocuklar buyudu daha enerjim var azicik :))
Ahha hhh ben hic uyumadim evlenmeden o ce ögrencilik sonra is cocuklar derken ömrü hayatimda hic uyumadim

Hadiiiiiiiiii cok uzuldm.. dunde esim bana laflar soyledi.
Cok giriosun bilmemnee.. ama burdaki muhabbetmzi anlamiorlar.
Kafamiz dagiliyr buraya girince. Ne diiim zamanla gecer hepsii.
Uzulmee. Ltfn bizimlesin hepp

Canim esim keci gibi inatci oglak burcu zaten cok iyi bi insandir ama keskin kararlari vardir o varken elime bile almam tableti o yokken girebildihim kadar girecem yaklanmam insallah

O da war, erken anne olmak. Onlarla buyuyoruz.
Simdi uyudu sipam. Mutfagi haleetmem gerekk.
Tirnaklrmla oynarm egr uyanmazsa. Allahm oturma odasnn kapisi da gicir gicir ses cikarior. Acar kaparken. Ben lise donemimde cok uyumustm. Ondan snra da is hayatiii, bi tek izinli oldgm gun uyurdmmm

Sulisim ahh sormayin. Dun neler cektim hepsini sardim sonra icime sinmedi bozdum beyaz deriliydi cikarmaya calistim saatlerce ugrastim..neyse gecti:))

Fenodo üzülme canim olur böyle yanlis anlasilmalar..

mevzu neydi bilmiyorum ama ben simdi 25 yasindayim bundan 5 yil öncesine kadar esim öyle kiskanctikiiiii aman allahimmmm simdi oohhhaaaa free takiliyorum :))) simdi sadece endiseleniyor,,biraz evhamlidirda onun disinda kiskancligi yada paranoyakligi diyim cunku o dereceydi,,bitti

Ya burda albümlerde hem estetik ameliyat görüntüleri var herkes burnunumu yaptiriyo yaa

Canim esim keci gibi inatci oglak burcu zaten cok iyi bi insandir ama keskin kararlari vardir o varken elime bile almam tableti o yokken girebildihim kadar girecem yaklanmam insallah

Benmki de oglak burcuu. Dun laflar soyledi. İste, br gun elinde goruraem kiricam tableti.
Kiziorr. Ben oglan uyunca elime aliorm yoksa cok kiziorr. Saknlesir bi kac gune. Sende aciklamani yaparsin, onun haberi olrk girersn kk ya. Anlar seni. Bi kac gun sabret.

merhaba çıtır anneler
yazışmalarınızı okudum.
çok tatlısınız.
ben de başka bir topikte zayıflamaya çalışıyorum.
buradaki arkadaşları çok azimli gördüm
maşallah
inşallah tez zamanda kılo verirsiniz.

ben de çıtır bir anne olmayı çok istiyorum
ama kılolarım yapıştı gitmek bilmiyor.
ikinci doğumdan sonra çok zorlanıyorum
geçen kış 5 kılo verdim 2si geri geldi.
şu an yine verme denemelerim devam ediyor

sizin topiğinize yazabilir miyim

Hadekaaa hosgeldinnnnnnnnn
Cokcaa azimliyizdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…