Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar pazartesi izmirde yağışlı ve kasvetli

ben de öyleyim
acaip bi tatlı yeme isteğim var bastıramıyorum
tatlı yapmanın hayalini kuruyorum
Allahım sonumu hayır eyle
sbh da 400 gr fazla çıktım zaten
wc sorunum da var ondan olabilir.

kızlar haftaya azimli başladınız
hiç kaybetmeyin azminizi inşallah.

öpüyorum hepinizi.
menü yazmıyorum çünkü kötü menüler

bu arada yorum yapabiliriz yapamayız o anki duruma göre değişiyor
kızlar kimse üzerine alınmasın.

günaydın kızlarrr ankarada yagmur var kasvet var pazartesi varr
bu hafta 900 gr gitti haftaya yeniden 6 larda olurum umarım:)

geçmişe bakamadım herkese güzel bir hafta diliyorumm
Maşallah super gitmiş..devamı gelir in şa Allah
Sağol canım.sevincimi paylaşdığınızı o kadar hiss ediyorumki..sizi çok seviyorum.iyiki varsınız..
Çok mutluyum günaydın kızlar.
Dün Akşm aç uyumanın sabah mutluluğu ile 57.9 gördüm ve her Akşm aç yatmaya söz verdim.geçmiş baya birikmiş okuyYım
Ebrum ne güzel. Çok sevindim...
Kübracım sağol. .Allah hiç birimizi ayırmasın sevdiklerimizden..bua arada bende sıkı diyete başladım...100 300 yoruldum artık böyle. .bir gitse super olur..seh
Şüküm demek Sehram sıkıntıda off üzüldüm şimdi. Sehram buluşalım senle bi H sonu hem tanışıp hem dertleşiriz
Sehranın sorunu hall olur inşallah. .Geçmiş olsun
Ooo tubim maşallah. .ne güzel azmin geri helmiş...

Sağol tatlım. .kavuşurum in şa llah yakında anacığıma..insan çok seviniyor dimi zayıfladın diyince. Çok sevindim senin adına.
Papatyam geçmiş olsun. Dikkat et kendine...oğlun içim çokkk sevindim.geçicek tabii.bazen öyle oliyor çocuklarda..ama geride kalıyor bir müddət sonra

Pasta yapmayı bende çokkkkk seviyorum...ama malesef yapamam.sonra kilo geliyo çünki..keşke yiyenim çok olsada yapsam.

Son düzenleme:
Ve Özge güzel hamiş..bend pek yazışamadım seninle. Ama pozitiv enerjin bize de uzandi...sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle...bu arada unutmayiz seni unuturmuyuz hiç..

nazlımm sen almanyada mısın cnm 5 yıl ne demek ya çok sevindims enin adına umarım ayrılıkların daha kısa olur artık ne kadar kalcaklar?

Nazlma: saol canım bende senin annenin gelmesine çok sevindim bugğn 1 hafta oldu yarın Akşm gidicem nasıl özlüyorum seni düşündümde

canmmm kocisinden güzel iltifatlar almışsın çok sevindim :) biz istediğimiz kiloya düşeriz inanıyorum ben benim eşimde zayıflama artık diyip duruyodu ama baktıki ben ciddiyim şimdi hiç bişey demiyo

kuzummm eşimi hafta sonu kandıramadım gidemedik sinemaya ama bugun gidicez kv bugun doktora gitti eh bende kızımı alıp çıktım yuruyuse akşamda yine kv ye birakıp gidicez sinemaya :) sende oglusunla çık canım yürüyüşe hem hava almış olursunuz hemde yürüyüş yapöış olursun

canımmm izmir benim en sevdiğim sehirierdendır tartıda aertı gördüm diye takma sakın kafana canım wc ve reql çok normal artı olman

şekerleriiiimmmmm

Naparsinizzzz beaaaa

Arkadssmla 11gibi Kahvalti yaptik.
Onun oglu 14aylik ..
Benim oglanda hic durmadi.
Adam akilli iki cift laf edemedik.
Oglişim tirmanmayi da ogrendi kizlar.
Tv nun önüne sehpadan setler kurdum , ustune tirmaniyor walLa.
Yürümesine az kaldi.
Bugun yediklerime dikkat etmedim. Affedinn:26:

canlar bugunki menüm gelsin
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynır
4 siyah zeytin
maydanoz dereotu tere
maydanozlu limonlu form cay
ara
1 cay bardagı neskafeli süt

ogle
ızgara tavukgöguslu 1 dilim kızarmış cavdar ekmekli salata
ayran

ara
2 yk yogurt
1 yk yulaf ezmesi
4/3 elma

aksam
bira kase çorba
5 yk karnabahar yemegi
salata

2.5 lt su
yatarken kiraz sapı çayı içicem
sporr
yarım saat yürüyüş
300 iç bacak
250 basen hareketi

hikoşummm bebişler olunca hiç dogru düzgün oturulmuyo tabi ama eminim iyi vakit gecirmişsindir arkasında oglusun işi çözdü desene canım sen hele bi yürüsünde gör o zamn nasıl karıştırıyoetrafı

Merhaba kızlar, 2 gündür topiğe giremiyorum yine. Dün de kahvaltıda kv lerdeydik. Görümcemlerle, Kevserlerle güzel bi kahvaltı ettik ama çocuklara bakmaktan yediğimizden içtiğimizden bişey anlamadık. 2 ufaklık görümcemin, 2 benim, bir de Kevserin cimcimesi etti beş çocuk. Kv nin evi kreş gibiydi. gırgır şamata özlemişim valla. Evime indikten sonra da temizlik ve kızın ödevleri derken pek nete giremedim. Girip azıcık okusam da cevap yazmaya fırsat olmadı.
Özgecim hoşgeldin canım, unuturmuyuz hiç seni. hep aklımızdasın zaten. İnş sağlığın iyidir. doğuma 3 ay kalmış, Rabbim sağlıkla kavuştursun inş bebişine.
Mevcan, kolay gelsin, yine başını kaşıyacak halin yok galiba yoğunluktan. Gribin geçti mi?
Tubicim eşinin zayıfladığını farketmesi ne güzel, o ikramlıkları buzlukta tut, gelen olursa çıkarırsın.
Hikoşum, bebekle misafir ağırlamak zordur, çok iyi bilirim. Yürüyünce senin oğlun da benimki gibi hiperaktif olucak galiba. Ama yine de güzel vakit geçirmişsindir. Annenlerin evinde kalmanız iyi oldu sana, yürüyüşe çıkabiliyosunuz, arkadaşların geliyo mahalleden.
Papatyam nasıl oldun canım?
Hadeka, burda da hava yağışlı ve çok soğuk, tatlı isteği çoğu zaman bende de oluyo. Kuru meyveler ye ve tarçınlı süt iç, bastırıyo tatlı isteğini, bende işe yarıyo. günlük çıktığın rakama aldırma cnm, cuma gününe kadar ekside çıkarsın.
Kübracım, imkan varken sinemaya da gidin, gidebileceğiniz heryere gidin. kışın evde çok bunalıyoruz,
Zuzu, sen nerelerdesin güzelim?
Ebrucum sen nasılsın canım? Sehraanın gelememe sebebi öyle. Ayrıca telden yazmaya çalışıyomuş, yazdıkları da siliniyomuş. İnş sorunları halledip tekrar döner aramıza.
Tuanabe, öyle düşünme lütfen. Kasti bişey yok burda. Birbirimizi çok sevmemize rağmen mesajlarımız gözden kaçabiliyo bazen. Ben de önceden alınıyodum ama arkadaşları daha iyi tanıdıktan sonra yanlış düşünüp boşuna üzüldüğümü anladım.
Nelson geçmiş olsun kızlarına ve eşine, inş sen bari yakalanmazsın,
Gül, Kevser, Nazlma, Didem, Lajoba, Masumm, Zehraa, Tuuğsel, daha unuttuğum varsa kusura bakmayın, hepinize selamlar, cevap yazmam 1 saati buluyo. Benim oğlan klavyeyi ele geçirip boşluk tuşunu kırdı.

Doyasiya sohbey edemesekde onu gormek yetti.
Walla yürümeden boyle yaramazsa , yürüdükten sonra napicam bilmiorm.
Cok dikkatli olmam gerek.
Simdi uyudu. Yatagina yatirim dinlenicem.
Ew toplu, mutfak temiz.
Hoş derin bi temizlk cnm istor ama vakit yok.
Kocisde isi basindan aşkin. Ona da üzülüorm. Kendine vakot ayrmio adam hic.
İsi yetistirmek icin sporuda birakti.

bende diyodum bbu şükümm nerde diye.
Kv lerde kahvalti bide kewomlaaa ohhh super gecmisyir.
Walla cidden anneme gelmeden oe ewde tikiliydim bloosn.
Simdi cevremdeym. Gelen giden olur sagolsnlar.
Boraz onc annemn komsusnu cagrdm. Benden 5yas buyuk , kafa dengi muhabbti guzel.
Gel kahve icelm dedm, geleck brazdan.
Sabah arkadasmi almaya gttgmde 15 20dk yuruyus yaptk o kdr.
Hawa esiorr, bi yagmur yagsaydi.
Gecen kos inanlmaz yagisliydi. Bu kis ne yagmur war ne soguk war.
Şüküm regl oldm die iyice dieti saldm

şükranım hoşgeldinn canımm inan senden acaip pozitif elektirik alıyorum topiğe gelince hemen bakıyorum yazmışmısın dıye :):)
valla canım imkan var saolun kayınvalidem kalıyo kızımla bizde kocişle geziyoruz banada iyi oluyo :)

hikoş minikler yaramaz ama rabbim sagliklarını versin inş canım eşlerimizede bişey diyemiyoruz sonuc ta ailesi ve kendiiçin çalışıyolar benim eşimde kendi işimiz ama akşamları kaçta gelicegi hiç belli olmaz bende bişey demiyorum eger ben bu kadar rahat yaşıyosam eşimin sayesinde rabbim güçlerini arttırsın

Evet Hikoşum dün yoktum, cumartesi de fazla giremedim nete, özledim sizleri. Evet Kevser ve görümcemlerle kahvaltı süper geçti. bekarken yaşadığın mahallede oturmak ne güzel, annenin komşusu da kafa dengi desene, sık sık oturup muhabbet edersiniz, çay içersiniz. Senin için seviniyorum. kendi evinde çok sıkılıyodun tabii. Diyet işine de canını sıkma. Azimli hatunsun sen, eski haline geri dönersin yine. triendy nin topiğini oku. Ben ne zaman cozutsam o topiği okuyorum, hem orda Özge, Sehraa, Ebru, Kübra, Papatya, Zuzu yine var. Bana büyük motivasyon oluyo

Teşekkürler Kübracım, ben de seni çok seviyorum. Kv in kızına bakmasına sevindim. Benim kv ler oğluma bakmak istemiyolar, evleneli 8 yıl oldu, sadece 1 kere kızım bebekken baktı ve çay bahçesine gidip çay içtik, o akşam da telefon etti yarım saat sonra, gelin kızı alın diye. Kurabiye satışlarına gelince her zman aynı olmaz, bi bakmışsın sipariş yok, bi bakmışsın, çok yoğunsun, arka arkaya sipariş gelir

:13: yok mevcanim kizmiyorum sadece ebrum diger kizlara yazinca dedim onu Kiricak bisey mi yaptim neyseki sorun yokmus:)

Ozgiş guzel hamis seni unuturmuyuz hic biz burdayi senn hayirlisi bi dogum yapta insallah

Papatyam gectimi oksurugun nasil oldun

Nelsonum gecmis olsun

Sukrann ablaaa senlekahvalti yapmakta cij guzeldi uzun zamandir bir arada degildik:)

Hikomm canisi ne guzel arkadasin gelmiss ev et cocuklardan bisey anlamasakda. Arkadaslarimizi gormemiz bile yetiyo:)

Gulum sen nasilsin nasil oldun
Tugsel, lajoba, zehra, masum, nazli, didem, yesil erik, tubi unuttgum varaa k, bakmayinn hepinizi opuyo

Bana gelirsek annemlere geldim arabayi yarin arkadasina saticak esim hakkimizda hayirlisi olsun ne yapalim

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızçeler geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize cevap yazayım da sonra kendime geçeyim en iiisi

tubii inş cumaya 77 olursun kıss ha gayret

Aleyküm Selam lajobam.
inşallah 77 görürüm de boşa giden sadece 1 hafta olur.
gayret edip bogazı tutmak gerekiyor işte.
miğde de azcık bile genişleyince sürekli yeme isteği oluyor.
miğdemi küçültmüşken düzenimi bozdum
neyse bakalım cumaya kadar nasıl gidicek...

Ooo tubim maşallah. .ne güzel azmin geri helmiş...

hamd olsun Rabbime motivasyonumu geri yakaladım nazlmacım ya...
şimdi iradeyi bozmadan cumaya kadar devam inşallah.

canmmm kocisinden güzel iltifatlar almışsın çok sevindim :) biz istediğimiz kiloya düşeriz inanıyorum ben benim eşimde zayıflama artık diyip duruyodu ama baktıki ben ciddiyim şimdi hiç bişey demiyo

evet bana göre güzel ama eşime göre güzel değil söyledikleri.
olsun ben mutlu oldugum kiloda olmak istiyorum.
giydiğim yakışsın istiyorum.

tabiiki istediğimiz kiloya ulaşırız Rabbimin izniyle.
bogazı tutsak yeter

Tubicim eşinin zayıfladığını farketmesi ne güzel, o ikramlıkları buzlukta tut, gelen olursa çıkarırsın.

şüküm maşallah sana kimseyi unutmamışsın. herkezin hal hatırını sormuşsun.
Allah senden razı olsun.
ikramlıkları bayaa hallettim.
eşimin agzına tıkıyorum ha bire. gelen misafirlere bol bol koyyorum bitsin die.
bukadar ilerlemişken geri dönmek istemiyorum...

Tugsel, lajoba, zehra, masum, nazli, didem, yesil erik, tubi unuttgum varaa k, bakmayinn hepinizi opuyo

kız kevoooo son anda ekledin beni ya la
olsun ben alınmam zaten :)
Şu sıralar gereksiz bir konu dönüyor topicte.
sallayın gitsin yaa...
birine cevap yazmıosan yada ismini yazmiosan sevmiosun demek deil ya?
herkezin kafasında belli düşünceleri,meşguliyetleri olabilir...
herşeyi hoşgörmek lazım.

hepinizi seviyorum :)

özgem gelmiş hoşgelmiş..

şükran umarım hastalanmam ama pekde iyisayılmam..kulandığım bir poşet ilacım var farklı sebebplerden..akrabalarla vakit gerçirmek güzeldir..bende cumartesi ve pazarımın bir kaç saatimi akrabalarla geçirdim...güzeldiii.

ebrucum ne de güzel yazmışsın..alınan arkadaşımız için.. hepimizi anlatmısın..

koşturmaktan yoruluyorum.. bazen okuyacak derman bulup yazacak halim kalmadığı günlerde oluyor...

dün gece atıştırmalarım beni sabah artıda çıkardı.. ama şimdisabhakikilomdan daha az gösteriyorum.. sabah ola ahyrola..
papatyammm iyi bak kendine çabuk iyileşşş

mevcan bir bende de okadar.. yorucu gün koştırmaktan sıkıoldım...kolay geleee..

hikmet çay ve spor takviyede bulunsan şişkinliğin az olmazmı.. ben spor yaptığım dönemlerde regl öncesi şikinliği en azami ölçüde yaşıyordum...

kevserciğm teşekür ederim...

lajoba sorma ya şu ev işlerine yetişemiyorum.. evim rezxil kapaze.. çamaşır bulaşıpı zor yetiştiriyorum...

masum eksi gelen sendin demi tebrikler...

başlanğıç:60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9
14.2: 59.1........gecen cuma
15.2:
16.2: 59.3
17.2:
18.2: 58.7
19.2: 58.8
20.2: 59
21.2:58.4.........
22,2:
23.2:58.4
24.2:59,1... kilo değildir gece geç saate yedim.. ondan diye düşünüyorum...

bugün yediklerime dikkat etmeye çalıştıysam da, miğdemi azıcık genişletmişim kızlar ya
geçen haftalarda oldugu gibi çabuk doyamadım bugün.

menüm:

SABAH
  • 2 çatal omlet
  • yarım dilim kek
  • çay
  • 1 cherry domates

ARA
  • 1 elma
  • 2 hurma

ÖĞLE
  • bir buçuk katı yumurta
  • 1 minik salatalık
  • yarım kase şehriyeli tavuk çorbası
  • 4-5 tane patates kızartması

ARA
  • KURU KAYISI

2 LT. YAKIN SU

akşam çok az yemem lazım :26:

sporlarıııımmm
  • 200 mekik
  • 20 alt karın kası
  • 200 oklava
  • 15 dk zumba
  • 25 sağ bacak
  • 25 sol bacak
  • 50 popo eritme hareketi

yatmadan daha yapmak istiyorum aslında.

Merhaba kızlar
Öksürüğümü soranlar olmuş. Sağolun hepiniz. Malesef geçmedi. Kriz şeklinde bi tuttu mu resmen gözlerimden yaş geliyor
Spor yapmak istiyorum artık. Yarın dersim de var nasıl yaparım bilmiyorum belki iptal ederim dersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…