Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün Dr gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim Tiroit tembelliği varmış ilaç verdi diyetisyene gitmene bile gerek yok ilaçla birlikte kilo vericeksrn dedi gelirken Çavdar'ın ekmegi ve lor aldım artık menülerimle aranızdayım , o kadar diyet boşa gitti keske baştan gitseydim boşuna kilo veremiyorum diye üzüldüm ama Dr dediğine göre artık kilo verecekmişim, ) mutluyum umutluyum siz nasılsınız

Gülüm kilo weremem nedenin anlasilmasina sewindim.
İlaclarda herseyi yoluna koyucaktir
Cavdr ekmegi en guzeli wallahi.
Sen mutluysan ben daha da mutluyum şekerim.

Gülüm kilo weremem nedenin anlasilmasina sewindim.
İlaclarda herseyi yoluna koyucaktir
Cavdr ekmegi en guzeli wallahi.
Sen mutluysan ben daha da mutluyum şekerim.

evet hikom Dr dedi ya diyetisyene bile gitmene gerek yok saten kilo vericeksin valla içimdeki yağlar o an hooladı nasıl mutlu oldum, ama ben genede istedim diyetisyene gitmek fakat çok yogunmuş 6 Mayıs'a randevu verdi baktım kilom gitmiyo gene giderim . 63 kg olmuş yeniden başlar gibi başlıcam çok saglıklı beslenicem ben normalde tam tahıllı yiyordum kalmamıştı Çavdar'ın aldım lor peynir aldım sonra tatlı niyetine aktivya kayısılı aldım yarın ilacında birlikte başlıyorum sende bana koçluk yap. Bu illet öyle bişimiş ki diyet yapsan bile kilo alıyormuşsun çok üzülüyordum o kadar saglıklı besleniyorum neden gitmiyor diye demek bu yüzden miş dün kewoyla konuştuk sag olsun bana yardımcı oldu ondada aynı sorun varmış ilaçtan sonra zayıflamış darısı basıma artık ...

Son düzenleme:
Gulumm canım hos geldinnn hep mutlu ol canim uzme kendini bak bende ilac kullandigim zaman verdim sende oyle verirsi. Ne guzel eskis gibi bi arada olucaz

Aynı ilacı verdi kewo ama yarım iç dedi sen tam mı içiyorsun . Bakalım kewom inşallah gidecek kilom
Him kaclik verdi cnm ilaci benim 75 likti ilk gittigim dr verdi sonradan gittigim bu cok dedi hem bunu kullan dedi hemde baska 50 lik ilac verdi onun ismini hatirlamiyorum eve gittiggimde yazarim sana ilacin ismini
Hafta sonlari o sana verilen ilactan kullandim

100 mg lık canom o yüzden böl demiş 16 Mart'a da ultrasona giricem

Koçlukta ustume yoktur, tmm tmm kewomda olabilir
Walla cidden cok sewindim. eminim yarindan snra kilocuklarr gidicektir.
Aktivya cok ii gercekten. Tatli krizini onluyor. Her zaman yanindayim sekerim.
Yarin hepimz icin super bi gun olarak baslasin.
Sizi tanidigima cok memnunum ben sewgi pitirciklarim benim..
Ayy oglus uyuyoken az bulasigim war onu yikayim gelicem,
Bi yere kaybolmayin.
Yada ben geldgmde hissedin gelin please
Kewooom cansin gûlomm cansin.
Veee diger kizcelerrr canimsinizzzzz

Valla bende sizi çok özlemişim sanki uzun bir seyahate çıkmış gibi bişi sonuçlanmadan gelmek istemiyordum sma artık sonuçlandı ve ben muhteşem diyetler buradayım "Gİ" diyeti glisemik indeks diyeti biz Tiroit hastaları bu diyeti yapmalıymışızz

Nelson canım ne güzel yazmışsın şimdi ben telden yazıyorum sonra annemi arayacağım ve teli tam bir saatliğine kaldıracağım ortalıktan çalarsa alırım elime
Gül canım geçmiş olsun inşallah güzel kilolar verirsin bundan sonra

Son düzenleme:
Nazlima sükrancim tesekkürler bende sizi tebrik ederim vermissiniz. Yine
ebrucum sanirim az yemessem hic veremiyorum...2 kilo yeni diye hemen veririm sandim ama öyle olmadi neyse önümpze bakicaz :)

Kevser yine döktürmüssün masallah

Hikmettt her hafta her hafta vericek degilsinyaaaa dur biraz bizi bekle

Gül cnim gecmis olsun,,zaten cok guzel besleniyordun sen kacamagin olmuyor diyebilirim hatta en cok senin ve sukranin menulerini begeniyorum

Bu haftayida böyle atlattik

senin diyetisyene gidicek bri kilonda yok o ilacı kullanırken
yaptıgın diyete devmm et gider zaten kilollar

Olurmu masum neredeyse 10 kg fazlam var ama dahile uzmanı bu ilacı kullanırken diyetisyene gitmene gerek yok dedi saten vericeksin kilo metabolizmanı düzene sokacakmış . Bende Dr dedim olsun siz beni saglıklı besleme adına gene diyetisyene yönlendirin dedim gitti aldım randevunı çok doluymuş 6 Mayıs'a verdi kilo veremezsem kenarda kalsın giderim o zaman )) iyi yapmıştım dimi

menümü yazayım

kahvaltı
peynir
2 dlm köy ekmegi
3 zytin

ara
2-3 lokma peynir
1 ymk zeytin salatası

öglen
ton balıklı salata
az peynir

akşam
25 fındık
1 kk peynir yagsız

(çok degişik bir menü oldu dimi aslında akşam fındıgın yanına süt getircektim unutmuşum
ayran yapayım dedim. kavanoz kırıldı yogurt döküldü. çıkışı bekleyim süt alsam bukezde çok acıkmış olcam
gözüm doymuycakk yanii akşamki peynirin hikaysi bu
sabahta kahvaltıyı erken yaptıgım için ark kahvaltı yapıyordu azcık aldım bende
saçma bir menü ama kaçaksız menü

menüden çok açıklama var

İnşallah papatyam tek istegim bu kafaya taktım baya kilo verince mutlu olacağıma inanıyorum .

Evet o kadar harika menüye ve kaçamaksız günlere göre gitmemesi baya şüphe uyandırdı saten teşhisi kendim koymuştum ama çok motive halde buradayım Zehra ablam sizde şahit olacaksınız giden kilolarıma

boyun kaç? 50 kilomu olmak istiyorusn çok zayıf olmazmısın 50 kiloda

1.56 evet 50 olmak istiyom ve diyeti bıraktığımdan beri 3kilo daha aldım 63 le başlıyorum gidecek 13 kilo var zayıf olmam heralde aslında 52 ye bile razıyım

yok cnm çok zayıf olmazsın 50 de, veririsin 13kiloyu inşş ilaç yardımıylada hızlı gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…