- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.461
Hayyyy maşallah. Ne güzel gitmiş.tebrik ederim.bende istiyorum54 görmek istiyorum
Eki Görüntüle 989706
Günaydınn
Güzel bir kahvaltı yaptım kendimi rahatlatmaya calısıyorum yada kandırmaya
Hikmetcim ben neredeyse hiç gece derin uyuyamıyorum.. KıZım uyutmuyor su sıralar tek derdim bu
Küçük diye birsey demiyordum ama artık 2 bucugu gecti bircok sey denedim olmuyor dikkat ceken bi bebek artık tek aklıma nazar geliyor bu sabah yine 6 da kalktık
Neysehhhhhh
Senin mutlulugunu taaaaaa buradan hissettim hikmet ve inan böyle bi ferahlama hissettim sevindim mutlaka kendimiE eşimiEde vakit ayıralım cocuklar yada baska seyler buna mani olmamalı yoksa hayat bi kaosa dönüşüyor yanı benim için öyle
Hep ihtiyac hissederim kendime ait zamana ,,
Bende gecen bir manikür seti aldım kiiii hakkını vermek için yapmam lazım ama daha bir kere kullanmadım:)
Tirnaklarini yapinca bizede göster
Arkadaslar ben biraz iletisim özürlüyüm bazen tutturamiyorum muhabbeti olmuyor o zmn seyirci kalmak daha iyi cünkü yersiz alinganlikkarim oluyor susunca unutup gecip gidiyor hadise olmadan :))) nerden cikti simdi bu??? Aman sallayin :)))
"Gecenhafta icin aciklama" :))
Günaydın kızlar
Hikmetcim çok iyi olmuş siİn için sevindim canım
Zehra'cımneeen öyle diyorsun zaman zaman bende kaçırıyorum muhabbeti
Kızlar biz mi birinci olduk acaba
Ben bugün evde yalnızım kahvaltımı yaptım
Öksürük devam ediyor ama leslie yapacağımı bugün
Kızlar sanırım benim vücudum cumaları strese giriyor
Dün akşam pide yedim
Sonra komşumda kurabiye yedim
Spor da yapmamadım ama düne göre -200 çıktı.m
Anlamasını işi
canım bozma hemen moralini kilo neki veririsin hemen ama yaptıgn hamur işlerinden yeme bugunden sonra yicek gibi olursan yaz ı getir aklına fit olacagın günleri getir aklına belki motive eder seni :)günaydın canlarrr
nasılsınız bakalım?
sabah,akşam,gece 1-2 hiiiç fark etmeden hamur işi hazırlayıp misafirlere servis ederken bende yedim bol bol
tartıda artı çıkacagımı çok iyi bilmeme ragmen bu gerçekle yüzleşmek gerekiyordu artık :18:
veee bu sabah korka korka çıktım tartıya...gözlerim böyle kaldı
en son 77.7 ile bıraktıgım diyetimde bu sabah 78.7 dim. tammm 1 kilo gelmiş.
olurmu arkadaş yaaa nekadar yemişim bennn
evde ikramlıklar var ve ben kafamda huniyle gezsem yeridir kızlar...
geçen buzluga attım kurtuldum. şimdi gelen giden bitmio ki. hep ortada tabaklar dönüo...
motivasyon yookkk... pazartesi günüyle yeniden başlarım diye umut ediyorum...
Eki Görüntüle 989706
Günaydınn
Hikmetcim ben neredeyse hiç gece derin uyuyamıyorum.. KıZım uyutmuyor su sıralar tek derdim bu
Küçük diye birsey demiyordum ama artık 2 bucugu gecti bircok sey denedim olmuyor dikkat ceken bi bebek artık tek aklıma nazar geliyor bu sabah yine 6 da kalktık
Neysehhhhhh
Senin mutlulugunu taaaaaa buradan hissettim hikmet ve inan böyle bi ferahlama hissettim sevindim mutlaka kendimiE eşimiEde vakit ayıralım cocuklar yada baska seyler buna mani olmamalı yoksa hayat bi kaosa dönüşüyor yanı benim için öyle
Bende gecen bir manikür seti aldım kiiii hakkını vermek için yapmam lazım ama daha bir kere kullanmadım:)
Arkadaslar ben biraz iletisim özürlüyüm bazen tutturamiyorum muhabbeti olmuyor o zmn seyirci kalmak daha iyi cünkü yersiz alinganlikkarim oluyor susunca unutup gecip gidiyor hadise olmadan :))) nerden cikti simdi bu??? Aman sallayin :)))
Kubram cnm sagolsunn iyi gidiyo cok sukur hedefime az kaldi ama su gobek ve bel gidine kadar. Devamgkızdın darildin kon çıtırlarım nasılsınız ben iyiyimçok şükür kızımı uyutum kahvaltı yaptım size bakiim dedim
hikoşş ne güzel eşinle vakit gecirmişsin arada bi yapmak lazım böle kacamaklar
zehra abla öle düşünme bende çogu muhabbeti kaçırıyorum çünkü çok giremiyorum nete
papatya dediğin gibi cuma günleri vucudun strese girebiliyo olabilir rahatlatmaya çalış kendini normal günde tartılıyomuş gibi hissetmeye caliş :)
lajoba vanım nasılsın tam gaz diyete başlamışsın ne güzel bu gidişle istediğin kiloya düşersin sen canım benim
nazlıma nasılsım canım dun okudum ama yazamadım boyun kac senin hedefini daha asagılara cektin sanırım
yesil erik aramıza hoşgeldin canım nasılsın ben 24 yasında bir prenses annesiyim prensesim 14 aylık 84.400 den 77 300 e düştüm hedefim 70 inş bian once hedefimize ulaşırız
ebrum sen nasılsın hiç konusamıyoruz artık oğlusun nasıl
şükranım nasılsın annene gittin sanırım kuzular iyidir inş
kevserim nasılsın gidiyo kilocuklar hedefine az kaldı :)
kızlar benim kilom 1 aydır aynı sanırım durdu kilo vermem şok diyetmi yapsam yada napmam lazım bana akıl verin lütffen
Zehra kahvaltinn muthis gozukuyorEki Görüntüle 989706
Günaydınn
Küçük . Zaman ye birsey demiyordum ama artık 2 bucugu gecti bircok sey denedim olmuyor dikkat ceken bi bebek artık tek aklıma nazar geliyor bu sabah yine 6 da kalktık
Neysehhhhhh
Ohh gulum pozitifsin ne guzel ya kahvaltini etmissin ilacini icmissinn cok guzel ben bu gun biraz uykusuzum ama gelirim kendime insallahNasılsınız hanımlar .
Ben daha motiveyim sabah aç karnına tartıldım kilomu tarihi yazdım ilacımı içtim ve güzel ve hafif bir kahvaltı yaptım artık kilo vereceğimi bildigim için çok ama çok mutluyum .
Hikom ya bende çok istiyorum şöyle eşimle başbaşa çıkayım elele gezeyim Ama Buda anca yazın kaynanam gelirse olur , yoks biraz zor ama senin adına çok mutlu oldum sorma o oje sevdası bendede var şimdiki favorim mat oje ve aynı renk normal okeyler frenç yapmak heleki siyah hastasıyım ama çıkartırken beni sinir ediyo))
Canım tam 15 oldu ve ben başladığım yerdeyimeski azmim ,hayır deyişim ,iradem yok aksine sırf yemek için yiyorum meyve tb ekmek diyet peynir herşeyi alıyorum ama illa hergün bi kanadım oluyor. Sabah spor yaptım ama poça baklava sinirden herşeyi yedim. Karnım patlıycak gibi kot pantolonunun düğmesi çok sıkıyor yazın yine göbeğimi nereye sallıycam diye kıyafet seçerken delirşcem
Bu arada aç karınla toz zencefilli balı karıştırıp bi kaşık ye burdakiler dedi ve harika hemn kesiyor öksürüğü
Sağol canım a sonra 3 yk balı indireceğim mideye öksürük geçsin diye kaç kalori acabaKubram cnm sagolsunn iyi gidiyo cok sukur hedefime az kaldi ama su gobek ve bel gidine kadar. Devam
Sende istersen sok diyet yap vucudunu sasirt
Kiz ebru kusmuyuz biseymi kizdin seni kiricak bisey mi yaptim:44:
Papatyam cnm gecmis olsun ne guzel ekside cikmissin ben artida ciktim malsef
Cnm simdi netten baktim 1 yemek kaşığı 64 kaloriymisCanım dikkat etmeye çalış. Ben sırf gittiğim üstüme yakışsın oramı buramı saklamak zorunda kalmayayım diye mtive oluyorum. Yoksa ben de yemeyi çok seviyorum .şnsan gerçekten belli bir zaman yemedikçe hem tadını unutuyor hem de yemek istemiyor
Evde zencefil yok ama ballı başka nir şey yapacağım
Sağol canım a sonra 3 yk balı indireceğim mideye öksürük geçsin diye kaç kalori acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?