Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ablası ekmekler biraz fazlamı???olmuş ne:)) sanki yoksa menü gayet güzel hatırımı sormuşsun iyiyim ablam nasıl olayım çocukların hastalıkları ile uğraşıyorum onun dışında kilo vermek için çaba sarfediyorum evin içinde olmaktan çok rahatsızım artık..(öyle işte sen neler yapıyosun??

Kimse paylaşımda bulunmuyor cünki sebeb

Biraz fazla mı ?? alınganlık yapıyorsun acaba bu akşam Cumartesi ve bir çoğumuz eşiyle biryerler de olabilir evin de çocukları ile vakit geçiriyor olabilir olamaz mı??bence ön yargılı davranmaya gerek yok yine de sen bilirsin tabi...

merhabaa citirlarimmm dun aksam oglani uyuttum Bende guzelce uyudum, 21:00 uyudugumda. Sabaha kadar misil misil uyudum.
Tabi oglana uyandim da , dun geceyr nazaran iyiydi.
Kizlar, aslinda canim sıkkın. Oglanin burnu tıkali. Agzindan nefes aliyor.
Buru spreyinden sıkıyorum. İns grip olmaz.
Zehraa, dun aksam 3tane lahmacun yedimmm. Bol da salataaa. BBol limonda sıktım.
AmA sabaj tartida arti gormedim. Gunledr lesie de yapmiyorumm. Bugun baslicam artik

Nel, cay bana faydali geldi galiba, sbaah yine hazirladm. Borazdan ac karnina icicem.

Hamişlerim nerdeler, ozgem hawarim. Durumlar nasil?

gülumm ve kewom birazdan gelirsinz dmii:44:
Mew, kuboş,nazlimmm, lajoba yani elifcim, şüküm, hadekacim, tugselcm,tubiim, serciş(kayiplarda)
Ebruş, papatyacm, sehra ,tuanabe, canlarimm, nasilsinizzzz. Herkes bir arada gormeyi ozledim yaaa.

Ama hafta sonu herkes ailesiylee farkindaym. Bebis, cocuklar da durmuyorlar.
Tuanabe, alinganlk yapma cnm. hafta sonu pek kimse olmaz burda
GeneLde ben daimiyimde o da oglan durursaa. Sen istedign kadar yaz kmse bise demez.
Kilona da cok sewindm

Son düzenleme:

İste kahvaltimmmm

kasarli omlet
Yesilcay
Yaprak galeta cekirdekli
Vee bi koca tabaaak Salata
Az da light peynir

Günaydın kızlar
Gece biz de çok geç geldik eve arkadaşlara gittik. Sabaha kadar öksürükten uyuyamadım. Kuru öksürük ne gıcık bişey Allah'ı
Şimdi tartılacağım dün yediğim o kadar bala hem fayda etmedi hem de bana ne yaptı göreyim
Tuanabe bence alınganım yapıyorsun
Ben 10 gündür başka bir topiğe takılıyorum bildirim falan yapıyorum
Dün oradan birisi bana dedi ki sen yeni misin
Hoşbulduk dedim ama hiç alınmadım
Lütfen sen de alınma
Gözümüzden kalabiliyor zaman zaman

Ben tartıldım dün ile aynıyım
Dün gündüz komşuda 5 adet kurabiye poğaçayedim
Akşam yemeğinde pikav yedim
Akşam misafirlikte kek fındık fıstık patlamış Mısır yedim
4 yk bal yedim
Diyeti bırakıp yemeğe başlıyorum
Ben yiyince artıçıkmuyorjm
Yemeyince artı çıkıyorum
Anlayan beri gelsin

herkeze iyi pazarlar canlarr

bugün diyetsiz son günüm.
regl ve misafir yoğunlugum bitti...

yarın bol spor ve dikkatli beslenmeye kaldıgım yerden devam...
desteginiz için teşekkürler kızlar.

uzun zamandır baldır kısmı sıkan pantolonumu dün rahat giydim :)
diyete devam etmek gerekkk
hedefe yaklaşıyorken motiveyi yakalamam lazım.
bugün ikramlıkları halledicem.
gelen olmazsa hepsini buzluga.

günaydın çıtırlarım nasılsınız umarım herkes iyiydir ben biraz once çok güzel bikahvaltı yaptım kızımı uyuttum şimdi koca bi bardak su aldım yanıma size bakıyım dedim eşim çalışıyo bugun bizde kızımla evdeyız kızım uyurken film izlicem bende sonra belki parka gideriz bu hafta çok motiveyim kızlar ama yanlış anlamazsanız bişey dicem yaa ben farkettim yarışma oldugu zaman ben kilo veremiyorum yani diyet modunda olamıyorum o yuzden ben yarısta yokum çok ters bi durum biliyorum ama dikkat ettim hep böle oluyo
eşimi ikna edebilirsem bugun sinemaya gidelim dicem bakalım inş erken gelir evede gideriz bende böle cıtırlarım hmm bide adını hatırlamıyorum ama aramıza yeni katılan bi arkadasımız sanırım bıraz alınganlık yapmış ama hafta sonları bizim topik genelde sessiz olur canım ama sen istediğin kadar yazabilirsin mesela benmde yazıyorum ki bayadır bu topikteyim çogu zaman cvp gelmiyo ama alınmıyorum yazmaya devam ediyorum çünkü burayı seviyorum
şükranımm annenler hayıurla gitsin gelsinler canım valla kurabiye işleride çok iyi oldugunu söleyemem yaa az sipariş alıyorum ama sabırla bekliyorum bakalım canım inş iyi gider
nazlıma canım boyun çok kısa degil ama sanırım 49 fln olmak istiyosun zayıf olmazmı ??
papatya bence sen rahat oldugun zaman normal kilonu gösteriyo tartı acaba tartıda hangi rakamı görcem diyince strese giriyo sanırım
hikoşşş kahvaltın süper canım
tubii yarına bomba gibi bekliyorum canım seniii

Valla pazar olmayan gunude biliyorum herkez kendi bilir Paylasi
M sifir hi kendi aranizda ha ric

valla burda yok kendi aranız yok yeni gelen olayı yok tatlım herkes elinden geldiğince yazan arkadaşlara cvp veriyor ama senin anladıgın farklı olabilir onu bilemem fakat çok ön yargılısın

Papatya geçmiş olsun 1 tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı toz zencefili karıştır ve yut onu öksürüğün geçecek adım gibi eminim ebruya da söylemiştim oğlu îçîn geçtiğini söylemişti

Hikommmmmm gelll gelll gulummle seni cagiriyoruzz hissett:))

Papatyamm cok gecmis olsun tekrar gecirtmedi bal ya tuh gercekten cok kotu bisey su oksuruk

eee ben geldm siz gitmissiniz.
Ya kizlar sabah regl oldum.
Suan laviva, hosbes, browni hüpleticeem.
Feciii cnm cekioorrr.
Bide cok snirliyimmm. Kocise yok yere bagirdim cagirdimmm.
Nedenini biliorr hasta olnca snirli oldgmu yaniii seni anliormm dedii
Guldü..
Ayy tutmayn beniii

Hikommmmm sesimize gellll )). Neredeysin dün o 3 lahmacun nasıl geçti biSiz boğazından hikooooo .

Sizi seviyorummmm

Gülümm nasil guseldi sna anlatamammm yaaa.
Walla ne yala soyliyim ggectiii, ama hepniz aklmdanda gectnz.

Kewoooommm nirdesiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…