- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.581
Günaydın kızlar, nerelerdesiniz? Başka tartılan yok mu bu sabah?
Papatyam geçmiş olsun, grip oluyosun galiba, halsizlik,öksürük onu gösteriyor gibi. 800 gr gayet güzel bi rakam. böyle halsiz ve hasta olunca nasıl spor yapasın ki. haftaya toparlarsın, o zaman 61 i görürsün canım.
Hikoşum sana da geçmiş olsun. ben de önceki gün dişçiye gittim. 15 gündür ağrı çekiyorum, çürük var ama dr hiçbir müdahalede bulunmadı, ilaç yazıp gönderdi. Hiç memnun kalmadım.
Didemcim yavrunun doğumgünü kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu yıllara..
Devkule kızımın doğumundan sonra yıllarca kilo vermeye uğraştım. sadece 4 kilo verebildim, daha da verecektim ama oğluma hamile olduğumu öğrendim bıraktım diyeti. ikisinin arasında 5 yaş fark var. kızımda da göbeğim erimemişti. burda istediğim kiloya indim ama göbeğimde gözle görülür bi incelme olmadı. ben de göbeğimi sarmadım doğumdan sonra. inanmıyordum öyle şeylere. Ama öylece kaldı, 54 e bile indim ama sezeryanın etkisi galiba biraz da. Olucak ama zor olucak. Göbek eritmeye yönelik sporları daha fazla yapabilseydim keşke.. belki de incelirdi.
Tuuğsel, Nelson teşekkür ederim kızlar. gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 57.1
bu sabah Eki Görüntüle 988007
56.2
giden 900 gr
hedef kilo 53
çok mutluyum, yeni hedefime 3 kilo kaldı. Şimdiden kilo veren ve koruyan herkese tebrikler.
+ da çıkan kızçelerim de dert etmesin, haftaya toparlarsınız merak etmeyin.
:13:yok mevcanim kizmiyorum sadece ebrum diger kizlara yazinca dedim onu Kiricak bisey mi yaptim neyseki sorun yokmus:)
Ozgiş guzel hamis seni unuturmuyuz hic biz burdayi senn hayirlisi bi dogum yapta insallah
Papatyam gectimi oksurugun nasil oldun
Nelsonum gecmis olsun
Sukrann ablaaa senlekahvalti yapmakta cij guzeldi uzun zamandir bir arada degildik:)
Hikomm canisi ne guzel arkadasin gelmiss ev et cocuklardan bisey anlamasakda. Arkadaslarimizi gormemiz bile yetiyo:)
Gulum sen nasilsin nasil oldun
Tugsel, lajoba, zehra, masum, nazli, didem, yesil erik, tubi unuttgum varaa k, bakmayinn hepinizi opuyo
Bana gelirsek annemlere geldim arabayi yarin arkadasina saticak esimhakkimizda hayirlisi olsun ne yapalim
Kızlar sanki bu yazımda spor yapmak için dersi iptal edecekmişim gibi bir anlam çıkmış. Dersi öksürükten iptal edebilirimMerhaba kızlar
Öksürüğümü soranlar olmuş. Sağolun hepiniz. Malesef geçmedi. Kriz şeklinde bi tuttu mu resmen gözlerimden yaş geliyor
Spor yapmak istiyorum artık. Yarın dersim de var nasıl yaparım bilmiyorum belki iptal ederim dersi
Kızlar sanki bu yazımda spor yapmak için dersi iptal edecekmişim gibi bir anlam çıkmış. Dersi öksürükten iptal edebilirim
Bu şekildedevam ederse doktora giderim artık
Kiz tubi ne yalan soyluyum allta bi baktim sen seni unutmusunkız kevoooo soyokk mn anda ekledieyn benve ki ya la
olsun ben alınmam zaten :)
Şu sıralar gereksiz bir konu dönüyor topicte.
sallayın gitsin yaa...
birine cevap yazmıosan yada ismini yazmiosan sevmiosun demek deil ya?
herkezin kafasında belli düşünceleri,meşguliyetleri olabilir...
herşeyi hoşgörmek lazım.
hepinizi seviyorum :)
herkeslere iyi akşamlar,
hepinizin maşallahı var menüleriniz çok güzel, sonuçlarınız da öyle... Lakin ben pek iyi bir başlangıç yapamadım bi türlü. Bugünkü menümden belli
Sabah
1 dilim ekmek
maydanozlu peynirli omlet
2 fincan ıhlamur
Ara
bir avuç fındık
öğle
2 kase kısır
1 ayran
ara
3-4 benimo
akşam
2 kase kısır
1 fincan ikisi birarada kahve
çok mu kötü gidiyorum :18:
sevgili tuanebe fazlamı alıngansın canım,haftasonu deil bu topic kk bile boş olur canım ya,herkesin eşi evde gezmeler misafirler,çalışan anneler (bakınız ben) haftasonu nete asla girmem
özellikle sana karşı yapılan bir şey yok,kalabalık bir topic burası,atlamamız çok normal,kilo bildiriminide 65 olmuşum gibi yaparsan kimse bi şey de yazamaz sana,
lütfen bu topicte paylaşım yok,nasıl yer diye bizlere haksızlık etme[/Qcnm bunu yazdıysam nedeni var en baştan beri bekledim gercekten herkez kendi arasında yazışıyor bu gercek söyliçek bişym yok
Kilo wermeye yeni basladn galiba.
Baslangic olarakda iyi gittigin soylenemez.
Kisir tamam iyidir ama cok yagli olmamasi gerek.
Az bulgur cok yesillik olmasi gerek.
Ben en iyisi leslie yapayım 1 saat belki günü telafi eder
Yap yap en guzeli.
Ben bir dus aldim. İptalimmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?