Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba tesekkürler tatlim

Papatya oluyor öyle bazen canim :) iste hep o yuzden sakin olmayi ogrendim cunku burada herkes hosgörülü ve iyi niyyetli bunu bildikten sonra kisinin kendini sorgulayip yanlis anliyorum demesi kolay oluyor

Ebrucum tskederim sadeyi sadeligi severim de zarifmiyim bilmiyorum:)) ortamina göre diyelim
Resimli menuler daha comta paylasirimda abartmiyim diyorum ama kendi gunlugum icin cogu menümü cekiyorum tam ne yedigimi bileyim diye

Hikmet canim bunu sik sik yapin her zaman birseyler harcamak zorunda degiliz basbasa elele bir yuruyus bile nasil mutlu eder insani oglusu alin salin yesillige hic korkma hasta olucak diye nasil alistirirsan öyle gider ciceklere dokunsun topragi hissetsin o mutlu olunca sen 10 bin kati mutlu olacagin icin ,,cok sevindim
Iyi ye bakalim lahmacunlarini sonra aglamak yok ama
Bende kayinvalidecime giderim menüde ne olursa bakalim balik olur buyuk ihtimal

Kevser ama ne zaman bitecek yaaaa gercekten cok yoruluyorum cok hareketli bi kizim var..hikmete yazdigim gibi kizimi cok serbest yetistiriyorum ama bu hepten ipin ucunu kacirdi özgürkiz oldu cikti basima
Inan 1 yasinda kaydiraklara tirmaniyodu koltuktan yere atlayabiliyordu 1 yasindaaaa
Simdi level atliyor yan atlama geri geri atlama ileri yastik koyup en uzaga atlama oyunlarimiz hep fiziksel kosmayi kaymayi ziplamayi seviyorum oyuncakla hic isi yok buda beni cok yoruyor.saniyorum böylede gidecek

Tubilosch gözünaydin esinin getirdigi hurma ve zemze. Disinda senin hazirladigin ikramlar hep elinin altinda olan seyler zaten böyle dusun ve hic özenme bile

Yablis anlamisim hikmet sen bana yiyeyim mi diye sormussun ben sende yicen mi anladim :) yani lamacunun cok zararli oldugunu dusunmuyorum yanina hicbirsey yemessen bol salatayla 1 ennnnn fazla iki lahmacunun zari olmaz cunku yesillikle yeniyo ustunde protein hamurda ince olursa onuda yedigin ekmekten say ...karatay hep lahmacunu tavsiye ediyor ya ama fazlasi hersey gibi zarar yine

valla zehramm hic bilmiyorum ne olucak boyle bizim 13 aylik hic yerinde durmuyor simdi yurumeyide cozdu artik iyice durmuyor disari gezme annaneyi cok sebiyor ona gittigimizde bana hic gwlmiyo
Elimizden tutuyo parka salincaga binmek istiyor
Bizim evde dogalgaz sobasi var tek odada yaniyo diger odalar soguk ben odadan cikiyim basliyo aglamaya kapiya vuruyor kapiyi acmaya calisiyor salona ciktinmi bayram ediyor soyle oyuncaklariyla oynasa bende isimi gucumu yapiyim yok illa anneyi deli edicek
Inanirmissin hala uyuyor bende islerimi hallettim ama gene de durmadan uyaniyo geri yatiyo ahliyo uyuyor
Oyyy oyy sen byle yazinca icimi doktum valla iyi oldu ya
Gece sık uyanmasi beni deli ediyo

Eskisi gibi değil yani elbiseden anlaşılmıyor.oturunca önümde kat kat göbüş gitti tabi ama.kiyafeti kaldlrınca durumun vahameti çıklyor ortaya malesef canım..gitmiyor karın.ama 1 sene sürekli sporla dümdüz olur o kesin.

Benim boyum 164 canım. ..

Bence yıl da birkere tarama yapmak şart sende bi yaptır evet ya nedeni bulduk o yüzden huxurlutum ama bi yönden hastalık içinde huzursuz umarım düzene girer ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalmam

Ayy şu pozitif halin benide pozitif yapti walla.
Cookk sewindm walla du bi oyniyimm
Elizi bikac saatligine birakacak arkdsnz fln yokmu.
Hoss bende birakmazdm da iste cozum uretiordum.
Yaza bol bol gezersnz o zmn. Hem istedgini girek zayof halinle gezersn.
Yaaa youtube half moon yaz bak ne ojeler yapiorlar hayran kaldm
[/QUOTE]
Yok hikom ya eliz mümkün degil kimsede durmuyor sadece eşimin teyzesi akşam çıksak evi kalabalık oluyo çocuğunun dersleri bide nenemize bakıyor hiç boş durmuyo o yüzden cesaret edemiyorum dediğin gibi yazın zayıf zayıf oh gezerim eşimle
Ohh gulum pozitifsin ne guzel ya kahvaltini etmissin ilacini icmissinn cok guzel ben bu gun biraz uykusuzum ama gelirim kendime insallah

Hikomm bidenemm hep mutluu olunnn insallah

Aaa o uykusuzluk bende de var eliz hanımın uykusu azdı 03:30 da uyudu canım çıktı uyutana kadar sabah da 8:30 kalktı ya dinlenemedim.

Kızlar nerdesiniz....bizim topiğe sessizlik yakışmıyor..sizi okumaya bayılıyorum..fazla yazamasamda

Iyi akşamlar çıtırlarım sabahı nesfitimden sonra lessi lie 3 mil,10 dak Zumba,13 dak da fitnes dans ve 100 mekik :))) menümün devamını yazıyım

Öğlen;
Güzel bir kahvaltı peynir,zeytin,kırmızıbiber,2 tam tahılı ekmek,labne,2 tatlı kaşığı reçel,bir okadar da tahinpekmez :)
Ara;
Portakal
Akşam;
Fırında ıspanaklı tavuk graten yanında yoğurt

Yanlız acayip bir tatlı isteği var kızlar naapıcağımı bilemiyorum ( akşam koçişten kaçamak bişeyler isteyebilirim ama yatmadan en az yarım saat yine spor yaparım :)) 2,5 lt su da yatana kadar biter sanırım :)bu ara da yarama parmak basmışsınız kocimle yanlız gezmeyeli çok uzun zaman oldu keşke fırsat bulabilsek( neyse sonra girerim tekrar :))

Sabah
Naneli yeşil çay
1haslanmış yumurta
Kk Light peynir
4 zeytin
Dereotu ve maydonoz
1dlm Çavdar ekmegi

Ara: kayısılı probiyotik yogurt

Öğlen
4 tavuk köfte
Ayran
1dlm Çavdar ekmegi

Akşam
1küçük kase mercimek çorbası
2 tavuk köfte
Yeşil salata
2 kaşık Yogurt
1elma dlm frında patates

Ara: yarım portalal

Son düzenleme:

Menünü beğendim canım firesiz gayet güzel olmuş :))

Menüleri beğendim kızlar...iyi super..tugselcim sporunda harika canım

İyi akşamlar kızlar, bugün pek giremedim nete. Annem geldi, biraz evişi yaptık, oğluma baktı. Görümcemler geldi. 2.5 aydır gelmiyolardı. annem eve gittikten sonra da yukarı çıktım, kv lerde yedik yemeği. eşlerimiz de derbi maçını izlemeye gittiler.
Papatyam nasıl oldun canım, öksürük için ballı limonlu ılık su önerecektim ama kızlar yazmışlar zaten, inş kısa sürede geçer.
Gül' üm hoşgeldin, geçmiş olsun, dr un verdiği ilaçlarla artık daha hızlı kilo verebilecekmişsin. Bugün daha bi morali iyi gördüm yazından
Ebrum canını sıkma kilolar için, hemen hepimizin cıssları yemekten kendimizi alamadığımız günler oluyo. Göbek filan kalmıycak. yaza kadar incecik olacağını, 38 beden kıyafetlerle salınıp gezeceğini düşün. Ben hep o hayalle yemekten uzak durmaya çalışıyorum.
Sehraya gelince, ben de çok merak etmiştim faceden görüştük, ailevi bazı sıkıntıları varmış, o yüzden topiğe gelemiyormuş, detayları gelince kendisi açıklar zaten. O da sizleri çok özlemiş. Gelir inş artık.
Zehracım öyle düşünme lütfen hepimiz seni çok seviyoruz, muhabbetin de güzel ama seni anlıyorum galiba, belli aralıklarla tatile filan gittin, Türkiyeye geldin, bi süre nete giremedin. Sayfalar da ilerleyince dahil olamadığını düşündün belki de. Bana da öyle oluyo arada, bazı sıkıntılar sebebiyle birkaç gün giremiyorum ve sohbete nerden dahil olacağımı, ne yazıcamı şaşırıyorum.
Tubi canım, işin zor, ikramlar gözünün önünde olunca. Sen bol bol su içip mideni doldur, cici mamalara yer kalmasın. Ben öyle yapıyorum çoğu zaman işe yarıyo. Başka bişeylerle oyalanmaya çalış, işin olmadıkça mutfaktan uzak dur.
Hikoşum sevindim, eşinle güzel bi gün geçirmişsiniz. Arada sırada böyle şeyler yapmak evliliği ve aşkı tazeler.
Kevserim ve Lajobam, diğer kızçelerim, göbeği eritememekten ben de muzdaribim. Daha çok mekik çekmeliyiz. Pilateste özellikle karın hareketlerini yapmalıyız ve gün içinde defalarca karnımızı içeri çekmeliyiz. Arkadaşım benim gibi sezeryanla doğum yaptı ve şimdi 53 kiloymuş. O yapabildiyse neden biz yapamayalım ki? Ümitsiz olmayalım gidecek bu kilolar ve dümdüz bir karına sahip olucaz.
Kübram annemlere gitmedim bu hafta, evimdeyim. Annemler istanbula düğüne gideceklermiş, haftaya giderim nasipse. Sen nasılsın bu arada? Kurabiye işleri nasıl gidiyo?
Nazlma, avatarın harika
Tuğsell sen nasılsın canım
Hadekam vitamin işini dikkate alıcam, araştırıcam, ilgilendiğin için teşekkürler?
Diğer kızlar size de iyi haftasonları diliyorum, kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Menüm beyaz peynir * 2-3 çatal tahin helvası
2 dl ekmek * 1 domates

öğlen 2-3 çatal patates kızartması* 2 dl salam
2 soğanlı yumurta * 2 dl ekmek *çay

ara 1 armut

akşam 1 kepçe şehriyeli tarhana çorbası *
6-7 kaşık patatesli barbunya yemeği*
çeyrekten de az bazlama

ara 2 ısırık çiko * 3 bardak çay *2 dl elma

su 1.5 lt
spor 20 dk pilates * 1 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…