- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.481
Hadiiiiiiiiii cok uzuldm.. dunde esim bana laflar soyledi.
Cok giriosun bilmemnee.. ama burdaki muhabbetmzi anlamiorlar.
Kafamiz dagiliyr buraya girince. Ne diiim zamanla gecer hepsii.
Uzulmee. Ltfn bizimlesin hepp
Canim esim keci gibi inatci oglak burcu zaten cok iyi bi insandir ama keskin kararlari vardir o varken elime bile almam tableti o yokken girebildihim kadar girecem yaklanmam insallah
Hedeka hosgeldin en azimlileri benim!!!
En tembelde hiko!
Sakkkaa sakkaaa
En azimlimiz kevser 24 saatin 20 saati spor yapiyo 4 saatte uyuyo yiyo iciyo
Sonra benpP
$akka $akkaaaa
Herkes cok azimli adi üstünde citir anneler
günaydın çıtır annelersiz nasıl kilo veriyorsunuz yahu ben niye veremiyorum bi gün bakıyorum 68 olmuşum sonraki gün gene 69 lardayım :2: emziriyorum diye katı bi diyette yapamıyorum hatta ne katısı diyet yapmıyorum kii sadece ekmek yememeye çalışıyorum o da yeterli olmuyo kilo vermek için sadece kilo almıyorum olduğum yerde sayıyorum :2:
Ahaaa bi oğlak da ha bak ortak noktaya laf eden gene bizim oğlak kocalar gördünmü hikoooooo
Cnm' ekmek seker meyve suyu kola hayatndan cikarrsan zayiflarsinn..
Leslie yaz youtube a,, kadin adim atrk spor yapiorr.
Aksam 6dan snra kati gidalr yeme.
Ananaa ye, ayva ye,
Yok baligin tadinida begenmedim malesef gül:// cok agir geldi ama hazirladigim harc lezzetliydi balikta bi acaipti zaten yarisi cöpe gitti kharcin icinde kaybettim baligi :)))
Size oglaklarla kolay gelsin:)) oglek kecinin erkegine deniyo deme?
Slm citirlarim nasilsiniz ben iyim cok sukur sabah bi uyandim heryer kar nasil mutlu oldum sonra kizim uyandi kahvalti yaptik hazirlandik kizimin dr kontrolu vardi ona gittik ama araba zor calisti yavas yavas gittik bizde kizimin sagligi iyiymis cok sukur kan sayimi icin kan alindi nasil agladi kuzum ama eline topitop verince hemen sustu sipa :)) dr dan cikinca kizim kara bakip bakip ayyyy ayyy diyo essek yaa :) eve geldim kizimi uyuttum yesil cayimi ictim kitap okudum kizim hala uyuyo simdide corbami ictim tv izliyorum
Kar yağıcak die giyindim ama kar yok.bu gece yağar bu soğuğa dayanaraktn.kızçe iyi demek ay iyi olsunlar kuzucuklarım ya
Az yemek benden sorulurrrrrheheheeeee
Yaa spor yapmaaa yaaaaaa.. hih yapamiorm beeennn((
So. Cannaaa agrilarlaa calistim 20gun kdr.. o da ne kdr calistiysaaam..
Nee cekttimmm ben yaaaaaaa
Hikom: günaydın canım iyiyim valla sen nasılsın? Şok diyet uygulayacağım demişsiniz ne yapıcam bende düşünmüyo degilim, 5 günde 5 kilo vermem lazım yarış için değil yurt dışına böleçıkmak istemiyorum ya
Şükranablam: iyiyim Sağol sen nasılsın , hediye konusu kaldı aklımda evet eğer alınca beğenmiyor başkalarına veriyorsa alma kendine hediye valla ben kendime ufak bişi alsam dahi baya mutlu oluyorum ,sende hkendine hediye pakette yaptır ohh çok mutlu olursun, bende 2 senedir hiko gibi hamilelik di çocukdu bişi yapamadım bekliyor adam artık 20 Ocak'ta bişiler yapım diyom
Ebrum : valla dişlinin fikkat ediyorum da gitmiyor sanki ya bişi var ne yapayım bilmiyorum şu tombiklikten nasıl kurtulacam eşim diyoki sen yemiyosun ama toto küçülüyo gerçekten öle benim bacaktan değil gövdeden vermeliyim ya , moralim bozuluyor , Ayy sarmayada bayılıyorum heee benim yerimede yee
Diğer hanımlar siz nasılsınız , Kevser, kübra , nelson, masum, zuzu, sehra, zehra, nazlıma,fenodo başka unuttuğum varsa af ola
merhaba çıtır anneler
yazışmalarınızı okudum.
çok tatlısınız.
ben de başka bir topikte zayıflamaya çalışıyorum.
buradaki arkadaşları çok azimli gördüm
maşallah
inşallah tez zamanda kılo verirsiniz.
ben de çıtır bir anne olmayı çok istiyorum
ama kılolarım yapıştı gitmek bilmiyor.
ikinci doğumdan sonra çok zorlanıyorum
geçen kış 5 kılo verdim 2si geri geldi.
şu an yine verme denemelerim devam ediyor
sizin topiğinize yazabilir miyim
Hedeka hosgeldin en azimlileri benim!!!
En tembelde hiko!
Sakkkaa sakkaaa
En azimlimiz kevser 24 saatin 20 saati spor yapiyo 4 saatte uyuyo yiyo iciyo
Sonra benpP
$akka $akkaaaa
Herkes cok azimli adi üstünde citir anneler
Hikmetimmm sen okadar az yiyon ki seni gevmem icin apor spor daha cok yapicammmGidim salatamii yapimmmmoglan uyuduu..
Dinlenim az. Sonraaa sporrr
Duyy keww duyy
Hehehe mujuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?