- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.601
Sehram hoşgeldin, gelmişsin sonunda, çok sevindim. Tartılmaktan korkma, burda bizimle takıl, eskisi gibi ver kilocuklarını tekrar. Abinle ilgili olarak da inş herşey yoluna girer,hayırlısı olsun. Ben kısaca özetleyim durumlar ne alemde: Ayın dedikoduları:
Özgenin bebişinin suyu azaldı demiş dr geçenlerde. Ama düzelmeye başlamış çok şükür. Doğumuna da 3 ay kalmış,
Ebru da çalışmaya devam, küçük emir de annesini göndermemek inatlaşmaya devam
Hawardan ses seda yok bayağıdır.
Zuzu da ara vermişti diyete, bomba gibi geri döndü, yine yok cumadan beri
Mevcan da çalışıyo, grip,çok da yoğun, ultrayoğun
Nelson da Mevcan da ara vermişlerdi diyete, geri döndüler. Arada bir de yarışma devam ediyor.
Bana gelince de yaramaz kuzularla uğraşıp duruyorum, diyete de devam ediyorum ama eski motivasyonum olmadan, kendimi zorlayarak...
Kübranın da annesi umreye gitti geldi, kızı kızamık oldu, geçti, şekerhamurlu kurabiye satışı yapıyor evden.
Hikmet eşi ve oğluşu ile birlikte annesinin evine taşındı yaza kadar, annesi de vana gitti, oğlunun yanına
Papatyam zaten kendi yazdı.
Kevserler de arabayı satmış, kayın biraderim kaza geçirmişti. Borçları da vardı,
Gül, Tuğsel, Lajoba, Zehra, Tubiloshh, Devkule, Hadeka Masumm, Nazlma, herkes iyi çok şükür
yeni arkadaşlar var Didemdefne, Tuanabe ve Yeşil erik. Valla nickini hatırlamadıklarım varsa kusura bakmasın
durumlar böyle Sehracım
Ama sabah artıdagordnım. Gerçi pekmez içtim çok üşüyordum kansızlık var sanırım. Yağmur yağıyor ne güzel.kwpekli tostumu yiyiyorum. Kızlar oglumu uyuturken uyuyakalıyorum ve sabah zor kalkıyorum. Oysa ki bardakları çamaşır suyuna yatırdım. Uyutunca kuzumu işlerimi yapıcsktım . Ama bir haftadır onu uyuturken uyuyakalıyorum. Sabah'ta zor kalkıyorum. Oysaki 1 lere kadR Nete bakardım oje sürerdim çamaşır katlardım ne bilim aklımda bi iş yapacagım varsa uyuyamazdım. Şimdi hiç eşim oglumu gelio alıyormuş hiç bişi duymuyorum. Bi yorgunluk çöktü sanki üstüme
şükommmm,yazamasamda herkesin ne yaptığından bi haberim canım ama şu msjını bi merakla okudum,ultra yoğun mevcan güzel uydu bana,3 tanee yeni iş aldık ve bunların ikisi burnumuzun dibinde,hiç bir işim yoksa bile sadece kapı açmaktan helak oluyorum,sürekli bi koşturma içindeyim ama aklım kalbim hep sizde
sehram hoşgeldin,sorun neydi bilmiyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur
yeşil erik,senin nickine sinir olduğumu söylemişmiydimmümkünse eriğin kilosu düşene kadar topiğe gelme
başım kalabalık olmadan bi kahvaltı yapıyım ben,hepinizi çokkkk öpüyorum
bu arada pazar akşamı regli belirtim geldi ama halen regli olamadım,kasık ağrım mahvediyor beni,zaten totomun yer gördüğü yok bide sancı of of
valla ne diyeyim bilemedim inşallah bu sene erik bol olur yeriz diyordum ama hepsi çiçek açtı aldanacaklar gibi o yüzden siz benim nickimle avunacaksınız
nazlımm sen almanyada mısın cnm 5 yıl ne demek ya çok sevindims enin adına umarım ayrılıkların daha kısa olur artık ne kadar kalcaklar?
Sağol un canlar..masumcum babam hasta malesef.ayağı şişmiş.bakalım ne kadar izin vericekler..:2:Nazlma: saol canım bende senin annenin gelmesine çok sevindimbugğn 1 hafta oldu yarın Akşm gidicem nasıl özlüyorum seni düşündümde
Sehram hoşgeldin, gelmişsin sonunda, çok sevindim. Tartılmaktan korkma, burda bizimle takıl, eskisi gibi ver kilocuklarını tekrar. Abinle ilgili olarak da inş herşey yoluna girer,hayırlısı olsun. Ben kısaca özetleyim durumlar ne alemde: Ayın dedikoduları:
Özgenin bebişinin suyu azaldı demiş dr geçenlerde. Ama düzelmeye başlamış çok şükür. Doğumuna da 3 ay kalmış,
Ebru da çalışmaya devam, küçük emir de annesini göndermemek inatlaşmaya devam
Hawardan ses seda yok bayağıdır.
Zuzu da ara vermişti diyete, bomba gibi geri döndü, yine yok cumadan beri
Mevcan da çalışıyo, grip,çok da yoğun, ultrayoğun
Nelson da Mevcan da ara vermişlerdi diyete, geri döndüler. Arada bir de yarışma devam ediyor.
Bana gelince de yaramaz kuzularla uğraşıp duruyorum, diyete de devam ediyorum ama eski motivasyonum olmadan, kendimi zorlayarak...
Kübranın da annesi umreye gitti geldi, kızı kızamık oldu, geçti, şekerhamurlu kurabiye satışı yapıyor evden.
Hikmet eşi ve oğluşu ile birlikte annesinin evine taşındı yaza kadar, annesi de vana gitti, oğlunun yanına
Papatyam zaten kendi yazdı.
Kevserler de arabayı satmış, kayın biraderim kaza geçirmişti. Borçları da vardı,
Gül, Tuğsel, Lajoba, Zehra, Tubiloshh, Devkule, Hadeka Masumm, Nazlma, herkes iyi çok şükür
yeni arkadaşlar var Didemdefne, Tuanabe ve Yeşil erik. Valla nickini hatırlamadıklarım varsa kusura bakmasın
durumlar böyle Sehracım
çok geçmiş olsun papatya geçmesi için bence somut adımlar atmalısın. hemen bir doktora git.
Kızlar sanki bu yazımda spor yapmak için dersi iptal edecekmişim gibi bir anlam çıkmış. Dersi öksürükten iptal edebilirim
Bu şekildedevam ederse doktora giderim artık
işte vücudunumuz tanıyıp öyle diyet yapsak daha başarılı olacağız aslında.Sok diyet nasil oluyor bende yapayim ilk firsatta bende baktirayim troitlereee
Kevser rabbim daha iyisini aldirmak nasip eder insallahh
kısırlar çoook olmuş.herkeslere iyi akşamlar,
hepinizin maşallahı var menüleriniz çok güzel, sonuçlarınız da öyle... Lakin ben pek iyi bir başlangıç yapamadım bi türlü. Bugünkü menümden belli
Sabah
1 dilim ekmek
maydanozlu peynirli omlet
2 fincan ıhlamur
Ara
bir avuç fındık
öğle
2 kase kısır
1 ayran
ara
3-4 benimo
akşam
2 kase kısır
1 fincan ikisi birarada kahve
çok mu kötü gidiyorum :18:
hakkınızda hayırlısı olsun canım. kolay değil borçlarla yaşamak. arabayı satabilmeniz de iyi olmuş. en azından borçlar kapanmış.KizlR bende diyetmiyet hak getire regl yaklasiyo boyna yiyorum bu hafta arkadaslarimm gelicekkk cokk sevindim ya aradilar persembe gunu alisveris yapmam lazim allaha sukur arabayi sattik borclari kapattinji rahatlicaz allahimin izniyle insallah cokk mutluyummm cokkk
hoş geldinHeyyy ben geldim çılgınlarrr belki 1000kilo oldum ama geldim yine inanınki en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum ama durumum vahim cuma tartılıyım diyorum bugün başladım geçmişide hiç ama hiç okuyamadım 15tatil sonrası abimle alakalı bi sıkıntıdan geçtik ancak toparlanıyorum psikolojik olarak..Allah hayırlısını versin her şeyin..herkesi her şeyi olan biteni her açıdan verilen alınan kiloları merak ediyorum ama bunun özetini vakti olan bir hayır hasenat sahibi yapar mı merak ediyorum(
Bugün başladım dediğim gibi ama korkudan tartılamıyorum bu arada yeni fikirlerimden bahsetmiştim yazmak istiyorum onlarıda inşallah
Ebruuummmm çok özledimm
Hepinizi...
Papatyam ösgem zuzumm şüküm hawarım nelcim mevimm ne alemdesinizz kimler geldi gitti of nasıl toparşıcaö ben(
Menüm
Sabah
bir dilim ekmek yarım yum bir zeytin kk pey
Ara
Portakal
Öğle
Dört kaşık nıhut
İki kaşık bulgur
Yoğurt 3kaşık
İkindi 2köfte
Akşam
Bir tabak yoğurtlu arpa
Şimdi
Yarım çaybardağı süt
menü güzel canımSlm çıtırlarım :) hepiniz iyidir umarım geçmişi okuyamıycam hemen menü yazıp çıkıcam yarın telafi ederim :))biliyorsunuz bugün nesfit programına başladım :) gayet iyi geçti
Sabah
Nesfit
Öğlen
Graten,patlıcanlı yoğurt salata,3-4 kaşık kısır az yağlı
Ara
Küçük kupa şekersiz nescafe,3-4 yulaflı bisküvi
Akşam
Nesfit
menü iyi ama gramlar bi ileri bi geri gidiyor ebru.Dün
Sabah :1 kepekli sandviç (1 dl peynir,2 çeri domates,1 biber)
Öğle:5 köfte,1 dl ekmek,1 bardak ayran
Ara:1 elma , nescafe
Akşam:köfteli bezelye1 köfte gerisi bezelye,1 bardak ayran, karışık salata
Spor :50 alt karın
20 sag yan
20 sol yan
bazen insana bi yrgunluk çöküyor bahar gelmeye başladı onun halsizliği olabilir. boşwer uyu .Ama sabah artıda çıktım. Gerçi pekmez içtim çok üşüyordum kansızlık var sanırım. Yağmur yağıyor ne güzel.kwpekli tostumu yiyiyorum. Kızlar oglumu uyuturken uyuyakalıyorum ve sabah zor kalkıyorum. Oysa ki bardakları çamaşır suyuna yatırdım. Uyutunca kuzumu işlerimi yapıcsktım . Ama bir haftadır onu uyuturken uyuyakalıyorum. Sabah'ta zor kalkıyorum. Oysaki 1 lere kadR Nete bakardım oje sürerdim çamaşır katlardım ne bilim aklımda bi iş yapacagım varsa uyuyamazdım. Şimdi hiç eşim oglumu gelio alıyormuş hiç bişi duymuyorum. Bi yorgunluk çöktü sanki üstüme
spor da yapılmış işler de ellerine sağlık.günaydın kızlarrrr , gün aydınlanalı baya oldu bana gerçide
6 d akalktım işleirm vardı çammaşır astım bm boşalttım akşama yemek yaptım
dün akşam eve gidince leislede yaptım bu arada
uzun zmandır spor yapmayan vucudumm 2 mil leislede yoruldu hemencik valla
gül ellerine sağlık ev mis olmuştur.Tünaydın kızlar dün çık yoruldum giremedim , evin mutfak gideri tıkanmıştı bütün su alttan boşaldı sinir oldum gittim bitane kalın kablo aldım gidere soktum açtım sonra 3 tane lavoba aç döktüm eskisinden daha iyi, evi süpürdüm dip köse sildim mopsuz daha temiz olduguna inanıyorum, banayo halısını falan yıkamıştım banyonun her yerini domestosla dezenfekte ettim, öle serdim. sonra yemekti falan filan bittim . Elizde akıllı durmadı , bu gün hiç bir işim yok evimiz tertemiz banyo falan yapıcam , dün kü menümü paylaşım :
Menüm
Sabah
Kk beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dlm salam
1 dlm tam tahıllı ekmek
Dereotu maydonoz
Yeşil çay
Ara: probiyotik yogurt
Öğlen:
5 pazı dolması
Yogurt
Akşam
Ayranlı kesme çorbası bir kase
Küçük porsiyon mantar sote
Ara: yarım muz
Bir dlim elma
Bir dilim portakal
canım ben kaç gündür menü paylaşmıyorum o nedenle pek yorum da yapmadım. hayat enerjim düşüktü degunaydin kizlar nasilsiniz ben sabahtan anneme geldim misafiri var malum umreden geldiler gelen giden eksik olmuyo gecmise sole bi goz attim ama simdi telden yaziyorum zor oluyo aksam ustu hepinize yorum yazicam dun menumu paylastim kimse yorum yapmamis kacamaksiz di sevinerek yazdim bi kac sayfa donun menume yorum yapin bakiim
her zamanki gibi menü güzel canım.Teşekkürler kızlar benim için yazdıklarnıza. eşim bu hafta gece çalışacak, yarım saat önce yemek yedik ve az önce işe gitti. Fırça yemeyim yine diye o gittikten sonra menümü paylaşayım dedim.
sabah 1 yum. sucuklu yumurta * 1 kk beyaz peynir
5 zeytin * 2 dl ekmek *şekersiz çay
ara 1 armut
Öğlen 2 dl salam * 1 domates * 3 kaşık haşl. patates kavurması
1 dl ekmek * 3 bardak çay
ara yarım muz
akşam 2 haşl. tavuk baget* 6-7 kaşık etli bezelye yemeği
1 dl ekmek
ara yeşilçay * kuru üzüm+ leblebi
su bayağı içtim bugün 2.5 lt yi bulmuştur yine
spor yapamadım daha, az işim daha var onları da halledip, müzik açıp çocuklarla spor yapıcam. Onlar uyuyunca beni de uyku bastırıyo çünkü. spor yapasım gelmiyo.
afiyet olsun canım menün gerçekten güzel. sporla da desteklemişsin.canlar bugunki menüm gelsin
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynır
4 siyah zeytin
maydanoz dereotu tere
maydanozlu limonlu form cay
ara
1 cay bardagı neskafeli süt
ogle
ızgara tavukgöguslu 1 dilim kızarmış cavdar ekmekli salata
ayran
ara
2 yk yogurt
1 yk yulaf ezmesi
4/3 elma
aksam
bira kase çorba
5 yk karnabahar yemegi
salata
2.5 lt su
yatarken kiraz sapı çayı içicem
sporr
yarım saat yürüyüş
300 iç bacak
250 basen hareketi
gül ellerine sağlık ev mis olmuştur.
menün de güzel.
ilacın yan etkileri gitti mi?
şükran çok güzel özetlemişsin çok beğendim
bu işi de yapsa yapsa şükü yapadedim içimden.
artık akşamları çocuklarla ne kadar takılabilirsen bekliyoruz gözümüz yollarda.
canım ben kaç gündür menü paylaşmıyorum o nedenle pek yorum da yapmadım. hayat enerjim düşüktü de
şimdi menüne bakacağım.
Allah annenlerin umresini kabul etsin.
Rabbim bize de nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?