Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ya içim gidiyo siz böle menü paylaşınca ama benim menüler paylaşacak gibi degil az kaldı salı gününden sorna muhteşem Gül :))) olarak aranızdayım bu arada dikkat etmeyince iki kilo cuk oturmuş bana . Bu güne gelirse dahiliye uzmanına göründüm dedim bem kilo vermek istiyorum ama evde ne yaptıysam veremedim tamam dedi sana tam kan sayımı yapalım sonra bişi yoksa diyetisyene kanlarımı verdim cuma günü Dr orada tekrar gidip tahlil leri göstericem bi sorun yoksa diyetisyene yönlendirilicem önümde bi tarih yok artık saglıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzım yapıcam , sadece kilo vermek için degil destekleriniZi bekliyorum. Kocaman öptüm hepinizi

pazar günden beri yediklerime gayet iyi dikkat ediyorum pazartesi sporada başladım sabahları 07:15 ten 09:00 a adar yürüyüş yapıyorum parkta ve 2 akşamdır yatrken 100 sağ bacak 100 sol bacak açma kapamaa hareketlerini yapıyorum alıştım ve akşam yemeklerini kestim suyu çoğalttım bitki çaylarımı düzenli içiyorum geçen günkü oklava hareketini 50 kere yaptım küüçük oğlum uyanmıştı bi daha yapamadım kaldı öyle bu dediğiniz çay tarifini banada verin bakim :)

Canlar ben yine bu saate kaldım ( Adana'daydım oğluşu Dr götürdüm haftaya operasyon geçiricek kulaktan ama iyi olucak inşallah sıvı birikmesi var kulağında ve işitme kaybı yapıyor hem geniz eti hem sıvı alınacak sonra da tüp takılacak kuzuma dua edin hemen atlatalım teyzeler :)) neyse çok devam edemiycem uykum var yoruldum çekebilirsem mekiğimi çekip yanları biraz yakıp yatıcam bu ara da dün menüye suyu az içiyorum diye yazmışım yanlış olmuş gayet güzel su tüketirim çünkü) aramıza yeni bir çıtır Erik katılmış hoş gelmiş ben de de verilmesi gereken kilo var tatlım beraber vericez inşallah hade öpüldünüzzz herkese tatlı rahat uykular))

tuba gozun aydin canim
nazlim hayirli olsun oyuncagin :)
yesil erik hosgeldin tatlim aramiza
tuugsel gecmis olsun canim dualarimiz sizinle en kisa zamanda iyilesir ins
nazli bugun canim bisey istemiyodu onuda zorla yedim zaten tartida git gide eksiliyo neden gidiyo onu bilmiyorum umarim yagdir

benimde isim az once bitti daha dogrusu yoruldum sabah devam etcem simdiye kadar yaptiklarim
damla cikoli kurbye elmeli kurb. simit kurb. gul tatlisi 2 pasta keki
sabah kalkinca pastalarin sosunu ve borek yapcam acaba baska ne yapsam ilk d.gunu acemiyim biraz baska ne olur kizlar yardim lutfennn...

sabah yazarsiniz artik bi cogunuz uyuyosunuzdur bende uyuycam simdi sabah gorusuruz tatli uykular hepinize

Günaydın kızlar
Tuugsell çok geçmiş olsun inşallah kuzucuk bir an önce atlatır
Az sonra tartılacağım bakalım ne göreceğim
Hadi ben kaçtım
Kahvaltı hazırlayıp oğlanı uyandırıp okula götüreceğim sonra da kendim doğru işe. Yine çok işim var
bugün
Gününü güzel geçsin inşallah 😘🐞🌺🌻🌹🌷

Oğluma masal anlatırken uyumuşuz. 1 de baktım eşim yatağına yatıracakken annemi istyrm die ağladı. Yanıma yatırdım tekrar. Kıpır kıpır sanki riskleri var gibi soruyorum gözleri kapalı cvp veriyor . 4 30 daldı yerine yatırdım. Bi kaç kez Anne diye seslenip kontrol etti beni evde miyim diye tetik yatıyor yavrum Sabah'ta giyinirken anne defi yat çabuk defim. Ama sana günaydın Annecim diycem deyip sarıldı öptü ve gözlerini kapattı ama uyuyamıyırdu gidiceZ diye. Kv ne alırsa ne yaparsa yapsın kadını istemiyor. Kv kızkardeşine gitmek istedi ve boynuna sarıldı bize bakmadı bile😳eşimde annende teyzede herkesde kalıo annemi niye istemiyor diyor. Kreş için küçük mü orda durur mu soruları başladı kafamda işi bıraksam mı ?
Başınızı şişirdim ama siz beni anlıyorsunuz annesiniz çünkü.

Günaydın kızlar, menüler çok güzeldi.Eminim yarın hepiniz de ekside çıkarsınız. Bana gelince kilom sabit (hepsi kekin yüzünden:26:)
sizler kadar spor yapamadım hafta boyu ama yine de en azından 400-500 gr gitmesini umuyodum. Fırsat buldukça sabahtan akşama kadar her müsait vakitte spor yapmaya çalışıcam. İnş sabah benim de yüzüm güler.
Papatyam ve Nazma sağolun kızlar. Nazlma spor aletin hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan.
Tuuğsel çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla atlatır inş oğlun ameliyatı. Benim kızım da 3 aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu. Nasıl bi duygudur bilirim.
Zuzucum bayağı bişeyler yapmaya başlamışsın sevindim, yarın sabah sonucunu görürsün. Senin zayıflama olayının çözümü ikramlıkların çeşidini azaltmak, maş çok sosyalsin, misafirliğe gitmeler, sana gelenler eksik olmayacaktır her zaman. Daha öncede yazdığım gibi sevdiğin çeşitlerden 2-3 çeşit yiyebilirsen en azından kilonu korursun canım, spor da yaptığına göre kilo da vereceksin artık.
Hikoş nerelerdesin, ortada yoksun bu sabah.
Gülcüğüm hayırlısı olsun canım, inş diyetisyene gitmek iyi gelir, sonuçlar da iyi çıkar. önemli olan senin kendini iyi hissetmen, diyet sonra da gelir, sıkma canını, senin için dua edicem.
Kevser sen nasılsın canım, naber?
Diğer kızlar, hepinize sevgiler.

Ebrucum günaydın. İşin zor gerçekten. Oğlun aşırı derecede sana bağımlı, düşkün belli. Yavrucak hala alışamıyo gitmene. Bi de kreşi dene bakalım, belki de orda arkadaşlarla oyalanır, vaktin nasıl geçtiğini anlamaz bile. Kızm da bana çok bağlı sanıyodum ama arkadaşlarının yanına gidince beni unutuyo bile, eve gelmeyi de unutuyo, dışardan topluyorum onu. Yine son kararı verecek olan sensin. İşten çıkmayı düşünmeden önce tüm çareleri dene, en son hiçbir şekilde kabullenemiyorsa, mutsuz oluyorsa ayrılırsın işten

canım merhaba
öncelikle işi bırakmak falan yok. zaten oğlun bunları sen işi bırak diye yapıyor. elbet pes edecek. o kreşe ve okula gitmeye başladığı zaman sen evde yalnız kalacaksın. benim oğluma 2 yaşına kadar bakıcı baktı. 2 yaşını bitirdiğinde kreşe verdim. ve hiç pişman değilim. kreşe giderken bezliydi düşün artık. çünkü evde iken biz eve gidene kadar evdeki tüm oyuncaklarla oynuyor tüm krediyi bitiriyordu. akşamları bize eziyeti oluyordu. fakat kreşe gitmeye başlayınca herşey değişti birden bire. akşamları bize eziyet etmeyi bıraktı. erken uyumaya başladı. çünkü gün boyu yoruluyordu. bence düşün...
kv ni neden sevmiyor olabilir. bence kv olmasa idi sen işe gidemeyeksin gibi düşünüyor olabilir...
seni çok iyi anlıyorum. herşeyin çözümü var. benim oğlum kocaman hala bazen der işe gitme diye...

ortağım dünkü menümm berbarttı yazmayım.. kötü kötü çok kötü.. ama buğün dkkat edip yarına eksi çıkarım ğüzelim...

ebrum işi sakın birakma inan ne güçlükler yaşıyoruz ama sııkıntılı ğünler elbet ğececek ve kabul edecek bebğin.. zaten bir kaç yıl sonra arkadaşları ile zaman ğeçirmeyi sana tercih edecek.. kreş olabilr.. bizde sabahları ağlaya zırlaya işe ğiderdik.. şimdi öpe koklaya vedalaşıyoruz.. zaman zaman ssıkıntılar yaşasak da düzeliyor herşey zamanla..
zamanla.. ama herşeyy..

rozelizim bekliyoruz seniii...

Kadinligin_Anatomis menün ğüzel maşallahhh...

zzuzum muhteşem dönüş yapmışınnn.maşallahhh. ne ğüzzel bende spora başlasam çok iyi olacak..

Tuugsell ğeçmiş olsun ğüzelim.. biraz sıkıntılı oluyormuş o operasyon ama sonraları eskiye nazaran daha az hastalandıklarını duymuştum arkadaşlardan..

yeşil erik hoşğeldin ğüzelim..

didemdefne dogum ğünü ğectimi nasıldı canım...

şükranım nasılsın ğüzelim.menünde ğüzel aslındaa...sabah ekside çıkarsın inşallah.... ben o kadar yogunumki anlatamam.. eski halime dönmek istiyorummm kıpır kıpır olmakkk..

nazlıma spor aletin hayırlı olsunn... bol kilo vermeler..

diğer kızçeler hepinizi öpüyorummmmm....

Hoşbulduk rabbim şifa versin evladına, tek derdimiz kilolar olsun yine de :)

teşekkür ederim hoşbulduk evladının doğum günü kutlu olsun, benim büyük oğlanda 16 şubatta 6 yaşına girdi. İlk doğum günleri anneler için çok heyecanlı oluyor ama çocuklar hatırlamıyor, resimleri gösteriyorsun hıı filan diyorlar biraz daha aklı erince arkadaşları olunca onun için daha güzel bu kez de anneler için zor oluyor. İlk doğum gününüz kutlu olsun rabbim nicelerini nasip etsin

10 ğüde en az 2000 gram vermem ğerekliydi...
ama ğiden sadece 1600..

11 ğünde 2200 olması lazım.. buğün dikkat edip yarına en azzz 58.4 ü görmem ğerekli...

başlanğıç:60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9
14.2: 59.1
15.2:
16.2: 59.3
17.2:
18.2: 58.7
19:2: 58.8
20.2: 59

Benim de naçizane tavsiyem çok üzülme bu konuda çocuklar bunu annelerine özellikle yapıyorlar. Sonuçta hiç tanımadığın bir bakıcıya değil kanından canından birine bırakıyorsun, biraz daha diren bence seni sınıyor şu an öyle düşünüyorum. Masallar anlatırken özellikle ben oğlumun davranışları ile ilgili konuları seçiyorum. Sen de öyle yapabilirsin. Mesala küçük bir tavşancık varmış, bu tavşanın annesi havuç toplamak için dışarı çıkması gerekiyormuş, onu bırakması gerekiyormuş ama onu çok seviyormuş filan gibi uyduruk ama etkili masallar anlatabilirsin. Ben de çok işe yarıyordu, artık anlıyor o tavşan Emir mi diye soruyor ama senin ki ufak

Günaydın herkese sağlıklı neşeli güzel bir gün olsun hepimize,

ben de yaptıklarımı yazıyım, sabah oğlanı servise bırakıp doğru parka yürüyüşe gittim, başlangıç olarak 45 dk yürüdüm, parkta 10 tur 4 km ediyor.

kahvaltım şöyle

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (lakin pek minikti)
3 zeytin
Az peynir maynadoz birkaç dal
1 bardak yeşil çay

Bol su

Bunun dışında yapmamız gereken bir şey var mı? Kilo bildirimi yahut ne biliyim kurallar nedir?

günaydın çıtırlar burnumu saymazsak daha iyiyim bugün

nelson 1600 çok iyi canım ya umarım 2200 e tamamlarsın

yeşil erik lütfen sen topiğe gelme,seni her gördüğümde canım deli gibi erik çekiyor(bir oturuşta 2 kilo erik yiyip mide zafiyeti geçirmiştim kızıma hamileyken)

eprum ahh eprum akşamları yememe faslını tam oturtamadım halen,oysa bi ara eşimle kızım yerken ben sadece yanlarında duruyordum ne güzel,

iş konusuna gelince zamanında çok konuşmuştuk biliyorsun,benim kızımda 3 ay binayı ayağa kaldırdı paçalarıma sarıldı,3 ay sonrası ise rutin mızmızlığa döndü,sürekli beni arattı,1 sene sonrası kreşe verdim kreşi ve okulu sevmesine rağmen yarım dönem her saba kreşin kapısında ağladın,sonra alıştı ama olan bana oldu.

demem o ki çalışmanın ve çalışmamanın artılarını düşün,yaptığın iş ,aldığın para,kariyer,sosyal çevre vs vs artıları çok iyiyse sabret ama sana bi kazancı yoksa evladını ağlatma

yada biraz çalışıyım 1-2 seneye çıkarım diyorsan hiç devam etme

bak ben 4 senedir çalışıyorum aldığım maaş çok cüzi bir rakam,önü açık bi meslekte deil ama,edindiğim çevre hepsine bedel,örneğin bankadan kredi talebimi arayıp bankacıyı ofise çağırarak yapıyorum şirketim sayesinde

bunun gibi + ve- leri düşün canım

Dün:
Sabah: 2dl çavdar 1 dl peynirli yağsız tost
Öğle:kurufasulye , pilav ,turşu yogurt
Ara: form bisküvi yeşilçay
Ara nescafe
Akşam : türlü , yogurt
Ara: çay , bi avuç soslu fıstık Mustafa'ya ağlarken yedim valla

geçmişe bi bakayım dedim ama herke msj yazmış yaww,tek tek alıntı yapsam bilgisayarım donar

papatya,epru,nelson,şüko,masumm,kevser,kubra,didem,ros,tubilos,tuğsell,hadeka,zehra,zuzu,nzlama,hikomm,tuanabe, yeşil erik

ahanda tıkandım,kızlar bana niye yazmıyorsunuz demeyin ne olur inanın vaktim yok yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…