- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.321
MEV papatya yeşil erik nelson
Saolun kızlar iyiki varsınız
Şöyle cüzi bi rakam alıyorum. Gelecegim kariyer durumum yok. Zorunda da değilim biraz borcumuz var onun dışında eşim iyi alıyor. Ama benm kendi ailevi problemlerim nedeniyle ürtiker oldum yani testlerde bişi çıkmıyor stres kaynaklı deniliyor. Kabarıyorum bişeye üzülünce felan. Oglumla hep evdeydik park dışında sısyalligim yok arkadaşlarım kahve içmeye çağırsalar yok oğlumun çorba saati yok uyku saati yok meyve saati hayattan kopmuş oğluma odaklanmış bir robot gibiydim . Sorunları da düşünüp dert ediyordum evde bunalmamla beraberinde.hiç çalışmak yoktu aklımda oglumu 5 dk bırakıp pazara gidemezken nasıl bırakırdım.Ama bunu aşmamız gerektiğini sigortamın ileride lazım olacağını bunaldıgımı hissedip bi snda başladım. Eşimde bişi demediğine göre sıkışık cidden dedim.şimdi sosyalizm arkadaşlarımla sık sık buluşuyorum avm ye gidiyorum ne var ne yok haberdarım kendimi işe yarar hissediyorum mutluyum tek mutsuzluğum oglum.belki hamile kalırsam ikinciyi düşünürsek bırakırım diyordum. Eşimde ikinciye sıcak bakıyordu. Şimdi oğlumuza iyi bir gelecek iyi okullarda okutmak ve ikinci için erteleme yada tek kalma düşüncesi girdi eşimin aklına . Çünkü iki taraftan da bi yardım destek yok eşim hep tek mücadele etti bende şimdi ona destek olunca mutlu ve kendimi bi işe yarar hissediyorum . Ama ikinci olursa elbet diycemki 1-2 sene için boşuna oglumu aglatmışım diyorum. Yaz geliyor eğer alışamazsa sokakta oynıycak felan o zamnda gitmk istemezse bunu düşünücem.
Yeşil erik : oğlunun adı da mu emir? Benimkide emir:) kaç yaşında ? Masal fikri aklıma yattı saol
Masum : Haklısın eşime dedim ikinci olunca çıkarım diye . Oda bunu bi halledelim de ikinciyi düşünürüz diyor . Çok iyi marka alsın pahalı okula gitsin herşeyi yapmk istiyor herkes en iyisini yapmk ister ama ona hep iyi yapıcaz diye kardeşinden mahrum bırakalım diyorum . Kreşi var sünnet düğünü var tek başınayız diyor. Sırf kendi bunalmamam için bencil bi annemiyim acaba?
MEV papatya yeşil erik nelson
Saolun kızlar iyiki varsınız
Şöyle cüzi bi rakam alıyorum. Gelecegim kariyer durumum yok. Zorunda da değilim biraz borcumuz var onun dışında eşim iyi alıyor. Ama benm kendi ailevi problemlerim nedeniyle ürtiker oldum yani testlerde bişi çıkmıyor stres kaynaklı deniliyor. Kabarıyorum bişeye üzülünce felan. Oglumla hep evdeydik park dışında sısyalligim yok arkadaşlarım kahve içmeye çağırsalar yok oğlumun çorba saati yok uyku saati yok meyve saati hayattan kopmuş oğluma odaklanmış bir robot gibiydim . Sorunları da düşünüp dert ediyordum evde bunalmamla beraberinde.hiç çalışmak yoktu aklımda oglumu 5 dk bırakıp pazara gidemezken nasıl bırakırdım.Ama bunu aşmamız gerektiğini sigortamın ileride lazım olacağını bunaldıgımı hissedip bi snda başladım. Eşimde bişi demediğine göre sıkışık cidden dedim.şimdi sosyalizm arkadaşlarımla sık sık buluşuyorum avm ye gidiyorum ne var ne yok haberdarım kendimi işe yarar hissediyorum mutluyum tek mutsuzluğum oglum.belki hamile kalırsam ikinciyi düşünürsek bırakırım diyordum. Eşimde ikinciye sıcak bakıyordu. Şimdi oğlumuza iyi bir gelecek iyi okullarda okutmak ve ikinci için erteleme yada tek kalma düşüncesi girdi eşimin aklına . Çünkü iki taraftan da bi yardım destek yok eşim hep tek mücadele etti bende şimdi ona destek olunca mutlu ve kendimi bi işe yarar hissediyorum . Ama ikinci olursa elbet diycemki 1-2 sene için boşuna oglumu aglatmışım diyorum. Yaz geliyor eğer alışamazsa sokakta oynıycak felan o zamnda gitmk istemezse bunu düşünücem.
Yeşil erik : oğlunun adı da mu emir? Benimkide emir:) kaç yaşında ? Masal fikri aklıma yattı saol
Nelsonum sağol canım iyiyim. Sen kıpır kıpırsın zaten, hayat dolusun fotolarından gördüğüm kadarıyla. Yoğunluk her zaman var canım. Şunun şurasında yaz tatiline ne kaldı ki. İncecik olucaksın, tatile gideceksin ailenle. Yoğunluğun stresini unutursun. Diyete gelirsek olsun, ben de kek yiyerek abarttım geçen gün, oluyo işte bazen tutamıyoruz kendimizi. Yine de inş tartı bize iyi sürpriz yapar.
Akşam spor yapmaya çalış.
Ebrumm canım benim, unuturmuyum hiç seni. Çoğu zaman mesajlarımız geçmiş sayfalarda kalıyo, sayfalar da birden ilerleyince yazılmamış gbi görünüyo. Ama bu aralar hafızam bana oyunlar oynuyo, dün hem dişçiye giderken kimliğimi bulamadım hem de ev anahtarımı kızımın okulunun bahçesinde düşürdüm. Çok üzülüyorum ya, noluyo bana bilmiyorum.
Masumm, haklısın bi silkelenip kendimize gelmemiz lazım aslında. pc başında çok zaman geçiriyoruz birçoğumuz. Asıl yapacağımız şeylere zaman kalmıyo.
dün eve gittim ve işim oldugu halde, 1.5 saat face nin başınd ageçiridm
sonra kendime kzıdım bir sürü işim vardı bu benim 1.5 saat geç yatmama maal oldu
okunacak 600*2 1200 sayfaık kitabım varkenn kızdım kendime hemd eçok
ve dedimki sende papatya ablan gibi hemen hizaya gel masummm eve gelince bırak pc yi
artık eve gittimde pc ye dokunmuyorumm
canım aslında ben de pek kurtulamadım o sanal alemden. pc açmıyorum ama elimde telefon. tv nin karşısında. 5-10 dakikaya bir bakıyom. sanki bu 5-10 dakikada bişey olacak. akşam bir ker iki kere bak di mi? bu akşam yemekten sonra yürüyüşe gidelim dicem evdekilere. böylece kurtulurum biraz bu bağımlılıktan. birilerine örnek oldu isem ne mutlu bana.
ayy bende evde net yoktu ne güzell , sonra baglatık vee elim gidiyor sanki akaşama kadar kk ya face ye bekmıyorumd ahiç..
bunlar olmasa waatsaap var arkadaşlarla yazışıyoruz pöffff
ben bu akşam eve gidince sadece yemekten sonra bakıcam. tüm sosyal paylaşım sitelerini de kullanıyorum neyime gerekse. sonra da kaldıracağım telefonu. dizi izlerken bile elimde. izlediğim diziden de bir şey anlamıyorum.
ben pek yazışmıyorum arkadaşlarımla. bu akşam böyle deneyeyim izlediğim bir dizi yok bugün. yürüyüşe çıkarsak evde spor da yapmam. netten merhameti izlerim belki çocuk uyuduktan sonra
bend ebugün kv gidicemmm öncesinde arkadaşımla buluşup yemek yiycemm
kv de azcık takılırımmm watsapaailkgünden kaytarıyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?