- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.521
Papatya geçmiş olsun 1 tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı toz zencefili karıştır ve yut onu öksürüğün geçecek adım gibi eminim ebruya da söylemiştim oğlu îçîn geçtiğini söylemişti
Hikommmmmm gelll gelll gulummle seni cagiriyoruzz hissett:))
Papatyamm cok gecmis olsun tekrar gecirtmedi bal ya tuh gercekten cok kotu bisey su oksuruk
Cnm gecmedi mi daha öksürügün.
Bal limon iyi gelir die biliorum.
Şuan cikolata komasina giricem walla, regl basladi bugun.
Sağolun kızlar dünden beri bi kavanoz bal yedim herhalde
Limonu karabiberli nanelikekikli türlü türlü
Evde zencefil yok komşuma sorayım onu da yiyeyim ay inşallah faydası olur
herkeze iyi pazarlar canlarr
bugün diyetsiz son günüm.
regl ve misafir yoğunlugum bitti...
yarın bol spor ve dikkatli beslenmeye kaldıgım yerden devam...
desteginiz için teşekkürler kızlar.
uzun zamandır baldır kısmı sıkan pantolonumu dün rahat giydim :)
diyete devam etmek gerekkk
hedefe yaklaşıyorken motiveyi yakalamam lazım.
bugün ikramlıkları halledicem.
gelen olmazsa hepsini buzluga.
günaydın çıtırlarım nasılsınız umarım herkes iyiydir ben biraz once çok güzel bikahvaltı yaptım kızımı uyuttum şimdi koca bi bardak su aldım yanıma size bakıyım dedim eşim çalışıyo bugun bizde kızımla evdeyız kızım uyurken film izlicem bende sonra belki parka gideriz bu hafta çok motiveyim kızlar ama yanlış anlamazsanız bişey dicem yaa ben farkettim yarışma oldugu zaman ben kilo veremiyorum yani diyet modunda olamıyorum o yuzden ben yarısta yokum çok ters bi durum biliyorum ama dikkat ettim hep böle oluyo
eşimi ikna edebilirsem bugun sinemaya gidelim dicem bakalım inş erken gelir evede gideriz bende böle cıtırlarım hmm bide adını hatırlamıyorum ama aramıza yeni katılan bi arkadasımız sanırım bıraz alınganlık yapmış ama hafta sonları bizim topik genelde sessiz olur canım ama sen istediğin kadar yazabilirsin mesela benmde yazıyorum ki bayadır bu topikteyim çogu zaman cvp gelmiyo ama alınmıyorum yazmaya devam ediyorum çünkü burayı seviyorum
şükranımm annenler hayıurla gitsin gelsinler canım valla kurabiye işleride çok iyi oldugunu söleyemem yaa az sipariş alıyorum ama sabırla bekliyorum bakalım canım inş iyi gider
nazlıma canım boyun çok kısa degil ama sanırım 49 fln olmak istiyosun zayıf olmazmı ??
papatya bence sen rahat oldugun zaman normal kilonu gösteriyo tartı acaba tartıda hangi rakamı görcem diyince strese giriyo sanırım
hikoşşş kahvaltın süper canım
tubii yarına bomba gibi bekliyorum canım seniii
Cnm gecmedi mi daha öksürügün.
Bal limon iyi gelir die biliorum.
Şuan cikolata komasina giricem walla, regl basladi bugun.
Komşudan zencefil aldım balla yedim
Yeşil erik dediğin gibi yapayım bende gidiş geliş atayım ağzıma
Adet dönemlerinde vücut kanla birlikte magnezyum kaybediyormuş. Magnezyum tatlıların içerisinde bulunduğu için tatlı krizleri yaşanıyor.
2 Kuru kayısı + bir badem Tatlı krizini geçiriyormuş.
Ben bademi hiç sevmem yiyememde zaten dersenizde
2 Kuru kayısı + 1 ceviz
hikoşummm hiç sorma ya bende bi terslik var kesin dediğin gibi yarışta motive olmam lazım normalde ama olmuyo işte :
canımm sen reql olduysan benimkide bikaç günne teşrifeder genelde hep aynı zamanda reql oluyoruz :)
teşekkür ederim güzelim.. bu arda geçmişolsun.. kendine iyi bak çabucvak iyileş.. bizimevde de salgın var.küçük mkzıım büyükk kızım ve sıra eşimde ..öksürmekten uyuyamaıyorlar.. umarım ben yakalanmamm..Nelson canım ne güzel yazmışsın şimdi ben telden yazıyorum sonra annemi arayacağım ve teli tam bir saatliğine kaldıracağım ortalıktan çalarsa alırım elime
Gül canım geçmiş olsun inşallah güzel kilolar verirsin bundan sonra
Kevom maşallah ne güzel vermişsn.çok sevindim senin adına.inşallah bende bu hafta böyle veririmde.54 lü birşeyler görürüm artlk
Hikoşum üzülme.sen ne kilolar verdin bunuda verirsin...bendede tıkanlyor duruyor bıktlm ya gitsin artık.istemiyorum artık onuoğluşun 11 aylıkmı oldu maşallah paşaya. Benim kızçede 7 mart 11 aylık olucak inşallah. Benim yerime o zayıf.7.800 qram . keşke ona verme imkanım olsaydida 2 3 kilo verseydim:2:
Gelmemişde ona sevin canım.böyle yapınca motivasyon yerle bir oluyor..haftaya gitsin artık yaaaaa...
Zararin neresinden dönsen kardır mevim.artık bollll dikkat var..ama regl de o yüzden buda normal
Hayyyy maşallah. Ne güzel gitmiş.tebrik ederim.bende istiyorum54 görmek istiyorum
Inşallah görürsün haftaya canım...hepimiz istediyimiz rakamlari görürüz
Regldendir ebrum bence...ama sende dikkat et...bazen gerçekten kendimizi kaybedib abartiyoryz..
Sağol tatlım...kilom belkide iyi.ama karnım ve yanlar var malesef. Yağlar orda depolanmış durumda...o yüzden 50 nin altına düşmem şart.tabiii sporla..bide garantiye almalıyım kendimi
Ooooo ne güzel maşallah. Tebrik ederim. Supersin super
Olsun tubim.sende ara vermiş oldun.dönünce metobolizman tıkır tıkır çalışacak inşallah
Offff nelsonum en hasas noktam o benim.netde bazen kendimi kaybediyorum gerçekten. ..mesela dün.işim çoktu.bulaşıklar filan slrf nette iturdum diye tam 1.5 saatimi kaybettim.ve gece 2:30 da yattlm..
Gülüm sebebi bulunduğuna göre çokta güzel vericeksrn kilolarını....inşallah. . .sevindim senin adına.hep mutlu umutlu ol böyle. Hepimiz olalım
Bugün Dr gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim Tiroit tembelliği varmış ilaç verdi diyetisyene gitmene bile gerek yok ilaçla birlikte kilo vericeksrn dedi gelirken Çavdar'ın ekmegi ve lor aldım artık menülerimle aranızdayım , o kadar diyet boşa gitti keske baştan gitseydim boşuna kilo veremiyorum diye üzüldüm ama Dr dediğine göre artık kilo verecekmişim,) mutluyum umutluyum siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?