- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.481
valla zehramm hic bilmiyorum ne olucak boyle bizim 13 aylik hic yerinde durmuyor simdi yurumeyide cozdu artik iyice durmuyor disari gezme annaneyi cok sebiyor ona gittigimizde bana hic gwlmiyoLajoba . Ki 13 asekkürler tatlim
Papatya oluyorru m öyle bazen canim :) iste hep o yuzden sakin olmayi ogrendim cunku burada herkes hosgörülü ve iyi nti tiyyetli bunu bildikten sonra kisinin kendini sorgulayip yanlis anliyorum demesi kolay oluyor
Ebrucum tskederim sadeyi sadeligi severim de zarifmiyim bilmiyorum:)) ortamina göre diyelim
Resimli menuler daha comta paylasirimda abartmiyim diyorum ama kendi gunlugum icin cogu menümü cekiyorum tam ne yedigimi bileyim diye
Hikmet canim bunu sik sik yapin her zaman birseyler harcamak zorunda degiliz basbasa elele bir yuruyus bile nasil mutlu eder insani oglusu alin salin yesillige hic korkma hasta olucak diye nasil alistirirsan öyle gider ciceklere dokunsun topragi hissetsin o mutlu olunca sen 10 bin kati mutlu olacagin icin ,,cok sevindim
Iyi ye bakalim lahmacunlarini sonra aglamak yok ama
Bende kayinvalidecime giderim menüde ne olursa bakalim balik olur buyuk ihtimal
Kevser ama ne zaman bitecek yaaaa gercekten cok yoruluyorum cok hareketli bi kizim var..hikmete yazdigim gibi kizimi cok serbest yetistiriyorum ama bu hepten ipin ucunu kacirdi özgürkiz oldu cikti basima
Inan 1 yasinda kaydiraklara tirmaniyodu koltuktan yere atlayabiliyordu 1 yasindaaaa
Simdi level atliyor yan atlama geri geri atlama ileri yastik koyup en uzaga atlama oyunlarimiz hep fiziksel kosmayi kaymayi ziplamayi seviyorum oyuncakla hic isi yok buda beni cok yoruyor.saniyorum böylede gidecek
Nette bi tarif buldum yaptım bakalım faydası olacak mıCnm simdi netten baktim 1 yemek kaşığı 64 kaloriymis
Eskisi gibi değil yani elbiseden anlaşılmıyor.oturunca önümde kat kat göbüş gitti tabi ama.kiyafeti kaldlrınca durumun vahameti çıklyor ortaya malesef canım..gitmiyor karın.ama 1 sene sürekli sporla dümdüz olur o kesin.canım maşallah sen zaten baya kilo vermişsin ben senin başlangıç kilondayım henüzben de merak ediyordum acaba 57 lere düşsem göbek kalırmı acaba diye de sanırım kalacak yine, sen 56 sın hala göbekten şikayet ettiğine göre spor aletlerin de hayırlı olsun inş göbüşün erir biter onlarla beraber darısı da benim başıma
günaydın çıtırlarım nasılsınız ben iyiyimçok şükür kızımı uyutum kahvaltı yaptım size bakiim dedim
hikoşş ne güzel eşinle vakit gecirmişsin arada bi yapmak lazım böle kacamaklar
zehra abla öle düşünme bende çogu muhabbeti kaçırıyorum çünkü çok giremiyorum nete
papatya dediğin gibi cuma günleri vucudun strese girebiliyo olabilir rahatlatmaya çalış kendini normal günde tartılıyomuş gibi hissetmeye caliş :)
lajoba vanım nasılsın tam gaz diyete başlamışsın ne güzel bu gidişle istediğin kiloya düşersin sen canım benim
nazlıma nasılsım canım dun okudum ama yazamadım boyun kac senin hedefini daha asagılara cektin sanırım
yesil erik aramıza hoşgeldin canım nasılsın ben 24 yasında bir prenses annesiyim prensesim 14 aylık 84.400 den 77 300 e düştüm hedefim 70 inş bian once hedefimize ulaşırız
ebrum sen nasılsın hiç konusamıyoruz artık oğlusun nasıl
şükranım nasılsın annene gittin sanırım kuzular iyidir inş
kevserim nasılsın gidiyo kilocuklar hedefine az kaldı :)
kızlar benim kilom 1 aydır aynı sanırım durdu kilo vermem şok diyetmi yapsam yada napmam lazım bana akıl verin lütffen
Bence yıl da birkere tarama yapmak şart sende bi yaptır evet ya nedeni bulduk o yüzden huxurlutum ama bi yönden hastalık içinde huzursuz umarım düzene girer ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalmamRoseliz: gülüm geçmiş olsun. Bak bi nedeni varmış bende mi gitsem acaba?şimdi emeklerin bola gitmiycek ve ilaçlarında etkisiyle zayıflıycan inş
Lajoba: özledim seni nasılsın canım?
Zehram: resimli menülerine görselliğine hayranım. Ama seni kafamda sade giyinen sade ve zarif olarak tasarlıyorum
Sehram; yok hep yok
http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&list=PLC7F4AF2880C90928&v=CQ3ozSPyMho
Linki cnm
TE=Roseliz;34139816]Nasılsınız hanımlar .
Ben daha motiveyim sabah aç karnına tartıldım kilomu tarihi yazdım ilacımı içtim ve güzel ve hafif bir kahvaltı yaptım artık kilo vereceğimi bildigim için çok ama çok mutluyum .
Hikom ya bende çok istiyorum şöyle eşimle başbaşa çıkayım elele gezeyim Ama Buda anca yazın kaynanam gelirse olur , yoks biraz zor ama senin adına çok mutlu oldum sorma o oje sevdası bendede var şimdiki favorim mat oje ve aynı renk normal okeyler frenç yapmak heleki siyah hastasıyım ama çıkartırken beni sinir ediyo))
Ohh gulum pozitifsin ne guzel ya kahvaltini etmissin ilacini icmissinn cok guzel ben bu gun biraz uykusuzum ama gelirim kendime insallah
Hikomm bidenemm hep mutluu olunnn insallah
Sabah
Naneli yeşil çay
1haslanmış yumurta
Kk Light peynir
4 zeytin
Dereotu ve maydonoz
1dlm Çavdar ekmegi
Ara: kayısılı probiyotik yogurt
Öğlen
4 tavuk köfte
Ayran
1dlm Çavdar ekmegi
Akşam
1küçük kase mercimek çorbası
2 tavuk köfte
Yeşil salata
2 kaşık Yogurt
1elma dlm frında patates
Ara: yarım portalal
Iyi akşamlar çıtırlarım sabahı nesfitimden sonra lessi lie 3 mil,10 dak Zumba,13 dak da fitnes dans ve 100 mekik :))) menümün devamını yazıyım
Öğlen;
Güzel bir kahvaltı peynir,zeytin,kırmızıbiber,2 tam tahılı ekmek,labne,2 tatlı kaşığı reçel,bir okadar da tahinpekmez :)
Ara;
Portakal
Akşam;
Fırında ıspanaklı tavuk graten yanında yoğurt
Yanlız acayip bir tatlı isteği var kızlar naapıcağımı bilemiyorum( akşam koçişten kaçamak bişeyler isteyebilirim ama yatmadan en az yarım saat yine spor yaparım :)) 2,5 lt su da yatana kadar biter sanırım :)bu ara da yarama parmak basmışsınız kocimle yanlız gezmeyeli çok uzun zaman oldu keşke fırsat bulabilsek ( neyse sonra girerim tekrar :))
Sabah
Naneli yeşil çay
1haslanmış yumurta
Kk Light peynir
4 zeytin
Dereotu ve maydonoz
1dlm Çavdar ekmegi
Ara: kayısılı probiyotik yogurt
Öğlen
4 tavuk köfte
Ayran
1dlm Çavdar ekmegi
Akşam
1küçük kase mercimek çorbası
2 tavuk köfte
Yeşil salata
2 kaşık Yogurt
1elma dlm frında patates
Ara: yarım portalal
Kızlar avatarim nasıl olmuş
Kızlar avatarim nasıl olmuş
kızlar yazılarıma afedersiniz aceleyleşuan dok karnınayım ve 67.6 cıkıyorum 65,5 civar sabeh ac cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?