- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.301
slm citirlarim telden yaz. Ama dun Dixekrum su an agecmise bakamadim aksam hepsini okuyp cvp yazicam ins ama simdi menumu yazip cikayim
sabah
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
yarim kk peynir
3 siyah zeytin
dereotu roka maydanoz
1 tatli kasigi cilek receli
ara
4 form biskuvi corekotu olandan
oglen bir kase nesfit
3 yk corba
ara
portakal
aksam
bir cabuk corba
salata
3 kofte
3 firinda yagsiz patates
yatarken yesil cay
spor yapinca yazicam
kübracım menünü beğendim. patates olsa da o kadardan bişey olmaz
benim menüm gelsin
07:30 2 adet çavdar ekmeği ve 4 ince dilim sucuktan yapılmış tost 2 zeytin yeşlilçay
11:00 yarım avuçtan az kuruyemiş. içinde kuru meyveler var.
12:00 bir porsiyon adana, avuç içi kadar pide salata ve yoğurt
13:00 türk kahvesi
15:00 3 adet kuru kayısı
akşam kaçta yerim bilmiyorum. karnıyarık yapıldı bugün. en küçüğünü seçicem. bir de komşum kısır yollamış. ondan da 3-4 yk yemeyi düşünüyorum.
spor leslie yapmak isterim ama bu akşam kaçta evde olucam bilmiyorum.
bende menümü yazayımm
kahvaltı
2 büyük dm ekmek
maydanozlu lor peyniri
domates
3 zeytin
öglen
3 yumurtadan omlet(yumurtalar minicikti)
biraz kaşar
ayran
3-5 dal kıvırcık
ara
12 fındık
3 kaysı
akşam
tavuklu bamya
yogurt
1türk kahvesi, 1 büyük kupa nescafe
2 lt su
2 yeşil çay
Menüm
sabah 2 dl ekmekten kaşarlı tost* 1 domates
3-4 çatal patates kızartması* şekersiz çay
öğle 1 kase yayla çorbası* 1 kase cacık* 1 dl ekmek
ara neskafe* 1 elma
akşam 1 tabak etli karnıbahar yemeği* 2 kaşık yoğurt
ara 1 armut
su 2 lt
spor da 60 mekik* 30 dk pilates* 30 dk markete yürüyüş
Menüm..sabah 1 dilim ekmek.azcık diyet tereyağ.ve diyet sürme peynir..1 dilim salam.şekersiz çayla.1.5 küçük küp çikolata.her sabahki gibi
Öğle yarım dilim ekmek 2 kaşık etli yemek ve bol salata.
Ara.iki ısırık muz.4 dilim qreyfrut..2 dilimi kaldl.
Akşam sütlü muzli.
Ara saat 9 da kalorisiz şey yemem istiyorum meyobolizmam için.sanirim salaya yerim...
Sporlarim.bu gün enerji patlaması yaşadım azcık..
13 dak . cardio
11 dak.mekik aletimle sağa sola her tarafa güzelce mekik
10 dak.tvist diskimle tvist.
47 dak.leslie.
33 dak.zumba.
Muhteşem i izlerken biraz mekik çekip gine tvist çalışmayı düşünüyorum...toplam 3 saatde 2 saatspor yapdım.arada kızlarımı yedirib.kendimde meyve yedim..
Menüm
Sabah yiyemedim vaktim olmadı
Ara 1 fıncan kahve ve 1 bardak cay
Ögle
Ton balıklı bol yesillikli sandiviç
Aksam
Yumurtalı ıspanak 2 yk yogurtla
Spor bugün yok cok yorgunum[/QUOTEkizlar menulerinize dicek bisey yok masallah hepsi cok guzel didemdefne seninde oyle:)
Ama nazlimin sporlari harika cnm ne guzel cosmussun ama ben dun yedim valla sporda yapmadim uzgunum ortahimm
Tubimm esin gelmiss bidenem kavusmussunuz allahim kabul etsinn zayifladiginida fark etmis cok guzel bebek icinde hayirlisi neyse o olsun
Tugselll cnmm cok gecmis olsun insallah biranoncde iyilesir oglusunn dualarimiz seninle
Hikomm hic gelmedjn dun aklim sende cabuk gell
Nazlimm bu arada spor aletin cok gizell cnm gule gule kullan en kisa zamanda goder gobusun insallah
Oğluma masal anlatırken uyumuşuz. 1 de baktım eşim yatağına yatıracakken annemi istyrm die ağladı. Yanıma yatırdım tekrar. Kıpır kıpır sanki riskleri var gibi soruyorum gözleri kapalı cvp veriyor . 4 30 daldı yerine yatırdım. Bi kaç kez Anne diye seslenip kontrol etti beni evde miyim diyetetik yatıyor yavrum Sabah'ta giyinirken anne defi yat çabuk defim. Ama sana günaydın Annecim diycem deyip sarıldı öptü ve gözlerini kapattı ama uyuyamıyırdu gidiceZ diye. Kv ne alırsa ne yaparsa yapsın kadını istemiyor. Kv kızkardeşine gitmek istedi ve boynuna sarıldı bize bakmadı bile😳eşimde annende teyzede herkesde kalıo annemi niye istemiyor diyor. Kreş için küçük mü orda durur mu soruları başladı kafamda işi bıraksam mı ?
Başınızı şişirdim ama siz beni anlıyorsunuz annesiniz çünkü.
Bu arada yeşil erik ismini okuyunca ve ya yazınca canım acayip erik çekiyor
Canlar ben yine bu saate kaldım( Adana'daydım oğluşu Dr götürdüm haftaya operasyon geçiricek kulaktan ama iyi olucak inşallah sıvı birikmesi var kulağında ve işitme kaybı yapıyor hem geniz eti hem sıvı alınacak sonra da tüp takılacak kuzuma dua edin hemen atlatalım teyzeler :)) neyse çok devam edemiycem uykum var yoruldum çekebilirsem mekiğimi çekip yanları biraz yakıp yatıcam bu ara da dün menüye suyu az içiyorum diye yazmışım yanlış olmuş gayet güzel su tüketirim çünkü ) aramıza yeni bir çıtır Erik katılmış hoş gelmiş ben de de verilmesi gereken kilo var tatlım beraber vericez inşallah hade öpüldünüzzz herkese tatlı rahat uykular ))
tuba gozun aydin canim
nazlim hayirli olsun oyuncagin :)
yesil erik hosgeldin tatlim aramiza
tuugsel gecmis olsun canim dualarimiz sizinle en kisa zamanda iyilesir ins
nazli bugun canim bisey istemiyodu onuda zorla yedim zaten tartida git gide eksiliyo neden gidiyo onu bilmiyorum umarim yagdir
benimde isim az once bitti daha dogrusu yoruldum sabah devam etcem simdiye kadar yaptiklarim
damla cikoli kurbye elmeli kurb. simit kurb. gul tatlisi 2 pasta keki
sabah kalkinca pastalarin sosunu ve borek yapcam acaba baska ne yapsam ilk d.gunu acemiyim biraz baska ne olur kizlar yardim lutfennn...
sabah yazarsiniz artik bi cogunuz uyuyosunuzdur bende uyuycam simdi sabah gorusuruz tatli uykular hepinize
Oğluma masal anlatırken uyumuşuz. 1 de baktım eşim yatağına yatıracakken annemi istyrm die ağladı. Yanıma yatırdım tekrar. Kıpır kıpır sanki riskleri var gibi soruyorum gözleri kapalı cvp veriyor . 4 30 daldı yerine yatırdım. Bi kaç kez Anne diye seslenip kontrol etti beni evde miyim diyetetik yatıyor yavrum Sabah'ta giyinirken anne defi yat çabuk defim. Ama sana günaydın Annecim diycem deyip sarıldı öptü ve gözlerini kapattı ama uyuyamıyırdu gidiceZ diye. Kv ne alırsa ne yaparsa yapsın kadını istemiyor. Kv kızkardeşine gitmek istedi ve boynuna sarıldı bize bakmadı bile😳eşimde annende teyzede herkesde kalıo annemi niye istemiyor diyor. Kreş için küçük mü orda durur mu soruları başladı kafamda işi bıraksam mı ?
Başınızı şişirdim ama siz beni anlıyorsunuz annesiniz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?