- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.541
Teşekkür ederim Selvicim. 10 kilo verdim ama temmuz sonu ağustos başı gibi başlamıştım bu topiğe. Kimi hafta kilo verdim kimi hafta veremedim. ilk başladığım aylarda hemen veremiyodum, kaçamaklarım oluyodu sık sık, o yüzden son üç ayda verdim.güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloyu ..ben spor yapamıyorum zamanım olmuyo hiç..bi kaç egzersiz tarzı okadar. ..
Teşekkürler Betülcüm, sağolSukranim menun yine harika :))
Oranje canim hosgeldin aramiza
Roseliz canim bebekleri anlamak gercekten zor bazen cok huysuzlanabiliyolar ins eski duzenine geri doner elizmiz
Zehracım, kızım 1. sınıfa gidiyor.Gül, canim kizim herzamanki sogukkanliligiyla ben temizlemistim,öyle hatirliyorum dedi
Bende ama temizlememissin isteeeeeeee bir dahaaaa yapmaaaaaaaa dedim
Oda tamam dedi
Ve keyifle gününün nasilg uzel gectini anlatmaya basladi buyuk bi heyecanla :))) ya sabir
Ama bende son golu attim
Yemek yedik madem gununuz bu kadar guzel gecti keyfiniz yerinde lutfen masayi ve mutfagi toplayin dedim kalktim :))
Hos 5 dk lik is ama napimmm bir daha yapmaz ins
Gülcümmm 3 yasina kadar unut canim rutin sukuneti
Sükran kizin kacinci sinifa gidiyor?
Sağol ortağım, senin de menün güzelmiş, kızımın ödevlerini bitirdik çok şükür. Biraz sonra yine spor yapıcam. Sadece sabahki yaptığım sporla kalmıycak. İnş biz 1. olucaz.Oooo ne kadar kaynatmışsınız yavv şaşı oldum okumakdan.özellikle hikoş senin yazını.harfler bir birine girmiş yada yutmuşsun
Özgecim kızına çok geçmiş olsun canım.geçer 3 güne...sende zorlanıyorsun.gebelikde var.bende öyleydim hamileyken..
Zehra benim kızlar geç uyurlar.saat 10 bulur uyumaları o yüzden geç uyanıyorlar.ama büyük kızım sabah uykusunu çok seviyor...
Ortim menün sporlarların super. Maşallah.hikmetler ve kevserler fazla hevesleniyor
Ben oruçdum bu günde. Sabah sahurda iki dilim ekmek ,1 yumurta, , salam, 1 kaşık pekmez, çok çok az leicht tere yağı.1 bardak çay.
İftarda.1 kepçe rus çorbası. 1 küçük tavuk patates(fırında yapmışdım) çok küçük dilim ekmek.şimdi çay içdim ve bir ısırık hatta toz kadar çikolata.bundan sonra su içicem ve saat 8 gibi 1 elma yerim.metobolizmamı çalısdırmak amacıyla.veeeee tabiii spor...
Uyandigimda ilik su+karisim 07:00
1dilim kivi
Bi avuc beyaz leblebi. 08;30
2yumurta , yarim demet maydanoz 09:00
3adrt eti form light kraker
1bardak yesil cay
1adt cabdar ekmegi
Bi adet ceviz 10:30
Bir bardak limonlu ilik su 12:30
2tatli k. Corekotu , 1ceviZ,1kuru iincir
14:30 salata , tavuk izgara , tursuuu
17:30 bi kuccuk tabak Nohut yemegi
1dilim cavdar ekmegi
19:30 1yesil cay,1dilim ananas
Bu kadarrrrr
Sporlar..
15dk bel hareketi
200mekik
Leslie500
Leslie 1
100/ic bacaaak
Oglani uyutuyorum. Yatmadan once leslie1 yyaparmm..
Çörekotunu nadıl yedin gııı, ben peynirin üstüne döküyorum harika oluyooo valla
Selviii -15 miiii allahmmm kesin donar kalirdmmmmbende hikmt memnun oldmm selvii
Ozgeeem cook gecmis olsunn hamişimmm.. ates kkotu yaaa, hep uyumak istiorlr. Kiyamammm..
Nazlmaaa wallaa sekerimmm hizli hizli yzdigimdan kaciyor harfler. Tablet elimde olunca malum.
Kew oglaani uyuttm da yerine yatirm gelicem
Rose bbgm zayiflatiyorr. Corekotu
Bayılırum ben çörekotuna o zaman bol bol yerumm daa, hikoşum nediyon bakem
buğünkü menum saçma ve karbonhidrat ağırlıklı oldu...
6,30:3yk yulaf ezmesi+1çb süt+4 zeytin+2minik muz
8,30:1 simit+2zeytin+2yk peynir+çokca yağlı çörek
12,00:2 portakal
15,00:çeyrek elma
17,30:1 kase kuruyemiş+1 kek
Sindirimii hizlandiriorrr sekerim,., napimmm oglani yatirdimm. Calikusunu izliyorumm, suan reklam tabiiispor yapicigimm biraz kalimde burdaaaa.. sen napiosnnn baki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?