- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.521
İsim neydiii cnm,oranje demek tuhfda
Cook gecms olsn.. sunizt ck kotu yaaa
Ahh ahh kizlar söyleyin ben bu koca qizima ne ceza vereyimmm
Mutfaklari duzenliyordum ya waffel makinasina bir baktim hanimefendicigim kullnamis ve öylece dolaba koymusss
Allah askina olucak is miii yaaa ooffff bir okuldan gelsin
Duzeltir ufaklik uyurken dinlenirim diyordum duzeltmeyi biraktim 1 saatir temizlemeye calisiyorumm :////
ben yarından itibaren yediklerimi yazayım bi kaç gündür hastalıktan nazlılıktan yedim durdum..bi listemiz var mı ne zaman tartılıyoruz ben şu kilo çizelgesini bi türlü yapaömıyorum eskiden yapmıştım ama şimdi bi türlü beceremiyorum bi yardım lütfeenn..
Bi sorun olmaz canım , yaparlar. Mutlaka tok git belki uyuşturlar 2 saat bişi yiyemezsin,Kizlar ya bisey sorucam yarin bnm disi kanal tedavisi dolgu falan yapilacak ama bn hastayim son 2 gunum falan var hastayken dis yaptiriyorlar mi
Kizlar ya bisey sorucam yarin bnm disi kanal tedavisi dolgu falan yapilacak ama bn hastayim son 2 gunum falan var hastayken dis yaptiriyorlar mi
Özgecim çok geçmiş olsun. Neden ateşi çıktı acaba? Eşin işten gelince acile götürün. Şimdilik geçmiş olabilir ama geceleri tekrarlar hep ateş. oğlumunki gibi boğaz iltihabı da olabilir. Allah şifa versin cnmKizceler Allah muhabbetinizi arttirsin bana da okuycak vakit versin ama: ))
Sukrancim canim beni sormussun ben kendimi gectim de kizim cok ates icinde yaniyordu sabah simdi daha inliye inliye uyudu.
Normalinde atlayan ziplayan bi dk oturmayan cocuk bugun surekli anne salla uykum geldi diyor ayakta durcak hali yok.
Ebrucum sohbetlerimizi ben de cok ozledim canim artik kendime vakit ayiramiyorum hastayim dinlenemiyirum bile bugun erkenden yemeklerimi yaptim kizimda uyuyoken uzanicam ben de bebisi de dusunmek gerek.
Hkmetcim ben de kara hasretim yilda bi kere kar tutarsa sansimiza o da azcik yani oyle aman aman kar olmuyo burda.
Roseliz kizinin disi cikcaktir yuzde 90 uyku uyumada zorlaniyorlar ozaman ben neler cektim yaa dusundukce kabus gibi geliyo tam 7 ay gunduz uyuduk .gece oturduk anne olmanin yarisi sabirmis onu anladim
Diger kizceler sizler de kendinize iyi bakin menulerinize arada bakiyorum tebrik ediyorum ve umarim hepiniz hedefinize ulasirsiniz ins.
Kizceler Allah muhabbetinizi arttirsin bana da okuycak vakit versin ama: ))
Sukrancim canim beni sormussun ben kendimi gectim de kizim cok ates icinde yaniyordu sabah simdi daha inliye inliye uyudu.
Normalinde atlayan ziplayan bi dk oturmayan cocuk bugun surekli anne salla uykum geldi diyor ayakta durcak hali yok.
Ebrucum sohbetlerimizi ben de cok ozledim canim artik kendime vakit ayiramiyorum hastayim dinlenemiyirum bile bugun erkenden yemeklerimi yaptim kizimda uyuyoken uzanicam ben de bebisi de dusunmek gerek.
Hkmetcim ben de kara hasretim yilda bi kere kar tutarsa sansimiza o da azcik yani oyle aman aman kar olmuyo burda.
Roseliz kizinin disi cikcaktir yuzde 90 uyku uyumada zorlaniyorlar ozaman ben neler cektim yaa dusundukce kabus gibi geliyo tam 7 ay gunduz uyuduk .gece oturduk anne olmanin yarisi sabirmis onu anladim
Diger kizceler sizler de kendinize iyi bakin menulerinize arada bakiyorum tebrik ediyorum ve umarim hepiniz hedefinize ulasirsiniz ins.
güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloyu ..ben spor yapamıyorum zamanım olmuyo hiç..bi kaç egzersiz tarzı okadar. ..Kızlar şimdiden menümü yazayım. Biraz sonra kızımı okuldan almaya gitcem, bi süre giremem. Allahtan sporumu da sabahtan yapmıştım yoksa ödevlerden başımızı kaldırıp spor filan yapamam.
Kahvaltı 2 dilim beyaz peynirli kızarmış ekmek(fırında)
5 zeytin* 1 tatlı kaşığı bal* şekersiz çay
Öğlen 4 köfte * 1 dl ekmek* 1 bardak ayran
ara 1 mandalina * 2 bardak şekersiz çay
Akşam 5 kaşık davutpaşa köftesi *2 kaşık pilav
1 bardak ayran
su 2.5 lt
spor 3 mil leslie * 50 mekik* 30 dk pilates
Sukranim menun yine harika :))
Oranje canim hosgeldin aramiza
Roseliz canim bebekleri anlamak gercekten zor bazen cok huysuzlanabiliyolar ins eski duzenine geri doner elizmiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?