Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ay şükran abla çok hoşuma gitti beğeneyim dedim ama mallesef beğeni butonunun azizliğine uğruyorum her seferinde önce başka mesaj beğenmelisin diyor delirtti beni neyse yani çok hoş olmuş özetin hatta eksiksiz nerdeyse dimi kızlar :82:

Dün
Sabah :1 kepekli sandviç (1 dl peynir,2 çeri domates,1 biber)
Öğle:5 köfte,1 dl ekmek,1 bardak ayran
Ara:1 elma , nescafe
Akşam:köfteli bezelye1 köfte gerisi bezelye,1 bardak ayran, karışık salata

Spor :50 alt karın
20 sag yan
20 sol yan

bizlerden ozet yapmissin sehrayaa..
Bayildimmmmm.
Seni cok sewiyorum.
Elifee katiliyorum

günaydinnn canlarrr.

Hawa kapali yagmurlu kasvetliii,,, benim ruhum diyet isi daha da kasvetli kapali

Ama sabah artıda çıktım. Gerçi pekmez içtim çok üşüyordum kansızlık var sanırım. Yağmur yağıyor ne güzel.kwpekli tostumu yiyiyorum. Kızlar oglumu uyuturken uyuyakalıyorum ve sabah zor kalkıyorum. Oysa ki bardakları çamaşır suyuna yatırdım. Uyutunca kuzumu işlerimi yapıcsktım . Ama bir haftadır onu uyuturken uyuyakalıyorum. Sabah'ta zor kalkıyorum. Oysaki 1 lere kadR Nete bakardım oje sürerdim çamaşır katlardım ne bilim aklımda bi iş yapacagım varsa uyuyamazdım. Şimdi hiç eşim oglumu gelio alıyormuş hiç bişi duymuyorum. Bi yorgunluk çöktü sanki üstüme

Ebrucum sorma bende de yorgunluk war. Aksam oglan kacta yatiyorsa bende yatiyorum. Sabah tartida ciktigim rakami gormek istemezsn.
Bi de ustune regl eklenince düşün.

şükommmm,yazamasamda herkesin ne yaptığından bi haberim canım ama şu msjını bi merakla okudum,ultra yoğun mevcan güzel uydu bana,3 tanee yeni iş aldık ve bunların ikisi burnumuzun dibinde,hiç bir işim yoksa bile sadece kapı açmaktan helak oluyorum,sürekli bi koşturma içindeyim ama aklım kalbim hep sizde

sehram hoşgeldin,sorun neydi bilmiyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur

yeşil erik,senin nickine sinir olduğumu söylemişmiydim mümkünse eriğin kilosu düşene kadar topiğe gelme

başım kalabalık olmadan bi kahvaltı yapıyım ben,hepinizi çokkkk öpüyorum

bu arada pazar akşamı regli belirtim geldi ama halen regli olamadım,kasık ağrım mahvediyor beni,zaten totomun yer gördüğü yok bide sancı of of

günaydın kızlarrrr , gün aydınlanalı baya oldu bana gerçide
6 d akalktım işleirm vardı çammaşır astım bm boşalttım akşama yemek yaptım
dün akşam eve gidince leislede yaptım bu arada
uzun zmandır spor yapmayan vucudumm 2 mil leislede yoruldu hemencik valla

valla ne diyeyim bilemedim inşallah bu sene erik bol olur yeriz diyordum ama hepsi çiçek açtı aldanacaklar gibi o yüzden siz benim nickimle avunacaksınız

valla ne diyeyim bilemedim inşallah bu sene erik bol olur yeriz diyordum ama hepsi çiçek açtı aldanacaklar gibi o yüzden siz benim nickimle avunacaksınız

off benimde cnm çok çekti şimdi bakk , dişleirm bile kmaştı hamileyken bi otuşta iki kilo erigi yiyip 2 gün hastanede yatan benn ahahahaha

Ben hamisken cok cilek yemistim erik hic yiyemedim desem yeriii sirf gordugum icin yerdim .migdemi resmen delerdii benim bekarken yedigim eksinin haddi hesabi yoktur hamilelikten sonra eksi ile aram bozuldu

nazlımm sen almanyada mısın cnm 5 yıl ne demek ya çok sevindims enin adına umarım ayrılıkların daha kısa olur artık ne kadar kalcaklar?

Nazlma: saol canım bende senin annenin gelmesine çok sevindim bugğn 1 hafta oldu yarın Akşm gidicem nasıl özlüyorum seni düşündümde
Sağol un canlar..masumcum babam hasta malesef.ayağı şişmiş.bakalım ne kadar izin vericekler..:2:

Şükrancım baylldlm özetine.supersin

Tünaydın kızlar dün çık yoruldum giremedim , evin mutfak gideri tıkanmıştı bütün su alttan boşaldı sinir oldum gittim bitane kalın kablo aldım gidere soktum açtım sonra 3 tane lavoba aç döktüm eskisinden daha iyi, evi süpürdüm dip köse sildim mopsuz daha temiz olduguna inanıyorum, banayo halısını falan yıkamıştım banyonun her yerini domestosla dezenfekte ettim, öle serdim. sonra yemekti falan filan bittim . Elizde akıllı durmadı , bu gün hiç bir işim yok evimiz tertemiz banyo falan yapıcam , dün kü menümü paylaşım :

Menüm
Sabah
Kk beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dlm salam
1 dlm tam tahıllı ekmek
Dereotu maydonoz
Yeşil çay

Ara: probiyotik yogurt

Öğlen:
5 pazı dolması
Yogurt

Akşam
Ayranlı kesme çorbası bir kase
Küçük porsiyon mantar sote

Ara: yarım muz
Bir dlim elma
Bir dilim portakal

gunaydin kizlar nasilsiniz ben sabahtan anneme geldim misafiri var malum umreden geldiler gelen giden eksik olmuyo gecmise sole bi goz attim ama simdi telden yaziyorum zor oluyo aksam ustu hepinize yorum yazicam dun menumu paylastim kimse yorum yapmamis kacamaksiz di sevinerek yazdim bi kac sayfa donun menume yorum yapin bakiim

Kızlar sanki bu yazımda spor yapmak için dersi iptal edecekmişim gibi bir anlam çıkmış. Dersi öksürükten iptal edebilirim
Bu şekildedevam ederse doktora giderim artık
çok geçmiş olsun papatya geçmesi için bence somut adımlar atmalısın. hemen bir doktora git.
izin al dinlen. yoksa geçmeyecek.
Sok diyet nasil oluyor bende yapayim ilk firsatta bende baktirayim troitlereee
Kevser rabbim daha iyisini aldirmak nasip eder insallahh
işte vücudunumuz tanıyıp öyle diyet yapsak daha başarılı olacağız aslında.

kısırlar çoook olmuş.
bir kaseyi doymak için ikinci kaseyi de canın istiyor diye yemişsin. ben de öyle yaparım ama diyette bu işini zorlaştırır.
neyse ki spor yapmışsın ama 1kase yiyip de spor yapsaydın nasıl olurdu?

hakkınızda hayırlısı olsun canım. kolay değil borçlarla yaşamak. arabayı satabilmeniz de iyi olmuş. en azından borçlar kapanmış.
tez zaman da tekrar akmak nasip olsun.... ben de diyet yok kevser
hoş geldin
bomba gibi bekliyorduk zaten seni
geçenlerde bi açılış yapmıştın.
şükü sana haberleri özet geçmiş.
abinle olan sıkıntıların sonu hayır olsun inşallah...
her ailede oluyor tatsızlıklar...
bu arada iyi menü ile başladın:)

menü güzel canım
eşine aldanma sakın.
sen çıtır olduğunda daha da hoşuna gidece emin ol.
giydiğin daha da yakışacak
herkes sana hayran hayran bakıp nasıl kılo verdin diyip duracak....

menü iyi ama gramlar bi ileri bi geri gidiyor ebru.
seni çok iyi anlıyorum bu konuda.
bende de öyle.

bazen insana bi yrgunluk çöküyor bahar gelmeye başladı onun halsizliği olabilir. boşwer uyu .
ama sabah keşke dinç kalkabilsen.
ben de doğru düzgün uyuyamıyorum ve hep ruh gibi kalkıyorum. ya da sersem gibi.

spor da yapılmış işler de ellerine sağlık.

Geçmişi şimdi okuyabildim.

Şüküm: kızlara katılıyorum . Onca yoğunluğuna rağmen hepimizi ne güzel özetlrmişsin seviyorum seni

Hikom:regldendir canım reglken tartılıp moralini bozma

Papatyam: ıhlamurun içine elma kabuğu limon karabiver koyup kaynat. Bana ve oğluma zencefilli bal çok iyi gelmişti. Dinlen biraz evde canım

Kevser: inş daha iyisini alırsınız canım. Bizde satmıştık başka bişeye yatırım yapmıştık. Yaz sonu gibi eşim sana otomatik vites alırız inş dedi. Sabret yine olur .

Sehraaaaaaaammmmmm: sevinmedim geldiğine. Çünkü hep gelip sevindirip sonra hayal kırıklığı yaratıyorsun bendeAbi'ne ne oldu bilmiyorum ama üzme kendini. Buraya yazaöadıgım o kadar çok sorunum var ki ama burada huzur bulup kafamı dağıtıyorum. Bırakma bizi

gül ellerine sağlık ev mis olmuştur.
menün de güzel.
ilacın yan etkileri gitti mi?
şükran çok güzel özetlemişsin çok beğendim
bu işi de yapsa yapsa şükü yapadedim içimden.
artık akşamları çocuklarla ne kadar takılabilirsen bekliyoruz gözümüz yollarda.

canım ben kaç gündür menü paylaşmıyorum o nedenle pek yorum da yapmadım. hayat enerjim düşüktü de
şimdi menüne bakacağım.
Allah annenlerin umresini kabul etsin.
Rabbim bize de nasip etsin.

her zamanki gibi menü güzel canım.

afiyet olsun canım menün gerçekten güzel. sporla da desteklemişsin.
benim de dünkü menüm fırında karnabahardı.

Valla mis gibi oldu ) evet iki gün böle ateşlenme oldu ama geçti şimdi de sanki saç dökülmesi başladı henüz kilo vermedim ama Perşembe regli olucam şişlikte olabilir 61.0 ı koruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…