- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.501
Menüm beyaz peynir * 2-3 çatal tahin helvası
2 dl ekmek * 1 domates
öğlen 2-3 çatal patates kızartması* 2 dl salam
2 soğanlı yumurta * 2 dl ekmek *çay
ara 1 armut
akşam 1 kepçe şehriyeli tarhana çorbası *
6-7 kaşık patatesli barbunya yemeği*
çeyrekten de az bazlama
ara 2 ısırık çiko * 3 bardak çay *2 dl elma
su 1.5 lt
spor 20 dk pilates * 1 mil leslie
Kimse paylaşımda bulunmuyor cünki sebeb
Ablası ekmekler biraz fazlamı???olmuş ne:)) sanki yoksa menü gayet güzel hatırımı sormuşsun iyiyim ablam nasıl olayım çocukların hastalıkları ile uğraşıyorum onun dışında kilo vermek için çaba sarfediyorum evin içinde olmaktan çok rahatsızım artık..(öyle işte sen neler yapıyosun??
Biraz fazla mı ?? alınganlık yapıyorsun acaba bu akşam Cumartesi ve bir çoğumuz eşiyle biryerler de olabilir evin de çocukları ile vakit geçiriyor olabilir olamaz mı??bence ön yargılı davranmaya gerek yok yine de sen bilirsin tabi...
Valla pazar olmayan gunude biliyorum herkez kendi bilir Paylasi
M sifir hi kendi aranizda ha ric
Ablası ekmekler biraz fazlamı???olmuş ne:)) sanki yoksa menü gayet güzel hatırımı sormuşsun iyiyim ablam nasıl olayım çocukların hastalıkları ile uğraşıyorum onun dışında kilo vermek için çaba sarfediyorum evin içinde olmaktan çok rahatsızım artık..(öyle işte sen neler yapıyosun??
Biraz fazla mı ?? alınganlık yapıyorsun acaba bu akşam Cumartesi ve bir çoğumuz eşiyle biryerler de olabilir evin de çocukları ile vakit geçiriyor olabilir olamaz mı??bence ön yargılı davranmaya gerek yok yine de sen bilirsin tabi...
Ben tartıldım dün ile aynıyım
Dün gündüz komşuda 5 adet kurabiye poğaçayedim
Akşam yemeğinde pikav yedim
Akşam misafirlikte kek fındık fıstık patlamış Mısır yedim
4 yk bal yedim
Diyeti bırakıp yemeğe başlıyorum
Ben yiyince artıçıkmuyorjm
Yemeyince artı çıkıyorum
Anlayan beri gelsin
Valla birden hetkex cvb verir oldu bilmihorum
Hikommmmmm gelll gelll gulummle seni cagiriyoruzz hissett:))
Papatyamm cok gecmis olsun tekrar gecirtmedi bal ya tuh gercekten cok kotu bisey su oksuruk
Hikommmmm sesimize gellll)). Neredeysin dün o 3 lahmacun nasıl geçti biSiz boğazından hikooooo .
Sizi seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?