Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikommmmmm gelll gelll gulummle seni cagiriyoruzz hissett:))

Papatyamm cok gecmis olsun tekrar gecirtmedi bal ya tuh gercekten cok kotu bisey su oksuruk

Sağolun kızlar dünden beri bi kavanoz bal yedim herhalde
Limonu karabiberli nanelikekikli türlü türlü
Evde zencefil yok komşuma sorayım onu da yiyeyim ay inşallah faydası olur

Sağolun kızlar dünden beri bi kavanoz bal yedim herhalde
Limonu karabiberli nanelikekikli türlü türlü
Evde zencefil yok komşuma sorayım onu da yiyeyim ay inşallah faydası olur

papatya ben taze zencefili rendenin ince kısmıyla rendeleyip üzerine birkaç kaşık bal koyuyorum. Şöyle kapaklı cam bir kase içinde duruyor masanın üstünde sabah akşam veya boğazım gıcıklandığında bir çay kaşığı alıyorum.

Küboş,, napioan cnmmm yaris olnca insan daha da azimlenir canikom yaaa..
Sende tersi oluoo desene

Tubiii bnde yrn bomba gibi baslicam.
Sua bittigimm an ,, cok ciku yedim. Suan inanilmaz midem bulaniyoor.
Misafirlernde bitms cok sukur. Dinleb artk
Kiss kocisin kilon icin ne dedi. Soyledysende ben kacirmisimdr.

Cnm gecmedi mi daha öksürügün.
Bal limon iyi gelir die biliorum.
Şuan cikolata komasina giricem walla, regl basladi bugun.

Adet dönemlerinde vücut kanla birlikte magnezyum kaybediyormuş. Magnezyum tatlıların içerisinde bulunduğu için tatlı krizleri yaşanıyor.

2 Kuru kayısı + bir badem Tatlı krizini geçiriyormuş.

Ben bademi hiç sevmem yiyememde zaten dersenizde

2 Kuru kayısı + 1 ceviz

Komşudan zencefil aldım balla yedim
Yeşil erik dediğin gibi yapayım bende gidiş geliş atayım ağzıma

Komşudan zencefil aldım balla yedim
Yeşil erik dediğin gibi yapayım bende gidiş geliş atayım ağzıma

Sürekli yeme bence gece yatmadan bi kaşık eğer devam ederse sabahda bi kaşık sonuçta herseyin azı kâr çoğu zarar çok tüketme , ve taze taze karıştırıp yemeni tavsiye ederim toz zencefille geçeceğine eminim

Canim dogru diyosuun da o an ciku cikuu diyoo vücudum.
Normalde bu kadar ciku yemezdimde iste iyice saldm kendimi :44:

hikoşummm hiç sorma ya bende bi terslik var kesin dediğin gibi yarışta motive olmam lazım normalde ama olmuyo işte :
canımm sen reql olduysan benimkide bikaç günne teşrifeder genelde hep aynı zamanda reql oluyoruz :)

Beni eskiden hirslandirirdi yaris.
Simdi diyete de istek kalmadi.
Sikıldm galiba diyet yapmaktan.
Ayy regl geldi die sinir olumsuzluk hepaii suan mevvcut malesef.
Yarina toparlarm ins.
Kewoda olur bikac gune, ucumz ayni zmnda oluyordk

Sabah:
3 bardak çay (şekersiz)
Yarım simit
İki minik pamuk pogaça
4 zeytin
Domates2 dlm
Salatalık. 2dlm
Kk peynir
3 çatal salcalı sosis

Ara: 3ceviz

Öğlen : yok kahvaltı geç yapıldı

Ara: yarım ayva

Akşam
10 adt etli pazı dolması
Bir kase yogurt
Bol limonlu havuç salatası

Kızlar yeni diyet yapıcam tam anlamıyla. Bıktım artık o kadar verdim.azcık kaldı gitmiyor yaaaabu nadıl sizce.haftaya 2.5 vad ediyor.1.5 yeter bana razlylm ona da

iyi geceler kızçlerrr....

bugün:

11:30=1dl.kepek ekmek,yarım yumurta sarısı,domates salatalık biber,çay
14:30=1 kase yoğurt
16:30=yeşil mercimek,1 bardak yoğurt,turşu,közlenmiş kırmızı biber,yarm dl.kepek
18:00=1.5dl nutellallı ekmek(regl)eşilçay
19:00=1 paortakal,1 kivi,çeyrek muz

Perşembe akşamı temizlik günü yapmadığım için bugün mahfoldum.Oglum ilgi bekliyor bu bana ders olsun.Bi daha gününde yapıcam.Kapıları sildim yerleri balkon yıka 3 kez makine çalıştır çamaşır as kuruyaları topla katla yerleştir yemeklerimi yaptım.Belim kopuyor .Sonra oğlumla bol bol oynadım.Şimdi babasıyla oynarken yazayım dedim.Çünkü karnım aç onu uyuturken uyuyakalabilirimmekik çekicem yatmadan bide.seviyorum sizi zaman azaldıııı

teşekkür ederim güzelim.. bu arda geçmişolsun.. kendine iyi bak çabucvak iyileş.. bizimevde de salgın var.küçük mkzıım büyükk kızım ve sıra eşimde ..öksürmekten uyuyamaıyorlar.. umarım ben yakalanmamm..

tatlım farkında olmakda bir adımdır..zamanınının boşa gheçirmek istemiyorsan farklı uğraşlar bul kendşne.. yada istediğin şeyleri yap..

tatlım geçmiş oslun..

hikmet çay işe yaramış sevindim..

kızlar hepinizi öpüyorum..çok yorgunum.. yoğun ve güzel bir hafta sonu geçirdim..bir gece kv kaldığımdan ikigün gündüzde gezdiğimden çamaşır yıka kurut işimi daha bitiremedim...

bende kilo veremesemde hafta sonu kilomu korudum.. artıdaçıkmadım bu sabah.. yarın ne olur görürürz..

herkese iyi geceler...

başlanğıç:60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9
14.2: 59.1........gecen cuma
15.2:
16.2: 59.3
17.2:
18.2: 58.7
19.2: 58.8
20.2: 59
21.2:58.4.........
22,2:
23.2:58.4

Canlarim nasilsiniz umarim herkesin keyfi yerindedir duzenli menu paylasiyorsunuz ne guzel
Bana gelirsek hatmimi bitirdim 2.baslicam nasipse doguma 3 ay kaldi gobegim cikti artik tam bir hamis oldum
Bahceye park yapildi kizim hep asagida eve cikarken kiyametler kopuyor artik eskisi gibi iste yapamiyorum cabuk yoruluyorum yarin eve kadin gelicek camlarim berbat disarsi gorunmuyor.
Nasipse ayda 1 cagircam ins.dogumdan sonra bir sure eskisi gibi is yapamam zaten
Aranizadonmek icin can atiyorum biraz kizcemi buyuteyimde gelicem ins.hepinizi cok cok optum kendinize iyi bakin beni unutmayin emi

Iyi geceler kızçeler yorucu bir hafta sonuydu ya da ben kendimi ciddi yorgun hissediyorum bu gün ne spor ne de diyet yaptım saldım kendimi anlıyacağınız ama yarın kuzenimle nesfit programına başlıyoruz bakalım hayırlısı...menü paylaşmıycam rezil çünkü :)) bu ara da benim de boğazım çok kötü kulağıma vuruyor ağrısı neyse geçer inşallah dikkat edin kendinize:))

Günaydın kızlar
Özgecim seni unutur muyuz hiç . Sağlıkla kucağına al inşallah bebeişini
İmşallah bereketli dertten tasadan uzak güzel bir hafta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…