- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.621
sehraaaaahosss geldinnn iyiki geldin:)Heyyy ben geldim çılgınlarrr belki 1000kilo oldum ama geldim yine inanınki en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum ama durumum vahim cuma tartılıyım diyorum bugün başladım geçmişide hiç ama hiç okuyamadım 15tatil sonrası abimle alakalı bi sıkıntıdan geçtik ancak toparlanıyorum psikolojik olarak..Allah hayırlısını versin her şeyin..herkesi her şeyi olan biteni her açıdan verilen alınan kiloları merak ediyorum ama bunun özetini vakti olan bir hayır hasenat sahibi yapar mı merak ediyorum(
Bugün başladım dediğim gibi ama korkudan tartılamıyorum bu arada yeni fikirlerimden bahsetmiştim yazmak istiyorum onlarıda inşallah
Ebruuummmm çok özledimm
Hepinizi...
Papatyam ösgem zuzumm şüküm hawarım nelcim mevimm ne alemdesinizz kimler geldi gitti of nasıl toparşıcaö ben(
Menüm
Sabah
bir dilim ekmek yarım yum bir zeytin kk pey
Ara
Portakal
Öğle
Dört kaşık nıhut
İki kaşık bulgur
Yoğurt 3kaşık
İkindi 2köfte
Akşam
Bir tabak yoğurtlu arpa
Şimdi
Yarım çaybardağı süt
menum guzell cnn m nesfitle doydunmu kiz aksamSlm çıtırlarım :) hepiniz iyidir umarım geçmişi okuyamıycam hemen menü yazıp çıkıcam yarın telafi ederim :))biliyorsunuz bugün nesfit programına başladım :) gayet iyi geçti
Sabah
Nesfit
Öğlen
Graten,patlıcanlı yoğurt salata,3-4 kaşık kısır az yağlı
Ara
Küçük kupa şekersiz nescafe,3-4 yulaflı bisküvi
Akşam
Nesfit
ebrrumm menun guzel cnmDün
Sabah :1 kepekli sandviç (1 dl peynir,2 çeri domates,1 biber)
Öğle:5 köfte,1 dl ekmek,1 bardak ayran
Ara:1 elma , nescafe
Akşam:köfteli bezelye1 köfte gerisi bezelye,1 bardak ayran, karışık salata
Spor :50 alt karın
20 sag yan
20 sol yan
mevcanim cnm gecmis olsun insallah hir an once olursun bende olmadim ama beliritler var siskinim azicik agrimda var gelen giden yok kendimi hasta olmus gibi hissediyorum
şükommmm,yazamasamda herkesin ne yaptığından bi haberim canım ama şu msjını bi merakla okudum,ultra yoğun mevcan güzel uydu bana,3 tanee yeni iş aldık ve bunların ikisi burnumuzun dibinde,hiç bir işim yoksa bile sadece kapı açmaktan helak oluyorum,sürekli bi koşturma içindeyim ama aklım kalbim hep sizde
sehram hoşgeldin,sorun neydi bilmiyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur
yeşil erik,senin nickine sinir olduğumu söylemişmiydimmümkünse eriğin kilosu düşene kadar topiğe gelme
başım kalabalık olmadan bi kahvaltı yapıyım ben,hepinizi çokkkk öpüyorum
bu arada pazar akşamı regli belirtim geldi ama halen regli olamadım,kasık ağrım mahvediyor beni,zaten totomun yer gördüğü yok bide sancı of of
aminnnnnnnnHadeka ogluşuna çok geçmiş olsun canım. Allah kimseyi eşinden ayırmasın.
herkes yeşil erikten bahseder oldu.Ben tam bir yeşil erik hastasıyım tuzlu tuzlu bir oturuşta iki kilo yerim ama gecen yaz doya doya yiyemedim emziriyordum Elizde minikti sAncı yapmasın diye yiyemedim ama bu yaz olursa tabi doya doya yerimmmmm
Gulumm menun guzell cnmm ellerine saglikkk misss gibi olmusturTünaydın kızlar dün çık yoruldum giremedim , evin mutfak gideri tıkanmıştı bütün su alttan boşaldı sinir oldum gittim bitane kalın kablo aldım gidere soktum açtım sonra 3 tane lavoba aç döktüm eskisinden daha iyi, evi süpürdüm dip köse sildim mopsuz daha temiz olduguna inanıyorum, banayo halısını falan yıkamıştım banyonun her yerini domestosla dezenfekte ettim, öle serdim. sonra yemekti falan filan bittim . Elizde akıllı durmadı , bu gün hiç bir işim yok evimiz tertemiz banyo falan yapıcam , dün kü menümü paylaşım :
Menüm
Sabah
Kk beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dlm salam
1 dlm tam tahıllı ekmek
Dereotu maydonoz
Yeşil çay
Ara: probiyotik yogurt
Öğlen:
5 pazı dolması
Yogurt
Akşam
Ayranlı kesme çorbası bir kase
Küçük porsiyon mantar sote
Ara: yarım muz
Bir dlim elma
Bir dilim portakal
nazlimm cok gecmisnolsun gulum gelmelerine insallah bir N once iyilesir babanSağol un canlar..masumcum babam hasta malesef.ayağı şişmiş.bakalım ne kadar izin vericekler..:2:
Şükrancım baylldlm özetine.supersin
kubramm menun gercketen cok guzel masallah:)gunaydin kizlar nasilsiniz ben sabahtan anneme geldim misafiri var malum umreden geldiler gelen giden eksik olmuyo gecmise sole bi goz attim ama simdi telden yaziyorum zor oluyo aksam ustu hepinize yorum yazicam dun menumu paylastim kimse yorum yapmamis kacamaksiz di sevinerek yazdim bi kac sayfa donun menume yorum yapin bakiim
evet hadekam hakkimizda hayirlisi herkezin inan borclari kapatinca ustumuzden bi yuk kalkti allahim herkeze borclarini odeme kolayligi versin gercekten cok zor aminn dcnm aminçok geçmiş olsun papatya geçmesi için bence somut adımlar atmalısın. hemen bir doktora git.
izin al dinlen. yoksa geçmeyecek.
işte vücudunumuz tanıyıp öyle diyet yapsak daha başarılı olacağız aslında.
kısırlar çoook olmuş.
bir kaseyi doymak için ikinci kaseyi de canın istiyor diye yemişsin. ben de öyle yaparım ama diyette bu işini zorlaştırır.
neyse ki spor yapmışsın ama 1kase yiyip de spor yapsaydın nasıl olurdu?
hakkınızda hayırlısı olsun canım. kolay değil borçlarla yaşamak. arabayı satabilmeniz de iyi olmuş. en azından borçlar kapanmış.
tez zaman da tekrar akmak nasip olsun.... ben de diyet yok kevser
hoş geldin
bomba gibi bekliyorduk zaten seni
geçenlerde bi açılış yapmıştın.
şükü sana haberleri özet geçmiş.
abinle olan sıkıntıların sonu hayır olsun inşallah...
her ailede oluyor tatsızlıklar...
bu arada iyi menü ile başladın:)
menü güzel canım
eşine aldanma sakın.
sen çıtır olduğunda daha da hoşuna gidece emin ol.
giydiğin daha da yakışacak
herkes sana hayran hayran bakıp nasıl kılo verdin diyip duracak....
menü iyi ama gramlar bi ileri bi geri gidiyor ebru.
seni çok iyi anlıyorum bu konuda.
bende de öyle.
bazen insana bi yrgunluk çöküyor bahar gelmeye başladı onun halsizliği olabilir. boşwer uyu .
ama sabah keşke dinç kalkabilsen.
ben de doğru düzgün uyuyamıyorum ve hep ruh gibi kalkıyorum. ya da sersem gibi.
spor da yapılmış işler de ellerine sağlık.
gitti 15 ğün kaldı 20 ğünnn
başlanğıç:60,6
11.2: 59,6
12.2: 59,3
13.2: 58.9
14.2: 59.1........gecen cuma
15.2:
16.2: 59.3
17.2:
18.2: 58.7
19.2: 58.8
20.2: 59
21.2:58.4.........
22,2:
23.2:58.4
24.2:59,1... kilo değildir gece geç saate yedim.. ondan diye düşünüyorum...
25.2:58.6
15*200=3000 kilo vermem gerekirdi... ama ben 2000 verdim.. bu cuma ğününe kadar bu işi toplamalıyım..57.00 i görmeliyimmm
sehracım hoşgeldin bir daha ğitme..
şükran ne güzel özet ğeçmişin.. benim bile kaçırdığım bir sürü şey varmış.. teşekkür ederim..
nazlm ğeçmiş olsun ğüzelim..
ebrum oğlişle aranız nasıl..
papatyamm ben de hayatıma dair kararlar almak istiyorum.. ama başaramamaktan korkuyorum...ki bir diyet işini bile dört elle sarılamadım...
devkule albümünü bekliyorm canım..
mevcan kız bol vitamin al.. çabuk iyileşş..
rozeliz ooo bayağı temizlik yapmışşın.. ah bende yapabilsem o kadar işim varki..
kübra gözün aydın.. allah bizede nasip etsin.. annenğilede hac gitmeyi nasip etsin...
yeşil erik tatlım kaç yaşındasın kendinden bahsedermisin.. yazdı isen de okumamış olabililrim...
kısırlar çoook olmuş.
bir kaseyi doymak için ikinci kaseyi de canın istiyor diye yemişsin. ben de öyle yaparım ama diyette bu işini zorlaştırır.
neyse ki spor yapmışsın ama 1kase yiyip de spor yapsaydın nasıl olurdu?
.
konu aç bölümü var topiklerin üst bölümünde.
ordan açabiliyorsun
biyerlere yazmıştım ama yeniden yazıvereyim. 36 yaşındayım iki oğlum var biri 5 yaşında diğeri 5 aylık. Şuan emzirme dönemindeyim ama ben abartıp kilo almaya başladığım için buraya attım kendimi. Geçen sene hamile kaldığımda 63 kiloydum, 80 kiloyla doğuma girdim, doğum sonrası 74'e düştüm ama emzireceğim diye yine 80leri geçtim, şimdi kilomu kontrol altına alıp biraz zayıflamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?