Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

evet kararlarımı yazmanın üstünden 5 gün geçti bakalım ben ne yapmışım...
artık kimseyi aramıyorum. insanlar için gerçekten üzülmüyorum. sebebsiz yere bana küsenlere ben de selam vermiyorum artık. kafamı kaldırıp geçiyorum. biraz da onlar düşünsün değil mi?
akşamları evde kitap okuyorum fakat telefondan kurtulamadım. ondan da kurtulacağım inşallah.

1,5 haftadır kredi kartıma dokunmuyorum avm ye gitmiyorum. gün içinde yemek parası dışında para harcamıyorum.
gezmek için ilk fırsatı değerlendirdim. uçak bileti ve otel rezervasyonu tamam...
bu hafta namaz olayını azıcık askıya aldım ama söz devam edicem.
spor yapıyorum ve elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...
oğluma çok sinirlensem de bağırmıyorumærtık. mesela dümn akşam çok sinirlendim ama tuttum kendimi. herşey dah güzeldi sanki.
son maddeyi eşime sormak gerek...
bu hafta o kadar işimi hallettim ki...
insanlara zaman ayırmadığım zaman işimde daha verimli olduğumu farkettim...
kilo da verdim. ,
eşimden iltifatta aldım. daha ne olsun di mi?

papatya bir çogunu yapmışsın verdigin sözlerin ne kadar güzelll

papatya
kafan rahatlamış bence aldığın kararları uygulamaya başlayınca
ne güzel tartı da gülmüş yüzüne eşin de :)

darısı kkdaki hatunların yani bizlerin başına.
demek bugün yediklerim 4 gün sonra atılacak he vücuttan. ahhhh

ben kılo veremiyorum bu ara ve olayı kabullendim herhalde
kendimi çok sıkmadığımı fark ediyorum bunu da vermem gereken
kılonun çok olmamasına bağlıyorum
gevşek davranınca da yerimde sayıyorum
hadi hayırlısı

bi arkadaştan badem sipariş verdim zayıflamaya etkisi varmış.
ben de herşeyden medet umuyorum yememek dışında

hikoşş menun gayet güzel canımm

papatya menunu begendim canım gayet güzel
şükranım menün güzel canım
zehra abla menünü begendim :)
canım menün güzel
kevserimm menünü begendim sporun mükemmel

ebrumm pasta olmasaymış daha iyiymiş

hadeka canım başınızz sagolsun
mevcann bugun daha iyi olmana sevindim canım inş hemen düzelirsin

papatya ne güzel yazdıklarını hayata geçirmişsin vee faydasını görmüşsün mutlusun anladıgım kadarıyla inş hep böle devam eder ve bizde senin yaptıgını yapabiliriz yani kendi adıma sölüyorum

Günaydın canlar. Brn dün bir karsr aldim. Bel ç evrem çok yağlı.ve 6 kiloyla gitmiyyek...duruma göre.kilo vermemi 46 çekicem...çünki 1.64 boyundaki bir insan için bu daha ideal..yağsız bir vücud yani. ....

Herkese merhabalar,

Ben de yeni ve kilolu bir anneyim. 21 Eylülde doğum yaptıktan sonra 74 kiloya düştüm ancak süt verme sürecinde yeniden kilo aldım. Tartılmaya korkuyorum ama sanırım 83 civarlarındayım. 36 yaşındayım. Bu ikinci oğlum. Büyük oğlum 6 yaşına yeni girdi. daha önce yedinci takımla çok güzel kilolar vermiştim. Hamile kaldığımda 63 kilo idim. Şimdi yeniden motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. Şimdilik benden bu kadar, hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim.

merhaba aramıza hoşgeldin. kendi yaşımda birini buldum....artık en yaşlı ikimiz olucaz bu topikte...gençler de bizim nazımızı çekerler artık...benimkini çekiyorlar zaten sağolsunlar...
allah bağışlasın çocuklarını...
hergün gel oku bizi menünü yaz mutlaka kilo verirsin...

Teşekkür ederim papatya, umarım başarılı olurum mutlaka yazacağım yediklerimi, spora da başladım leslie sağolsun, bu gün ilk defa 3 mil yapayım dedim ama resmen heryerim yağ olmuş çok yoruldum :26:

Yeşil erik aramıza hoşgeldin Sefa getirdin 27 yaşında 4 ay önce hiç bırakmadığı ogluşunu bırakıp iş hayatına atılmış 2 hafta sonra 3 yaşına giricek annesinin çalışmasına alışamamış bi ogluşum var. 24 Kasım 2011 de kk ya başlayıp 82 sen 52.3 düşüp yazın 59 a çıkıp tekrar kaldığım yerden devam eden bendeniz:)

Memnun oldum ebruli, başarını tebrik ediyorum, umarım ben de senin azmini ve başarını yakalayabilirim. Annelik ve kariyer maalesef kadınların en büyük imtihanı. İnsan bir kere anne olunca artık çalışma hayatına bakışı değişiyor, ama eminim evladında sen de alışacaksındır. Bilmiyorum kreşe gidiyor mu ama 4 yaşında kreşe veya anaokuluna başlayınca zaten kendine ait arkadaşları ve bir dünyası olacak ve o zaman senin çalışıyor olmana takılmayacak. Sevgiler

papatya bir çogunu yapmışsın verdigin sözlerin ne kadar güzelll
evet ya kendimi huzurlu hissediyorum...
papatya
kafan rahatlamış bence aldığın kararları uygulamaya başlayınca
ne güzel tartı da gülmüş yüzüne eşin de :)
teşekkür ederim canım...
zamanımı daha iyi yönetebiliyorum artık. işlerime bir bereket geldi.
Teşekkür ederim papatya, umarım başarılı olurum mutlaka yazacağım yediklerimi, spora da başladım leslie sağolsun, bu gün ilk defa 3 mil yapayım dedim ama resmen heryerim yağ olmuş çok yoruldum :26:
sana arkadaşlık isteği yolladım. benim albümüm var. ben de uzun zamandır leslie yapıyorum. kızlar da beğendiler. ben de baktıkça aradaki değişimi görebiliyorum. bir gözat istersen...
ebruuuu sen 82 varmıydın gerçekten...
ben senin bu kadar çok kilo verdiğini bilmiyordum. maşallah sana.

Merhaba kızlar, kızımı okula bırakıp ordan da markete gittim geldim. Oğlumu uyutup öğle yemeğimi yiycem.
Kübracım gözün aydın canım annenler gelmiş. Allah kabul etsin umrelerini. Güzel bi gün geçirmişsinizdir, oraları da anlatmışlardır. İnş bizlere nasip olur gitmek.
Hadekacım başınız sağolsun canım, dün de yan binamızda bi teyze öldü. Çok güleryüzlüydü, ağzı dualı, iyi bi teyzeydi. Mekanları cennet olsun.
Tuuğselim haklısın kek bozdu ama spor yapmaya da zman bulamadım maalesef, çocuklar geç uyudu ve beni de uyku bastırdı. Bugün markete gidip yürüyüş yaptım bu sefer oğlum öğlen uykusundayken spor yapıcam başka çare yok.
Papatyam bence az yediğin için metobolizman hızlı çalışmıyor. Az ve sık sık ye bakalım fark olucak mı. Ne güzel aldığın kararları uygulamaya başlamışsın bile. Geziye gitmen de isabetli bir karar olmuş. Bu iş yoğnluğu ve strese iyi gelicektir, kafan dağılır biraz.
Didemcim geçmiş olsun canım.
Ebrucum, senin pasta da benim kek de olmadı ama patronun eşinin d.günü olunca yemek zorunda kalmışsındır, reddedememişsindir, ya ben?:26:
Tubicim senin de eşin umreden gelicekti gözün aydın. Test yaptın mı, durum nedir
Yeşil erik aramıza hoşgeldin. burda bizimle birlikte menülerini paylaşıp spor yaparsan istediğin kiloya inersin merak etme. Ben kendi çabamla kilo verememiştim ama buraya katıldıktan sonra kızların desteğiyle hedef kilomun bile altına indim. Leslie yapmaya başlamışsın bile. Unutmaman gereken tek şey asla pes etmemek ve kaçamak yapsan bile vazgeçmeyip, ümitsizliğe düşmeyip sonraki öğünde diyete devam etmektir.

sana arkadaşlık isteği yolladım. benim albümüm var. ben de uzun zamandır leslie yapıyorum. kızlar da beğendiler. ben de baktıkça aradaki değişimi görebiliyorum. bir gözat istersen...

.

Papatya albümüne baktım harikasın doğrusu bayıldım hala daha kilo vermeye mi çalışıyorsun fıstık gibisin bence

Teşekkür ederim, umarım irademe hakim olabilirim, pastalar kekler benim de vazgeçmem gerekenler

Papatya albümüne baktım harikasın doğrusu bayıldım hala daha kilo vermeye mi çalışıyorsun fıstık gibisin bence

canım çok teşekkür ederim. evet 2 kilo daha versem süper olacak. ama kilo vermekten çok sporun etkisi. resimlerin altında tarihler var. ağustos ayındaki göbek ve mide kısmımı gördükçe bir tuhaf oluyorum. ama göbeğim azıcık daha inse iyi olur ki ben hiç düz karın hayal etmiyorum. çünkü olmaz.

Yeşil erik.hoşgeldin.bende sürükli peşimde olan spor yapinca tepeme kadar çıkan.biri 3 yaşında diğeri 10 aylık 2 kız annesiyim....2 sene önce 60 kilodan 50 ye düştüm.ve hamile kaldım.emzirme döneminde deli gibi yiyince kendimi 68 lerde gördüm ilk kez...kızım 7 aylıkken diyete başladım ve tabloda hördüğün üzere 68.1 den 56.4 kadar indim kızlar sayesinde tabii.şimdide 46 kiloya inip kendimi korumaya almak istiyorum...boyumda 1.64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…