Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şükümm en kisa zamanda yapicaam.

zuzu, tstli istegini ne gusel dindiriorsun bayildim, denemek gerek.

tugsel, cnm walla menun harikaaaa, ee bi hakedior yanii..

kizlar, yogurdumu yedim.. SSimdi uyku wakti ,, oglis bugun erkenden yatti.
mecbur altini degismem gerek, uyanmazsa bende uyicam.
yarına dinç kalkiciğiiiimmmm. Diyet aşkiyla hemde

herkes İyi Gecelerrr..
Küboş ortaaak dedikk eee sen yoksun ama

Lajoba hosgeldin tamam es olduk yarin dikkat edeyim spor da yapmaya calisayim. Haffa sonu spor kaldi yeme duzenide kotuydu bu sabah mens basladi boyle bir sanci agri olamaz spor yapamicak evden cikamicak durumdayda olunca ev temizliyeyim dedim kendimi gereksiz yordum oglanida uzdum suan dokuluyorum. Boyle sancida olmamisti boyle hic sismemistim alti aylik hamisim sanki birazdan yatayim dinleneyim..
Sabah cavdar ekmeginde kasarli tost yesilcay
Ogle ezo corba yarim cavdar ekmek
Iki parca biskuvi ve uc tane kestane sekeri
Aksam bir kase corba ekmek bir dilim iki kasik kiyma biki bruksel lahana 1lt su 3 kupa yesilcay 2 kucuk dlm kabak tatli
Cok kotuyduu bugun soz yarin toparlarim.

slm cıtırlarım nasılsınız hemen menumu yazıcam
sabah
1 dılım ekmek
1.5 kk peynır
3 siyah zeytin
dereotu maydanoz roza
1 haslanmıs yumurta

ara
1 bardak yesil cay
2 kare bitter
2 3 form cubuk kraker

oglen
bir kase corba
akşam işte çozuttugum an
1 kase corba
1 gozleme burcak bisküvi

kızlar yarın yemicem yaa bu hafta 76 hyı görmem lazımmm

lajoba hosgeldin tatlım benim ve kızım hakkındakı guzel düşünceler için saol canım valla kızım grip üksuruk vee bende grip oldum malesef ama genel anlamda ıyıyız canım sen nasılsın
hikoşşş yarın ikimizde cok dikkat edelim lutfennn banada kız bagır cagır aklım basına gelsin lütfennnnn

Karnım zil çalıyor ben yatayım en iyisi. Gerçi hiç birşey yemeye niyetim yok. Yarın sabah tartıda kaç çıkacağım merakı beni yemekten alıkoyuyor. Ben italyada kesin kilo alır gelirim makarna pizza

Devkule, kabak tatlisi, kestane sekeriii

küboş, bu kacamaklar boyle gderse biz 80e cikariz walla ben diim.
Yarina cook dkkt etmemz gerek. Ben cumaya + cikamamm arkadas

Papatyaaa, italyaa wooww ne zmn gidiyorsun, italyaya git ye makarna pizza ohh sefan olsuun.
Bende istanbula gitmeyi iple cekiorm. O büyülü sehir , ne zaman gitsem beni cok etkilerdi.
Ama smdi ist u oglumla yasicam. Ozledmm walla, en cokda ablamlari.
O sosyete pazarlaribi bile ozledm

Kizceler,, vicdanim sizladi. Uyuyamadim.
Bende gittiim .
Leslie yaptum, 20dk
Mekik, 100kere cektim.

Kewooommm senin o günboyu yaptigin sporlar nerdeeee..

İyi geceler arkadaşlar.kdün misafirim vardı. Bu günde kociş bütün gün işdeydi.sabah 6 da çıktı evden.zavallım nasol yorulmuş.kızlara tek bakmak zor hemde çok...yemekleri ev derken akşam oluyor..tam 10 gündür 1 tane bile mekik çekemedim...saat 23.04.küçük cadıyl uyutiyim en az 2 mile leslie ve mekik filan yapıcam inşallah. ..Kendimi mayışmış mytsuz şişko hiss ediyorum. .kilomda ayni gitmiyor yapıştı kaldi. .yarindan sirkeli tarçınli suya başlıyım inşallah. Metobolizmam hizlansın..ortim senden çok özür dilerim....gelemedim hiç...kociş bu hafta yoğun malesef. ....

Kendime çizelge yaptım motivasyonum artsin diye... kendime gelmeliyim zira

Sormaaa hikommm gezmeden spor yapmiyorumm

Sabah
8 catal menemen
6 zeytin

Ara
Nescafe 1 tane salatalik

Ogle
3kasik pirinc pilavi
5 kasik patates yemegi

Aksam
1 tabak patates yemegi
Ve tavuk sade

Spor olarak da
Oglen parkta yuruyus 30 dk
Kardesimle aksam yuruyus
1.30 dk evet bu kadar malesef eger kizim bu gece uyursa sabah kızım kalkmadan erken kalkip mekik faln cekixem 12 dk slim ix pack yapicam insallah hic zannetmiyorum ama

Son düzenleme:

hoşbuldum kuşum dinlen biraz geçmiş olsun sancılı olması kötüymüş ya bende de üşütürsem falan olur dikkat et kendine gelelim menüne genel olarak güzel hatta kabak tatlısı bile ok amaaa kestane şekeri hemide 3 tane hiç olmamış tatlım kestane zaten bool kalorili bişey bide şeker halini düşünemiyorum yani neyse yarından tezi yok dikkat edelim cumaya - olalım

sana bunları söylüyorum da ben de az önce bi paket cips hüplettim çok pişmanım çoook :2: yemez olaydım :2: o kadar tuttum tuttum gecenin bi yarısı yenik düştüm nefsime :2: :2: :2: neyse tek tesellim gün boyu çok az yemem..
menüm şöyleydii
sabah iki lokma kete bi yemek kaşığı kadar tulum peyniri, 1 zeytin, 1 çay
öğlen bişi yemedim 2-3 hurma
akşam 1 kase mercimek çorba, 6-7 tane yaprak sarma, 1 kase yoğurt
arada çay içtim 1 bardak b,de 2 ymek kaşığı kadar patates kavurma
ve pişmanlığın fayda etmediği gece yarısı pisboğazlığım cips :2:

küboşum geçmiş olsun canım ya ikinize de.. dikkat et kızçene de kendine de.. öpüyorum sizi analı kızlı

hikmet canim seni doveceksek beni ucurumdan yuvarlayin bugun ku menumu paylasayimda sizlerle
sabah 1 hs. yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek bol limonlu cay
ara 1 muz
ogle yok
aksam 2 baget tavuk 5 yk pilav ( pirinc salata
1ince dilm yas pasta 1 kurabiye
12 de 2 catal sucuk 2 catal yumurta 1 catal peynir 2 isirik kadar ekmek boolll cay

bugun defnemde bende cok fena grip olmusuz adetde oluyorum cok halsizim sporda yok o yuzden ama bugun1 hali yikadim 1 saat surdu banyo yaptik ev temizledim onlarda spor sayilir sanirim ama yinede cookk soz qma yarin dikkat edecem

Kendime çizelge yaptım motivasyonum artsin diye... kendime gelmeliyim zira

11 kilo az degil yani , eminimki dewami ds gelir.
Ben tek cocukla basa zor cikiorm sen iki cocukla cok zor walla.
Allah yardim etsn.
Cizelge iyi olmus motiven gelir. Sıkma tatli canini.
Kocisinde calissin iyidiirr

Pirinc pilaviiii cissssss
Hele o gece 12de hiiccc olmamiş.
Yaspastaa ohh afyt olsn. Ams haftada bi kere olsun

Dinç uyandimmm

bu da kahvalltimmmm ..

Acıkmişım walla.

Herkese bol kalorisiz gün diliyoruummmm..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…