Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papaptyam ve kızlar umarım bu kararlarımı başarırım..aslıda zor kakrlar değil ama alışkanlık haline dönüşen davranışlarımı değiştirmek benim icin zor olmaz umarım..

1-yarından itibaren diyetisyenimin diyet listesine uyacağım.. kaçamaksız..tabi büğünde bu saatten sonra dikkat edeceğim..
2-öfkemi kontrol edeceğim. ğereksiz patlamalar yaşamayacağım..
3-beni üzen olay ve kişilere takılmayacağım. olsada hoş olmasada diye düşüneceğim.
4-ğünlük en az 50 sayfa kitap okuyacağım.
5-haftada en az 2 film izleyeceğim.netten.
6-ğünlük haber sitelerini takip edeceğim.. güncel konulardan haberim olsun istiyorum.
7-ğünlük bir saat spor yapacağım.
8-eşime layıkıyla bir eş olmaya çalışıcağım.
9-kuran okumaya tekrar başlayacağım.. haftada en az 10 sayfa okumaya çalışıcağım.
10-çoçuk ğelişimi ve davranışları üzerine siteleri ve yazıları takip edeceğim.
11-her ne olursa olsun hergün iyi ğiyinmeden evden çıkmayacağım.
12-ailemle ortak aktivitelere ağırlık vereceğim.

Son düzenleme:

canım arkadaşım...
arkandayım. destekçinim...
ben şimdilik aldığım kararları uyguluyorum. biraz namaz konusunda sıkıntı var. hafta sonu tamam da hafta içi pek gereken özeni gösteremiyorum.
dün gece kitabımı bitirdim bugün yenisine başlayacağım.
sen zaten iyi giyiniyorsun tatlım...
film ben de izlemek istiyorum ama henüz başlayamadım.
gelişmelerden haberdar et bizi de...

Teşekkür ederim papatya dikkate alacağım önerilerini

Çok güzel kararlar almışsın tebrik ederim, özellikle 3 ve 9. maddelere bayıldım.

günaydın kızlar soguk ankara sabahındannn
nelsoncumm kararların çok güzelll cnmmm, uygularsındaa eminim

bend eete grimiycme dedim ve eve gidince pc elimi sürmüyorum spor yapıyorum
bu süredee , telide ellemiyorumm

günaydın çıtırlarım,

nelson aldığın kararlar hepimizin günlük yaşantısında olması gereken şeyler ama çoğunu yapmıyoruz,umarım hayatına istediğin gibi yön verirsin,

yeşil erik sabah sabah sinir oldum yine seni görünce

papatyam öksürüğün nasıl oldu tatlım

eprummm sen nasılsın iş konusundaki kafa karışıklığın geçtimi

zehra zamanla düzenin oturur canım,çalışmak iyidir iyi

ve diğer çıtırlarım umarım sizlerde iyisinizdir,hepinizi çokkk öpüyorum

bana gelince rglim başladı sonunda,akşam o yüzden biraz stresli ve tatlı krizli anlar yaşadım,

saçma sapan bi şey yüzünden eşimle feci tartıştım,aslında hatalı bendim ama gururdan geri adım atmadım uzattıkça uzattım. (çenem kopsun) bide üstüne sakın benimle konuşma diye odadan çıktım.eee ne oldu 10 dak.sonra eşşek gibi pişman oldum gittim sarıldım özürdiledim,bazen çok salaklık yapıyoruz ya,kendime çok kızıyorum.

şimdide onun vicdan muhasebesini yapıyorum

kilo işine gelince artık daha dikkatliyim,hergün mutlaka yoğurt yiyorum,sabah ve akşam ılık limonlu su içiyorum,evde yürümeye çalışıyorum,yürümesem bile ev işi yapıyorum,şu an ki en büyük sorunum akşamları bir şeyler tırtıklamak,akşamı eskisi gibi bi kessem herşey rayına oturucak

kilom şu ana baya fazla ama cumaya olması gereken kiloya inerim diye tahmin ediyorum.

iş arkadaşlarıma tarçınlı cevizli,ıslak kek yaptım yaladı yuttular,sadece 1 dilim yedim aldım şekersiz çayımı geçtim bilgisayarın başına,

bu arada ıslak kek yapan hatunlar,ayırdığınız kakaolu harcın içine 2 yk sarelle koyun kekin tadı müthiş farklı oluyor,yeni keşfettim ben

kaçıyorum malum görüşürüz sonra

bende çikolata eritip katıyorum güzle oluyor, bazende çikolata sos yapıyorumm
off kapat mevcan şu konuyu

kızlar hepinize günaydın
herkese yorum yazmak istiyorum ama
canım sıkıldı mause kablosuzdu yere düşürdüm bozuldu
yenisini alana kadar sağlıklı yazamayacağım herhalde.

Nelson aldığın kararlar güzel ama biraz ağır olmuş bence.
her gün iş + 50 syf kitap+ 1 saat spor+ güncel olayları takip bayağı zaman alır.
yine de başarılar

yeşil erik tam diyet modunda değilsin biraz daha gayret.

ebru gidecek kılolar önce takılır işte öyle.
bu arada anladıysam arap olayım olayını ben et yediğim akşamların sabahında yaşıyorum 500 gr eksik çıkıyorum şok oluyorum sonra normale dönüyorum yani artıya.

tugsel oğluna çok geçmiş olsun.
zor zamanlar geçiriyorsundur. evlat başka

benim oğluşu babası doktora götürmüş dün antibiyotiğe gerek yok demiş soğuk algınlığı ve öksürük için ilaç vermiş
ama öksürürken akciğeri çıkacak sanki.

hikmet sağlıklı yemekler yapıyorsun çok özendim

mevcan sarelle fikrini deneyeceğim. ben de çok severim keki

kübra menün güzel canım.

diğer menüleri hatırlayamadım kızlar. hiko da gofret yemiş afiyet olsun.

ben de yazsam mı ne yediğimi?

menü:
sbh
1 haş yumurta
1 dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
çeri domates 4 tane
1 tatlı kaşığı reçel

ara yok

öğle 1 dlm irmik tatlısı
çeyrek tavuk döner ayran

ara nesfit

akşam
1 tabak nohut ve 1 dlm kepek ekmeği
bol salata

gece 10da 1 tabak salata yağsız (kalan salata)
2 N**** (Siyahi) bisküvi ve yeşil çay

su tüketmem azaldı.
yeşil çay da.
hemen arttırmalıyım
spor zaten yok hayatımda.

günaydın kızlar kayseride hava kapalı ve ben size yazdıktan sonra kıtap okucam sonra buzluga koymak için kurabiye yapıcam aslında can sıkıntısından yapıcam kurabiyeye dün eşimle tartıştık vee haksız değildim ama eşim kendisi haklıymış gibi davranıyo bende konuşmuyorum eşimle..
kızlar benim diyet süper gidiyo sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm cuma günü tartı bana ne göstercek çok meral ediyorumm :):)

çok güzel kararlar almışsın tebrik ederim, özellikle 3 ve 9. Maddelere bayıldım.

teşekkür ederim kızlar..papatyam bir hafta sonra neleri başarıp neleri başarmadığıma bir göz gezdiriceğim...,, mevcan çikolata işini bende deneyeceğim.. Iyi fikir..

MENÜN ĞÜZEL CANIM..
tatlım aslında kararlar ağır değil.. Zamanı kalitei kullanmayı bilmiyoruz diye düşünüyorum.. Mesala ben işe ğeliş ğidiş için serviste yaklaşık 1,5 saat zaman ğeçiriyorum. O sürede ya uyuyor yada boş boş oturup duruyorum.. O zamanı kullanabilirim.. Her ğün olmasada coğu zaman.. Bazen oarkadaş sohbetleri ğüzel olabiliyor katılıyorum..ders araları 10 dak o süreleride kitap okumaya ayırabilirim..olmadı yatmadan önce 30 dak.. Kitap okumak alışkanlıktır.. Kitap işini işti halledince diğer işler eve kalıyor..planlama doğru olursa coğu şeye yetişirim diye düşünüyorum..

hava buradada kapalı..sen hanği kitabı okuyorsun..

Son düzenleme:

namazı bende çok istiyorum.. Bu konuda kendime güvenmediğim için maddeler arasına almadım..çok kızğınım bu konuda kendime..

Canım bende papatyam ve senin kararlarına benzer kararlar aldım . Çoğumuz aynı düşüncede zaten. Bende dostlarım ısrarı ile kitAp okumaya başladım. İş yerinde telden zor olsada kafamı dağıtmak için okuyorum. Inş kararların hayatının bir parçası olur canım
Evde aklıma gelmiyor bile gece yatarken alarm için alıyorum.1 haftayı geçkin evde Nete giremiyorum herşeyden habersizim
Oğluma kuş aldık. Onu beslemesi için gitmesi gerektiğini anlattım. Hep uyurken bıraktığım için uyanıkken kuşun işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyoruz . Arkadaş ve sosyalleşmesi için Eylül gibi düşünücez kreşi.Eşim yazın araba alabiliriz senin için işe devm edersen dedi oğluma ingilizce ders aldırmk istyrm. İşten çıkarsam oglum için pek bişi yapamıycam. Hayırlısı olsun yinede.
Bazen sinirimizi sıkıntımızı onlara patlayarak çıkarttığımız oluyor. Yanlış yapıyoruz ama insanız oluyor arada
Bende limonlu su içiyorum 1 haftadır.ayy Ogluş istiyordu sarelle demek hımmm yapayım öyle bende canım çekti bak
Canım oğluna tekrar geçmiş olsun.bir önceki nesfit li menün çok iyiydi ama bunun için aynı şeyi söyleyemeyecegim bugün daha iyi olacağına eminim:)

Canım eksi çıkmana sevindim:)olur öyle arada erkekler asla haksız olmazlar bilmiyor musun

selam canlarımmmm

sabahları tartılmaya korktugum için bir süredir tam anlamıyla tartılmadım.
akşam doğru olmayacagını bildiğim halde çıktım tartıya. kıyafetsiz.
78.5 çıktım yaaa
akşam tartıldıgım içinmidir yoksa kilo aldıgım içinmidir bilemedim ama canım sıkılmadı değil.
yalnııızzz saat 20.00 gibi yaklaşık 2 dilim ekmek ve nutella yedim
bütün gün dikkat etmiştim o nutellalı ekmek olmadı ama durduramadım kendimi napim

bu sabah daha dikkatli başladım güne.

saat 8:00
yarım kase mercimek çorbası.

saat 12:00
1 tane elma

ebru en güzeli cnm ya benim evde ney yoktu taşındıgımdan beri
ee haid bagalatalım dedikkk ben işten ayrılınca o sürede zaten bakmıyorudm evde ama işe girdikten sonra
gidip bakıyorum ayy yok dedimm ya artık evde net yokk

netsiz akşam , keyifli akşam

ebrucum menüm güzel değil zaten farkındayım inşallah daha iyi olur
tuba nutellayı yemeseydin keşke
Nelson haklısın canım zamanı kullanmayı bilmiyoruz.
ben de yolda 1.5 saat harcıyorum çene yaparak

kübra sıkma canını arada bir oluyor öle şeyler
eşin de anlayacaktır zaman lazım.
ayrıca diyete odaklan tartı sana gülümsemiş:)

masum sen nasılsın? nete girmemen güzel aslında.
kendine zaman ayırabilirsin.

elif nbr?
ebru kuş iyi fikir
babaannesinde mi kuş sizin evde mi?

benim oğluş hala çok hasta
gece öksürük krizleri ile geçti
sabah da kusmuş

okulda öğle yemeği kriz oldu benim için.
ekmek arası yemeye başladım
benden umut yok

Hadeka : kuş babaannede kalıyor
Kıyamam balgam çıkartıyordur kusarak.başka altarnetf bi yiyecek yok mu? Simit ayran , köfte gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…