- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.161
Hoş geldin canım tekrar seyahatin güzel geçmesine sevindim :) inşallah yakında ben de gidicem ailemin yanına gerçekten çok ihtiyacım var ara da değişiklik iyi geliyor yaşam enerjisi yükseliyor insanın:))
Lajoba : 4333 Ayça Kaya'nın zayıflama kitabı ve forumda bi topikte böyle zayıflayanlar var. Bende 12 gündür onlar gibi olsmasamdaeskiye nazaran 4 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve ile hergün tartılarak 22 Mart'a kadar zayıflamaya çalışıyorum .
Sehrayla buluşmak mı istese on kere buluşmuştuk ama buraya bi gelicem o gün gelicem bugün kedin gelicem deyip kandırıyor beni
Hikom :sen avrupa mı yoksa Anadolu yakasına mı geliceksin?
Merhaba çıtırlar , nasılsınız ? Dün bende çok yorgunum yazamadım eşim grip olmuş ama gene de bizi gezdirmeyi ihmal ermedi kendime kitap aldım bayadır okumuyordum artık kitaplığımı doldurma zamanı. Ana önce evi temizlemem lazım giysi dolabı mutfak banyo dolapları hepsini temizleyip sonrada dip köse temizlik yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum elizle çok zor oluyor eşimde hafta sonu birlikte yapalım
ama bi pazar günü var kıyamıyorum artık bismillah diyip biyerden başlıcamkiloma gelince tartıya çıkmaya korkuyorum çarşambaya kadar daıkmıcam sonrasında saten Dr kontrolünde kilo vereceğim hadi hayırlısı
Kizlar, yediklerimi yazim . dövün beniii
sabah 2muska börek, 4 kurabiye. Yarim muz
Oglen, 1kase corba yarim dilim cavdar ekmegi
Ara 1yesil cay, 2form ciko kapli biskuvi, 4sakliköy
Aksam 1 elma
Yatmadan once de yogurt yerim.
Nerdeyse 2litre su ictim.
Spor:
Ogle 45 yürūyüş
Biraz once 45dk leslie
Sabah 100mekik
Yatmasan oncede mekik cekerim.
İst boyle kizlar.
Tam dayakligim dimi, nerde hikoşun az menüsü.
yarin kendime gelmis olarak sizinle olucam.
Tam 32günüm war. 70hedefimeeee.
Sayenizde 88.4 den 74.8 e düstüm.
Bu kadar kilo werdiysem sonrasi yani dahasi neden gelmesin.
Dimi ama.
Bu arada neden kimse yookk.
..yanii siiz
Lajoba : 4333 Ayça Kaya'nın zayıflama kitabı ve forumda bi topikte böyle zayıflayanlar var. Bende 12 gündür onlar gibi olsmasamdaeskiye nazaran 4 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve ile hergün tartılarak 22 Mart'a kadar zayıflamaya çalışıyorum .
Sehrayla buluşmak mı istese on kere buluşmuştuk ama buraya bi gelicem o gün gelicem bugün kedin gelicem deyip kandırıyor beni
Hikom :sen avrupa mı yoksa Anadolu yakasına mı geliceksin?
hoşbuldum canım sağol sende ist gidecekmişsin çok sevindim valla değişiklik çok güzel oluyor hele de eşinden bi süre ayrı kalmak özlemek özletmekSekerim, elifcimmmmerhabaaa.. hosgeldinnn.
Ailenle guzel vakit gecirmene cok sewindim.
Zuzucum her zamanki adet günlerinde belin ağrıyosa eğer az yap, ya da belini etkilemeyecek başka bir spor yap canım ne olur ne olmaz. Menün güzel, akşam niye bişey yemedin?menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 5 s. zeytin 2 y. zeytin 1 banım reçel 1 dilim salam azcık menemen 2 fincan az şekerli çay
ara 1 portakal
öğle 1 tabak patates yemeği ekmek yok 1 yemek kaşığı makarna 1 küçük kase yoğurt
ara nescafe
akşam yok
su yarım litre normal su yarım litre tarçınlı su
spor temizlik
200 oklava hareketi yapıcam birazdan adetliyim belde bi sorun olurmu kızlar sayıyı azmı yapsam..
zusu`u4062206 .!.:menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 5 s. zeytin 2 y. zeytin 1 banım reçel 1 dilim salam azcık menemen 2 fincan az şekerli çay
ara 1 portakal
öğle 1 tabak patates yemeği ekmek yok 1 yemek kaşığı makarna 1 küçük kase yoğurt
ara nescafe
akşam yok
su yarım litre normal su yarım litre tarçınlı su
spor temizlik
200 oklava hareketi yapıcam birazdan adetliyim belde bi sorun olurmu kızlar sayıyı azmı yapsam..
Mevcanım geçmiş olsun, dikkat et kendine,
Lajoba hoşgeldin canım size de geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldunuz?
Kübracım ben de iyiyim, o kurabiyeleri yetiştirebileceğine eminim. Senin kızın nasıl?
Hikoşum sen çok iradeliydin güzelim, eski haline geri dön. İlk topiğe geldiğin halini hatırla, kaçamak nedir bilmezdin. ama spor yapıp telafi edersin merak etme.
Papatyam, menün güzel
Hadekacım menün güzel ama akşam lahana sarması varken ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş
Zehracım, oruçlu biri için menün normal, ne fazla ne de az
Kahvaltı 5 zeytin* 1 kk beyaz peynir* 1 domates
2 dl ekmek * şekersiz çay
Öğlen 1 yumurtadan peynirli omlet* 2 dl ekmekten tost* çay
ara yeşilçay* yarım elma
Akşam 1 kase sütlü prinç çorbası* 6-7 kaşık bakla yemeği
su 2 lt
spor 100 ip atlama* 50 mekik* 30 dk pilates
Zuzucum her zamanki adet günlerinde belin ağrıyosa eğer az yap, ya da belini etkilemeyecek başka bir spor yap canım ne olur ne olmaz. Menün güzel, akşam niye bişey yemedin?
Bence bise olmaz. Cok hizliyapma sadece.
Tarcinli su`nun faydasi ne cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?