Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gi diyeti ilk kez duydum.
İse yaricagindan eminim gülüm.

Zehraaaaaaaa, ara ara ugruyorsun olmuyor ama ozleniorsuun.

Nellll kisss bu cay bende karin agrisi yapti.
Bu bagirsaklarmn calistiginaaa isaretmmiiii ...regl de yakin gelir bugun yarinn..
Cook iciorrmm ondan miii acepp. Ama sen 6bardak iciordun.

Aslın da hikom bu diyetin benim o saglıklı beslenmemden farkı yok makarna yiyeceksen( karbonhidrat) yanına bezelye (karbonhidrat )degil tavuk(protein) yiyebilirsin yana gene karbonhidrat içermeye bi besin, saglıklı beslenme bu şekilde yani

ne olii ne olii yarinnnn tamm gaz devamm spor da yapakk tamm hiko sen az yeme konusunda kocluk yap ben sizin spor kocunuzz olam oluymu gulomm:))))
Sende bizim canimissin

bugün yediklerimi tamamlayayım

Sabah uyanınca bol su 45 dk -4 km açık havada yürüyüş

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir yanında birkaç maydanoz
3-4 dilim sucuk
yeşil çay

Öğle

1 bardak ayran
Fırında tavuk ve patates
1 küçük kase sütlaç (komşum yapmış dayanamadım)

Akşam

1kase köfteli erişteli çorba
Az yoğurtlu közlenmiş patlıcan
3 yk makarna :26::26::26:

yatmadan önce Yarım bardak süt

2,5 veya 3 litre su içmişimdir,

şimdi leslie yapmak vardı ama çok ütüm var onları yapacağım

ne olii ne olii yarinnnn tamm gaz devamm spor da yapakk tamm hiko sen az yeme konusunda kocluk yap ben sizin spor kocunuzz olam oluymu gulomm:))))
Sende bizim canimissin
Bana hayat sizinle güzel ikinizde koç olun bana nolur nolurrrr

Menün çok güzel karbonhidratları ölçülü almışsın makarna veya eşite yi ikisinden birini tercih etmeseydin ama az yemişsin afiyet olsun

Nasilsiniz kizlar bu haftanin birincisi papatyayla biz olduk sanirim.. gerci yazilmamis ama kimin birinci oldugu

Aynen biraz farklı bir menü olmuş espirili yani :) :)

Menü fena diyil akşam hem erişteli çorba hem de makarna dek gelmese daha iyi olurmuş bence :)) o 45 dakikalık yürüyüş bile iyi bir aktivite onu yapamayan var (

Şimdi gelelim benim menüye;

Sabah
Nesfit
Öğlen
Kıymalı 2 kaşık makarna,biberli ve patlıcanlı yoğurtlu salata
Akşam
Tahıl ekmek ile yapılmış evde hamburger bol sebzeli

Sabah 30dak.lessi 100 de bel çalıştım şimdide bişeyler yapabilirsem ohhh ne alâ :)) hadi öpüldünüzzz

Kevom maşallah ne güzel vermişsn.çok sevindim senin adına.inşallah bende bu hafta böyle veririmde.54 lü birşeyler görürüm artlk
Hikoşum üzülme.sen ne kilolar verdin bunuda verirsin...bendede tıkanlyor duruyor bıktlm ya gitsin artık.istemiyorum artık onuoğluşun 11 aylıkmı oldu maşallah paşaya. Benim kızçede 7 mart 11 aylık olucak inşallah. Benim yerime o zayıf.7.800 qram . keşke ona verme imkanım olsaydida 2 3 kilo verseydim:2:
Gelmemişde ona sevin canım.böyle yapınca motivasyon yerle bir oluyor..haftaya gitsin artık yaaaaa...
Zararin neresinden dönsen kardır mevim.artık bollll dikkat var..ama regl de o yüzden buda normal
Hayyyy maşallah. Ne güzel gitmiş.tebrik ederim.bende istiyorum54 görmek istiyorum
Inşallah görürsün haftaya canım...hepimiz istediyimiz rakamlari görürüz
Regldendir ebrum bence...ama sende dikkat et...bazen gerçekten kendimizi kaybedib abartiyoryz..
Sağol tatlım...kilom belkide iyi.ama karnım ve yanlar var malesef. Yağlar orda depolanmış durumda...o yüzden 50 nin altına düşmem şart.tabiii sporla..bide garantiye almalıyım kendimi
bbiraz gec oldu ama hastanedeydim sabah ki kilom 60.5 gecen hafta 61.7 giden 1.2
Ooooo ne güzel maşallah. Tebrik ederim. Supersin super
Olsun tubim.sende ara vermiş oldun.dönünce metobolizman tıkır tıkır çalışacak inşallah
Offff nelsonum en hasas noktam o benim.netde bazen kendimi kaybediyorum gerçekten. ..mesela dün.işim çoktu.bulaşıklar filan slrf nette iturdum diye tam 1.5 saatimi kaybettim.ve gece 2:30 da yattlm..

Gülüm sebebi bulunduğuna göre çokta güzel vericeksrn kilolarını....inşallah. . .sevindim senin adına.hep mutlu umutlu ol böyle. Hepimiz olalım

kizlar, aksamim super gecti. aksam kocis ewe gelmeden aramisti. Sinemaya gidelim deedi.
Bende bakalim filmlere dedi. Hic gusel film yoktu. Oglisi kv ye biraktik.
Sonra gittil gusel bi mekanda cafe tarzi bi yerde yemek yedik.
O yemek yedi, bende kori soslu tavuk salata yedim. Yaninda bise icmedim ,)
Ama bayildim kori sosuna yaaaaaa. Netten yarin arastiricam. İlk kez yedim.
Bayildimmmm arkadas.
Sonra bizim burda adnan menderes var, seyhan gol kenari.. orda arabayla gezdik.
Sonra bi baltik saat 10olmus. Avm leri kapanmisti.
Bizde baska yapacak bise bulamadik. Salep icecektk, midede yer yoktu.
Kv lere gittik. Oglisde uyumus.
Kv bi oyun cikardi, metropol diye superdi, guldukk bolcaaa

saat12ydi ordan kalktigimizda.
Oglis uyumaya dewam edior. Bende size bakim sewincimi yazim dedim.
Ojelerimi silicem, france vardi. Siyah oje sürup yaticam.
Aslnda sabahda sūebilirim ama simdi yamak canim istoorr.
Oyleiste, hii bide yarin kv lere gidicez. Kocisin teyzesi kuzenleri geleck.
Lahmacun yapacakms kv. 1 yada 2yerimm.
..
Uykum war uyusam mi acebaaaaa

Hikommm ya allahtan baska bisey istesem olucakmis dedim hioom gelmedi aksam merak ettim keske acik olsa diye

Nazlimm canisi cokk tsk ederimm insallah bu hafta herkezz cok cokk kilo verir

[QUOTEkersoylu;34137560]Hikommm ya allahtan baska bisey istesem olucakmis dedim hioom gelmedi aksam merak ettim keske acik olsa diye

Nazlimm canisi cokk tsk ederimm insallah bu hafta herkezz cok cokk kilo verir[/QUOTE]

Aslinda uyucaktimda kewooom, ewe gelie tablet banaaa geeel geeeeel gewl yapti
Dedim kesin beni cagiran kewomdur ,, kalbimiz bir şekerimmmm.. napiosn, nie uyumadinn

Hikommm canisi bende seni merakk etmistimm ya Ne guzell kocisinle beraber vakitt gecirmissinizzz ahhh eskidenn kizim dogmadan once her gun nerdeyse gezerdik 5 seneden beri birbirmizi taniyoruz 150 gecik sinema biletimiz varr cok diaarda yemek yedik gezdik su maddi durumlarr bi duzelsee eskisi gibi gezicez kizimi annesine birakip ama maddi du

[QUOTEcnn m=Hkmt_Krkya01;34137598][QUOTEkersoylu;34137560]Hikommm ya allahtan baska bisey istesem olucakmis dedim hioom gelmedi aksam merak ettim keske acik olsa diye

Nazlimm canisi cokk tsk ederimm insallah bu hafta herkezz cok cokk kilo verir[/QUOTE]

Dedim kesin beni cagiran kewomdur ,, kalbimiz bir şekerimmmm.. napiosn, nie uyumadinn
[/QUOTE]
Aynen cnm 1
Cnm kocis isten geldi cadi kizim uyumadi oturuyoruz:)

Canevsersoylu;34137741][QUOTEcnn m=Hkmt_Krkya01;34137598][QUOTEkersoylu;34137560]Hikommm ya allahtan baska bisey istesem olucakmis dedim hioom gelmedi aksam merak ettim keske acik olsa diye

[/QUOTE]
Aynen cnm 1
Cnm kocis isten geldi cadi kizim uyumadi oturuyoruz:)[/QUOTE]

Canikom oturdgm yerden uyuyormmm
Sabaha diger yazina detayli yazicam.
Seni sewiormm he muck
İyi geceler

[/QUOTE]
Aynen cnm 1
Cnm kocis isten geldi cadi kizim uyumadi oturuyoruz:)[/QUOTE]

Canikom oturdgm yerden uyuyormmm
Sabaha diger yazina detayli yazicam.
Seni sewiormm he muck
İyi geceler[/QUOTE]
Yat bitanem tamam sabah gorursurz bende kizimkn karnini doyurup uyicemm bende seviyorumm seni

GÜNAYYDIINNN Canlarrrr :)) herkese iyi hafta sonları az kaçamaklı ya da hiç kaçamaksız inşallah :)) daha uykum var prenses kızım gece çok öksürdü onunla uğraştım şimdi de size yazıp kendime gelmeye çalışıyorum :)) birazdan nesfitimi yiyip lessi yapmayı planlıyorum tabi uykuya yenik düşmezsem :))

gunaydin kizlaarrr.
Oglis gece surekli uyndi,, derin bi uyku cekemedm.
Simdi sabah uykusuna yatti.
Bnde de cizgili manikur meraki basladii.
Netten baktimnyoubeden simdi yapicam bitanesini.
Ama para bandi almam geek.
Smdilknormal bantla yapicaaam heheheee
Herkese muhtesem bi hafta sonu diliyorummm.

Günaydınn
Güzel bir kahvaltı yaptım kendimi rahatlatmaya calısıyorum yada kandırmaya
Hikmetcim ben neredeyse hiç gece derin uyuyamıyorum.. KıZım uyutmuyor su sıralar tek derdim bu
Küçük diye birsey demiyordum ama artık 2 bucugu gecti bircok sey denedim olmuyor dikkat ceken bi bebek artık tek aklıma nazar geliyor bu sabah yine 6 da kalktık
Neysehhhhhh

Senin mutlulugunu taaaaaa buradan hissettim hikmet ve inan böyle bi ferahlama hissettim sevindim mutlaka kendimiE eşimiEde vakit ayıralım cocuklar yada baska seyler buna mani olmamalı yoksa hayat bi kaosa dönüşüyor yanı benim için öyle
Hep ihtiyac hissederim kendime ait zamana ,,

Bende gecen bir manikür seti aldım kiiii hakkını vermek için yapmam lazım ama daha bir kere kullanmadım:)
Tirnaklarini yapinca bizede göster

Arkadaslar ben biraz iletisim özürlüyüm bazen tutturamiyorum muhabbeti olmuyor o zmn seyirci kalmak daha iyi cünkü yersiz alinganlikkarim oluyor susunca unutup gecip gidiyor hadise olmadan :))) nerden cikti simdi bu??? Aman sallayin :)))
"Gecenhafta icin aciklama" :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…