Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hastalara sifaaaa dertlilere devvaaa diliyorum

Aksam menume gelince
1 kase corba,yarim dilim firinda balik,yogurtlu yumurtali ispanak, 1 dilim tamtahilli ekmek

Simdi yesil cay iciyorum +4 kayisi

Ilerleyen saatlerde bir bardak daha yesilcay icicem

Kizlar menuler guzel sizinkileri gorunce tutuyorum kendimi,,,tskler sizeee

Gül, canim kizim herzamanki sogukkanliligiyla ben temizlemistim,öyle hatirliyorum dedi
Bende ama temizlememissin isteeeeeeee bir dahaaaa yapmaaaaaaaa dedim
Oda tamam dedi
Ve keyifle gününün nasilg uzel gectini anlatmaya basladi buyuk bi heyecanla :))) ya sabir
Ama bende son golu attim
Yemek yedik madem gununuz bu kadar guzel gecti keyfiniz yerinde lutfen masayi ve mutfagi toplayin dedim kalktim :))
Hos 5 dk lik is ama napimmm bir daha yapmaz ins

Gülcümmm 3 yasina kadar unut canim rutin sukuneti

Sükran kizin kacinci sinifa gidiyor?

Oooo ne kadar kaynatmışsınız yavv şaşı oldum okumakdan.özellikle hikoş senin yazını.harfler bir birine girmiş yada yutmuşsun
Özgecim kızına çok geçmiş olsun canım.geçer 3 güne...sende zorlanıyorsun.gebelikde var.bende öyleydim hamileyken..
Zehra benim kızlar geç uyurlar.saat 10 bulur uyumaları o yüzden geç uyanıyorlar.ama büyük kızım sabah uykusunu çok seviyor...
Ortim menün sporlarların super. Maşallah.hikmetler ve kevserler fazla hevesleniyor
Ben oruçdum bu günde. Sabah sahurda iki dilim ekmek ,1 yumurta, , salam, 1 kaşık pekmez, çok çok az leicht tere yağı.1 bardak çay.
İftarda.1 kepçe rus çorbası. 1 küçük tavuk patates(fırında yapmışdım) çok küçük dilim ekmek.şimdi çay içdim ve bir ısırık hatta toz kadar çikolata.bundan sonra su içicem ve saat 8 gibi 1 elma yerim.metobolizmamı çalısdırmak amacıyla.veeeee tabiii spor...

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Kizim aksama kadar oylece yatti atesi cok yukselince esimi aradim kendi drumuza gittik grip olmus dedi hos tahmin etmistim zaten cunku ben de oyleyim atesi 39 dereceydi calpol ve pedifeni donusumlu vercem bir de igne yapti rahatlasin biraz cocuk dedi
Oyle iste simdi biraz daha iyi en azindan uyuklamiyo artik
Roseliz canim inan seni cok iyi anliyorum benim kizda cok gazliydi biz de az sallamadik yani esim ramazanda orucluydu selin aglar esim yemek bekler off ne stresli gunlerdi ne ywmek yapabiliyodum ne de yiyebiliyordum .kizim da cok zayifti yemek yemezdi sirf bu yuzden dr memeyi kesmisti 20 aylikti sanirim kestikbiraz daha emzirebirdim neyse yani sonuc olarak .sabir canim inan geciyo canim.
Zehracm iyi yapmissin azcik annelerine yardim etsinler fena mi iste
.

Fenodo cnm tipik oglak erkei vakası bnm esim de ilk uye oldugum zaman . Sehra ç istemddi ama bakti bn dinlemiyorum sozunu yapicak biseyi kalmadi ve artik karismiyor bana insallah esin en kisa zamanda izin verir gelirsen tekrar

Malesf artik ortahim yokk
Heyttt heyttt hikmet roseliz nazlima sukran abla zehra. Ve nazlima. ebru mevcan nelso sehra. Papatya unuttugum kizlar varsa affola hepinizi tek basima gecerimm dermisinn ama hikmeti gecerimmm:))
Menum
Sabah
5 catal sucuk
3 zeyin
Kk peynir
1 dilim ekmek

Aksam
Gene tavuk sote 5 kasik
3 kasij bulgur pilavi
1 kase corba
Yogurt ve. 1 dilim ekmek

Sprlarimm
20 dk obek ve bel hareketleri
10 dk simit
20 dk cardioo acayip terletiyo ve yoruyor
Ve lesille 3 mill
Simdi 12 dkk slim pack yaptimm ve 10 plates
55 tane de mekikk

Bu cuma dan jillan 33 dk programi var 1.si biti ikinci programda ve xok zor gozukuyoo ona baslicam kesinlikle
Cuma gunu de annemlerde kurann varr

Son düzenleme:
güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloyu ..ben spor yapamıyorum zamanım olmuyo hiç..bi kaç egzersiz tarzı okadar. ..
Teşekkür ederim Selvicim. 10 kilo verdim ama temmuz sonu ağustos başı gibi başlamıştım bu topiğe. Kimi hafta kilo verdim kimi hafta veremedim. ilk başladığım aylarda hemen veremiyodum, kaçamaklarım oluyodu sık sık, o yüzden son üç ayda verdim.

Sukranim menun yine harika :))
Oranje canim hosgeldin aramiza
Roseliz canim bebekleri anlamak gercekten zor bazen cok huysuzlanabiliyolar ins eski duzenine geri doner elizmiz
Teşekkürler Betülcüm, sağol

Zehracım, kızım 1. sınıfa gidiyor.

Sağol ortağım, senin de menün güzelmiş, kızımın ödevlerini bitirdik çok şükür. Biraz sonra yine spor yapıcam. Sadece sabahki yaptığım sporla kalmıycak. İnş biz 1. olucaz.

Ben yarın yazarım dedim ama. Okudukça yazarım geldi.
Sabah...çeyrek ekmek arasi kaşar pey.iki fincan çay ikişer şekerli....
Ara....ihlamur cayi
Öğle.....yarım kase ayran aşi çorbası
1dlm şu böreği
1 adet haşlanmış içli köfte
1 son baklava...
(öğlen menum felaket farkındayım bu son du ama )
Akşam...... 1 muz.

Uyandigimda ilik su+karisim 07:00
1dilim kivi
Bi avuc beyaz leblebi. 08;30

2yumurta , yarim demet maydanoz 09:00
3adrt eti form light kraker
1bardak yesil cay
1adt cabdar ekmegi

Bi adet ceviz 10:30

Bir bardak limonlu ilik su 12:30
2tatli k. Corekotu , 1ceviZ,1kuru iincir

14:30 salata , tavuk izgara , tursuuu

17:30 bi kuccuk tabak Nohut yemegi
1dilim cavdar ekmegi

19:30 1yesil cay,1dilim ananas

Bu kadarrrrr

Sporlar..
15dk bel hareketi
200mekik
Leslie500
Leslie 1
100/ic bacaaak
Oglani uyutuyorum. Yatmadan once leslie1 yyaparmm..

Çörekotunu nadıl yedin gııı, ben peynirin üstüne döküyorum harika oluyooo valla

Selviii -15 miiii allahmmm kesin donar kalirdmmmm bende hikmt memnun oldmm selvii
Ozgeeem cook gecmis olsunn hamişimmm.. ates kkotu yaaa, hep uyumak istiorlr. Kiyamammm..
Nazlmaaa wallaa sekerimmm hizli hizli yzdigimdan kaciyor harfler. Tablet elimde olunca malum.
Kew oglaani uyuttm da yerine yatirm gelicem
Rose bbgm zayiflatiyorr. Corekotu

Keww, ne cok spor yapmişsin yaaaa gicikkkkkklkkk.. buraya yazmioo olsaaam sporaa baslardim hemen.. ayol tablet war .. teldende girince uyuz oluyorummmm... bugun az az , sık sıkkk yedimmmm mutluyuummmmmmmm şükoooommm hani tebrikimmmmmm aksam yemek yedimmmm
Kizlar, mutfagmdaaa temizzzzzz.. ewde ehh idare ederr
Gül bebegmmmm, menün az az masallaaaahh bende eskden senin gibiydimm. Hicbise yemezdim ama bugunlerde soguktanmidir nedirrr, yiyorumm.. kilo aldirmayan seyler yemeye calisiyorummm...
Sercısssss sabahaaa öpüceem seniiiii özledmmm...

Bayılırum ben çörekotuna o zaman bol bol yerumm daa, hikoşum nediyon bakem

Menun az ama agir seyler war kuzumm..
Aaaa kiniyoruuuum seniiiiiii..
Yagli corek yicegine keske kraker yada galeta yeseydinn kuzuu yaaa.. ozledmm seni de muhabbtni deee.. kendne gel, bize katil ltfn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…