- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.561
Maşallah super gitmiş..devamı gelir in şa Allahgünaydın kızlarrr ankarada yagmur var kasvet var pazartesi varr
bu hafta 900 gr gitti haftaya yeniden 6 larda olurum umarım:)
geçmişe bakamadım herkese güzel bir hafta diliyorumm
Sağol canım.sevincimi paylaşdığınızı o kadar hiss ediyorumki..sizi çok seviyorum.iyiki varsınız..günaydın fıstıklar haftasonu geldim ama yorum yazacak kadar kalamadım
eşim yok malum 2 oğlanla koştum durdum
sizler nasılsınız?
geçmişi pek hatırlamıyorum. gül ila.ç kullanmaya başlamışsın.
ben de bazen bu kadar zamanda kılo veremiyorum var bi sıkıntı diyorum ama
bi türlü gidemedim doktora. en iyisini yapmışsın.
mayısa diyetisyenden randevu alman da harika. cepte dursun:)
nazlım annenler geliyormuş 5 senelik hasret demişsin. ağlayasım geldi. Allah
kavuştursun hayırlısı ile.
Ebrum ne güzel. Çok sevindim...Çok mutluyum günaydın kızlar.
Dün Akşm aç uyumanın sabah mutluluğu ile 57.9 gördümve her Akşm aç yatmaya söz verdim.geçmiş baya birikmiş okuyYım
Kübracım sağol. .Allah hiç birimizi ayırmasın sevdiklerimizden..bua arada bende sıkı diyete başladım...100 300 yoruldum artık böyle. .bir gitse super olur..sehgünaydın kızlarrr bugun çok sıkı bi şekilde diyete başladımm veee yuruyuse başlıyorum bugun hergün 40 dakika yurucem kızı kv ye birakırım yururm bu hafta kaçamaksız olcak vee çok güzel kilo vericem inanıyorum buna yaz geldi nerdeyse vee ben kendime güzel kıyafetler almak istiyorumm :):)
hikoş arkadaşın geliyomus ne güzel doyasıya muhabbet :)
ebrummm çok sevindimm maşallah san devamıda gelicek eminim
hadeka canım kusura bakma ben sana yazamadımbaşınız sagolsun canım
nazlıma annenlermi geliyo çok sevindim canım
mevcann kolay gelsin tatlım
masumm süpersin 900 gr vermişsin tebrikederim canım
özgecimm yazmana çok sevindim hayırlısıyla kucagına al kızını biz seni bekliyoruz unuturmuyuz hiç seni
kızlarr reql olcam karnım şiş başım agrıyo olsamda rahatlasam
Sehranın sorunu hall olur inşallah. .Geçmiş olsunŞüküm demek Sehram sıkıntıdaoff üzüldüm şimdi. Sehram buluşalım senle bi H sonu hem tanışıp hem dertleşiriz
Ooo tubim maşallah. .ne güzel azmin geri helmiş...selam canlarrrrr
kapalı ve kasvetli bir günde oldukça motive ve incelmeye odaklanmış olarak geldim
bugün diyetime dönmüş bulunmaktayım.
sabah kahvaltıda misafirlerim vardı.
çok fazla yemedim ama yarım dilim kek de vardı kahvaltımın içersinde.
neyse ben onu bugün hallederim sporlarımla
en son 77.7 dim ama şu sıralar 79 a yaklaşmışımdır.
tartılmadım ama cumaya 77 ye yakın bir rakama inmek istiyorum.
77.9 bile olur yani.
bol bol su ve sporla bu hafta yine 1 kilo üzerinde vermeyi planlıyorum inşallah.
hepinizi öpüyorum. menülere yorum yapamıyorum hakkınızı helal edin.
hikoommm evet bomba gibi başladımmm
çikolar da yenmiiişşş
olsun olsun eritmişsindir sen onlarııı..
kocişim şaşırdı :) çok incelmişsin dedi.
daha vermeni istemiyorum yeter dedi.
ama ben hedefime ulaşmak isiyorum. yanlar var ve göbek daha düz değil.
belki 73 e çekebilirim hedefi.
Sağol tatlım. .kavuşurum in şa llah yakında anacığıma..insan çok seviniyor dimi zayıfladın diyince. Çok sevindim senin adına.selamun aleyküm kızçelergeçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize cevap yazayım da sonra kendime geçeyim en iiisi
nazlıma canım çok sevindim senin için hasret giderirsiniz inşallah bi daha da bu kadar uzun süre ayrı kalmazsın ailenden
hiko kız senin oğlanla benim oğlan aynı zamanlarda hastalanıyolar ya benimkininde burnu kapalı hırıl hırıl nefes alıyo öksürük de var napcaz biz bunlarla yaa :2: arkadaşın geliyomuş ne güzel iii vakit geçirirsiniz inşbu arada canımcım sadece elif veya lajoba desen yeter
ebrum nasılsın dün epey yorulmuşsun, ben bile sürekli evde olduğum halde işlerimi zamanında yapmayınca çok zor oluyo ki siz çalışanları düşünemiyorum ama bende bi öneride bulunmak isterim sanakendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum mercimek çorbasını kuru fasolyeyi pişirdiğin zaman biraz fazla yap dondurucuya at işin olduğu yemek yapamadığın zamanlarda kurtarıcın olurlar ben arada atarım öyle dondurucuya özellikle çorba oğlum için çok işime yarar bu arada senin tecrübelerini dikkatle okuyorum ilerde çalışırsam başıma ne gelecek bileyim
tubii inş cumaya 77 olursun kıss ha gayret
küboş um ne şanslısın kız kv aynı apartmanda olunca tabi canım bırak fıstığı çık yürüyüşe ne güzel olurbende istiyom öle ama yakın olmadan haftasonu sinema falan bişey mi okudum ne yaptınız eşinle gittiniz mi sinemaya??
özge topiğin şirin hamişiseni tanımıyorum ve pek sohbet etme imkanımız da olmadı ama çok ısındım sana bil sitedim inş bebeğini sağlıkla hayırla kucağına alırsın
papatyam geçmiş olsun canım geçen hafta bende geçirdim kuru bi öksürük pekmez, bal-karabiber, bal-zencefil işe yarıyor ama ben çok ağır geçirdiğim ve öksürdükçe boğazım daha fazla tahriş olduğu için en düşük dozlu antibiyotiklerden kullandım iki güne geçti çok şükür inş sende atlatırsın.. bu arada oğlunla durumlar nasıl? epeydir merak ediyorum sormak şimdiye kısmetmiş
nelson aahh o çamaşır işi yok muu bizim evde de hiiç bitmez kolay gelsin canım
mevcan yoğunmuşsun kolay gelsin
daha da hatırlayamadığım kızlar kusura bakmayın bu kadarını anca aklımda tutabilmişimtuanabe canım alınganlık yapmışsın biraz sanki yoksa burdaki bütüüün hatunlar fırsat buldukça akıllarında kaldıkça cevap yazarlar
neyse gelelim bana haftasonu güzeldi cumartesi akşam eltimlere gittik beni görünce zayıflamışsın sen dedi çok mutlu oldum daha da azimlendimdün kv kahvaltıya çağırmıştı biraz cıs yedim ama aç kalktım sofradan öyle telafi ederim ancak dedim kendime gece de aç yattım çok az yedim akşam zaten bi sürü gezdik alışveriş bahanesi ile bi de eve gelince sığınaktaki eşyalarımızı düzenledik evi topla yemek yap oğlişle ilgilen çamaşır derken yoruldum ama spor niyetine iyi oldu hala kahvaltı yapamadım sabahtan beri sizi okumaya ve cevap yazmaya çalışıyorum ama anca tamamlayabildim yazdıklarımı oğlum çook hareketlendi hiç yerinde durmuyo sürekli bi atraksiyon peşinde onla uğraşmaktan kendime bakamıyorum ya ama sıpacığımın sayesinde zayıflıycam :16
öpüldünüz hepiniz
Papatyam geçmiş olsun. Dikkat et kendine...oğlun içim çokkk sevindim.geçicek tabii.bazen öyle oliyor çocuklarda..ama geride kalıyor bir müddət sonralajoba...oğlum daha iyi çok şükür. atlattık o günleri. allah bir daha yaşatmasın. kendimi çok çaresiz hissediyordum.
boğazım bugün de kötü. derse nasıl girip çıkıcam bilmiyorum. sohbet ederken bile uzun konuşursam tıkanıyorum.
benim teee yaz tatilinde 67 kilo iken aldığım bir eteğim vardı. belki en son eylül ekim gibi giymişimdir. bugün giydim evde. pek dikkat etmedim. okulda wc de baktım ki benim etek uzamış. popo ve göbek azcıkda olsa gittiğinden kaldırmamış. eee popo kısmı da genişlemiş. kızdım kendime. keşke evde dikkat etseydim diye. verdiğim 5 kilo bayağı farketti sanırım..
bu arada yediğim bi kavanoz baldan sonra bu sabah +200 idim. buna da şükür. ben daha fazla bekliyordum.
kızlar pazartesi izmirde yağışlı ve kasvetli
ben de öyleyim
acaip bi tatlı yeme isteğim var bastıramıyorum
tatlı yapmanın hayalini kuruyorum
Allahım sonumu hayır eyle
sbh da 400 gr fazla çıktım zaten
wc sorunum da var ondan olabilir.
kızlar haftaya azimli başladınız
hiç kaybetmeyin azminizi inşallah.
öpüyorum hepinizi.
menü yazmıyorum çünkü kötü menüler
bu arada yorum yapabiliriz yapamayız o anki duruma göre değişiyor
kızlar kimse üzerine alınmasın.
canmmm kocisinden güzel iltifatlar almışsın çok sevindim :) biz istediğimiz kiloya düşeriz inanıyorum ben benim eşimde zayıflama artık diyip duruyodu ama baktıki ben ciddiyim şimdi hiç bişey demiyoselam canlarrrrr
kapalı ve kasvetli bir günde oldukça motive ve incelmeye odaklanmış olarak geldim
bugün diyetime dönmüş bulunmaktayım.
sabah kahvaltıda misafirlerim vardı.
çok fazla yemedim ama yarım dilim kek de vardı kahvaltımın içersinde.
neyse ben onu bugün hallederim sporlarımla
en son 77.7 dim ama şu sıralar 79 a yaklaşmışımdır.
tartılmadım ama cumaya 77 ye yakın bir rakama inmek istiyorum.
77.9 bile olur yani.
bol bol su ve sporla bu hafta yine 1 kilo üzerinde vermeyi planlıyorum inşallah.
hepinizi öpüyorum. menülere yorum yapamıyorum hakkınızı helal edin.
hikoommm evet bomba gibi başladımmm
çikolar da yenmiiişşş
olsun olsun eritmişsindir sen onlarııı..
kocişim şaşırdı :) çok incelmişsin dedi.
daha vermeni istemiyorum yeter dedi.
ama ben hedefime ulaşmak isiyorum. yanlar var ve göbek daha düz değil.
belki 73 e çekebilirim hedefi.
kuzummm eşimi hafta sonu kandıramadım gidemedik sinemaya ama bugun gidicez kv bugun doktora gitti eh bende kızımı alıp çıktım yuruyuse akşamda yine kv ye birakıp gidicez sinemaya :) sende oglusunla çık canım yürüyüşe hem hava almış olursunuz hemde yürüyüş yapöış olursunselamun aleyküm kızçelergeçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize cevap yazayım da sonra kendime geçeyim en iiisi
nazlıma canım çok sevindim senin için hasret giderirsiniz inşallah bi daha da bu kadar uzun süre ayrı kalmazsın ailenden
hiko kız senin oğlanla benim oğlan aynı zamanlarda hastalanıyolar ya benimkininde burnu kapalı hırıl hırıl nefes alıyo öksürük de var napcaz biz bunlarla yaa :2: arkadaşın geliyomuş ne güzel iii vakit geçirirsiniz inşbu arada canımcım sadece elif veya lajoba desen yeter
ebrum nasılsın dün epey yorulmuşsun, ben bile sürekli evde olduğum halde işlerimi zamanında yapmayınca çok zor oluyo ki siz çalışanları düşünemiyorum ama bende bi öneride bulunmak isterim sanakendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum mercimek çorbasını kuru fasolyeyi pişirdiğin zaman biraz fazla yap dondurucuya at işin olduğu yemek yapamadığın zamanlarda kurtarıcın olurlar ben arada atarım öyle dondurucuya özellikle çorba oğlum için çok işime yarar bu arada senin tecrübelerini dikkatle okuyorum ilerde çalışırsam başıma ne gelecek bileyim
küboş um ne şanslısın kız kv aynı apartmanda olunca tabi canım bırak fıstığı çık yürüyüşe ne güzel olurbende istiyom öle ama yakın olmadan haftasonu sinema falan bişey mi okudum ne yaptınız eşinle gittiniz mi sinemaya??
özge topiğin şirin hamişiseni tanımıyorum ve pek sohbet etme imkanımız da olmadı ama çok ısındım sana bil sitedim inş bebeğini sağlıkla hayırla kucağına alırsın
papatyam geçmiş olsun canım geçen hafta bende geçirdim kuru bi öksürük pekmez, bal-karabiber, bal-zencefil işe yarıyor ama ben çok ağır geçirdiğim ve öksürdükçe boğazım daha fazla tahriş olduğu için en düşük dozlu antibiyotiklerden kullandım iki güne geçti çok şükür inş sende atlatırsın.. bu arada oğlunla durumlar nasıl? epeydir merak ediyorum sormak şimdiye kısmetmiş
nelson aahh o çamaşır işi yok muu bizim evde de hiiç bitmez kolay gelsin canım
mevcan yoğunmuşsun kolay gelsin
daha da hatırlayamadığım kızlar kusura bakmayın bu kadarını anca aklımda tutabilmişimtuanabe canım alınganlık yapmışsın biraz sanki yoksa burdaki bütüüün hatunlar fırsat buldukça akıllarında kaldıkça cevap yazarlar
neyse gelelim bana haftasonu güzeldi cumartesi akşam eltimlere gittik beni görünce zayıflamışsın sen dedi çok mutlu oldum daha da azimlendimdün kv kahvaltıya çağırmıştı biraz cıs yedim ama aç kalktım sofradan öyle telafi ederim ancak dedim kendime gece de aç yattım çok az yedim akşam zaten bi sürü gezdik alışveriş bahanesi ile bi de eve gelince sığınaktaki eşyalarımızı düzenledik evi topla yemek yap oğlişle ilgilen çamaşır derken yoruldum ama spor niyetine iyi oldu hala kahvaltı yapamadım sabahtan beri sizi okumaya ve cevap yazmaya çalışıyorum ama anca tamamlayabildim yazdıklarımı oğlum çook hareketlendi hiç yerinde durmuyo sürekli bi atraksiyon peşinde onla uğraşmaktan kendime bakamıyorum ya ama sıpacığımın sayesinde zayıflıycam :16
öpüldünüz hepiniz
canımmm izmir benim en sevdiğim sehirierdendırkızlar pazartesi izmirde yağışlı ve kasvetli
ben de öyleyim
acaip bi tatlı yeme isteğim var bastıramıyorum
tatlı yapmanın hayalini kuruyorum
Allahım sonumu hayır eyle
sbh da 400 gr fazla çıktım zaten
wc sorunum da var ondan olabilir.
kızlar haftaya azimli başladınız
hiç kaybetmeyin azminizi inşallah.
öpüyorum hepinizi.
menü yazmıyorum çünkü kötü menüler
bu arada yorum yapabiliriz yapamayız o anki duruma göre değişiyor
kızlar kimse üzerine alınmasın.
şekerleriiiimmmmm
Naparsinizzzz beaaaa
Arkadssmla 11gibi Kahvalti yaptik.
Onun oglu 14aylik ..
Benim oglanda hic durmadi.
Adam akilli iki cift laf edemedik.
Oglişim tirmanmayi da ogrendi kizlar.
Tv nun önüne sehpadan setler kurdum , ustune tirmaniyor walLa.
Yürümesine az kaldi.
Bugun yediklerime dikkat etmedim. Affedinn:26:
hikoşummm bebişler olunca hiç dogru düzgün oturulmuyo tabi ama eminim iyi vakit gecirmişsindir arkasında oglusun işi çözdü desene canım sen hele bi yürüsünde gör o zamn nasıl karıştırıyoetrafı
Evet Hikoşum dün yoktum, cumartesi de fazla giremedim nete, özledim sizleri. Evet Kevser ve görümcemlerle kahvaltı süper geçti. bekarken yaşadığın mahallede oturmak ne güzel, annenin komşusu da kafa dengi desene, sık sık oturup muhabbet edersiniz, çay içersiniz. Senin için seviniyorum. kendi evinde çok sıkılıyodun tabii. Diyet işine de canını sıkma. Azimli hatunsun sen, eski haline geri dönersin yine. triendy nin topiğini oku. Ben ne zaman cozutsam o topiği okuyorum, hem orda Özge, Sehraa, Ebru, Kübra, Papatya, Zuzu yine var. Bana büyük motivasyon oluyobende diyodum bbu şükümm nerde diye.
Kv lerde kahvalti bide kewomlaaa ohhh super gecmisyir.
Walla cidden anneme gelmeden oe ewde tikiliydim bloosn.
Simdi cevremdeym. Gelen giden olur sagolsnlar.
Boraz onc annemn komsusnu cagrdm. Benden 5yas buyuk , kafa dengi muhabbti guzel.
Gel kahve icelm dedm, geleck brazdan.
Sabah arkadasmi almaya gttgmde 15 20dk yuruyus yaptk o kdr.
Hawa esiorr, bi yagmur yagsaydi.
Gecen kos inanlmaz yagisliydi. Bu kis ne yagmur war ne soguk war.
Şüküm regl oldm die iyice dieti saldm
Teşekkürler Kübracım, ben de seni çok seviyorum. Kv in kızına bakmasına sevindim. Benim kv ler oğluma bakmak istemiyolar, evleneli 8 yıl oldu, sadece 1 kere kızım bebekken baktı ve çay bahçesine gidip çay içtik, o akşam da telefon etti yarım saat sonra, gelin kızı alın diye. Kurabiye satışlarına gelince her zman aynı olmaz, bi bakmışsın sipariş yok, bi bakmışsın, çok yoğunsun, arka arkaya sipariş gelirşükranım hoşgeldinn canımm inan senden acaip pozitif elektirik alıyorum topiğe gelince hemen bakıyorum yazmışmısın dıye :):)
valla canım imkan var saolun kayınvalidem kalıyo kızımla bizde kocişle geziyoruz banada iyi oluyo :)
hikoş minikler yaramaz ama rabbim sagliklarını versin inş canım eşlerimizede bişey diyemiyoruz sonuc ta ailesi ve kendiiçin çalışıyolar benim eşimde kendi işimiz ama akşamları kaçta gelicegi hiç belli olmaz bende bişey demiyorum eger ben bu kadar rahat yaşıyosam eşimin sayesinde rabbim güçlerini arttırsın
yok mevcanim kizmiyorum sadece ebrum diger kizlara yazinca dedim onu Kiricak bisey mi yaptim neyseki sorun yokmus:)hikoir mm resimlerin süper yavrumm ya
atarlı eprumm. Kiricaj biseh n naru mmpan şekerim
kevser bende çoğunu atlıyorum banada kzımıyorsun dimi,ama ben çok çalışıyorum ya
masumm bebiş sana pek yazamıyorum kusura bakma
onun dışında
papatya,nelson,şüko,kubra,hadeka,zehra,tuğsell,tubi,lajoba,nzlma,rozelizz,ösgemm,sehramm
ya yine unuttuğum nickler var affola çıtırlarım sizleride çokk
selamun aleyküm kızçelergeçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize cevap yazayım da sonra kendime geçeyim en iiisi
Ooo tubim maşallah. .ne güzel azmin geri helmiş...
canmmm kocisinden güzel iltifatlar almışsın çok sevindim :) biz istediğimiz kiloya düşeriz inanıyorum ben benim eşimde zayıflama artık diyip duruyodu ama baktıki ben ciddiyim şimdi hiç bişey demiyo
Tubicim eşinin zayıfladığını farketmesi ne güzel, o ikramlıkları buzlukta tut, gelen olursa çıkarırsın.
Tugsel, lajoba, zehra, masum, nazli, didem, yesil erik, tubi unuttgum varaa k, bakmayinn hepinizi opuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?