- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.281
Yeşil erik.hoşgeldin.bende sürükli peşimde olan spor yapinca tepeme kadar çıkan.biri 3 yaşında diğeri 10 aylık 2 kız annesiyim....2 sene önce 60 kilodan 50 ye düştüm.ve hamile kaldım.emzirme döneminde deli gibi yiyince kendimi 68 lerde gördüm ilk kez...kızım 7 aylıkken diyete başladım ve tabloda hördüğün üzere 68.1 den 56.4 kadar indim kızlar sayesinde tabii.şimdide 46 kiloya inip kendimi korumaya almak istiyorum...boyumda 1.64
kübracım menünü beğendim. patates olsa da o kadardan bişey olmazslm citirlarim telden yaziyorum su an agecmise bakamadim aksam hepsini okuyp cvp yazicam ins ama simdi menumu yazip cikayim
sabah
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
yarim kk peynir
3 siyah zeytin
dereotu roka maydanoz
1 tatli kasigi cilek receli
ara
4 form biskuvi corekotu olandan
oglen bir kase nesfit
3 yk corba
ara
portakal
aksam
bir cabuk corba
salata
3 kofte
3 firinda yagsiz patates
yatarken yesil cay
spor yapinca yazicam
Menüleri beğendim inş bu Akşm leslie yapıcam. Aslında sofrayada oturmyayım diyorum ama dayanamam . Mevcanım işte yiyip günü kapatıp evde yemiyordu nasıl Canın çekmiyordu mevvvvv. Ona dayansam Eşimle ogluşun her Akşm kuruydmiş çiko kurabiye çerez yemelerine nasıl dayanayım
Sağol canım.sanada kolay gelsin. ..zorlanmadan ver kilolarinigüle güle kullan inşallah, zaten epey yol katetmişsin bişey kalmamış hedefine
Canım menünü çok az buldum ben...böyle giderse metobolizmen yavaşlar...papatyam nazli ve sukran saolun kizlar siz gormeyin
saat onda kalktim yarin kizimin dogum gunu 1 yasina giriyor ev temizlemeye calisiyorum biraz oturup biraz yapiyorum bi iki saat daha surer sanirim sonra kurabiye borek tatli falan yapcam yarin sabah da pastasini cok isim var...
bugunku menumu yazayim
11 de 8 catal kiyma ceyrek kete 1lokma peynir
15.30 2 portakal
aksam 1 tabak bulgur pilava salata ayran
2 mandalin
Menünü beğendim canım..çok iyi..slm citirlarim telden yaziyorum su an agecmise bakamadim aksam hepsini okuyp cvp yazicam ins ama simdi menumu yazip cikayim
sabah
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
yarim kk peynir
3 siyah zeytin
dereotu roka maydanoz
1 tatli kasigi cilek receli
ara
4 form biskuvi corekotu olandan
oglen bir kase nesfit
3 yk corba
ara
portakal
aksam
bir cabuk corba
salata
3 kofte
3 firinda yagsiz patates
yatarken yesil cay
spor yapinca yazicam
kübracım menünü beğendim. patates olsa da o kadardan bişey olmaz
benim menüm gelsin
07:30 2 adet çavdar ekmeği ve 4 ince dilim sucuktan yapılmış tost 2 zeytin yeşlilçay
11:00 yarım avuçtan az kuruyemiş. içinde kuru meyveler var.
12:00 bir porsiyon adana, avuç içi kadar pide salata ve yoğurt
13:00 türk kahvesi
15:00 3 adet kuru kayısı
akşam kaçta yerim bilmiyorum. karnıyarık yapıldı bugün. en küçüğünü seçicem. bir de komşum kısır yollamış. ondan da 3-4 yk yemeyi düşünüyorum.
spor leslie yapmak isterim ama bu akşam kaçta evde olucam bilmiyorum.
Sizinde menüler super kızlar...maşallah. ..bende menümü yazayımm
kahvaltı
2 büyük dm ekmek
maydanozlu lor peyniri
domates
3 zeytin
öglen
3 yumurtadan omlet(yumurtalar minicikti)
biraz kaşar
ayran
3-5 dal kıvırcık
ara
12 fındık
3 kaysı
akşam
tavuklu bamya
yogurt
1türk kahvesi, 1 büyük kupa nescafe
2 lt su
2 yeşil çay
Sağol canım.hepimiz inşallah kurtulalim göbüşden..Nazlma : mekik aletin hayırlı olsun canım. Bol bol çekipte göbüşün yok olsun inşbende de kv eski ama işimi gören bir mekik aleti var
Yeşilerik: babaannesi bakıyor. Ama hep benle olduğu için hiç istemiyor orda kalmayıkadın çok seviyor her dediğini yapıyor ama onuda evinide sevmiyom diyor bize seneye işe devam edersem kreşe düşünüyoruz. Bakalım kısmet . Ama oglumu görenler kız gibi elini tutup kimseyle oynamayan çocuk gitmiş atılgan açıkgöz bambaşka fırlama bi çocuk olmuş diyorlar
Menüm
sabah 2 dl ekmekten kaşarlı tost* 1 domates
3-4 çatal patates kızartması* şekersiz çay
öğle 1 kase yayla çorbası* 1 kase cacık* 1 dl ekmek
ara neskafe* 1 elma
akşam 1 tabak etli karnıbahar yemeği* 2 kaşık yoğurt
ara 1 armut
su 2 lt
spor da 60 mekik* 30 dk pilates* 30 dk markete yürüyüş
65,7 yarışmayı bilgi verin
canım senin ortağin kim.onunla verdiğin kilolari topluycaz.eger en çok sizin takım verdiyse haftanın qalibi olucaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?