- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.381
Günaydın kızlar
Nelson telefonu başka odaya bırakmak iyi fikir ben yanımda olmadığında huzursuz oluyorum resmen
Ilk. Bildirim benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 62.8
Bugün 62.0 ( aslında dün 61.8 idim akşam spor yapabilseydik yine görürdüm bu rakamı)
Gelen yok
Giden 800 gram
Toplam giden 5.2
Hedef 60
Verilmesi gereken 2 kilo
Şimdiden veren ve koruyanları tebrik ederim
papatya tebrik ederim, bu arada bir şey sorabilir miyim? Boyun kaç cm?
Allah bağışlasın benim de bir emirim var 6 yaşının içinde. kasımda 5 bitti.Emir 16 şubatta 6 yaşına girdi bir küçük oğlum daha var 5 aylık adı Ömer, bence ikinci çocuk aklının bir kenarında bulunsun
papatya ve masum kızlar bende de aynıu sorun var. eve gidiyorum. çocuklarla meşgul oluyorum. işler bitince ya tlf elimde ya bilgisayar offfffdün eve gittim ve işim oldugu halde, 1.5 saat face nin başınd ageçiridm
sonra kendime kzıdım bir sürü işim vardı bu benim 1.5 saat geç yatmama maal oldu
okunacak 600*2 1200 sayfaık kitabım varkenn kızdım kendime hemd eçok
ve dedimki sende papatya ablan gibi hemen hizaya gel masummm eve gelince bırak pc yi
artık eve gittimde pc ye dokunmuyorumm
Günaydın kızlar
Nelson telefonu başka odaya bırakmak iyi fikir ben yanımda olmadığında huzursuz oluyorum resmen
Ilk. Bildirim benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 62.8
Bugün 62.0 ( aslında dün 61.8 idim akşam spor yapabilseydik yine görürdüm bu rakamı)
Gelen yok
Giden 800 gram
Toplam giden 5.2
Hedef 60
Verilmesi gereken 2 kilo
Şimdiden veren ve koruyanları tebrik ederim
Günaydin arkadaslar
Kilo bildirimim
Baslangic 74
Gecen hafta 69,0
Bu hafta 68,3
Giden 700
Hedef 57
Daha fazla bekliyordum spor+ kacamaksiz bir haftaydi ama vardir bir sebebi.. Devam!!
Birazdan islerin var konsolosluga gidicem giremeyebilirim
Kilo verenleri simdiden tebrik ediyorum
Birde yarisma olursa pek birsey anlamiyorum yarisdan, eslesmeden o yuzden kimseye hayalkirikligi yaratmiyim ben yokum yarista
GÜNAYDIN ÇITIRLARIMM :))) kilo veren tüm ÇITIRLARIMM tebrik ediyorum veremeyenler DEVAMMMMM)) hadi kızlar başarıcam biz bu işi:))) şuan nesfitimi yiyorum bir yandan da size yazıyorum kilomu yazıyım
Başlangıç 64.800
Bu gün neyse ki tartı yüzüme güldü ve 62.800
Hedef önce 60 sonra 58 inşallah)
Evetttttt masallahh herkes nu guzel kilolar ver. Allahim sana sukurlerr olsunnsssveremeyen arkadaslarimmm insallah bu hafta olmadi yarin dan itibaren tam gaz devam edip siz verirsiniz. Insallah uzulmeyin gidicek bu kilolar baska caresi Yok bana gelirsekkkk cokk mutluyummmm ortagimmm sen neyaptin
Baslangic:73.5
Gecen hafta:64.5
Bu hafta:63.3
Giden:1.3
Gelen yok cok sukur
Dun ku ac kalma ve sporlar ise yaradi demekkiii
gunaydin citirlarim nasilsiniz masallah kilolar verilmis ne guzel herkesi tebrikederim dun hic giremedim forma butun gun annemdeydim aksam geldim eve kizi uyuttum sonra ben uyuyakalmisim bugunde kp ile cikcaz disari hemen kilo bildirimimi yapiyim aksama kadar gelemeyebilirim simdiden herkesi tebrikederim
baslangic 84.400
gecen hafta 77.300
bu hafta 77.300
gelen giden yok
hedef 70 ins bakalim ne zaman olursa bole giderse biraz zor gibi 😔😔
herkes çok güzel kılolar vermiş. hepinizi tebrik ederim.günaydın kızlaaar
kilo bildirip hemen kaçacam maaşallah herkes kilo vermiş sankidarısı önümüzdeki haftalara veremeyenler üzülmek yok karınlar içeri spora diyete devam
kayseriden geldiğimde pazartesi sabah tartıldım 68.0 dım
bugün 67.3
giden 700gr
hedef 55kg
hepinize mucckkss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?