Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kilo mu hiç söylemeyim çok fena çok hemen toparlanmalıyım düğünlere ne kaldı

papatyam yazdıkların için eline sağlık canım içime huzur doldu birden ara ara geçmişe dönüp okumak istiyorum

ve diğer çıtırlarım hepinizi okudum ama inanın dermanım yok,şimdi kaçıyorum uğramaya çalışıcam

papatya bend eleisleyi çok yapmıştım yaaa ama videolaırnı kaybettim en çok enerjia ttıran 3 mili vardı
onu bulsma başlıycma yine

günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum hepimize

bol kılo verilsin hiç kaçamak olmasın

ben hafta sonu kaçamak limitimi doldurdum zaten
cumartesi turta faciası

dün akşam misafirim vardı kurabiye yaptım.
iki tane hüplettim
diğer ikramları yemedim ama onu da yememeliydim.
haftasonu menü paylaşmadım. paylaşılacak gibi değil çünkü.
kv ve kb varken diyet olmuyor onu anladım
yöresel yemekler pişiyor ve ağır yemekler
yemesem olmuyor beğenmiyor gibi algılayabilir kv.

günaydın kızlar bu arada mevcanım çok geçmiş olsun cnm..
geçmişi okuyamaıdm ama hepiniz iyisinizdir inşş.

oh be sonunda sakin ve dinlenmeli bri hafta sonu geçiridm aylar sonu
kilomda sadece 200 gr gitmiş

http://m.youtube.com/results?q=zumba dance workout&sm=1

sayfa buydu..

Hadeka sorma sabahdan buyana 4tane kuabiye yedim.
Sabah +300ü gördukten sonra
Toparlanmam gerekk
Moral sifir

Canım çok geçmiş olsun ben halâ tam atlatmış değilim 3 hafta oldu nerdeyse umarım sen tam yakalanmadan ayakta atlatırsın bir de işe gidiyorsun Allah kolaylık versin bol vitamin al bu hafta önce sağlık sonra vermeye devam edersin kilocukları dikkat et kendine.....

Aynen öyle oluyor tatlım eve biri geldi mi???düzen kalmıyor ama onlarsız da hayat geçmiyor:)) neyse bir hale yola koycaz artık:)) bu hafta dikkat edersin gidiverir gelenler :)) umarım ben de kaçamaksız bir hafta geçiririm :))

HİKOMMMM çok sağol canımsın hastalık yakamı bırakmadı ki geliyim canım daha tam atlatmış değilim ama kararlıyım bu hafta dikkatli geçicek...teşekkür ederim arkadaşım tekrardan :)) o moralini de haftanın ilk gününden yerlere indirme lütfen hem ne olmuş canım ödemdir dedik ya geçicek onu kafana takıp yersen işte sorun orda başlar hemen toparlan biz seni böyle görmeye alışkın değiliz datlum hadi kocaman derin nefesler alıp ver ve güne tekrardan mutlu başla olur mu??:))

tubi ve devkule bişeycik yoktur bazen gecikir
hemen moralinizi bozmayın
güzel haberlerinizi bekliyorum.

oğluşla güzel vakit geçirmişsin canım.
merhaba kızlar:
sporumu yaptım. şimdi yeşil çay içiyorum yanında karışık kuruyemiş bir avuçtan az. ve kızlar karşıma çıkan ilk fırsatı değerlendirdim..İtalyaya gidiyorum....
süpermiş italya fikri.
ben de gitmeyi çok istiyorum italyaya
Allah nasip ederse hem türkiye hem de dünya ülkelerini gezme hayalim var tabi hepsi değil:)
inşallah olur.

çok pozitif hep pozitif bir hafta olsun inşallah.

günaydın kızlar bu arada mevcanım çok geçmiş olsun cnm..
geçmişi okuyamaıdm ama hepiniz iyisinizdir inşş.

oh be sonunda sakin ve dinlenmeli bri hafta sonu geçiridm aylar sonu
kilomda sadece 200 gr gitmiş
ne güzel dinlenerek geçirmişsin tatilini.
her gün 200 gr gitse keşke
yine de tebrikler haftasonundan - çıkmak her babayiğidin harcı değildir :)

Hadeka sorma sabahdan buyana 4tane kuabiye yedim.
Sabah +300ü gördukten sonra
Toparlanmam gerekk
Moral sifir
kız hani azmine ne oldu
niye yedin kurabiyeleri
daha da grlar gelsin diye mi

şimdi yürüyüşünü yap hafiflersin
motivasyonun da gelir

dün misafirim vardı
arkadaşın boyu 1.70 kılo 56 ve fazlalıklarım var kılo vermeliyim dedi.
ben de asıl benim vermem lazım boy yok kılo çok dedim.
sen iyisin diyor ben de 1.60 57.5 hangimizin kılo vermeye ihtiyacı var?
kv de vermemi hiç istemiyor
haftasonu kendim için yaptığım tek güzel şey
metabolizma çayı yaptım içtim
bu sabah okulka getirmeyi unutmuşum akşama içerim artık
tadı çok güzel limonata gibi

gunaydin citirlarim sabah kalakar kalkmaz temizlik yaptim dip kose geryer cok guzel oldu daha simdi oturdum yesil cay yapicam simdi hikosumm ortagimm vucudun odem yapmistir bolsu ic menune baktim gayet guzel canim bende bugun den acaip sıktim kendimi bu hafta guzel kilo vericem ins :)
kizlar bugun annemler geliyo hayirlisiyla bide kizim hasta oldu ya grip oksuruk ishal heralde dis cikarcak ins hemen iyilesir
mevcan canim gecmis olsun
papatya yazdiklarini okudum cok guzel bende seninle ayni seyleri dusunuyorum ins becerebilirim
sukranim iyiyim canim sen nasilsinn ??
tubi canim naptin hastalandinmi ??
kizlar dun bilgisayar aldik sonunda artik bol bol spor yaparim gerci bugun biraz zor yarina yetismesi gereken 100 tane kurabiyem var

Tuugsell;34053833]HİKOMMMM çok sağol msın hastalık yakamı bırakmadı ki geliyim canım daha tam atlatmış değilim ama kararlıyım bu hafta dikkatli geçicek...teşekkür ederim arkadaşım tekrardan :)) o moralini de haftanın ilk gününden yerlere indirme lütfen hem ne olmuş canım ödemdir dedik ya geçicek onu kafana takıp yersen işte sorun orda başlar hemen toparlan biz seni böyle görmeye alışkın değiliz datlum hadi kocaman derin nefesler alıp ver ve güne tekrardan mutlu başla olur mu??:))[/QUOTE]

Sekeerim şu dk dan itibareen agzima bise koymicam.
Herhalde bi gunluk alacagm kaloriyi oglene kdr aldm

Gidinde yürüyüs yapayim de kendime gelim hawa da mis gibi.
Dogru soyluyorsun ben boyle bi insan deglm. enaz 1saat yürüyim,
Tesekkirler ilgin icin.
Cok optmmm

selam canlarrrr
nasılsınız?

boll güneşli ve 12 derecelik bir istanbul gününden merhabaaa

benim neşem yerinde hamd olsun.
çünkiii bu akşam babamız geliooooooooo

birkaç gündür karın agrısıyla ugraşıyorum.
regl çabalio gelmek için ama gelemedi maalesef...
beklemeye devam.
bugün eczane yollarına düşebilirim belki...
öyle bir agrı geliyor, hah tamam 5 dk sürmez olurum diyorum sonra geçiyor yine
hava şartları vs. etkileyebilir tabiiki ama,bebişin olmasını sağlayabilicek bir yaklaşım da olmadı değil hani
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin inşallah...

spor yapamıyorum birkaç gündür.
ama yediklerime dikkat etmeye devam...
bakalım eşim farkedicekmi.
hala 81 biliyor beni

Merhaba çıtırlar , nasılsınız ? Dün bende çok yorgunum yazamadım eşim grip olmuş ama gene de bizi gezdirmeyi ihmal ermedi kendime kitap aldım bayadır okumuyordum artık kitaplığımı doldurma zamanı. Ana önce evi temizlemem lazım giysi dolabı mutfak banyo dolapları hepsini temizleyip sonrada dip köse temizlik yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum elizle çok zor oluyor eşimde hafta sonu birlikte yapalım diyor ama bi pazar günü var kıyamıyorum artık bismillah diyip biyerden başlıcam kiloma gelince tartıya çıkmaya korkuyorum çarşambaya kadar daıkmıcam sonrasında saten Dr kontrolünde kilo vereceğim hadi hayırlısı

selaam kızlar ben döndüüüm 2 kilo fazla olarak ama olsun çook güzel tatildi gezdim tozdum eğlendim uzun zamandır görmediğim herkesi gördüm bi de Kübra ile tanıştık çok mutlu oldum çok tatlı bi kızı var bıcırık bişey kendisi de maaşallah çok hoş çok tatlı bugün kalktığımdan beri evle uğraşıyorum ama işlerim bitecek gibi değil ama sıkı bi diyet lazım bana devkule canım tabiki neden olmasın biz de birbirimize eş olalım bu hafta ayy hepinizi çok özledim nasılınız kızlar??

Mevcan geçmiş olsun canım
Brlkbra : kızçenede geçmiş olsun

Ilk buluşma : Özge ve nelson
Ikinci buluşma : masum ve mevcan
Üçüncü buluşma : lajoba ve btlkbra
Hani bizde buluşacsktık kandırıkçı sehraaaa

Sekeerim şu dk dan itibareen agzima bise koymicam.
Herhalde bi gunluk alacagm kaloriyi oglene kdr aldm

Gidinde yürüyüs yapayim de kendime gelim hawa da mis gibi.
Dogru soyluyorsun ben boyle bi insan deglm. enaz 1saat yürüyim,
Tesekkirler ilgin icin.
Cok optmmm
[/QUOTE]

Nedemek tabi destek olucam canım sen de ben düşünce kaldırmıycan mı??? neciyiz yoksa biz burda :)) ben de öptüm

Allah kavuştursun canım benim...Allah başka ayrılık göstermesin size :))

Ben de bir kitap kurduğum ama çok okuyamıyorum malum çocuklar:)) eşim sevgililer gününde aldı bana da istediğim kitabı Piruze ve oğulları Sinan yağmur un :)) bir an önce bitirmek için can atıyorum ) sana da kolay gelsin tatlım :))

Hoş geldin canım tekrar seyahatin güzel geçmesine sevindim :) inşallah yakında ben de gidicem ailemin yanına gerçekten çok ihtiyacım var ara da değişiklik iyi geliyor yaşam enerjisi yükseliyor insanın:))

lajoba hoş geldin
kübra ile buluşmuşsun ne güzel

kızlar 2. dönem başladı toplantılar da başladı yemek düzeni kalmadı
ekmek arasına talim((((

Merhaba citirrr annneler naslsinizinizz

Papatyam:ne guzell ilk firsati degerlendiriyorsun

Mevcanimmm cok gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah

Tugsel jaloba kizlarrr hos geldinizzzz ozledimmm sizi nasilsiniz iyi misinizzz

Sukran abla hadeka masum kubra nelsonn sizler nasilsinizzz

Ebrum ne guzell hep pozitif pozitiff olalimm

Gulumm ve hikomm siz ne yapiyonuz bakalim iyi misinizzz

Hikomm uzme kendini sen simdi kesin yuruyus yapiyorsundurrr toplarsinnn sen hemen kendini biliyorumm ben canimmm hikommmu

Merhaba citirrr annneler naslsinizinizz

Papatyam:ne guzell ilk firsati degerlendiriyorsun

Mevcanimmm cok gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah

Tugsel jaloba kizlarrr hos geldinizzzz ozledimmm sizi nasilsiniz iyi misinizzz

Sukran abla hadeka masum kubra nelsonn sizler nasilsinizzz

Ebrum ne guzell hep pozitif pozitiff olalimm

Gulumm ve hikomm siz ne yapiyonuz bakalim iyi misinizzz

Hikomm uzme kendini sen simdi kesin yuruyus yapiyorsundurrr toplarsinnn sen hemen kendini biliyorumm ben canimmm hikommmu
Bana gelirsekkk cok sukur keyfim yerinde dayimlar vardi umraniyeden onlarla gezdik eglendik bu aksam eve gidicemmm spor yapicamm kesinlikle tartiya cikmadimmm ortagimm nazlim ozur dilerimm pek fazla diyet yapamadimmm k.bakma olur mu canikom

Bugün
Sabah :tost( 2 dl çavdar 1dl kaşar)
2T 1E
Öğle:döner,2 ykpilav,1kase yogurt,turşu 1E 1 T 1 S
Ara: 1 muz ,yarım dl tiramisu 1M 1T
Akşam :yeşilmercimek ,1 kase yogurt,turp 1 T 0.5 E 1S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…