Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayyyy maşallah. Ne güzel gitmiş.tebrik ederim.bende istiyorum54 görmek istiyorum

canım maşallah sen zaten baya kilo vermişsin ben senin başlangıç kilondayım henüz ben de merak ediyordum acaba 57 lere düşsem göbek kalırmı acaba diye de sanırım kalacak yine, sen 56 sın hala göbekten şikayet ettiğine göre spor aletlerin de hayırlı olsun inş göbüşün erir biter onlarla beraber darısı da benim başıma

aaa Zehra abla kendine haksızlık ediyorsun bence iletişimin gayet güzel yani aslında geçen hafta burda değildim neler oldu bitti bilmiyorum ama okuyunca cevap yazmadan geçemedim iletişim konusunda şu topikte beğendiğim kişilerden birisin çünkü bende kendimi iletişim özürlü biri olarak görürüm de ordan biliyorum yani senin öyle olmadığını desem daha doğru olur aslında

neyse kahvaltın nefis görünüyor afiyet olsun iştahım kabardı birden sabah 7 de uyanmış ve hala bişey yememiş olduğumdan galiba

Günaydın kızlar
Hikmetcim çok iyi olmuş siİn için sevindim canım
Zehra'cımneeen öyle diyorsun zaman zaman bende kaçırıyorum muhabbeti
Kızlar biz mi birinci olduk acaba
Ben bugün evde yalnızım kahvaltımı yaptım
Öksürük devam ediyor ama leslie yapacağımı bugün
Kızlar sanırım benim vücudum cumaları strese giriyor
Dün akşam pide yedim
Sonra komşumda kurabiye yedim
Spor da yapmamadım ama düne göre -200 çıktı.m
Anlamasını işi

Günaydın herkeslere,

Bu sabah yürüyüş yapmadım, kendime izin verdim iki gün yürüdüm ama uzun zamandır spor yapmayınca heryerim özellikle ayaklarım çok ağrıyor, hamlamışım zira. Bu gün arkadaşlarla günüm var umarım abartmadan günü tamamlayabilirim

Gelelim sabah ne yediğime,

1 haşlanmış küçük yumurta
Yarım dilim ekmek
3-4 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı reçel
2 kupa ıhlamur

kaçamak güruhundan eşim sabah sabah patates kızartması istedi 3-4 tane götürmüş olabilirim

herkese mutlu cumartesileri

süper işte vücudunu şaşırtmışsın demek ki

günaydın çıtırlarım nasılsınız ben iyiyimçok şükür kızımı uyutum kahvaltı yaptım size bakiim dedim
hikoşş ne güzel eşinle vakit gecirmişsin arada bi yapmak lazım böle kacamaklar
zehra abla öle düşünme bende çogu muhabbeti kaçırıyorum çünkü çok giremiyorum nete
papatya dediğin gibi cuma günleri vucudun strese girebiliyo olabilir rahatlatmaya çalış kendini normal günde tartılıyomuş gibi hissetmeye caliş :)
lajoba vanım nasılsın tam gaz diyete başlamışsın ne güzel bu gidişle istediğin kiloya düşersin sen canım benim
nazlıma nasılsım canım dun okudum ama yazamadım boyun kac senin hedefini daha asagılara cektin sanırım
yesil erik aramıza hoşgeldin canım nasılsın ben 24 yasında bir prenses annesiyim prensesim 14 aylık 84.400 den 77 300 e düştüm hedefim 70 inş bian once hedefimize ulaşırız
ebrum sen nasılsın hiç konusamıyoruz artık oğlusun nasıl
şükranım nasılsın annene gittin sanırım kuzular iyidir inş
kevserim nasılsın gidiyo kilocuklar hedefine az kaldı :)
kızlar benim kilom 1 aydır aynı sanırım durdu kilo vermem şok diyetmi yapsam yada napmam lazım bana akıl verin lütffen

günaydın canlarrr
nasılsınız bakalım?

sabah,akşam,gece 1-2 hiiiç fark etmeden hamur işi hazırlayıp misafirlere servis ederken bende yedim bol bol
tartıda artı çıkacagımı çok iyi bilmeme ragmen bu gerçekle yüzleşmek gerekiyordu artık :18:
veee bu sabah korka korka çıktım tartıya...gözlerim böyle kaldı
en son 77.7 ile bıraktıgım diyetimde bu sabah 78.7 dim. tammm 1 kilo gelmiş.
olurmu arkadaş yaaa nekadar yemişim bennn

evde ikramlıklar var ve ben kafamda huniyle gezsem yeridir kızlar...
geçen buzluga attım kurtuldum. şimdi gelen giden bitmio ki. hep ortada tabaklar dönüo...

motivasyon yookkk... pazartesi günüyle yeniden başlarım diye umut ediyorum...

canım bozma hemen moralini kilo neki veririsin hemen ama yaptıgn hamur işlerinden yeme bugunden sonra yicek gibi olursan yaz ı getir aklına fit olacagın günleri getir aklına belki motive eder seni :)

Nasılsınız hanımlar .
Ben daha motiveyim sabah aç karnına tartıldım kilomu tarihi yazdım ilacımı içtim ve güzel ve hafif bir kahvaltı yaptım artık kilo vereceğimi bildigim için çok ama çok mutluyum .
Hikom ya bende çok istiyorum şöyle eşimle başbaşa çıkayım elele gezeyim Ama Buda anca yazın kaynanam gelirse olur , yoks biraz zor ama senin adına çok mutlu oldum sorma o oje sevdası bendede var şimdiki favorim mat oje ve aynı renk normal okeyler frenç yapmak heleki siyah hastasıyım ama çıkartırken beni sinir ediyo ))

Zehra, esim dun asiri sasirtti beni.
Hatta oglani kv ye biraktik, araba gidrrken "seninle yalniz arabda gitmeyi bil ozlemisim" dedi.
Dun yeniden ask yasdik sanki sormaaa

Parasal Sorunumuz wrdi, bi is aldi. Dedi, para bitmeden bi disari cikalm.
Cok iyi geldi walla bize. Aramizdaki sorunlarda azaldi hatta hic yok diebilirim.
Allahm hepimzn mutlulugunu bozmasn ins,
Oglisinde uykusuzlgu kakadanms rahatsz etti demekki uyuyamadi.
Alistm ama surekli uyanmaya. Bende bazen kiziorm ama snra kizdm dir uzuluorm
Tirnagmi da yapamadm oglan uyandigi icin. Suan reklam izlior.
Beyaz oje surdum ustune siyah desenler yapicam bakalm nasil olcak.
Ama tirnak banti almam gerek. Normal bantla nasil olack bakalm.
Sen mutlulugnu hissettm dedn yaa, bende okuyunca snn bnm icin mutlu oldugunu hissettim.
Allah razi olsn canimcim. Kahvltna da bayildimmm. Kiss oglen sonu lahmacun yicemde sence yiyim miii
:26:

Son düzenleme:
http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&list=PLC7F4AF2880C90928&v=CQ3ozSPyMho

Linki cnm

TE=Roseliz;34139816]Nasılsınız hanımlar .
Ben daha motiveyim sabah aç karnına tartıldım kilomu tarihi yazdım ilacımı içtim ve güzel ve hafif bir kahvaltı yaptım artık kilo vereceğimi bildigim için çok ama çok mutluyum .
Hikom ya bende çok istiyorum şöyle eşimle başbaşa çıkayım elele gezeyim Ama Buda anca yazın kaynanam gelirse olur , yoks biraz zor ama senin adına çok mutlu oldum sorma o oje sevdası bendede var şimdiki favorim mat oje ve aynı renk normal okeyler frenç yapmak heleki siyah hastasıyım ama çıkartırken beni sinir ediyo ))[/QUOTE]

Ayy şu pozitif halin benide pozitif yapti walla.
Cookk sewindm walla du bi oyniyimm
Elizi bikac saatligine birakacak arkdsnz fln yokmu.
Hoss bende birakmazdm da iste cozum uretiordum.
Yaza bol bol gezersnz o zmn. Hem istedgini girek zayof halinle gezersn.
Yaaa youtube half moon yaz bak ne ojeler yapiorlar hayran kaldm

Roseliz: gülüm geçmiş olsun. Bak bi nedeni varmış bende mi gitsem acaba?şimdi emeklerin bola gitmiycek ve ilaçlarında etkisiyle zayıflıycan inş
Lajoba: özledim seni nasılsın canım?
Zehram: resimli menülerine görselliğine hayranım. Ama seni kafamda sade giyinen sade ve zarif olarak tasarlıyorum

Sehram; yok hep yok

Haapatcanim4139162]Günaydın kızlar
Hikmetcim çok iyi olmuş siİn için sevindim canım
Zehra'cımneeen öyle diyorsun zaman zaman bende kaçırıyorum muhabbeti
Kızlar biz mi birinci olduk acaba
Ben bugün evde yalnızım kahvaltımı yaptım
Öksürük devam ediyor ama leslie yapacağımı bugün
Kızlar sanırım benim vücudum cumaları strese giriyor
Dün akşam pide yedim
Sonra komşumda kurabiye yedim
Spor da yapmamadım ama düne göre -200 çıktı.m
Anlamasını işi[/QUOTE]

Gecms olsun canim. Eksi cikmana sewindm ..
Hafta sonu bizlere biseler oluorr yeme iste artiyir.
Eksiden ben daha azimliydm smdi istegm kirildi yaa

Canım tam 15 oldu ve ben başladığım yerdeyimeski azmim ,hayır deyişim ,iradem yok aksine sırf yemek için yiyorummeyve tb ekmek diyet peynir herşeyi alıyorum ama illa hergün bi kanadım oluyor. Sabah spor yaptım ama poça baklava sinirden herşeyi yedim. Karnım patlıycak gibi kot pantolonunun düğmesi çok sıkıyor yazın yine göbeğimi nereye sallıycam diye kıyafet seçerken delirşcem

Bu arada aç karınla toz zencefilli balı karıştırıp bi kaşık ye burdakiler dedi ve harika hemn kesiyor öksürüğü

Son düzenleme:
Kubram cnm sagolsunn iyi gidiyo cok sukur hedefime az kaldi ama su gobek ve bel gidine kadar. Devam
Sende istersen sok diyet yap vucudunu sasirt

Kiz ebru kusmuyuz biseymi kizdin seni kiricak bisey mi yaptim:44:

Papatyam cnm gecmis olsun ne guzel ekside cikmissin ben artida ciktim malsef

Zehra kahvaltinn muthis gozukuyor
Ya bizim kizda ayni dun 2.3 sa uyuduk gece 50 kere kalkti suanda hala yatiyo ama sık uyaniyo durmandan ben uyum bizim kiz uyumaz ben uyumuyum bizim kizz ooo masallahh oyle uyurki ne olcak bilmiyorum ne zaman duzene giricez ne zaman gece deliksiz uyku uyucazz bilmiyorumm
Kendine haksizlik etme lutfen gayet guzel muhabbetin sohbetin var severim ben seni

Son düzenleme:
Ohh gulum pozitifsin ne guzel ya kahvaltini etmissin ilacini icmissinn cok guzel ben bu gun biraz uykusuzum ama gelirim kendime insallah

Hikomm bidenemm hep mutluu olunnn insallah

Son düzenleme:

Canım dikkat etmeye çalış. Ben sırf gittiğim üstüme yakışsın oramı buramı saklamak zorunda kalmayayım diye mtive oluyorum. Yoksa ben de yemeyi çok seviyorum .şnsan gerçekten belli bir zaman yemedikçe hem tadını unutuyor hem de yemek istemiyor
Evde zencefil yok ama ballı başka nir şey yapacağım
Sağol canım a sonra 3 yk balı indireceğim mideye öksürük geçsin diye kaç kalori acaba

Cnm simdi netten baktim 1 yemek kaşığı 64 kaloriymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…