Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Şüküümm valla anahtarı verseler pek iyi olur çayı bile demlerim:)
Özgemm nasılsın ? Uzun sohbetimizi aşırı özlüyorum😞
Sehraaa tablo nerde sen nerdesin pirzola nerde cips nerde😃

Btkubra cnm kizini. Iyi olmasina sevindimm ne huzel kar yagmis ya bnde yagsin istiyorum cok bembeyazz ayy cok guzell hamile olmadan once kar yagmisi bizim evin as assasinda bayir var coxuklar buyuk kovalarin kapaklariyla kayiyorlardi esim dedi gel biz de kayak cok guzeldi ya one ben oturuyorum esim arkada cogu zaman esim beni iteklerdi kendisi yoktu
Kara cimene bi yatiridi bni bnde onu kovalamaya giderdim yatiricam ya sozde o da kopeklerin oldugu yere dogru kosardi bnm gidemicegi i biliyo ya ben cok korkarimmm kopektenn
Gecen senede hamileydim karda aksam yuruyuse cikmistikk ayy cok romantikti
Neyse gene benm cenem dustu^))

kevsereee genckli olsa gerek bu
Ayy benim hala dunden ayaklarim sizliyooo nasil yapim okadar spor simdide mutfaga giristim ..dolap iclerini düzenliycem temizliycem ..hooop spor yine yatti cunku aksamada ütü var..bu hafta basi böyle oldu annemin azarindan sonra :))))

Hikmetttt gicikmiyyimmmm
Degilimmm yaaaa

ebruuuu en en en sevdigim tatli söbiyet ..aglamak istiyorummmmm:84::84:

Antepi bende cok metak ediyorum hikmettt ne guzel yemekler yapiyolar dimi

Kübra gecmis olsun sonuclar iyi cikmis

Zehraaa antepde dogmusum beeen
Bbam bankaciyms gezmisiz
En son adanada emekli oldu burdayiz
Ayy ayy superdir uperr..
Yuvarlamasi war, anacgm peeek gusel yapar
Ben daha yapmayi denemedm wallaa
Aaaa kim dedii giciksin dieeeee, soyleee bana kimmm. Soyleyen kimse ciksin uleen dövüceeem gercekten

yarışalım ortak.. yalnız ben iki gündür feci halde gribim ve birde sinüzüt var çok zorluyo beni bugün biraz daha iyiym ama yarından itibaren başlıcam tam olarak..

İsim neydiii cnm,oranje demek tuhfda
Cook gecms olsn.. sunizt ck kotu yaaa

çıtırlar herkes kar kar diyo bizim burda da yağmaya başladı :2: ama bizde kar olunca romantiklikten eser kalmaz eşim başlar üşüyorum çook soğuk donuyorum çocuk hasta olur faln demeye ooofff oooffff :2:

Hhlamma hikmetimmm bnmm jeton yeni dustu canoo
Bizim kiz isleri yaptim karnini doyurdum oynuyo bnde spor yapaiyimmmm en iyisii

en ço spor yapan senmişsin kevsercim öle diyolar da kuzum akşama kadar evde ne sporu yapıyosun mekik falan mı çekiyosun bende çocuktan evden kpss den fırsat buldukça yapayım yaw gitsin şu kilolar göbişler :125:

Hhlamma hikmetimmm bnmm jeton yeni dustu canoo
Bizim kiz isleri yaptim karnini doyurdum oynuyo bnde spor yapaiyimmmm en iyisii

bnmki de uyuyirrrr. Leslie 1yaptmmm gelddim
Mekik cekicem belde calstmm grcicem seni kizimmm heheheee

Elizi uyutmaya çalışıyorum uyumuyor ya uykusu var huzursuzluk yapıyo çıldırtıyor beni resmen yaaa aglıcam şimdi

Bnmnoglisde oyle yapti uyuduu. Ayagnda salliorsan kucsgnda sallamayi dene.
Bnmkinide oyle yaptm. Kucsgmda salladn uyuduu..

çıtırlar herkes kar kar diyo bizim burda da yağmaya başladı :2: ama bizde kar olunca romantiklikten eser kalmaz eşim başlar üşüyorum çook soğuk donuyorum çocuk hasta olur faln demeye ooofff oooffff :2:

Romantiklkk biz kar siz yasioruzzzz heheheeeeee

Neyse kizlar, sarj dolsunn.
Bende oglan uyanana kdr sporaa dewammm.
Kizlar opuldnzzzz..
Kew senii geciceeem, ortakimlann hepinzi gecicezz
Bys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…