Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydinn hatunlarimmm

Sabah uyanir uyanmaz nelsonun cayindan ictim.
Regl den dolayi karnimi gorseniz korkarsiniz.
Hic karnim olmayan ben, suan feci şiş...
birazdan arkadasmla oglu gelecek. Cocuklardan firsat bulursak guzl bir kahvalti yapariz.
Herkese mutlu haftalarrr..

günaydın kızlarrr ankarada yagmur var kasvet var pazartesi varr
bu hafta 900 gr gitti haftaya yeniden 6 larda olurum umarım:)

geçmişe bakamadım herkese güzel bir hafta diliyorumm

günaydın çıtırlar,,

dünya işim var deliricem yakında,2 dir çayım soğuyor içemiyorum siz düşünün artık

reglide oldum şükür ama ağrım çok fazla bugün akşam olurmuki,

uğrarsam geçmişi okuycam şimdilik hoşçakalın

günaydın fıstıklar haftasonu geldim ama yorum yazacak kadar kalamadım
eşim yok malum 2 oğlanla koştum durdum

sizler nasılsınız?

geçmişi pek hatırlamıyorum. gül ila.ç kullanmaya başlamışsın.
ben de bazen bu kadar zamanda kılo veremiyorum var bi sıkıntı diyorum ama
bi türlü gidemedim doktora. en iyisini yapmışsın.

mayısa diyetisyenden randevu alman da harika. cepte dursun:)
nazlım annenler geliyormuş 5 senelik hasret demişsin. ağlayasım geldi. Allah
kavuştursun hayırlısı ile.

Çok mutluyum günaydın kızlar.
Dün Akşm aç uyumanın sabah mutluluğu ile 57.9 gördüm ve her Akşm aç yatmaya söz verdim.geçmiş baya birikmiş okuyYım

günaydın kızlarrr bugun çok sıkı bi şekilde diyete başladımm veee yuruyuse başlıyorum bugun hergün 40 dakika yurucem kızı kv ye birakırım yururm bu hafta kaçamaksız olcak vee çok güzel kilo vericem inanıyorum buna yaz geldi nerdeyse vee ben kendime güzel kıyafetler almak istiyorumm :):)
hikoş arkadaşın geliyomus ne güzel doyasıya muhabbet :)
ebrummm çok sevindimm maşallah san devamıda gelicek eminim
hadeka canım kusura bakma ben sana yazamadım başınız sagolsun canım
nazlıma annenlermi geliyo çok sevindim canım
mevcann kolay gelsin tatlım
masumm süpersin 900 gr vermişsin tebrikederim canım
özgecimm yazmana çok sevindim hayırlısıyla kucagına al kızını biz seni bekliyoruz unuturmuyuz hiç seni

kızlarr reql olcam karnım şiş başım agrıyo olsamda rahatlasam

Niye küseyim şaşırdım okuyunca?

Kızlar dün Akşm ne güzel bana göre güzelyada menü paylaştım kimse yorum yapmamışşşş burası ne biçim topikkk herkes yorum yapsınnn

kendimi tuanabe sandım

Sevgili tuanabe ;
Sen geçen hafta ortağımdın. Yarış istemene rağmen bi kere beni sordun mu ?menülerime yorum yaptın mı? Iyi bir ortak oldun mu? Menü paylaştın mı? Koca bir HAYIR
Ve buna rağmen şikayet ediyosun sanki çok aktifimişsib gibi. Sevmediysen burayı ve bizleri sessizce ayrılabilirdin laf söylemene gerek yok. Çalışanı var ev hanımı var çocuklarımız kocalarımız ev işleri belki hastamız belki acılarımız var ve girememek için bi çok nedenimiz olup bunlara rağmen bu güZel dostluklardan kopamayıp uğramaya çaba gösteriyoruz .bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Özgem gelmişcanımsın ilkgözagrımsın özlüyorum seni iyi olmanıza çok sevindim . Selinim ögrendimi wc alışkanlığını ? Bırak temizliği bende daldım kendimi eskiye nazaran. Gerçi dün kırdım kendimi kapıları silerken arada uğra tamam mı

Şüküm demek Sehram sıkıntıda off üzüldüm şimdi. Sehram buluşalım senle bi H sonu hem tanışıp hem dertleşiriz

selam canlarrrrr

kapalı ve kasvetli bir günde oldukça motive ve incelmeye odaklanmış olarak geldim
bugün diyetime dönmüş bulunmaktayım.
sabah kahvaltıda misafirlerim vardı.
çok fazla yemedim ama yarım dilim kek de vardı kahvaltımın içersinde.
neyse ben onu bugün hallederim sporlarımla

en son 77.7 dim ama şu sıralar 79 a yaklaşmışımdır.
tartılmadım ama cumaya 77 ye yakın bir rakama inmek istiyorum.
77.9 bile olur yani.

bol bol su ve sporla bu hafta yine 1 kilo üzerinde vermeyi planlıyorum inşallah.

hepinizi öpüyorum. menülere yorum yapamıyorum hakkınızı helal edin.

Tubiii bnde yrn bomba gibi baslicam.
Sua bittigimm an ,, cok ciku yedim. Suan inanilmaz midem bulaniyoor.
Misafirlernde bitms cok sukur. Dinleb artk
Kiss kocisin kilon icin ne dedi. Soyledysende ben kacirmisimdr.

hikoommm evet bomba gibi başladımmm
çikolar da yenmiiişşş
olsun olsun eritmişsindir sen onlarııı..

kocişim şaşırdı :) çok incelmişsin dedi.
daha vermeni istemiyorum yeter dedi.
ama ben hedefime ulaşmak isiyorum. yanlar var ve göbek daha düz değil.
belki 73 e çekebilirim hedefi.

Valla pazar olmayan gunude biliyorum herkez kendi bilir Paylasi
M sifir hi kendi aranizda ha ric

sevgili tuanebe fazlamı alıngansın canım,haftasonu deil bu topic kk bile boş olur canım ya,herkesin eşi evde gezmeler misafirler,çalışan anneler (bakınız ben) haftasonu nete asla girmem

özellikle sana karşı yapılan bir şey yok,kalabalık bir topic burası,atlamamız çok normal,kilo bildiriminide 65 olmuşum gibi yaparsan kimse bi şey de yazamaz sana,

lütfen bu topicte paylaşım yok,nasıl yer diye bizlere haksızlık etme

selamun aleyküm kızçeler geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize cevap yazayım da sonra kendime geçeyim en iiisi

nazlıma canım çok sevindim senin için hasret giderirsiniz inşallah bi daha da bu kadar uzun süre ayrı kalmazsın ailenden

hiko kız senin oğlanla benim oğlan aynı zamanlarda hastalanıyolar ya benimkininde burnu kapalı hırıl hırıl nefes alıyo öksürük de var napcaz biz bunlarla yaa :2: arkadaşın geliyomuş ne güzel iii vakit geçirirsiniz inş bu arada canımcım sadece elif veya lajoba desen yeter

ebrum nasılsın dün epey yorulmuşsun, ben bile sürekli evde olduğum halde işlerimi zamanında yapmayınca çok zor oluyo ki siz çalışanları düşünemiyorum ama bende bi öneride bulunmak isterim sana kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum mercimek çorbasını kuru fasolyeyi pişirdiğin zaman biraz fazla yap dondurucuya at işin olduğu yemek yapamadığın zamanlarda kurtarıcın olurlar ben arada atarım öyle dondurucuya özellikle çorba oğlum için çok işime yarar bu arada senin tecrübelerini dikkatle okuyorum ilerde çalışırsam başıma ne gelecek bileyim

tubii inş cumaya 77 olursun kıss ha gayret

küboş um ne şanslısın kız kv aynı apartmanda olunca tabi canım bırak fıstığı çık yürüyüşe ne güzel olur bende istiyom öle ama yakın olmadan haftasonu sinema falan bişey mi okudum ne yaptınız eşinle gittiniz mi sinemaya??

özge topiğin şirin hamişi seni tanımıyorum ve pek sohbet etme imkanımız da olmadı ama çok ısındım sana bil sitedim inş bebeğini sağlıkla hayırla kucağına alırsın

papatyam geçmiş olsun canım geçen hafta bende geçirdim kuru bi öksürük pekmez, bal-karabiber, bal-zencefil işe yarıyor ama ben çok ağır geçirdiğim ve öksürdükçe boğazım daha fazla tahriş olduğu için en düşük dozlu antibiyotiklerden kullandım iki güne geçti çok şükür inş sende atlatırsın.. bu arada oğlunla durumlar nasıl? epeydir merak ediyorum sormak şimdiye kısmetmiş

nelson aahh o çamaşır işi yok muu bizim evde de hiiç bitmez kolay gelsin canım

mevcan yoğunmuşsun kolay gelsin

daha da hatırlayamadığım kızlar kusura bakmayın bu kadarını anca aklımda tutabilmişim tuanabe canım alınganlık yapmışsın biraz sanki yoksa burdaki bütüüün hatunlar fırsat buldukça akıllarında kaldıkça cevap yazarlar

neyse gelelim bana haftasonu güzeldi cumartesi akşam eltimlere gittik beni görünce zayıflamışsın sen dedi çok mutlu oldum daha da azimlendim dün kv kahvaltıya çağırmıştı biraz cıs yedim ama aç kalktım sofradan öyle telafi ederim ancak dedim kendime gece de aç yattım çok az yedim akşam zaten bi sürü gezdik alışveriş bahanesi ile bi de eve gelince sığınaktaki eşyalarımızı düzenledik evi topla yemek yap oğlişle ilgilen çamaşır derken yoruldum ama spor niyetine iyi oldu hala kahvaltı yapamadım sabahtan beri sizi okumaya ve cevap yazmaya çalışıyorum ama anca tamamlayabildim yazdıklarımı oğlum çook hareketlendi hiç yerinde durmuyo sürekli bi atraksiyon peşinde onla uğraşmaktan kendime bakamıyorum ya ama sıpacığımın sayesinde zayıflıycam :16

öpüldünüz hepiniz

hikomm resimlerin süper yavrumm ya

atarlı eprumm sen napan şekerim

kevser bende çoğunu atlıyorum banada kzımıyorsun dimi,ama ben çok çalışıyorum ya

masumm bebiş sana pek yazamıyorum kusura bakma

onun dışında

papatya,nelson,şüko,kubra,hadeka,zehra,tuğsell,tubi,lajoba,nzlma,rozelizz,ösgemm,sehramm

ya yine unuttuğum nickler var affola çıtırlarım sizleride çokk

benn facedenn telafi ediyorummm

lajoba...oğlum daha iyi çok şükür. atlattık o günleri. allah bir daha yaşatmasın. kendimi çok çaresiz hissediyordum.
boğazım bugün de kötü. derse nasıl girip çıkıcam bilmiyorum. sohbet ederken bile uzun konuşursam tıkanıyorum.
benim teee yaz tatilinde 67 kilo iken aldığım bir eteğim vardı. belki en son eylül ekim gibi giymişimdir. bugün giydim evde. pek dikkat etmedim. okulda wc de baktım ki benim etek uzamış. popo ve göbek azcıkda olsa gittiğinden kaldırmamış. eee popo kısmı da genişlemiş. kızdım kendime. keşke evde dikkat etseydim diye. verdiğim 5 kilo bayağı farketti sanırım..
bu arada yediğim bi kavanoz baldan sonra bu sabah +200 idim. buna da şükür. ben daha fazla bekliyordum.

çok şükür canım çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın öyle günler..

oohh ne güzel kilo vermişsin, bende yazdan beri 8 kilo falan verdim gerçekten çok farkediyor artık bundan sonra dikkat edersin eee kilo alıp verince gardrop bi değişiklik istiyo

derslere girerken de yanına bi şişe ılık su al canım boğazın kurumaz sık sık yudum yudum iç bari.. çok fena olursan da dr a git ihmal etme öksürük çok fena ya gece uyutmaz konuşturmaz geçmiş olsun tekrardan..

Lajoba : Elifim aleyküm selam.bende bugüne iyi başladım inş azmimizden dönmeyiz. Tavsiyelerini dikkate aldım canım

MEV: haksız değilim datlum .hem bana diyene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…