Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım menün genelde güzel ama eger yumurta 1.5 flm yiceksen sarısını yeme canım sporlarında gayet güzel :)

şükranımm menün güzel spor olsa daha iyi olur ama oglusun durmuyo dimi :)

aynen hikoşumm bende seninle aynı fikirdeyimm cok eşlere çok fazla karışıp çok konuşursak o zaman kavga çıkması muhtemel yani benim evliliğimde öle en azından ama ben yinede çok sus pus duran biri degilim

Sok diyet nasil oluyor bende yapayim ilk firsatta bende baktirayim troitlereee
Kevser rabbim daha iyisini aldirmak nasip eder insallahh
canım ilk önce bi hormon tahlillerini yaptır sonra şok diyete başlarsın nete yaz şok diyetler diye bir sürü çıkar karşına :)

canım gün içinde çok fazla kısır yemişssin bulgur şişkinlik yapar 1 kase yiyip bol su iç bak sütün nasıl çogalıyo :)

sehra canım hoşgeldinn seni devamlı görmek istiyoruz aramızada abınle ilgili sorun düzelmiştir umarım

papatya ne güzel hayatındaki değişlikler devam ediyoo rabbim daha iyi etsin inş

canım menün güzel ama az degilmi sanki nesfit programınamı başladın??

canım menün güzell
günaydinnn canlarrr.

Hawa kapali yagmurlu kasvetliii,,, benim ruhum diyet isi daha da kasvetli kapali
hikoşş sana bişey dicem amma terssin diceksin ama ben kapalı havaları daha çok seviyorumm

mevcan nasılsın canım gribin nasıl oldu inş daha iyisindir sanırım biz topikcek reql oluypruz :):):):)
ohh ne güzel erken kalkıp işi yapmışsın aksamda leslie yapmışsın daha ne olsun :)
canım evin mis gibi olmuştur şimdi ellerine saglık menünde gayet güzel

canımmm oğluşuna çok geçmiş olsunn inş şimdi daha iyidir rabbim kimseyi eşinden yavrusundan ayırmasın canım

canım spor yaptınmı ne güzel ben artık çok spor yapamıyorumm
akşam akşam cıs yedin haa neyseki iki taneymişş erimiştir onlarda

8,00:2 kupa çay
9,10:1 elma
11,00:4 tane peynirli çucuk kraker
12,00:birpor etli patates yemeği+1por çorba+bolca salata+yarım dilim ekmek+10 kadar cin biber
16,00:2 avuç kuru yemiş
18,00 de:bir kase çorba+bol salata
22,00 :4yk yoğurt

su:2 litre+3bardak yeşil çay+çokca siyah çay
spor ve buğün 40 dak plates yapacağım...

nelson canım Allah razı olsun rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin bende 2 defa gittim umreye ama şimdi eşim ve kızımla gitmek istiyorum rabbim inş nasip eder bu arada 2 haftada 2 kilo gayet iyi bence hedefimize ulaşıcaz ben i,nanıyorum :)

şükranımm maşallah canım herkesin özetini geçmişsn teşekkürederiz tatlımm

canım menünü begendimm :)

kızlar şimdi gelelim benım menüme
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 yeşil zeytim
dereotu roka tere

ara yok

oglen 1 dilim ekmek
4 yk karısık sebze yemegi ( karnabahar kabak kırmızı biber havuç az yag )

ara
1 bardak ayran

aksam
bol salata
3 yk yogurt
3 ad köfte

kızlarr bide bugun sabah reql oldumm vucudum acaip şiş inş cuma gününe kadar şişliğim gider

kizlar, sabah 6da uyaninca bu saatte uykum gelior.
Ne mekik ne leslie yapamiorum. Cnm istemiyor.
Nelsonun cayindan iciyorum.
Menumu hiiiccc paylasmak istemiorm.
Aslinda cok kacamak yook.
Bi gofret yedim, su paketli olan gofretlerden.
En fazla 4 tane yedim.

Merhaba kızlar
Neler yazmışsınız öyle ama ben yetişemedim size
Bugün öksürüğüm daha iyi durumda yine öksürüyorum ama daha az. Ne kadar içim gitse de bugün de spor yapmıcam. Terleyince yine kötü olurum diye korkuyorum.
Zaten bu haftam kötü geçti şiştiğimi hissediyorum
Yediğim ballar da cabası
Bakalım belki 2 gün de toparlarım
Menülerimizi beğendim kızlar
Nelson ben de şu anda 62 de takıldım
Bir ara tartı nasıl olduysa 61 göstermişti ama bir daha göremedim
Yurtdışına gitmeden versem iui olacak nasılsa orada alır gelîrim. Belki de çok yürüyeceğimden iyi gelir bana

Kizlar tek tek alinti yap iyiim ama okadar cok karisik oldu ki tlfunjmu da degistirdim klsvyeye akisamadim diye hic isin icinden cikamadim en iyisi aklimda kaldiginca cvp yazayim
Oncelikle hayirli dogum dilekleriniz icin cok tesekkur ederiim isim isim yszmiyorum unuttugum olmasin
Ebrucum saol canim sen de benim ilk goz agrimsin eski topikte beni sicak bir sekilde ilk karsilayan sendin bu yuzden yerin ayri
Selin wc olayina iyice adapte oldu kaslari da artik gelisti gece cisini tutabiliyor yaptirip yatiriyorum ayri olarak utandirmiyorum wcye gekirse tutuyor
Emirde sen de iyisindir ins.canim
Papatyacim saol canim bu arada oglunla herseyin yoluna girmesine cok sevindim Allah huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin ins.
Hkmetcm foto koymama esim karsi olmasa simdiye coktan koymustum zaten canim yaa
Lajoba canim ben ara verdim siz geldiniz eminim ara vermesem cok iyi bir diyogumuz olabilirdi hakkimdaki dusuncekerin icin tesekkurker o senin iyi bakisin canim
Sehraa topigin delüsü sen nasil teyzesin oyle bir gir noldu bu kizcelere yegenlerim nasil de
Abin icin olan olaya seni etkikeyip uzdugu icin uzuldum umarim suan iyisindir
Bugun benim de seker yuklemem yapildi 3 kez 1 saat arayla kan aldilar 5 saat hastane de esir oldum kizimi Allahtan eltime birakmistim cok sukur seker cikmadi
Tumkizceler kendinize cok iyi bakin hepinizi cok optum

bugünkü menümü paylaşıyım bi değerlendiriverin

sabah

1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
3 ince dilim sucuk
1 fincan yeşil çay

ara ıhlamur

öğle

3 yk yoğurtlu patlıcan közlemesi
1,5 dilim ekmek

ara limonlu yeşil çay

akşam

1 kase mercimek çorbası
3 yk kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara 3 hurma

3 litre su içmişimdir

Genel olarak menü güzel fakat iki önemli nokta var
1. Ekmeği fazla tüketmişsin
2. Aralar da birşey yemelisin sadece yeşil çay içmek ara olmaz
Ben işe giderken çantamda meyve götürüyorum okulda beyaz leblebi kuru yemiş fal. Var. Aralarda mutlaka yiyorum

Kübra ,Kewom,Hadekacım menüme yorumlarınız için teşekkürler evet arkadaşlar nesfitle gayet güzel doyuluyor saat 8 e doğru yersen acıkmıyosun tabi bol su yatana kadar fakat ben bu gün akşam uyamadım çünkü yarın oğluş operasyon geçirecek onun için Adana ya kuzene geldim e akşam yemek yapmış ayıp olurdu mecbur yedim yarın sabah erkenden hastanede olucaz yatıcam şimdi belki bir kaç gün size zaman ayıramam sakın beni es geçmeyin olur mu?? kızım da bu gün aşı oldu biraz ateşi çıktı bir yandan da onunla uğraşıyorum tüm kızçeler kendinize dikkat edin bol bol kilo verin inşallah hadi öpüldünüzzz :))

Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Canim o muz direk yag depoluyormus sabahtaki ara da yesen daha iyi olur. Karatayin yalancisiyim ben de aksam acikinca yerdim duyunca hemen biraktim yemeyii

Ben uc ogune yetisemiyorum iki ogun anca yiyorum kahvalti gec olunca ogle kayniyor yemek yemeyi unutuyorum sipanin pesinde kosmaktan.birde bir sey farkettim ben yesillik seviyorum ama istahimi aciyor ve ekmek yediriyor aci da oyleee .suyu da azalttim yine yaaa su elmali cay bende etkili olmadi meto. Calistirmedi fakat idrar icin aynisini diyemicem zaten fazla cikan biriydim iyice arttirdi.

Album isinide telden yapmaya calistim masaustu gor. Cevirdim ama fot. Yukleme sirasinda hata verdiii

Günaydın canlar
Güzel bir gün olur inşallah.
Bu haftayı öksürükten dolayı boşuna geçirdim . Bu iki gün işi sıkı tutucam. Dün işteki kızlar bana zayıflamışsın dediler . Bi sevindirik oldum

Küçükken derdik ya bişi anladıysam Arap olayım . Dün dikkat ettim menümü yazıcam birazdan ama anneme gittim iş çıkışı. Yemek yemiycem dedim Türk kahvesi içtim. Sonra annem sıcacık patatesli börek getirdi bana yapmış. 1 dl ondan 1 gofret ve wc çıkamadın sporda yok bunlara rağmen geçen günkü sporlu sizin beğendiğiniz menüye nazaran 500 eksi çıktım😳

Günaydın kızlar
Ben küçük afacanımdan girip yazma fırsatım olmadı kayınvalidelerde tr ye gidicek onların doktorlar vs ile ugrasıyoruz
Kızlar uzun zaman eski çalıştıgım yetden ısrarla cagrılıyordum kızım bu yaz kreşe başlıycak o zaman anca diyordum ama cok ihtiyac varmış ve malesef işime dönüyorum.. Oturmuş duzenim vardı 2 yıl simdi onlara nasıl yetısicem bilmiyorum ama allah yardım inş
O yuzden eskisi gibi sık giremiyce m
Tatlı sohbetlerinizi kacırıcam
Ama asla diyetten vazgecmiyorum hatta şimdi biraz sosyalleşince "zorunlu"
Daha dikkat ederim gibi geliyor cunkü ne giyicm olmadı fln derken daha dikkat ederim diye düşünüyorum
İnş öyledir 4. Ayda bir iddiam bitiyor yazında abimle olan iddiam
İddialarda devam ettigi için diyetten kopma olmıycak inş fırsat buldukca ugramaya calişıcam
Sizleri seviyorum

Hikmetttt 😘😘😘 cansın

canım menünü begendimm :)
ah tatlım akşam minik bir ğofret+4yk pirinç pilavı+2yk sulu köfte+3avuç mısır yeyince sabah artıda oldum..
düne ğöre +100 deyim.. kilo venmem ğerekirken birde kilo aldım..

menü süper...

ttatlım bu hafta 62 leri bende 58 leri ğörmeyeceğiz.. inşallah .. kapatalım bu sayılarla aramızdaki aşkı.. gecip ğitsinler hayatımızdannn

çok ili maşallah..

ğeçmiş olsn ğüzelimmm..

ğünaydın papatyammm..

canım aynı şeyi bende yaşıyorum bazen.. anlamıyoum şu kilo işin.. ama işin ucunu kaçırınca anında ğeliyor kilocuklar.. aman dikkat et..

ttaaattlım hayırlı olsun.. bu iş koşturma hayatını iyi değerlendirirsen daha çok kilo verebilirsin.. bizi ihmal etme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…