- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.141
Youtube a yaz leslie diye. Kasın evde yürüyüş yaptırıyor. Mil hesabı yürüyüş yapılıyor. 1 mil 1.6 km. Ben uzun zamandır yapıyorum. Zamanına göre istediğin mili seçersin . 1 milden 5 mile kadar videoları bar . Ben faydasını gördüm . Bakınız albümüm
Iltifatlar için çok teşekkür ederim kızlar. Motivem arttı sayenizde.
günaydin kizlar, gune tartilarak basladim. 300gr + ylaaa.
Moralim sifirr sifirr sifirrr..
Kilo wermem durdu mu acaba.
Bugun 5günlük diyete baslicam. Mecburumm.
21mart ogLumun dogum ggunune lkadar 70 olmam gerek.
1gün sonrada istanbula gidicez . Oorda da rejimi birakmicam.
Amaa 21marta kadar 70e düşsem super oLacak. Malum diyetin ilk gunu patates.
Paatates haslayip ycem. Dunku menumu de yazim bakin oyle gr lar geleck bise yemedi, ki.
Hatta kv ispanakli muska borek yaptirdi. Ondan bile yemedim.
Menüm:
11:00 2bardak sekersiz cay
Yesilsoganve yumurta salatasi , 1kk peynir,
2yesil zeytin,
2bucuk dilim cavdar ekmegi, 3catal sucuk
13:00 1nescafe
15:00 2brdak cay
17:00 2yemek kasigi ispanak üstüne 1yumurta kirdim.
1.5dilim cavdar ekmegi
19:00 1nescfe
19:30 yarim bardak portakal suyu
Bittii.. simdi burda nrrde kalori((
Spor sabah
100mekik , 20dk leslie
..
Mutlu pazartesileerrr
Canım hikom sen halledersin akşama tartıda o 300 ü görmezsin bile:)) merak etme belki vücudun da ödem olmuştur biraz suyu fazlalaştır bakalım ya da bu gün kekik çayı tüket o da işe yarıyor.benim senden bi ricam var hani bi Zumba linki göndermiştim ya bir kere daha gönderebilirmisin???bir de şu 5 günlük diyeti ayrıntılı yazarmısın ben de yapmak istiyorum mesela patates günün de ayran filan içemiyomusun?? Şimdiden teşekkür ediyorum hikom sana da sağlıklı haftalar
Tugsel nerdesn sekerm sen.
Benim moral sifir. Anca oglen yiruyuse cikarsam geri gelir.
Diyet deneyimlerinde 5gunde 5kilo diye konu acmislar.
Suan oglan durmuor. Yazamiorm.
Optm
günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum hepimize
bol kılo verilsin hiç kaçamak olmasın
ben hafta sonu kaçamak limitimi doldurdum zaten
cumartesi turta faciası
dün akşam misafirim vardı kurabiye yaptım.
iki tane hüplettim
diğer ikramları yemedim ama onu da yememeliydim.
haftasonu menü paylaşmadım. paylaşılacak gibi değil çünkü.
kv ve kb varken diyet olmuyor onu anladım
yöresel yemekler pişiyor ve ağır yemekler
yemesem olmuyor beğenmiyor gibi algılayabilir kv.
kilo mu hiç söylemeyim çok fena çok hemen toparlanmalıyım düğünlere ne kaldı
papatyam yazdıkların için eline sağlık canım içime huzur doldu birdenara ara geçmişe dönüp okumak istiyorum
ve diğer çıtırlarım hepinizi okudum ama inanın dermanım yok,şimdi kaçıyorum uğramaya çalışıcam
günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum hepimize
bol kılo verilsin hiç kaçamak olmasın
ben hafta sonu kaçamak limitimi doldurdum zaten
cumartesi turta faciası
dün akşam misafirim vardı kurabiye yaptım.
iki tane hüplettim
diğer ikramları yemedim ama onu da yememeliydim.
haftasonu menü paylaşmadım. paylaşılacak gibi değil çünkü.
kv ve kb varken diyet olmuyor onu anladım
yöresel yemekler pişiyor ve ağır yemekler
yemesem olmuyor beğenmiyor gibi algılayabilir kv.
selam canlar. iyi akşamlar...
eşimle konuştum. çok özlemişim
ciciler almış bana.
Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın...
kimsenin eşini başından eksik etmesin...
yine misafirlerim vardı.
hamd olsun beni yalnız bırakmıyorlar eşimin yoklugunda.
kocalarına söylüyolar birkaç saatliğine bırakıyorlar buraya.
biz de kız kıza oturuyoruz
sohbet muhabbet derken saatler geçip gidiyor işte...
bugün yine 2 tepsi poaça ve kek yaptım. buzluga atmak için.
malum,gelen giden olucak bol bol.buzluktan çıkartıp denedim geçenki attıklarımı,taze yapılmış gibi oldular.
bende daha fazla yapıp hazır edeyim dedim.
regl olayında bir sonuç yok maalesef...
yarın da olmazsam test almayı düşünüyorum.
hepinizi öpüyorum. iyi gecelerrr
tubi ve devkule bişeycik yoktur bazen gecikirTest yaptinmi bende geciktim ben de tek cizgiydi dun aksam uzeri yapmistim bu gun yok daha bir seyler. 15 gunde anca idrara geciyor az cok gununu tahmin ediyorsan yap bakalim sonuc ne olacak ben testi erken yaptim sabah cok minik bir leke vardi pecetede hala gelen giden yokkk sisim halaaaa olacaksa olsun yesil cay icmek istiyorum tarcinli ve karanfilli ufffff
oğluşla güzel vakit geçirmişsin canım.Kızlar nasılsınız?Dün arkadaşla dr sonrası gezdik.Yemek yerine simit çay waffle da ilk kez yarım yani ortak yedik.Baya yürüdük.Kırmızı bi elbise beğendim.38 oldu ama kollarım etlerim göbeğim löp löptüBiraz incelik 4-5 kilo versem alırım onu.Daha zaman var moral bozmak yok.Akşamda balık salata yedimAkşamda ogluşla duşta buruşana kadar oynadık küvette eğlendik .ve o kadar yorulup sudada mayışınca masal anlatırken ikimizde uyuyakalmışız.Eşim yerimize yatırmış hi hatırlamıyorum .Bu sabah tartılmayı unutup kahvaltı ettim.İşlere baaşlıycam şimdi sonra market sonra iş yerindeki arkadşaım ve akşam gelecek olan misafirlerim için çok beğendikleri tiramisumu yapıcam.Tabisi 1 dl yiycem. sporumuda yapıcam.öpüyorum herkese güzel bi h. sonu diliyorum.
süpermiş italya fikri.merhaba kızlar:
sporumu yaptım. şimdi yeşil çay içiyorum yanında karışık kuruyemiş bir avuçtan az. ve kızlar karşıma çıkan ilk fırsatı değerlendirdim..İtalyaya gidiyorum....
çok pozitif hep pozitif bir hafta olsun inşallah.Günaydın canlarım. Güne pozitif süslü kızlık pantolonumu düğmesi zor kapansada giyerek Ogluş uyansada bahçede atını sürerek oyuna daldırıp ağlatmadım bırakarak,dün Akşm tıramisuya rağmen wc çıkmama ve kıyafetle 58.5 çıkarak başladım. Hep pozitif hep pozitif
ne güzel dinlenerek geçirmişsin tatilini.günaydın kızlar bu arada mevcanım çok geçmiş olsun cnm..
geçmişi okuyamaıdm ama hepiniz iyisinizdir inşş.
oh be sonunda sakin ve dinlenmeli bri hafta sonu geçiridm aylar sonu
kilomda sadece 200 gr gitmiş
kız hani azmine ne olduHadeka sorma sabahdan buyana 4tane kuabiye yedim.
Sabah +300ü gördukten sonra
Toparlanmam gerekk
Moral sifir
Tuugsell;34053833]HİKOMMMM çok sağol msın hastalık yakamı bırakmadı ki geliyim canım daha tam atlatmış değilim ama kararlıyım bu hafta dikkatli geçicek...teşekkür ederim arkadaşım tekrardan :)) o moralini de haftanın ilk gününden yerlere indirme lütfen hem ne olmuş canım ödemdir dedik ya geçicek onu kafana takıp yersen işte sorun orda başlar hemen toparlan biz seni böyle görmeye alışkın değiliz datlum hadi kocaman derin nefesler alıp ver ve güne tekrardan mutlu başla olur mu??:))
selam canlarrrr
nasılsınız?
boll güneşli ve 12 derecelik bir istanbul gününden merhabaaa
benim neşem yerinde hamd olsun.
çünkiii bu akşam babamız geliooooooooo
birkaç gündür karın agrısıyla ugraşıyorum.
regl çabalio gelmek için ama gelemedi maalesef...
beklemeye devam.
bugün eczane yollarına düşebilirim belki...
öyle bir agrı geliyor, hah tamam 5 dk sürmez olurum diyorum sonra geçiyor yine
hava şartları vs. etkileyebilir tabiiki ama,bebişin olmasını sağlayabilicek bir yaklaşım da olmadı değil hani
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin inşallah...
spor yapamıyorum birkaç gündür.
ama yediklerime dikkat etmeye devam...
bakalım eşim farkedicekmi.
hala 81 biliyor beni
Merhaba çıtırlar , nasılsınız ? Dün bende çok yorgunum yazamadım eşim grip olmuş ama gene de bizi gezdirmeyi ihmal ermedi kendime kitap aldım bayadır okumuyordum artık kitaplığımı doldurma zamanı. Ana önce evi temizlemem lazım giysi dolabı mutfak banyo dolapları hepsini temizleyip sonrada dip köse temizlik yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum elizle çok zor oluyor eşimde hafta sonu birlikte yapalım diyor ama bi pazar günü var kıyamıyorum artık bismillah diyip biyerden başlıcamkiloma gelince tartıya çıkmaya korkuyorum çarşambaya kadar daıkmıcam sonrasında saten Dr kontrolünde kilo vereceğim hadi hayırlısı
selaam kızlar ben döndüüüm 2 kilo fazla olarakama olsun çook güzel tatildi gezdim tozdum eğlendim uzun zamandır görmediğim herkesi gördüm bi de Kübra ile tanıştık çok mutlu oldum çok tatlı bi kızı var bıcırık bişey kendisi de maaşallah çok hoş çok tatlı bugün kalktığımdan beri evle uğraşıyorum ama işlerim bitecek gibi değil ama sıkı bi diyet lazım bana devkule canım tabiki neden olmasın biz de birbirimize eş olalım bu hafta ayy hepinizi çok özledim nasılınız kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?