Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hoş geldin canım tekrar seyahatin güzel geçmesine sevindim :) inşallah yakında ben de gidicem ailemin yanına gerçekten çok ihtiyacım var ara da değişiklik iyi geliyor yaşam enerjisi yükseliyor insanın:))

hoşbuldum tatlım haklısın yaşam enerjisi yükseliyor insanın böyle değişikliklerle inş kısa zamanda gidersin canım ailenin yanına Allah kavuştursun

kevsercim hoşbuldum cnım çok şükür ben iyiyim annemlerde hem oğlum hem ben çok hastalandık ama buna rağmen güzeldi şükür oohh sende ist un tadını çıkaranlardansın sefan olsun

hadeka sağol canım hoşbuldum evet buluştuk oturduk kısıtlı zamanda biraz sohbet ettik güzeldi

tubii gözün aydın canım eşin geliyormuş hayırlısı olsun canım test yaparsan sonucunu yaz mutlaka bende meraklandım şimdi

kübraa kızına geçmiş olsun canım bıcırığı öp benim için ve kolay gelsin 100 kurabiye ne ki sen hepsini halledersin canım beniimm

ebruucum inş buluşursunuz sehrayla bzi kübrayla burdan da pek konuşmamıştık açıkçası tanışmak için onu ararken epey düşündüm ve çekindim ama o kadar cana yakındı ki 1 saat nasıl geçti anlamadım darısı size inş bu arada menündeki yazdığın 1E 1S falan dikkatimi çekti ne ki ola bunlar??

Son düzenleme:
Lajoba : 4333 Ayça Kaya'nın zayıflama kitabı ve forumda bi topikte böyle zayıflayanlar var. Bende 12 gündür onlar gibi olsmasamda eskiye nazaran 4 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve ile hergün tartılarak 22 Mart'a kadar zayıflamaya çalışıyorum .

Sehrayla buluşmak mı istese on kere buluşmuştuk ama buraya bi gelicem o gün gelicem bugün kedin gelicem deyip kandırıyor beni

Hikom :sen avrupa mı yoksa Anadolu yakasına mı geliceksin?

Kizlar, yediklerimi yazim . dövün beniii

sabah 2muska börek, 4 kurabiye. Yarim muz

Oglen, 1kase corba yarim dilim cavdar ekmegi

Ara 1yesil cay, 2form ciko kapli biskuvi, 4sakliköy

Aksam 1 elma

Yatmadan once de yogurt yerim.

Nerdeyse 2litre su ictim.

Spor:
Ogle 45 yürūyüş
Biraz once 45dk leslie
Sabah 100mekik
Yatmasan oncede mekik cekerim.

İst boyle kizlar.
Tam dayakligim dimi, nerde hikoşun az menüsü.

yarin kendime gelmis olarak sizinle olucam.
Tam 32günüm war. 70hedefimeeee.
Sayenizde 88.4 den 74.8 e düstüm.
Bu kadar kilo werdiysem sonrasi yani dahasi neden gelmesin.
Dimi ama.
Bu arada neden kimse yookk.
.. yanii siiz

Anadolu yakasina . Atasehhire cokyakin oturuyor ablam

E=lajoba;34054841]selaam kızlar ben döndüüüm 2 kilo fazla olarak ama olsun çook güzel tatildi gezdim tozdum eğlendim uzun zamandır görmediğim herkesi gördüm bi de Kübra ile tanıştık çok mutlu oldum çok tatlı bi kızı var bıcırık bişey kendisi de maaşallah çok hoş çok tatlı bugün kalktığımdan beri evle uğraşıyorum ama işlerim bitecek gibi değil ama sıkı bi diyet lazım bana devkule canım tabiki neden olmasın biz de birbirimize eş olalım bu hafta ayy hepinizi çok özledim nasılınız kızlar??[/QUOTE]

Sekerim, elifcimmmmerhabaaa.. hosgeldinnn.
Ailenle guzel vakit gecirmene cok sewindim.

gülüm, esine cok gecmis olsum. faceden fotolarnizi gordmm. Seninde foton olsaydi keske elizle.
O dipbucak temizligi gecrn bnde yaptimda yinede eksik yerler kaldi illaki.
Cocukla is yapmak cook zor yaaa.
Benre sabah tartilmaya korkuormm. Bgunku yediklerm bana + yla dönecekmi bakalm..

Hikmet kendine gel bakayım sen o kadar kilo verdin pes etme
Ebrucum maşallah iyi gidiyorsun
Benim menüm
07:30 domates salatalık biber yarım kk peynir 3 zeytin 1 ceviz bir dilim Çavdar
10;30 10 adet fındık badem
12:00 bie kase mercimek çorba 3 sarma salata
15:00 portakal
17:30 2 kepçe mercimek çorba 5 yk bezelye yoğurt
Türk kahvesi
BeSelye kalorili olduğu için başka da birşeyyemem

hıkom cnmm uzme kendını yarın sen kus dıyetıne donersın bn kadesmle yuruyus yaptık da geldık

İyi akşamlar canlarım
Menü paylaşımım
Sbh kaşarlı tost
4zeytin
2çatal peynir

Öğle çeyrek tavuk döner
Ayran

Akşam
3lahana sarma
Kuru fasulye
Soğan
1dlm ekmek

Biraz fazla oldu gçhem de 3. Öğünde Ekmekli ama düzeltmek kızlar az kaldı.
3lt su
3 bardak metabolizma çayı
Spor da yaparım inşallah gece

ben de bi bakıyım şu topiğe acil zayıflamam lazım tatilde moralimi bozan tek şey kilolarım oldu çünkü ne giysem yakışmadı annem doğum günüm için bi elbise alacaktı bana ama göbeğim öyle bi çıktı ki sanırsın 4-5 aylık hamile :2: çok israr etti güzel oldu bi göbeğin belli ondan da bişey olmaz dedi ammaaa nafile almdım yazın zayıfladığımda güzeel güzeell ciciler alcam kendime

Sekerim, elifcimmmmerhabaaa.. hosgeldinnn.
Ailenle guzel vakit gecirmene cok sewindim.
hoşbuldum canım sağol sende ist gidecekmişsin çok sevindim valla değişiklik çok güzel oluyor hele de eşinden bi süre ayrı kalmak özlemek özletmek

Bugün menüm
Gündüz orucluydum

Aksam
2 kepce ezo gelin, bulgur pilavi ve 1 yk et sote, 100gr yogurt

Ilerleyen saatlerde 1 kahve icerim

Spor
2 mil leslie, 100 dk yürüyüs (10.000adimi biraz gecti)
Slim&six pack

Mevcanım geçmiş olsun, dikkat et kendine,
Lajoba hoşgeldin canım size de geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldunuz?
Kübracım ben de iyiyim, o kurabiyeleri yetiştirebileceğine eminim. Senin kızın nasıl?
Hikoşum sen çok iradeliydin güzelim, eski haline geri dön. İlk topiğe geldiğin halini hatırla, kaçamak nedir bilmezdin. ama spor yapıp telafi edersin merak etme.
Papatyam, menün güzel
Hadekacım menün güzel ama akşam lahana sarması varken ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş
Zehracım, oruçlu biri için menün normal, ne fazla ne de az

Kahvaltı 5 zeytin* 1 kk beyaz peynir* 1 domates
2 dl ekmek * şekersiz çay

Öğlen 1 yumurtadan peynirli omlet* 2 dl ekmekten tost* çay

ara yeşilçay* yarım elma

Akşam 1 kase sütlü prinç çorbası* 6-7 kaşık bakla yemeği

su 2 lt
spor 100 ip atlama* 50 mekik* 30 dk pilates

Son düzenleme:
menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 5 s. zeytin 2 y. zeytin 1 banım reçel 1 dilim salam azcık menemen 2 fincan az şekerli çay
ara 1 portakal
öğle 1 tabak patates yemeği ekmek yok 1 yemek kaşığı makarna 1 küçük kase yoğurt
ara nescafe
akşam yok
su yarım litre normal su yarım litre tarçınlı su
spor temizlik
200 oklava hareketi yapıcam birazdan adetliyim belde bi sorun olurmu kızlar sayıyı azmı yapsam..

kizlar, hepiniz haklisiniz.
Ben kcamaksz hikoşum

biraz once 5/dk ic bacak calistim.
100de mekik cektimm.
Oglis uyudu, yatagina yatirim. Plates yapim. 15dk bi video wardi.
Durmaak yoook.
21marta ne kaldi surda.
Dimi.

Zuzucum her zamanki adet günlerinde belin ağrıyosa eğer az yap, ya da belini etkilemeyecek başka bir spor yap canım ne olur ne olmaz. Menün güzel, akşam niye bişey yemedin?

Bence bise olmaz. Cok hizliyapma sadece.
Tarcinli su`nun faydasi ne cnm

Ayy şükümmm bakla ne guzel olmustur kesin. Bu hafta pazardan bende alimde yapim.
Canim cekti, ustune yogurt döktünmü.
Ayrica menunde cok guzel.

Uzun bir aradan sonra menüm
Sabah;
Bir kase nesfit
Öğlen;
Balık ve salata
Akşam ;
Bol yeşillikli patates salatası
Aralarda; 1 mandalin 1 küçük muz 1 de pingui:)) hepsi birden yenmedi aralara paylaştırıldı )

Şimdi kızım vızırdanıyor sonra girip sizin menülere yorum yaparım kaçtım byeeee

Sehraacım gördüm seni. Gel artık lütfen. Bayağıdır face de de paylaşım yapamıyordun.
Anlamıştım topiğe girememenin önemli bi sebebi olduğunu. İnş ailevi sıkıntılarınızı halledebilmişsinizdir.
Hikoşum, sağol canım, yoğurtlu bakla yemeğini çok severim. uzun zamandır yapmıyordum. Sen de al tabii, güzel olur.
Tuuğselcim menünü beğendim, pinguiye ben de bayılırım ama önemli olan az miktarda yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…