- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.221
benim bi huyum var evdeki herkes uyuyacak. ben bi evi kontrol edeceğim sonra yatarım.benim oglanlarda 5.5 yaşındalar işte 2 yaşından beir 9 da yatırıyorumm
çok rahat ediyorum kendime vakit ayırmış oluyorum hmde dinleniyorum işleirmi yapıyorum
tabi bu yazın ve evin misaifr durumuna göre dgeişebiliyor bazen
benim bi huyum var evdeki herkes uyuyacak. ben bi evi kontrol edeceğim sonra yatarım.
büyük oğlanda da aynı huy var. biz yatmadan yatmıyor. zorla 11de uyutuyorum.
şunu denedim ama başarılı olamadım.
her gece 9da yattık eşimle
çocukları da yatırdık ve büyük olan sürekli mızmızlandı.
hiç bir gece 9dan 10a kadar uğraşmama rağmen uyutamadım.
hep 11i hatta 12yi buldu.
çocuğun doğası böyle
kabul ettim artık
sadece biraz büyümelerine ihtiyacım var üstümdeki yükleri azalsın diye.
hele küçüğü sevgi pıtırcığı kucağımdan inmez sürekli öper
özellikle dudağımdan öpmek ister. çok tatlıdır çok.
babanı git öp derim babasını öpmez. anne hayranı.
inşallah büyüdüğünde eşini de çok sever.
çocuklarımın babaları gibi bir eş olmasını çok istiyorum.
amaaaan diyeti unuttum çoluk çocuk anlatıyorum işte.
kızlar merhaba
Nelson o tarifi vermişti bana. içiyorum 4-5 gündür. bitki çayı da içiyorum. ama neden böyle oldu anlamadım. sinir oluyorum artık sinir...
İnsan deliriyor bpyle olunca. .bende artmiyor ama aynı yerinde sayiyor..qıcık oluyorum her gün ayni rakaml görmeye.bit gitse şu kilolar nasıl iyi olur dimi...kızlar ben cumartesi sabah 62 gelmiştim ya tartıda. o günden beri her sabah +200 le uyanıyorum. deliricem ya. menülerimde kaçamaksız. ne yapmalıyım sizce. acaba akşam yemeğinden sonra bir şey yemediğim için metabolizmam duruyormu acaba.
Aynl biz...tek farki benimkiler kız ve yaşları....o kadar zorki her şey yetişmiyor.istediğim gibi spor yapamıyorum.vakit desen oooooo oda yok.inşallah büyüyünce rahat olur bize..kılo vermek için kendi çapımda debelenip duruyorum.
spor yapamıyorum çok istesem de çocuklarla olmuyor
plates yapayım diyorum oğlanlar benden önce başlıyorlar işe. hemen sabote ediyorlar.,
zumba yapmaya çalışıyorum elime eteğime dolanan iki veletle sinirlenip kapatıyorum.
mekik çekmeye çalışıyorum küçük oğluş mkucağıma atlıyor. hem de koşup koşup atlıyor.
bağırsaklarım çıkacak neredeyse hiç ayarı yok.
oklava alıyorum elime bana ver diye ağlıyor.
yürüyüş bandına çıkıyorum içine oyuncak atıyor.
ben de pes ettim artık.
büyük gündüz uykusu uyumuyor okulda. akşam da 11de yatar en erken. sabah 10a kadar uyuyor
küçük oğlan gündüz uykusu uyur. o nedenle o da 12yi buluyor uyuması.
bana kendime ayıracak hiç vakit kalmıyor.
sürekli bi sinir harbi yaşıyorum.
çocuklara sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi.
akşamları onlarla etkinlik yapıyoruz o zaman mutlular.
tv kumandasını hiç elime alamıyorum. bir kitap okuyamıyorum.
kitabımı otobüste okurum genelde.
şikayetlerimi paylaşmak istedim.
sonuca şimdilik ulaşamıyorum
büyüdüklerinde kesinlikle hepsine vaktim olacak.
bu arada otobüsten erken inip yürüyorum bazen.
Çok geçmiş olsun canım ikinizede...çabucak iyileşin inşallah. ..hadeka saol canim canim siz gormeyin ..
ins en kisa zamanda kizim ben ve hasta olan herkes iyilesir cokk kotu ya bu hastalik
Su da iciormussun ne gusel.
Kafana taktigin icinde veremiorsundur, odemde olmus olablr.
Sıkma canini, menun gusel pilaw haric.
Yarın büyük gün diyetisyene gidiyorum ve hayata yeni bir başlangıç yapıyorum , temizliği yarıladım ama homidi gırtlak da yedim . Umarım Dr iyi bir Dr dur benimle ilgilenir eline liste sıkıştırıp göndermez
Gülümmm yarin ewe döndūgünde bize yazmayi unutma
İyi akşamlar kızlar, yine acele acele menümü yazıp çıkıcam, oğlum çok huysuzdu bugün. topiğe girsem de başıma bi iş açıyo, apar topar bilgisayarı kapatıp çıkıyorum. Ne zaman uslanıcak bu çocuk bilmem ki. Spor yapamıyorum doğru dürüst, bacaklarıma yapışıyo sıkı sıkı. Dün akşam az bişey spor yaptım ama nasıl yaptım bana sorun.
sabah 1 dl acıkalı ekmek* 7 zeytin* 1 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta* şekersiz çay
öğlen yoğurtlu karnıbahar salatası* 6-7 kaşık bakla yemeği
1 dl ekmek
ara yarım ayva *neskafe
akşam 1 kase ezogelin çorbası berbat ettim herşeyi. Bazen tatlı bişeyler yeme krizi geliyo bana, ne kadar uzak durmaya çalışsam da tutamıyorum kendimi. Çok üzgünüm. Uykusuz kalsam da çocuklar uyuyunca çok spor yapıp yediklerimi yakıcam, onlar da 23:00 ten önce uyumuyolar ki, oooof offf.[/QUOTE
Sükümm menun guselims, kek de kesin muhtesem olmustur.
İstanbula ablamn yanina gittigimde rejime sadik kalicam da
Ablamda pasta corek yemek ustasi biliosun ins cozutmamm
herkes nerde acaba??
Menüm.
Sabah Eki Görüntüle 983268
Ara 1tane yaprak galeta
Ogle bi kase nohut yahnisi , 1dilim cavdar ekmegi
Ara 1yesilcay , bi avuc beyaz leblebi, 3sakliköy bisküvi
Aksam karnibahar brokoli haslama yicem.
Ustune az z.yag cook nar ekşisi
Ara uyumadan yogurt yeeim.
Belki yesilcay da icerim.
Spor:
1saat yürüyüş
Sabah 100mekik
10dk ic bacak
Aksamki sporlarimi yaparim. Leslie, slim six pack, ic bacak, mekik
Yapinca yazarim.
Canım yine güzel bir menü yapmışsın bu gün brawo sana hikom sporlarda harika:)) aman baş ağrısı deme bana bu aralar akşam oldumu hep başım ağrıyor sanırım sinüzitten sen de de var mı???
Iyi akşamlar kızlar
Hikmetcim ben çok su içerim bugün 3 litre olmuştur
Menüme gelirsek
Sabah domates salatalık 3 zeytin 2 ceviz bir dilim ekmek bir kivi yeşilçay
10:30 üç adet kuru kayısı
12:00 2 avuç genişliğinde tavuk bonfile 1 avuç büyüklüğünde lavaş
13:00 tek şekerli nescafe
16:00 bşr armut
18:30 4 yk bezelye 4 yk pikav( çok uzun zamandır pilav yemiyordum. Moral bozukluğu ile yedim gitti)
Türk kahvesi
3 mil leslie yapıcam bu akşam
Yok ya güzel menü o kadar pilavdan bişeycik olmaz hem ara da onlardan da yiyicez dimi ama ???)
İyi akşamlar kızlar, yine acele acele menümü yazıp çıkıcam, oğlum çok huysuzdu bugün. topiğe girsem de başıma bi iş açıyo, apar topar bilgisayarı kapatıp çıkıyorum. Ne zaman uslanıcak bu çocuk bilmem ki. Spor yapamıyorum doğru dürüst, bacaklarıma yapışıyo sıkı sıkı. Dün akşam az bişey spor yaptım ama nasıl yaptım bana sorun.
sabah 1 dl acıkalı ekmek* 7 zeytin* 1 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta* şekersiz çay
öğlen yoğurtlu karnıbahar salatası* 6-7 kaşık bakla yemeği
1 dl ekmek
ara yarım ayva *neskafe
akşam 1 kase ezogelin çorbası ve 1 tabak etli karnıbahar yemeği
su 2.5 lt yi buldu bugün ama spor yapamadım daha
Menüm iyiydi aslında ama kızımın beslenmesi için yaptığım cevizli kekten 3-4 dl yiyince berbat ettim herşeyi. Bazen tatlı bişeyler yeme krizi geliyo bana, ne kadar uzak durmaya çalışsam da tutamıyorum kendimi. Çok üzgünüm. Uykusuz kalsam da çocuklar uyuyunca çok spor yapıp yediklerimi yakıcam, onlar da 23:00 ten önce uyumuyolar ki, oooof offf.
Evet yaa şükran ablam menü gerçekten iyiydi ama kekbozdu diycem o keke hangi insan evladı dayanır yaaa :)) afiyet olsun sporunu yap eritirsin zaten inceciksin abla hadi ben yesem neyse :)) de moralini bozma sakın eritirsin sen onu :))
Yarın büyük gün diyetisyene gidiyorum ve hayata yeni bir başlangıç yapıyorum , temizliği yarıladım ama homidi gırtlak da yedim . Umarım Dr iyi bir Dr dur benimle ilgilenir eline liste sıkıştırıp göndermez
Hadi bakalım senin için hayırlısı olsun şimdiden)
Hadeka; canım kendime zaman ayıramıyorum demişsin hangi iki çocuklu anne kendine zaman ayırabiliyor ki ha çok zengin olursun bakıcılar falan anca öyle...tabi ki ara da dertleşicez hep diyet nereye kadar dimi ama?? :)) ben böyle bunaldığım zaman kendimi telkin etmeye çalışıyorum sen de öyle yap belki iyi gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?