Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Teşekkürler kızlar benim için yazdıklarnıza. eşim bu hafta gece çalışacak, yarım saat önce yemek yedik ve az önce işe gitti. Fırça yemeyim yine diye o gittikten sonra menümü paylaşayım dedim.

sabah 1 yum. sucuklu yumurta * 1 kk beyaz peynir
5 zeytin * 2 dl ekmek *şekersiz çay

ara 1 armut

Öğlen 2 dl salam * 1 domates * 3 kaşık haşl. patates kavurması
1 dl ekmek * 3 bardak çay

ara yarım muz

akşam 2 haşl. tavuk baget* 6-7 kaşık etli bezelye yemeği
1 dl ekmek

ara yeşilçay * kuru üzüm+ leblebi

su bayağı içtim bugün 2.5 lt yi bulmuştur yine
spor yapamadım daha, az işim daha var onları da halledip, müzik açıp çocuklarla spor yapıcam. Onlar uyuyunca beni de uyku bastırıyo çünkü. spor yapasım gelmiyo.

Küboşum,
Şu ewlendigim gunden bu yana sunu anladm, eşleei sıkmamak gerekms. Her konuda bunu cok iyi anladm,
Hayat herkse hepimize o kdr zor ki. Kolaylastrmak bizim elimizde.
Allahm bizleri darda koymasin. Esinlede vakit gwcirmen super. Bnmde kv bakar arada.
Bizde kocosle hawa aliri?

Şüküm, annemde olmam cok iyi. Ewimdede iyiydm de oglis icinde en iyisi buraya gelmekti.
Diyete de yarin super uyanicam. Kocis ise verdi kendini. Yemek yapmiorm yani yine,
Bu bnm icin arti, cikulardan da yemesem. Azmim gelir ins yine.
Triendy topigi nerde ,, bende bakim cnm

Kewom, araba icin üzülmeme calis. Hic deilse borclarnz biteck huzurlu .olacaksnz.
Allahm yine nasip eder araba. Sen duani eksik etme, iste allahimizdan.
Annenlere de selam soyle canoom,, gülümdee gelmedi bugun.

Tubimmmm, esini dinleme sen aynadaki istedgn kiloyu gorene kdr dewam et.
Tubii cnmsin sekerim. Birakmak yoook ,)

Nel cnm cayini durmadan iciorm. Faydasi da oluyor allah ivin,
Ama sporu biraktm nedendr blmiorm. İyice saldim iste kendimi.
Bu da beni uzuyor acikcasi seninle o yarisimiz aklmdan gitmioer be sekeeim.
O istegi hatirladkca o anki mutlulugm aklma da gelnce sewiniorm.
Ama suan o istek yok diyede uzuluorum.

Papatyaa m doktora mi gitsen acaba. İlacsiz gecmicek gibi oksurigun.
O spordan bende istiorm ama istek sifirrrrrr

Elifcimmm lajoba demem yaa elifcimmm

özgecm hamişim iyi olmana cok sewindim.
Selinde uzmüyordur ins seni.
Hamile fotonu koysan meraktayimm walla.

Merak ettim markasini modelini km sini ve tabiki fiatini bizimde araba alma istegimiz vardaaa

Kızlar sanki bu yazımda spor yapmak için dersi iptal edecekmişim gibi bir anlam çıkmış. Dersi öksürükten iptal edebilirim
Bu şekildedevam ederse doktora giderim artık

Sok diyet nasil oluyor bende yapayim ilk firsatta bende baktirayim troitlereee
Kevser rabbim daha iyisini aldirmak nasip eder insallahh

herkeslere iyi akşamlar,

hepinizin maşallahı var menüleriniz çok güzel, sonuçlarınız da öyle... Lakin ben pek iyi bir başlangıç yapamadım bi türlü. Bugünkü menümden belli

Sabah

1 dilim ekmek
maydanozlu peynirli omlet
2 fincan ıhlamur

Ara
bir avuç fındık

öğle
2 kase kısır
1 ayran

ara
3-4 benimo

akşam
2 kase kısır

1 fincan ikisi birarada kahve

çok mu kötü gidiyorum :18:

Kiz tubi ne yalan soyluyum allta bi baktim sen seni unutmusun
Canim ben hepinizi gormesemde yuzyuze tanismasakda hepinizi gercekten cok seviyorum ne sizi uzup kirmak nede kendimi uzmek istiyorum sizleri gercekten cok seviyorum♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Cok sagolun kizlR insalah bidaha nasip eder hayirlisi herwseyin

Devkule cnm sagolasin ama arkadasina sarri esim hatta suan yok gitti

Kilo wermeye yeni basladn galiba.
Baslangic olarakda iyi gittigin soylenemez.
Kisir tamam iyidir ama cok yagli olmamasi gerek.
Az bulgur cok yesillik olmasi gerek.

KizlR bende diyetmiyet hak getire regl yaklasiyo boyna yiyorum bu hafta arkadaslarimm gelicekkk cokk sevindim ya aradilar persembe gunu alisveris yapmam lazim allaha sukur arabayi sattik borclari kapattinji rahatlicaz allahimin izniyle insallah cokk mutluyummm cokkk

ReTE=kevsersoylu;34176512]Kizolmasidiyet. yet hak getire regl yaklasiyo boyna yiyorum bu hafta arkadaslarimm gelicekkk cokk sevindim ya aradilar persembe gunu alisveris yapmam lazim allaha sukur arabayi sattik borclari kapattinji rahatlicaz allahimin izniyle insallah cokk mutluyummm cokkk[/QUOTE]

Ayy ayy arkadaslarinin gelecek olmasina cok sewindim walla.
Rahata ermenizee apayri sewindmmmmm kewooommm
Regl beni de mahfetti yaaa.

Heyyy ben geldim çılgınlarrr belki 1000kilo oldum ama geldim yine inanınki en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum ama durumum vahim cuma tartılıyım diyorum bugün başladım geçmişide hiç ama hiç okuyamadım 15tatil sonrası abimle alakalı bi sıkıntıdan geçtik ancak toparlanıyorum psikolojik olarak..Allah hayırlısını versin her şeyin..herkesi her şeyi olan biteni her açıdan verilen alınan kiloları merak ediyorum ama bunun özetini vakti olan bir hayır hasenat sahibi yapar mı merak ediyorum(
Bugün başladım dediğim gibi ama korkudan tartılamıyorum bu arada yeni fikirlerimden bahsetmiştim yazmak istiyorum onlarıda inşallah
Ebruuummmm çok özledimm
Hepinizi...
Papatyam ösgem zuzumm şüküm hawarım nelcim mevimm ne alemdesinizz kimler geldi gitti of nasıl toparşıcaö ben(
Menüm

Sabah
bir dilim ekmek yarım yum bir zeytin kk pey
Ara
Portakal
Öğle
Dört kaşık nıhut
İki kaşık bulgur
Yoğurt 3kaşık
İkindi 2köfte
Akşam
Bir tabak yoğurtlu arpa
Şimdi
Yarım çaybardağı süt

Sehra hoşgeldin.. Gitme bi daha. Tartıl kız ne olacak korkunun ecel faydası yok
Ben kendimle ilgili özet geçeyim
1. Oğlumun durumu çok iyi şükür yaradana geçti gitti kötü günler
2. Hayatıma dair yepyeni kararlar aldım, arkadaşlara yazdım ve vakit kaybetmeden uygulamaya koydum. Daha huzurlu daha mutluyum
3. Özeldeki ben albümüme yeni foto ekledim.

Abi'n için Rabbim hayırlısını versin . Üzülme artık...
Tekrar hoşgeldin

Slm çıtırlarım :) hepiniz iyidir umarım geçmişi okuyamıycam hemen menü yazıp çıkıcam yarın telafi ederim :))biliyorsunuz bugün nesfit programına başladım :) gayet iyi geçti
Sabah
Nesfit
Öğlen
Graten,patlıcanlı yoğurt salata,3-4 kaşık kısır az yağlı
Ara
Küçük kupa şekersiz nescafe,3-4 yulaflı bisküvi
Akşam
Nesfit

Sehram hoşgeldin, gelmişsin sonunda, çok sevindim. Tartılmaktan korkma, burda bizimle takıl, eskisi gibi ver kilocuklarını tekrar. Abinle ilgili olarak da inş herşey yoluna girer,hayırlısı olsun. Ben kısaca özetleyim durumlar ne alemde: Ayın dedikoduları:
Özgenin bebişinin suyu azaldı demiş dr geçenlerde. Ama düzelmeye başlamış çok şükür. Doğumuna da 3 ay kalmış,
Ebru da çalışmaya devam, küçük emir de annesini göndermemek inatlaşmaya devam
Hawardan ses seda yok bayağıdır.
Zuzu da ara vermişti diyete, bomba gibi geri döndü, yine yok cumadan beri
Mevcan da çalışıyo, grip,çok da yoğun, ultrayoğun
Nelson da Mevcan da ara vermişlerdi diyete, geri döndüler. Arada bir de yarışma devam ediyor.
Bana gelince de yaramaz kuzularla uğraşıp duruyorum, diyete de devam ediyorum ama eski motivasyonum olmadan, kendimi zorlayarak...
Kübranın da annesi umreye gitti geldi, kızı kızamık oldu, geçti, şekerhamurlu kurabiye satışı yapıyor evden.
Hikmet eşi ve oğluşu ile birlikte annesinin evine taşındı yaza kadar, annesi de vana gitti, oğlunun yanına
Papatyam zaten kendi yazdı.
Kevserler de arabayı satmış, kayın biraderim kaza geçirmişti. Borçları da vardı,
Gül, Tuğsel, Lajoba, Zehra, Tubiloshh, Devkule, Hadeka Masumm, Nazlma, herkes iyi çok şükür
yeni arkadaşlar var Didemdefne, Tuanabe ve Yeşil erik. Valla nickini hatırlamadıklarım varsa kusura bakmasın
durumlar böyle Sehracım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…