Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hedeka hosgeldin en azimlileri benim!!!
En tembelde hiko!

Sakkkaa sakkaaa
En azimlimiz kevser 24 saatin 20 saati spor yapiyo 4 saatte uyuyo yiyo iciyo
Sonra ben pP

$akka $akkaaaa
Herkes cok azimli adi üstünde citir anneler

Hadiiiiiiiiii cok uzuldm.. dunde esim bana laflar soyledi.
Cok giriosun bilmemnee.. ama burdaki muhabbetmzi anlamiorlar.
Kafamiz dagiliyr buraya girince. Ne diiim zamanla gecer hepsii.
Uzulmee. Ltfn bizimlesin hepp

Kız benim kide laf etti fesat bide bana diyoki ya aranızda erkek varsa bende dedim birsürü sayfa var gelip bizim diyet sayfasında mı olacak falan filan tanımadığın insanlarla nasıl konuşuyorsun falan erkek milleti ya boş virrrr

Son düzenleme:
En tembelde hiko!

Sakkkaa sakkaaa
Sonra ben pP

$akka $akkaaaa

Nese geçti bitti nasıl güzel oldumu bari balık o kadar uğraşa değdi inşallah valla benim moral sıfır niye gitmiyor bu kilolar bi sorun mu var ki acep, acelem de yok saten yaza kadar gitsin hepsi ama

günaydın çıtır anneler siz nasıl kilo veriyorsunuz yahu ben niye veremiyorum bi gün bakıyorum 68 olmuşum sonraki gün gene 69 lardayım :2: emziriyorum diye katı bi diyette yapamıyorum hatta ne katısı diyet yapmıyorum kii sadece ekmek yememeye çalışıyorum o da yeterli olmuyo kilo vermek için sadece kilo almıyorum olduğum yerde sayıyorum :2:

Yok baligin tadinida begenmedim malesef gül:// cok agir geldi ama hazirladigim harc lezzetliydi balikta bi acaipti zaten yarisi cöpe gitti kharcin icinde kaybettim baligi :)))

Size oglaklarla kolay gelsin:)) oglek kecinin erkegine deniyo deme?

Zehraaaaaaaaa giciksin ayol
Rose anam cekiorz iste oglaklar daha beterrr napatsn sewioruzzzzz kocisleri.
Emirleri bzmicin emirdr hwhehe

Cnm' ekmek seker meyve suyu kola hayatndan cikarrsan zayiflarsinn..
Leslie yaz youtube a,, kadin adim atrk spor yapiorr.
Aksam 6dan snra kati gidalr yeme.
Ananaa ye, ayva ye,

Cnm' ekmek seker meyve suyu kola hayatndan cikarrsan zayiflarsinn..
Leslie yaz youtube a,, kadin adim atrk spor yapiorr.
Aksam 6dan snra kati gidalr yeme.
Ananaa ye, ayva ye,

çok sağol canım ya tam aradığım şey bu videolar yapmaya çalışayım bakalım düzenli yapabilecekmiyim

Bari güzel olsaymış iyi olacakmış, işte keçinin erkeği bizim kocalar ben, hiko, fenedo ve kevser hepimizin ortak şikayeti

Kız hiko bende seni öptüm kocaman bende Elize çorba yapım ıspanak kökünden sorna görüşürüzzx

Son düzenleme:
Slm citirlarim nasilsiniz ben iyim cok sukur sabah bi uyandim heryer kar nasil mutlu oldum sonra kizim uyandi kahvalti yaptik hazirlandik kizimin dr kontrolu vardi ona gittik ama araba zor calisti yavas yavas gittik bizde kizimin sagligi iyiymis cok sukur kan sayimi icin kan alindi nasil agladi kuzum ama eline topitop verince hemen sustu sipa :)) dr dan cikinca kizim kara bakip bakip ayyyy ayyy diyo essek yaa :) eve geldim kizimi uyuttum yesil cayimi ictim kitap okudum kizim hala uyuyo simdide corbami ictim tv izliyorum

Off ne azmi kızlar ya patron Antep'ten tatlı getirtmiş 2 şöbiyet gitti migdemeSarmalara dokunmadım. Misafir gelirse çay kek ve sarma yiycem akşmlık. Gelmezse bilmiyorum :/yemekte aşûre vardı yemedim . Düşününki gün içinde beler çıkıyor ve hepsini yediğimi düşünürsem +2 çıkarım kesin ama bu sabah 200 mekiğimi çekip çıktım evden yata gşrmedende 200 çeksem göbeğim iyice top gibi çıktı

Kar yağıcak die giyindim ama kar yok.bu gece yağar bu soğuğa dayanaraktn.kızçe iyi demek ay iyi olsunlar kuzucuklarım ya

Ebruuuu bu hafta senin icin baya zor gecicek sanirim canim patrondan baklavalar hafta ici dogum gunleri ahh ahh Allah kolaylik versin canimm

Kar yağıcak die giyindim ama kar yok.bu gece yağar bu soğuğa dayanaraktn.kızçe iyi demek ay iyi olsunlar kuzucuklarım ya

Aynen ebrucum kuzum iyi cok sukur emirin oksurugu nasil oldu gectimi ?? Valla biraz once esimle konustum aksam gelince karda yuruyelim diye hep gonlu olmadi ama ben kari cok seviyorum diye bisey demedi tamam ins dedi :)) ins orayada yagsin kar hava bi temizlensin ölsun mikroplar :)

Küboşşş,, ne gusel gecms ogleden oncen kizinin iyi oolmasina sewindim.
Ebruş bebegmmm antepden desenee gcen sene antebe gitmistk. Allahm ordaki tatlilarr yenmez mi afyt olsn bbgmmm ltfn sıkma caniniiiiiiiiiiii

Gidim salatamii yapimmmm oglan uyuduu..
Dinlenim az. Sonraaa sporrr
Duyy keww duyy
Hehehe mujuks

Saol hikosun valla ins oglenden sonrada boyle guzel gecer :)) kizz sicacik corba icsene sadece salata yiyosun hem corbayla icin isinir

Az yemek benden sorulurrrrr heheheeeee
Yaa spor yapmaaa yaaaaaa.. hih yapamiorm beeennn ((
So. Cannaaa agrilarlaa calistim 20gun kdr.. o da ne kdr calistiysaaam..
Nee cekttimmm ben yaaaaaaa

En tembelde hiko!

Sakkkaa sakkaaa
Sonra ben pP

$akka $akkaaaa

Gidim salatamii yapimmmm oglan uyuduu..
Dinlenim az. Sonraaa sporrr
Duyy keww duyy
Hehehe mujuks
Hikmetimmm sen okadar az yiyon ki seni gevmem icin apor spor daha cok yapicammm

Hadeka hoe geldinn nm aramizaaa

Roseliz iyim cnm sen nasilsinnn

Zehraaa kiz spor candir cnm cannn valla hic durmaan spor yapiyorum tv izlerken mutfakta bulasik yikarken bile misket yaa ho4on tepiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…